Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ma kicsit jobb kedvvel érkeztem,de nem leszek bőszavú.
Fáj a fejem.Ez már a negyedik este.Jó lenne ha befejezné,mert kezdem unni.
Unique!Niki!
Köszi a drukkokat!Remélem segít!Ma kicsit fájdogált a hasam,de csak pár görcsöcske.Remélem nem azért ,mert meg szeretne jönni.
félek a hétfői teszttől.De egyébként jól vagyokKép
Puszi mindenkinek!
kavicska

Az újszülött 3500 grammos és csütörtök délelőtt látta meg a napvilágot. Bár ő még nem tudja, de a kisfiú egy forradalmian új megtermékenyítési eljárás első sikeres főszereplője Magyarországon. A spermiumot 35 éve sikeresen fagyasztják és olvasztják ki újra. Az embriókat is le lehet már fagyasztani. Azonban eddig megoldatlan az, hogy hogyan lehet megőrizni egy nő termékenységét még akkor is, ha netán megbetegedne.

„A női petesejt rendkívül érzékeny a hőre, érzékeny a fagyasztásra és általában ez a módszer nem nagyon működik. Nem véletlen, hogy a világon eddig összesen 85 gyermek született fagyasztott petesejtből illetve annak megtermékenyítése után” – mondta Dr. Konc János, a Budai Meddőségi Centrum vezetője.

A petesejtfagyasztás akkor lehet rendkívül hasznos, ha például egy fiatal nőnél kiderül, hogy rákbeteg, és sugárkezelést kell kapnia. A petesejtjét eltávolítják és a budapesti laboratóriumban előkészítik a fagyasztáshoz. Végül a hűtőbe kerül és mínusz 196 fokon tárolják. A páciens a sugárkezelések miatt meddő lesz. De miután a betegségből felgyógyult, a petesejtjét kiolvasztják, megtermékenyítik, és mégis lehet saját gyermeke.

Külföldön az ilyen embriók 2-3 százaléka tapad meg a méhben. A Budai Meddőségi Centrumban azonban kidolgoztak egy eljárást, amellyel a sikeres esetek számát 21 százalékra növelték. Az első sikertörténet a csütörtökön született fiatalember, de őt néhány hónap múlva egy ikerpár követi.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok,

Zsebike,
Nagyon-nagyon jó nyaralást kívánok nektek. Élvezzétek minden percét, séta úszás, evés-ivás, hancúrozás. Aztán mire visszajössz itt fognak sorakozni a zebrák és már a tiedet is készítjük elő KépKépKépKép

Stella,
Te ma töltötted a 6. hetet, nem kezded Kép az már a hetedik amit kezdesz KépKép Érdekes, szerintem különben is a punkciótól kellene számolni, hiszem akkor termékenyülnek meg, nem a beültetéstől. Végül is mindegy, a lényeg hogy a hányinger ne időzzön sokáig Kép Ma én is egész délután ásítoztam..... de ennek örülök. Csak szívják a kis drágák az energiánkat KépKép
Unique,
Én elevitet szedek, nekem ugy tünik bejön. Tényleg inkább az emésztésem sínyli az eseményeket, a gyomrom akkora, hogy ma már többen is megjegyezték milyen nagy a hasam. Tisztára mint egy terhesnek KépKépKép Most mi legyen, diétázzak Kép? (csak vicc volt)

Kavicska,
Sajnálom a fejfájásodat, én is fejfájós vagyok, szörnyű KépKép Remélem mostmár nem kínoz tovább, hiszen a pozitiv tesztet csak mosolyogva lehet fogadni Kép

Mka,
Ezerrel mennek a drukkok !!!

Lara,Larapapa
Akkor vasárnap megyünk Kép

Norka,
Sajnos nem tudok ilyen oldalt angolul. Mit tanítasz majd ? Akkor ezek szerint megis van félállás ? KépKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok,

Kavicska, nagyon sokszor gondolok rád!
Remélem egy-egy zebrával gazdagabbak leszünk hamarosan.

Petesejtek fagyasztása szerintem fantasztikus, még több ember kaphat esélyt ezzel arra, hogy gyermeke lehessen. Érdekes, hogy itthon pont a BMC jár ebben az élen, azt gondolnám, hogy egy magánintézetnek több affinitása/pénze/szabad kapacitása volna a kutatásokhoz.

Köszönöm a sok szurkolást, nagyon változóan vagyok.
Tegnap egész délelőtt nagy csend volt a hasam tájékán, már-rár kezdtem aggódni, mégis csak a gyógyszerek szórakoznak velem.
Estére bepótolta a fajas az összes lemaradást. Kép
Mire hazaértem melóból teljesen olyan érzésem volt, mintha megjött volna a mikulás, nagyon fájt a hasam, és az autóban éreztem már, hogy eléggé nedves a bugyim.
Remegve rohantam a wc-re, és meglepődve tapasztaltam, hogy igen jött belőlem valami, nem is kevés, de teljesen vizszerű a dolog. Kicsit megnyugodtam. Kibontottam egy üveg bort, ittam egy pohárkával, bevettem egy extra MagneB6-ot és lefeküdtem. Pár órába telt mire megnyugodtam teljesen. Ugy döntöttem ma nem megyek dolgozni. Lehet attól volt ez az egész, hogy tegnap elég stresszes napom volt...

De már csak kettőt kell aludni Kép

Türelmetlen Mka
Vendég

Drágáim,
Bocsássatok meg, hogy tegnap nem írtam.

Zsebeském,
Az összes energiámat átcsoportosítottam Neked a cérnázásra. Büszkék vagyunk Rád, nagyon ügyesen csináltad, ugyebár minden rosszban van valami jó! A véraláfutás 3-4 nap alatt elmúlik pont mire fürdőzni akarsz. Tudom, hogy ezt már nem olvasod, de kívánunk Nektek nagyon kellemes pihenést és feltöltődést.
Köszi a cikket, pont lemaradtunk a híradókról így csak nyúlfarknyi részt láttam ebből a nagy sikertörténetből.

Mka,
Pihi ezerrel!

Snori,
Egyenlőre még nem találtam ilyen oldalt, de utánanézek, és hátha. A könyvet még nem kezdtem el olvasni, mert még egy másiknak a közepén tartok és még van belőle egy másik kötet is, de figyelmedbe ajánlom a Peter Kerr-féle könyveket: Egy tél Mallorcán, Egy nyár Mallorcán, vagy Ház a Tatin utcán. Szerintem Kriszta intézte, hogy szeptember 1-én kezdődjön a suli. Ejnye Kriszta!!! Akkor a depi normális, szóval akkor az én 2 héttel ezelőtti depim is tök normális volt. Meg kell jegyezzem, hogy én is annak a híve vagyok hogy aminek ki kell jönnie azt hagyni kell kijönni, tehát beszéljük meg, de nem hagyhatjuk, hogy elhatalmasodjon rajtunk!

Kriszta,
Mindjárt hétfő, és mehet a vizslatás! Bízom benne, hogy Bogácson is van valahol internet, és be tudunk kukkantani.
Ja vasárnap indulunk még egyet nyaralni Bogácsra és ha az idő is engedi, akkor csak vasárnap délelőtt jövünk. Szeretnék aludni, meg Lillafüreden és Szilvásváradon pisztrángot enni, Répáshután répás-szarvasos levest enni. Tisztára csak a kajára tudok gondolni, ja meg persze Krisztiánnal ping-pongozni és tollasozni, és rendetlenkedni. Nektek lesz még valami pihi?

Kavicska,
Nekem a múlthéten fájt csütörtöktől a fejem és csak vasárnap múlt el, lehethogy az új fotel látványa gyógyító hatású, bár meg kell jegyeznem, hogy vasárnap óta még nem is ültem benne, de még más sem, persze amúgy is csak előjegyzést veszek fel rá, nem ám mindenki benne ül én meg nem. Szóval a fejfájásra ittam egy nagy adag cickafark teát, természetesen jó melegen és az sokat segített.

Unique,
Kutyákra ki vigyáz? Köszi a cickafark-ötletet, azóta naponta iszok 1 litert- 4 filterből, - 0,5liter délelőtt 0,5liter délután. Jó pihit Nektek és lazuljatok egy rendeset!

Stella,Kriszta,
Ami a pocaknövesztést illeti azt kell mondjam, hogy Lara is említette egyszer, hogy neki is már a kezdetek kezdete óta nagy volt a pocija. Szerintem ez egy külön jutalom, hogy ilyen hamar látszik -bár tudjuk, hogy nem a bébikéktől- annyit stresszeltünk miatta, szóval szerintem tök szuper és tessék élvezni, ja és ha rákérdeznek mondjatok valami frappánsat: ez a divat, meg a félszem olvastam az Elle-ben. Tessék elővenni a határtalan humorlexikonotokat!

Kellene már dolgoznom is egy kicsit.

Puszkó mindenkinek
Farkasok J

Kép
farkasok

Kavicska : a fejfájás bizony lehet a babától Kép

Zsebike : le a kalappal előtted, meg kell, hogy legyen a varratás eredménye Kép Együtt leszünk babásak, meglátod !!!

Mka, Kavicska : nagyon drukkolok nektek, kitartás, már mindjárt itt a vasárnapi zebrás teszt Kép

Farkasok : a bogácsi pihenéshez jó időt és tényleg ne hagyjátok ki a pisztrángozást, ha mód van rá Kép A rendetlenkedést pedig mindenki számon fogja kérni, úgyhogy hajrá KépKép

Mi holnap lehúzunk a Balcsira (első hosszabb kiruccanás motorral), remélem az idő kegyes lesz legalább 2 napig)

Puszi lányok, mindenkinek jó pihenést és szép napot !

mniki

MkaKép
Nyugi és pihi ezerrel!
Mi drukkolunk!

Farkasok JKép
Te aztán pörögsz, mint mindíg!
egyáltalán nem szényenlem a pocakom, csak nem akarom, hogy mindenki rólunk pletykáljon.
Majd ha úgy érzem, hogy eljött az ideje, akkor világgá kürtölöm minden fórumon!

Lányok!
Hétfőtől újra kénytelen leszek nélkülözni a társaságotokat. Táppénzre megyek, mert eléggé sok ez most még nekem és a babák is úgy gondolják, hogy jobb lenne pihennem még egy kicsit!
Azért majd hallatok magamról!
Stella

Kép
stella9

Stella Kép
Nagyon helyes, tessék otthon pihizn, majd amikor legmélyebben alszol délutánonként felhívlak, hogy hogy vagytok Kép

JuditKép
De jó lesz nektek. Majd keressétek meg a vadmalacot Bogácson, hátha még megvan.

Kavicska Kép
Én is akartam írni, hogy fejfájás babás tünet Kép

MkaKép
Pihizzél és türelem Kép
Vízszerű valami, az mi a csuda lehet? Magzatvíznek még kicsit korai Kép

Wish

wish

Szasztok csajok,

Judit,

Én nem bánom a pocakot, csak még nem merek terhes ruhákat nézegetni, illetve na jó, nézegetni igen, venni nem...aztán én sem akarom hogy foleg a munkahelyemen idő előtt rákérdezzenek, bár szerintem ha betöltöttem a 8. hetet, akkor a főnökömnek mindenképp elmondom...
Be kell vallanom hogy végül is kedden reggel megyek UH-ra, ugyanis hetfon Londonba kell mennem... sokáig vaciláltam hogy menjek-e, de a múltkor is egész jól viseltem, és most már nem tudok mire hivatkozva kibujni belole...remélem azért minden OK lesz. utána kedden itthonról dolgozok majd KépKép
Szóval nektek jó Bogácsi nyaralást kívánok. Akkor vasárnap ti nem mentek Larához, ugye ?

Stella,
Nem is tudtam hogy dolgoztál, azt hittem otthon lett internetetek. Hát az ikrek biztos nagyon megviselnek, pláne ilyen előzményekkel. Pihenj sokat otthonKépKép

Mka,Kavicska,
Millió drukk az utolsó napokhoz.++++++++++++++++++++++++++++++ Nem tudom mi lehet az a vízszerű, nekem mindig csak az Utro folyik ki, de az inkább olajos-krémes...

Niki,
Jó Balcsit nektek, azért vigyázzatok a motorral Kép Állítólag egész jó idő lesz, remélem hogy nem beszélnek félre.

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Csajok Kép
én megint elmaradoztam. Ne haragudjatok. Most cuccoltunk vissza Pestre, és ide már nem jutott időm.

Stella Kép
lehet, nem olvasod már, de gratulálok a 2 babához!

tényleg próbálok gyakrabban jönni Kép

Zsebi Kép
a két pasas 2004-10-20án született, láttam, ez a hiányzik a táblában. Dobok Neked 2 képet is.

puszi mindenkinek,

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Csak beugrottam,nem leszek hétvégén,mert elmegyünk a páromékhoz Karcagra.Meg elmegyünk és megnézzük a virágkarnevált Debrecenbe.
Hétfőn majd jövök a reggeli teszt eredményével,mert akkor kell tesztelnem.
Addigi is előre köszi az enerdzsájzertKépKépKép
Mindenkinek Kellemes hétvégét!
Mka!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ezt neked!Kép

Puszi mindenkinek!HétfőnKépjövökKép
kavicska

Stella! Pihenj csak, most ez a legfontosabb!

Renóca! nem volt esö, és gyönyörü előadást láthattunk. A pasik hangjába meg egyenesen beleszerettem. Nagyon látványos volt, mondjuk én pont emiatt imádom a Szabadtérit, nagyon profin meg tudják csinálni. Kerényi meg mindig sikert arat

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
tegnap volt a 7. napi uh. Van 3 nagy (20 -19-19) és kettő kicsi (12-12)tüszőm. Ezek még nőnek remélem. A nyálkahártyám 9.5mm. Holnap lesz a leszívás. Remélem fickós donort találnak, hogy szépen tudjanak osztódni.Persze az is fontos, hogy a tüszőkben legyenek sejtek.
Jó hétvégét mindenkinek
Timi
latimi

Sziasztok

Karmen
Örülök, hogy tetszett az előadás. Drukkoltam a szép időért nektek!

Timi
Drukkolunk nektek. Küldjük a +++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ energiát.

Zsebike
Ügyi voltál. Tudom, hogy már elutaztál, de azért szép nyaralást kívánok utólag is. Remélem jól kihasználjátok, mert jövőre már hárman fogtok menniKép.

Farkasok
Ha mentek Larához. Sok puszit küldök nekik! Gratulálunk az újdonsült családnak! Kicsit megkésve, de ma még tüzijátékot is rendeltem Kép Andor születésének napjáraKép.
Jelentem mai kutyakergetés is megvolt.Kép A kis bestia eljátssza, hogy ő nem is megy a kapu felé, még oda se néz. Párom bement a garázsba, addig őkelme lelépett.Kép Csak ne szeretnénk annyira.

Mka, Kavicska
Várjuk a híreket. Szorítunk nagyon!!!

Stella
Nem tudom tudod-e a netet olvasni. Tegnap küldtem mailt. El tudtad még olvasni mielőtt hazamentél?
Pihenj sokat, vigyázz magatokra.Kép+KépKép

Wish
Magatokról nem írsz mostanában.

Mindenkinek szép hétvégét.

Sziasztok
Renóca
Mindenkinek egy nagy-nagy ölelést küldök:
Kép
süni_renóca

Most találtam ezt a képet.
Stellának és az ikrekre vágyóknak küldöm:
Kép
Renóca
süni_renóca

Sziasztok,

Jöttem megosztani a rossz hirt:
Sajna ez most nem sikerült. Kép
Nehez elhinni. Nagyon nehéz.

Mka
Vendég

Mka

Sajnálom.
Kép

Renóca
süni_renóca

Sziasztok!
Lett 3 sejtem. Remélem megtermékenyülnek és osztódnak is. Most még nagyon fáj a hasam, de azért megvagyok.
Timi
latimi

Drága Lányok!

Először is GRATULÁLOK Laráéknak Andorhoz, gyönyörű és hatalmas baba!!!

És a nagy hír: pozitívat teszteltem!!! Még én sem fogtam fel, olyan mintha álmodnék.
Összejött a spontán baba, pont mielőtt időpontot akartam egyeztetni a 3. lombikra. Ez egy csoda!
Nem viccelek, de a meleg tengervíz (órákig ültem benne) segíthetett. Kibírta a több, mint 10 órás repülőutat, és pénteken jöttünk meg egy oda-vissza 1200 km-es motortúráról. Úgy hiszem kapaszkodott ez a kölyök rendesen.
Csak nektek árulom el a titkomat, semmilyen hozzátartózónak és ismerősnek nem, tanulva a 2 évvel ezelőtt történtből.
Ha nekem sikerült, MINDENKINEK SIKERÜLHET!!!
Ezer puszi
reno
renoka

Sziasztok!

Megjöttünk, ez a mai idő elég rossz volt,de az előző három szerencsére jó.Nagyon jókat kirándultunk, imádok hegyeket mászni.

Mka
Nagyon-nagyon sajnálom, egykicsit megdorgáltam a zebrámat, de csak picit, mert ha nagyon akkor megmakacsolja magát.Piroska jelentkezett, vagy -lett a teszt?

Wish
Én is bele futottam először ebbe a csapdába,de a Tüskevár című regény nem ott játszodott.Egyébként nyugis hely, meg szép is.

Mostmár megújult energiával küldöm mindenkinek a ++++++++++++energiákat!!!!!!!

Renóca
Mi újság a koraszüléseddel, meg indult már a szülés?Magyarul mi újság már nálatok van valami fejlemény?

Renoka
Hatalmas gratula,nem elkiabálva.Neked nemismerem az előtörténetedet, pár szóban összefoglalnád nekem?Köszi!

Farkasok
Mi is nagyon szeretjük Caramelt, nem vagytok egyedül ezzel.Nekünk is meg van a kazija.Remélemti nem áztatok el.Mi Badacsonyban egy kicsit igen.

Edina
dedina

Timi
Neked is nagyon-nagyon szurkolok neked, és megy a mindenféle + energia, amire csak szükséged van.Te is csak arra gondolj, hogy minden rendben lesz!

Edina
dedina

Mka,
Nagyon sajnálom Kép

Dedina,
A regény ott játszódik, csak a film nem. Nem? De könnyen lehet hogy rosszul tudom Kép

Renoka Kép
Gratulálok Kép
Nagyon jó, hogy spontán sikerült.Kép

Wish

wish

Sziasztok,

Aranyosak vagytok, még mindig csak ott tartok, hogy nehez elhinnem.
De tegnap már tapasztaltam is, hogy baba nelkül is van élet Kép
Bicikliztunk, kádban fürödtünk és tornáztam is egy nagyot. Az élet apró örömei.
Jönne már a mikulás, akkor egyértelmű lene számomra is, hogy vége. Persze a teszt és a vérvétel is negatív, de a mikulást most jobban várom, mint valaha.

Sajnálat helyett nézzünk inkább előre, jó?
Csendesen gyászolom az első porontyunkat, és remélem a mikulás elviszi majd a bánatomat.

Szép napot!
Mka
Vendég

Mka Kép Igen, baba nélkül is van élet, de biztos vagyok abban, hogy hamarosan már együtt örülhetünk, hogy sikerült !!!
Egy kis pihenés, testi-lelki feltöltődés után jöhet a folytatás ! Kép

Renóka : nagyon nagy gratula a spontán babócához ! Hát ez fantasztikus !!!! KépKépKép
Dokihoz mikor mész ?

Stella : teljesen érthető, hogy betegácsiba vonulsz, az ikerterhesség mindig nehezebb és persze babák mindenek előtt Kép

Timi : küldök egy kis energiát a pici margarétáknak !!

Kavicska : ?????

Kriszta : gondolunk rád, jó utat és kedden várjuk az UH-s beszámolót Kép

Nekünk a hétvége fantasztikusan telt. Szombat reggel elindultunk a Balcsira, nagyon szép idő volt, napoztunk, ettünk, jókat nevettünk a barátokkal. Este megnéztük Balatonlellén a tűzijátékot és Bogláron fincsi borocskát ittunk Kép
Az út egyébként kicsit fárasztó volt, 150 km első hosszabb túrára tényleg hosszúnak bizonyult, bármennyire kényelmes is a mocink Kép

Ja, szombat óta 37 a hőm (előtte konstansan 36,6), de nem értem, mert szombaton voltam a 28. napon. Akkor most mi van ? Megint nem műxik a dolog ?
Nóri, szerinted ez minek tudható be ?

mniki

Jó reggelt Lányok!

Lara, Larapapa,
gratulálok a gyönyörű fiatokhoz!

Renoka,
nagy gratula a pozitív tesztedhez, ez tényleg csoda!

Mka,
sajnálom, hogy nem sikerült, de fel a fejjel, a következőnek már muszáj sikerülnie!

Ma reggel voltam Krizsánál, hogy megbeszéljük a 3. lombik előtti hogyan is tovább-ot. Rögtön azzal kezdte, hogy mielőtt bármit is csinálnánk, előtte menjek el laparra és hiszterora (ha nem is kötelező, de melegen ajánlja). Nincs mit csinálni, meg kell lennie... :-))

Előtte még elutazunk Toszkánába, és addig is reménykedem, hátha velem is megtörténik a csoda, mint Renokaval, és nem is kell majd mindezt végigcsinálnom. Mert ugye láthatjuk, hogy csodák márpedig vannak!!!

Éden
Éden

Éden !
Toszkana biztosan gyönyörű, ott remélhetőleg veled is megtörténik a csoda Kép
A lapar után mikor lehetne kezdeni ?

Kavicska, már nagyon türelmetlenek vagyunk !

Zsebi : neked hogy áll a mensi, megjött már ???

mniki

Mniki,
azt mondta a doki, hogyha nem találnak semmit odabenn, vagy legalábbis nem lesz semmi komoly bajom, akkor a rákövetkező hónapban más kezdhetem is a lombikot.
Éden
Éden

Renóca Kép
Gratulálok a teszthez és drukkolok, hogy minden rendben menjen. UH mikor lesz?

Mka Kép
sajnálom Kép fel a fejjel, én egészen biztos vagyok abban, hogy mindenkinek lesz babája!

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Renóka

Teljes szívemből gratulálok.
Vigyázz magatokra, várjuk majd az uh fotókatKép.
Kép

Timi
Mi újság a picikkel???

Edina
Koraszülési tünetek még nem jelentkeztekKépKép.

Micsoda hónapKép! Mennyi májusi baba lesz!!!

Szép napot mindenkinek.
Renóca Kép

Sajna ma, holnap, holnapután kényszerszabin vagyok. Ki kell vennem a maradék napokat. Szorgalmi időszakban, azaz a nevelési évben nem mehetünk szabira csak a szünetekben.
Nem is ez a baj, de legalább ne esne az esőKép.
süni_renóca

Renóca!
Mége nem tudok semmit, majd délben lehet csörögni. Ez a férjem feladata. Minél többször megyek leszívásra, annál rosszabbul viselem. Még ma is fáj a hasam, pedig csak 5 tüszőt szívtak le. Remélem, már megtermékenyültek. A Krizsa szerint most sikerülnie kell. Ráadásul ez már a 4. beültetés lenne. Remélem, nem vigasztalásból mondta. Azt sem tudta megmagyarázni, hogy a múltkori 8sejtes miért nem tapadt meg. Ezt a sok izgulást nem szeretem. tegnap a nővér nagylelkűen azt mondta, hogy ez a fájdalom nem nagy dolog. Mi lesz szüléskor. Szerintem a kettő nem összehasonlítható. Neki van 2 gyereke (spontán). Most várom a férjem hívását. Majd jelentkezem. Bízom benne, hogy pozitív hírekkel.

Renóka!
Nagyon gratulálok a spontán babához!

Timi
latimi

Timi!
Drukkolunk a piciknek!!!!!!!
Remélem mielőbb elmúlik a hasfájásod. A nővérrel meg ne törődj. Lehet, hogy rossz napja volt. Te most csak magatokkal foglalkozz. Próbálj kikapcsolni (tudom könnyű mondani). Nekem a vígjátékok és a szerelmes regények segítettek egy kicsit. A beültetés után otthon leszel? Mi a foglalkozásod? Bocsi ha már írtad?

Kavicska?????????????????????????????

Üdv
Renóca
Kép
süni_renóca

Renóca!
Jelenleg csak fősulira járok. Úgy érzem, a lombik mellett ez bőven elég. Így én szerencsére itthon tudok maradni. Fehérváron nem csípik a lombikosokat. Egyébként nem baj, ha kérdezget vki. A fősulin van néhány csoportársam, aki szintén jár lombikra (tapolca), és őket kirúgták. Túl sokat hiányoztak, így a főnökök úgy gondolták, tőlük szabadulnak meg.
tegnap beszéltem a Kaáliban egy csajjal, őt is fi fogja rúgni a főnöke. Nem akarják elhinni, hogy a beültetés után jár a táppénz.
Szerencsére a férjem keres annyit, hogy megvagyunk. Persze nem dőzsölünk, de nem is vagyok extraigényű. nekem a gyerek a legfontosabb. Ha kell, ötévig hordok egy nadrágot. Ez nem zavar. Hirtelen ennyi. Nyugodtan kérdezz, ha vmit szeretnél tudni!
Timi
latimi

Timi : drukkkk-drukkk !!!!!

Éden : remélem a lapar után - ha szükség lesz rá Kép - hipphopp babás leszel ! KépKép

mniki

Kedves Lányok!
Azért ma is csináltam tesztet,hogy megnyugodjak. Hála Istennek pozitív. Szerda reggel megyek UH-ra, utána elmondom KIT láttam.
Csak azért mondtam el nektek a jó, hírt, hogy reményt önthessek a sokszor meggyötört kis lelketekbe, nekem is olyan jó volt, amikor azt olvastam, hogy valakinek sikerült. 3 hónapig nem szólok még anyukámnak sem. Ez a 2003.ban történt eset miatt van, amikor a szülinapján közöltem vele, hogy terhes vagyok, pár hét múlva pedig már sírtam neki, hogy elment a baba. Így jártam a cégnél is, nem szeretném soha többé azt átélni.
Dedina kedvéért néhány szó rólam, bár szerintem a többség "ismer". 2003 augusztusban elhatároztuk, hohgy jöhet a baba, a 2 hónapban össze is jött, de sajnos 8 hetesen elment. Műtét, aztán 2 hónap múlva újabb műtét, mert bennem maradt egy elhalt szövetdarab, ami mindent begyullasztott. Azután 2004 januártól spontán próbálkozások, 0 eredmény. Szeptemberre eljutottam a HSG-ig, ami kimutatta, hogy mindkét petevezetőm eredettől elzáródott. Döbbenet, majd irány az első lombik, ami nem sikerült. 3 hónap múlva nekiugrottam a második lombiknak, hogy az sem sikerült, nagyon kikészültem. Kb. 1 hónapig depiztem, aztán összeszedtem megam, és belevágtam a laparba és a hiszteroba. Mondtam akkor nektek, hogy arany keze van a német professzornak! Megnyitotta a vezetőimet. Akkor adtunk magunknak fél évet a próbálkozásra, aztán kezdtük volna szeptemberben a 3. lombikot. Múlt hónapban 17 napos volt a ciklusom, soha nem történt még ilyen velem, nagyon sírtam, hogy teljesen elromlottam belül. Elmentünk nyaralni és elfelejtettem számolnoi a napokat, ez volt az első hónap, hogy nem menetrendszerűen csináltuk. Teljesen feszültségmentes voltam, ültem a meleg tengerben, olvastam. Mikor hazajöttünk, elkezdtem keresni a doki névjegyét (mert a 3. lombikot máshol akartam csinálni), de nem találtam meg. Gondoltam majd a második nyaralás után (azaz ma) felhívom. De nem jött meg szombaton és vasárnap elvágtattam egy plázába tesztért. Berohantam a mosdóba, és amikor pozitív lett, önkívülteben siettem vissza a boltba és vettem még kettőt, az eladó nagy döbbenetére. Alig tudtam hazavezeteni, mert nem láttam a könnyeimtől, annyira boldog voltam, vagyok. Ennyi röviden, SOHA NEM SZABAD FELADNI.
Minenkinek ugyanezt kívánom!!!
reno
renoka

Renóca!
2 megtermékenyült, a 3. még várat magára. Szerdán mehetünk a beültetésre, ha minden jól megy. Remélem osztódnak is. Mos akkor emiatt izgulok majd.
Timi
latimi

Timi
Nagyon szorkulunk neked.A kettő is jobb,mint a semmi, és tudod egy babához, egy kell.Persze az ikrek sincsenek kizárva.Nagyon.nagyon szorítok érted.

Renoka
Köszi,hogy a kedvemért leírtad a történetedet.Így még jobban értem mit érzel.És még egyszer, nagy gratula.Vigyázz nagyon magadra.Megy a bababenttartó energia.

Kavicska?????????????????????????????Meghalok a kiváncsiságtól!

Wish
Én nem tudom pontosan,de a helyiek azt mondják, hogy a történet sem ott játszódik.Igazából még nem néztemutána rendesen,pedig már 8 éve van ott a szüleimnek egy kis nyaralóféleségje.De legközelebb, ha megyünk megkérdezek valakit.Most már egyre jobban érdekel.

Laráék
Ma már otthon vagytok, vagy még nem?Nagyon sok boldogságot kívánok nektek,mint család,meg persze mindenféleképpen.Ha lesz kis időd, energiád,írj nekünk pár sort.

Edina
dedina

Lányok!
A folsvat meddig kell szedni? A beültetés után is lehet ill. kell? Bocs, ha hülyeségeket kérdezek.
Timi
latimi

Timi
Ahogy én tudom,a beültetés után bitos kell, mert a folsav segít megelőzni, a nyitott gerincet, a nyitott hasfalat, stb., még egy csomó dolgot a babánál, segíti az idegrendszer fejlődését.Szerintem az egész terhesség alatt is szedni kell, de ebben már nem vagyok biztos, a 12. hétig tuti.Szerintem.

Edina
dedina

TImi Kép
a terhesség alatt akár végig is lehet, de a 12. hétig mindenképp. Én végig szedtem.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Most csak nagyon röviden annyi hogy sajnos negatív lett a tesztem.Rohanok,de jelentkezem!
Sziasztok!
kavicska

Sziasztok!
Most csak nagyon röviden annyi hogy sajnos negatív lett a tesztem.Rohanok,de jelentkezem!
Sziasztok!
kavicska

Kavicska ! KépKépKép
NAgyon sajnálom !!!

mniki

Kavicska
Sajnálom...............KépKépKép
Jövő hónapban következő?

Timi
2-ből, akár még négy babó is lehetKép
Tényleg, szeretnétek ikreket?
Milyen főiskolára jársz?

Renoka
KépKépKép

Renóca
Kép
süni_renóca

Kavicska!
Ezt nem hiszem el!Ez a zebricsuk most nem jól dolgozott, de nem mondta meg miért.Piroska is megérkezett már?Várom, hogy bővebben írj!

Renóca
Nálatok is esik az eső?Nálunk is rossz idő van, de szerencsére az eső már mtöbb órája nem esik.De mintha október lenne.Teljesen lehangoló.De csütörtöktől jó időt mond, szombaton megyünk lagziba, remélem nem lesz eső.

Edina
dedina

Edina

Most már itt sem esik, végre.
Szombatra szép időt mondanak. Jó szórakozást nektek és éljen az ifjú pár!Kép

Renóca
Kép
süni_renóca

Renóca!
Ikreket szeretnénk, bár egy baba is egy főnyeremény lenne. Legyen minél több baba. Akkor szép nagy család leszünk. A Kodolányira járok közgazdász szakra.
Timi
latimi

Köszönöm a gyors választ mindenkinek. Már vettem is be egy folsavat. Persze Magne B6-ot is szedek. Na meg a többi bogyót, amit előírt a Krizsa.
latimi

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, még nem olvastam vissza, remélem lesz rá időm Kép

3 körül értünk haza, Andor kajcsizott, azóta pedig alszik. Lassan ébredezni fog. Mindannyian jól vagyunk, és nagyon boldogok, hogy végre itthon lehetünk.

A hazatérés pillanatai:

Kép
Kép

Pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara Kép
gyönyörű!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia Lara!
Nagyon tündéri ez a kis manócska!Lennék a helyedben szívesen!
Veled minden rendben van?Hogy vagy?Fáradt vagy még,már?
Nagyon sok jót és örömöt kívánok Nektek!
Larapapa, hogy van?

Edina
dedina

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?