Sziasztok!
Hú mennyien itt voltunk ma, de jó, de jó!!!
Először is Idusa!
Lilike gyönyörű, férjemmel csak néztük néztük a fotókat és csorgott a nyálunk rendesen
))))
Bár a fejvénába adott kanül kicsit borzasztó látvány, de az egészsége érdekében ez most természetes
Nagyon sok boldogságot a gyönyörű Lilitekhez
!
Tűzijáték téma:
Sajnos ma Magyarországon még mindig nem az a téma, hogy segítsünk a rászorulókon... Bocsi a politizálásért, de a mostani Miniszterelnököt többször látom inkább médiasztárkodni... (Azt sem értettem, hogy a Megazstárok mire kaptak miniszteri elismerést? Én inkább ebben mást látok..
)
Amneris!
Hát nem nagyon értem a kőműveseiteket...
Ezt egy vállalkozó hogy engedheti meg magának, nem értem
Mivel nem tudom, hogy hol laktok, így segíteni sem tudok... Nálunk vannak jó munkások akik biztosan szívesen megcsinálnák.
Sok szerencsét az újbóli keresgéléshez! És kitartást
Bár ha énekeltél volna nekik, tuti maradtak volna szerintem;)))
A topik témájával kapcsolatban!
Mint már Amneris is sokszor írta, minden belefér
))
Nikinozsó!
Noémi gyönyörű kislány
Igazán büzske lehetsz rá is
Gondolom akkor a hétvégéd végre az övék volt!!
Szia Nuska!
Biztosan sikerrel járhattok és kaphattok is gyermeket!
Nagy szerető és csodás lélekre vallnak a gondolataid! Nagyon kevés emberben fogalmazódnak meg ilyen gondolatok, akkor ha saját gyermekük is lehet!!!
Mondjuk számomra kicsit furcsa a kérdés. Én mint meddő nő, nagyon furcsállom.
Magamból indulok el a kérdésed kapcsán. Mi mindent megtettem volna még/megteszek azért, hogy gyermekem lehessen. Nem tudom, hogy mi miatt dönt úgy valaki, hogy annak ellenére, hoyg képes szülni, ő mégis örkbefogadna. Érdekes.
Vannak teljesen normális okok, de vannak olyanok is ami miatt nem engedném, hogy kapjon gyermeket az anyuka (ilyen pl. egy ismerősöm, akit mélyen elítélek, mert félti az alakját és emiatt nem hajlandó szülni).
Az utóbbi csoportba tartozó nőket nem tudom megérteni, szerintem nem igazi anyák ők, nem is annak valók. Csak félve jegyzem meg, ha ilyen nő gyermeket fogad örökbe és esetleg kiderül hogy a gyermek beteg, akkor mit tenne...
Kicsit ilyenkor, ha ilyet hallok kinyílik a bicska a zsebemben. Nem tudják szerintem ők, hogy egy meddő nő mennyi mindenen megy kersztül.. Ha belevág a lombikprogramba, -ami elött már egy kellemetlen és fájdalmas vizsgálatsorozat keződik-, máris vállalja aláírásával, hoyg esetleg akár bele is hal a dologba. Vagy rákos, hormonzavaros, rokkant marad...
Sokan nem tudják milyen meddő nőnek lenni a mai világban, milyen az a "gyermekünkért vívott út", mi mindennel van kikövezve.
Nem beszélve, hogy hiába esetleg a férj a nagyobb problémás, annak ellenére a nő visel el mindent szinte. A munkahelyről nem is bezsélve. A sok tanulás ellenére, örülni, hoyg egyáltalán még megtűrik az embert a sok hiányzás miatt, és mivel "mindjárt" elmegy, már nem is kell neki normális fizut adni. (Nme vagyok ezzel egyedül, sok más ismerősömnek(lombikosok), már nincs munkahelye...)
Ezt itt nem panaszkodásnak írtam, mert önként és dalolva vállaljuk az áhított cél érdekében, sőt még ennél többet is bevállalunk.
Bocsi, azért remélem nem értettél félre, szóval ezek a gondolatok akkor kavarognak a fejemben ha azért szeretne valaki örökbefogadni, mert félti az alakját pl.
De gondolom nálatok nem erről van szó, és már eleve van egy picitek is
Gratulálok hozzá!
Sajnos ma Magyarországon nem olyan sok az örökbeadható baba, mint amennyit nevelőszülők és otthonok nevelnek, jóval kevesebb. Jogi akadályok vannak, és már több helyről hallottam, hogy szeretnek is bennt tartani néhány főt, mivel akkor nem kellene annyi munkaerő... lehet csak pletyka, de aki mondta annak elhittem a történetüket hallva.
Én is találkoztam és hallottam olyanról mikor már van egy saját és szeretnének örökbefogadni még.
Mivel mi is nagycsaládról álmodoztunk nagyon is megértelek!
Bár a mostani eszemmel úgy gondolom ha már van egy babucim akkor több időt is tudnék várni tesóra!! Nem tudom a rendszer pontosan hogy működik, de bizonyára nem lehet mindig csak azoknak adni előbb akiknek még nincs, mert akkor soha nem kerül sorra az, akinek már van...
Mondjuk mi tudnánk várni akár 2-3 évet is, csak lenne már meg az első
Gondolom akkor sokkal könyebb ez a várakozás (most nagyon nagyon nehéz már)...
Egyszóval, már így is sokat írtam, drukkolok nektek!
/Mondjuk megkérdezem, de gondolom erről bezséltetek már, hoyg teljes szívetekből tudnátok-e szeretni az örökbefogadott gyermeket, még akkor is esetleg ha kiderül, hogy beteg pl. Ezt csak azért írtam, mert muszály, hoyg komolyan és teljes szívből akarjátok
/
Sok sikert!
Mi még mindig nagyon várakozunk
Ma összeírtam mindent ami még hiányzik, komplett listám van, és tudom hoyg hová kell menni értük
Ja, akiket esetleg érdekel a Faktúm Bútrocsalád
www.faktumbutor.hu annak tudok adni egy címet ahol a legolcsóbban beszerezhetőek.
Árakat és címet mailben megírom akit érdekel!
Nagyon sokat jártunk utána, lényegesen olcsóbb egy helyen.
Már nagyon várjuk a hívást, nagyon sokat gondolunk a kicsinkre!!!
Többiek! Különleges sorba senki sem vár rajtunk kívül???
Renóca kismami!
Nem írtál semmit a körútról????
Hol jártatok?
Pusszancs és jó éjszakát mindannyiótoknak!