Új privát üzeneted érkezett!

Zafír!
EGY HATALMAS GRATULA!
Kamilla még ne add fel.!!
Remélem hamarossan én is "zebrásodok" 1-2 napja volt a pém(ma reggelre már nem szurt a hasam),biztossan azt éreztem.Kép Ennek érdekébe akcióztunk "minden nap"..Aztán majd kiderül...
De olyan boldog vagyok ,hogy megint van egy zebrásunk,remélem beindul a zebra esö és sokan leszünk!!!!
Vendég

Küldök egy képet,hogy még szebb napunk legyen!!!Kép

<!--attachment: n_vtelen-253583.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*21.0**n%e9vtelen%2ejp2 --><center><pre>
Kép
névtelen.jp2 (21.0 k)</pre></center><!--/attachment-->
Vendég

Mi van most mindenki elmentKép!!
Vendég

Keditke!
Én itt vagyokKép Csak dolgozom.
A te képedet sem tudom megnyitniKép

Kép
Kép
maminti81

Kép
Vendég

Sikerült szerkesztenem ,hogy betegye normálissan!!!OLyan ari!!!
Vendég

Nagyon édes!Kép
Otthon vagy? Vagy te is munkahelyröl netezel?

Kép
Kép
maminti81

Maminti! A munkahelyeden nem sejtenek semmit? Nem szoktál rosszul lenni?

Kép

Kép
kamilla306

Én még itthon vagyok,(12 re megyek dolgozni Kép)!!
Eddig ugy van ,hogy a jövö héten szabin leszek és elmegyünk a párommal valahova(welnes hétvégére).Tudtok valamit ajánlani??!
Vendég

Eddig ugy van ,hogy a jövö héten szabin leszek és elmegyünk a párommal valahova(welnes hétvégére).Tudtok valamit ajánlani??!
Vendég

Vendég

Kamilla!
Szerencsére a rosszulléteim kisebb méretüek és nagyjából a buszútra korlátozódnak. Itt meg úgy általában kérdezget az egyik munkatársnöm a gyerekvállalásról, de egy kegyes hazugsággal el tudom intézniKép

Keditke!
Tök jó lesz nektek! Sajna én még nem voltam ilyen hétvégén, de mintha láttam volna hirdetést a Hunguest szállodákról. Érdemes rákeresni!

Kép
Kép
maminti81

Köszike!Majd böngészek,rám fér egy kis kikapcsolodás Kép! Föleg a m.helytöl távol,ahol senki nem idegesit!Bár még nem élem bele magam,mert sose lehet tudni,de ha valaki bekevar a szabadságügybe akor elmegyek táppénnzre..!
Vendég

Csajok én lépek!Éhes vagyok ,de semmit se kivánnokKép!Még valahogy ki kell birnom ezt a pár napot Kép!!! Semmi kedvem dolgozni,olyan lusta vagyok!
Fura volt,hogy nem ittam reggel teát"hiányzott"annyira megszoktam már a cickát Kép.De ugy pé-ig kell inni.!Na puszi mindenkinek!!!!Sziasztok!!!
Vendég

Képzeljétek az egyik munkatársam most jelentette be hogy terhes!Nekik is marha hamar összejött!
Most vagyok aztán irigy -irigy!!Kép

zsuzska80
Szombathely

Csajok,
Aaaaannyira ki vagyok akadva!
(előre is bocsi, most panaszkodni fogok! ...)

Először felhúzott a tesóm, aztán meg megtudtam, hogy a beteg kolléganőm 5 hétig még kórházban lesz, ott kap kezeléseket! És akkor még nincs vége a dolognak és az is lehet, hogy az idén már nem jön!!!!! Kép Én hadirokkant leszek! KépKépKépKépKépKép
kata1977
Hatvan

Kata!
Kép Nem vesznek fel valakit a helyére? Az mégsem lehet, hogy te vedd a nyakadba kettötök munkáját ilyen sok ideig!

Kép
Kép
maminti81

Zafír!

Gratulálok! Látod, csak összejött. Most néztem a táblin, hogy egyszerre kezdtük a projektet!

A többeknek is sok-sok drukk!

Az elsőként feltett képet meg lehet nyitni úgy, hogy amikor felajánlja a gép, hogy kiválaszthatod webes szolgáltatással vagy a már meglévő programokból, akkor az utolsót jelölöd be és a feljövő listából kiválasztod a Windows kép és faxmegjelenítő programot.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Szelivi!
Mikor mész dokihoz?

Kép
Kép
maminti81

Tényleg, most nekem is sikerült!Kép

Anita!
Rögtön ikreket kívánsz Zafírnak?Kép

Kép
Kép
maminti81

maminti!
Elvileg ma hatra kéne, de én már ott leszek ötkor Kép, nehogy lemaradjak valamiről.

Addig takarítok, hogy ne izguljak annyira.

Este, ha hazaértem majd beszámolok mindenről! Kb 7-8-ra jutok géphez.

Kép
szelivi

Zafír!

Hatalmas gratula!
Vigyázz Magatokra!

Melincsi

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

Maminti! Neked mielőtt nem jött meg úgy görcsölt a hasad ahogy szokott mensi előtt vagy másmilyen volt? Éreztél valamit amiből sejthetted, hogy nem fog megjönni?

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!
Már mindenröl lemondtam megint, mert minden tünetem megvoltKép Fejfájás, hasgörcs, stb. Neked is mintha meg akarna jönni?
Csak akkor derül ki, ha pár napon belül nem jön meg.

Kép
Kép
maminti81

Hali,

Kamilla,
Én ahogy magamat ismerem, nekem vasárnap fog megjönni. Kép Remélem, Neked addig nem jön meg és akkor lassan tesztelhetsz is! Kép
Én szívesen átadom a nekem szánt drukkokat másnak! Kép

Maminti,
Nem tudom, mi lesz, a főnököm nem egy határozott emberke... De így ez nem fog menni, az tuti! Mondjuk holnapra szabit vettem ki, de ez édeskevés.
Hazautazunk 7végére az Anyukámékhoz! Kép

SzeLivi,
Várjuk ám a beszámolót! Kép
Igaz, én (legjobb esetben) valszeg csak vasárnap fogom tudni elolvasni... KépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Maminti/Kata

Nekem már két napja olyan mintha minden percben megjöhetne. Halál idegesítő. Ami elszomorít az az, hogy tegnap még feszült a mellem, de ma már nem úgyhogy innen gondolom, hogy legkésőbb holnap reggelre meg fog jönni.

Kata azért drukkoljunk egymásnak.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla,
Én drukkolok Neked, de rám felesleges pazarolni a drukkokat! Kép
kata1977
Hatvan

Nnnna, csajszikák, legyetek jók, akciózzatok sokat! Kép
Legkésőbb 7főn jelentkezem!
Addig mindenkinek mennek a drukkok!

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Én meg drukkolok mindkettötöknek, és megyek hazaKép
Sziasztok!

Kép
Kép
maminti81

annyira jó, hogy sikerült!!! Végre a "régiek" között is lett zebrás! Tényleg őszintén és nagyon örülök, hogy pozitív lett a teszted!!! Nem csodálom, hogy röpködtök örömötökben! Tényleg bejött a nyaralás!!!! Annyira jó!!!!

Kép
Kép
beuka

Zsu akkor még lehet, hoyg én is belevágok egyszer a fogszabiba!

Kamilla ne tessék így elkeseredeni, még semmi nem dőlt el!! Én nagyon drukkolok!!!!!!

Kata a helyzeted tényleg egyre risztóbb! Tök jó, hogy el tudsz holnap menni szabira! Jó hétvégét és jó pihenést!!

Szelivi kiváncsian várom mit mond Neked a doki!!!

Holnap én sem megyek dolgozni!!!! MEgyünk "nyaralni"!!! Igaz csak hétvégére, de már nagyon várom.
Meg tudtam beszélni, a főnökömmel, hogy ne szabinak számítson, hanem úgyis összeszedtem a héten egy csomó plusszórát (ma pl. 11 órát dolgoztam!) hadd csúsztassam le. MEgyek is gyantázok egy kicsit, meg csomagolok.
Még jó, hoyg fedett helyre megyünk, mert úgy látom, hogy nem lesz túl jó idő Kép

Kép
Kép
beuka

Anita voltál ma dokinál??? MI volt?

Nolina mi van Veled??

Zafír nem tudok betelni a jó hirrel!!!!!Kép

Kép
Kép
beuka

Csajok!!Én tiszta ideg vagyok a kolleganöm elment táppénzre,és igy szivok helyette .Már nagyon elegem van(igy biztossan nem lesz babaKép,ha mindig ideges vagyok)Remélem 2 hét mulva szabira tudok jönni mert szeretnénk a párommal elmenni egy welnes hétvégére!Csajok én sokáig nem tum ezt csinálni,ha még egyszer megszivatnak akor én felmondok(na meg arrol nem beszélve hogy a baba se fogan meg ilyen ideg állapotbaKépSajna!Na nem akarom a topic hangulatát elrontani,igy megyek is ,majd csak hétfön tudok jönni.Mindenkinek kellemes hétvégét,és bulizzatok 20.án egy jóó nagyottt!!!!Sziasztok!!Kép
Mindenkinek küldöm a drukjaimat++++++++++++++++++++++++++++++++++.Puszika!!!
Vendég

Sziasztok!!

Látom Beu,te sosem felejtesz el!!Elmaradta a doki rendelése,így jövő hétem szerdán megyek.Pedig annyira rákészültem.

Merre utaztok???Nem mond valami jó időt,sok-sok esőt igérnek.Ma 11 órát dolgoztál??Nem semmi.Remélem már jobb a kedved!!!
csanita

Szasztok ébrenlévők!

Végre hazaértem. A dokinál minden rendben volt.

A lényeg:
A babuci 7-9 mm-es, kb 7 hetes. A dokit megkértem, hogy javasoljon táppánzre. Elmondtam mit dolgozom és maradéktalanul egytértett.
A jövőhéten megyek védőnőhöz meg vérvizsgálatra.
Szóval nagyon boldogok vagyunk!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
A képen a bekarikázott poiros körben az a homályos csomag, az a babuci!
Kép

Kép
szelivi

Sziasztok!

Zafiiiiiiiiiiiiiir!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez szuper! Hipp-hipp-hurrrrrrrrrrrrrááááááááááá!!!!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép)KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép Ennnnnnyire örülök nektek! Én nagyon-nagyon sejtettem! Hajrá befutó közelében lévő csajok meg 3 zebra szabad! Kamilla! Gyöngyi??

Szelivi!
Igaz nem sok minden vehető ki, de a lényeg, hogy ti láttátok!

Tegnap mi Balcsin voltunk. Pápán egész nap szakadt az eső. Irtam is egy sms-t a barátnőmnek, hogy igy nem megyünk, ő meg csodálkozva hivott. hogy ott már süt a nap- Először azt hittem hgy szórakozik. de elindultunk, és ahogy átétünk a Bakonyon már nem esett, Veszprémnél már kezdett kisütni a nap. és mire leértünk B.almádiba sütött teljesen. Szinte felhő sem volt felettünk. Elnéztünk a Bakony felé. csűnya felhők voltak. majd Siófok felé, arra meg egy szem felhő sem. Szuper napunk volt. voltunk B.füreden, meg Tihanyba, este meg grilleztünk a barátnőmékkel, fél 10 elmúlt mire hazaértünk. Gyerekek is nagyon jól érezték magukat.

moni

Sziasztok!

Hogy közönségesen fogalmazzak dől belőlem a vér.
Kata ledobnál a tábla aljára 1 cn. Ciklushossza 26 nap. Köszike.
Ma reggel szépen elcsomagoltam jó mélyre a lázmérőt meg a mikroszkópot és tesztem se maradt több úgyhogy nem eshetek kisértésbe. Viszont a Kedvessel reggel úgy összevesztünk, hogy a vége az lett, hogy finoman szólva elküldött a "rákba" úgyhogy mostanában nemigen fogunk összebújni.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!
Kép Sajnálom! Az összeveszést is. Gondolom, kivagy totál. Lehet, hogy jobb is eldugni azt a fránya lázméröt!Kép

Moni!
Tök jó, hogy Balcsin jó idö volt! Fürödtetek is?

Szelivi!
De jó!Kép Már én is nagyon várom a hétföt, amikor mehetek dokihoz. Akkor mostantól otthon vagy?

Keditke!
Nálatok sem túl jó a helyzet! Jót fog tenni az a kis kikapcsolódás!

Beuka!
Jó pihenést!

Kép
Kép
maminti81

Maminti!
Igazából nem is azon vagyok kiakadva, hogy megjött, mert azt valahogy sejtettem pár napja. Jobban meglepett volna, ha nem jön meg.

Azt utálom, hogy a párom egyszerűen képtelen megérteni, hogy engem picit máshogy érint minden sikertelen hónap, mint őt. Annyit mondtam neki, hogy hagyjon békén, meg hogy egyedül kell túllépnem rajta erre meg berágott és csúnyákat mondott. Mondjuk lehet, hogy igaza van, mert ez kettőnkről szól, de én utálom, ha vígasztalnak meg pátyolgatnak. Ilyenkor én tényleg magányra vágyok és egyszer csak jobb lesz.

Kép

Kép
kamilla306

Hú, csajok, egyszer nem jövök és micsoda hírek!!!!!

Annyira, de annyira örülök Nektek!!! Olyan hihetetlen!

Még vannak ám eladó zebráim, csak tessék...tessék. Eladó a zebra...Kép

Egyébként az 5 zebrát a Mamintién kívül gondoltam. Tehát még 4 van. Tessék belehúzni!

Kamilla!
Nagyon, nagyon sajnálom, hogy megjött. Annyira bíztam Benned, de komolyan. Biztos, hogy meg lesz a hatása annak, hogy most nem görcsöltök rá. Sajnálom az összeveszést, de egy normális kapcsolat se működik olykor viharfelhők nélkül.

Beu!
Jó pihenést! Egyébként a nyílászárókra meg a gerendékra vettünk festéket.

Kata!
Hát ez borzasztó! Ha nem birod, gyere el táppénzre. Ezt azért nem lehet ép éssze birni, amit Veled csinálnak!

Szelivi!
Nagyon jó a kép- Gratulálok, hogy minden rendben van. Szülési időpontot nem mondott a doki?

Nálunk meg az a helyzet, hogy iszonyú nagy lett az internet számla (31.000), úgyhogy -mivel nem akarom a fizetésem felét mindig itt hagyni- kevesebbet fogok irogatni.Kép Persze minden nap jövök többször is, de nem annyiszor mint eddig.

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Jó Reggelt mindenkinek!!

Szeliv!!
Gratula,nagyon jó a kép.

Vica!!
Nem semmi ez a számla!!!Miről netezel???Vagy percenként számol??Bocsi de nem értek hozzá.Én szívesen vennék egy zebrát!!Igyekszem,igyekszem.Rajta vagyunk a kérdésen.

Kamilla!!
Sajnálom,hogy megjött,és hogy ennyire.Biztos valamivel kitudjátok engesztelni egymást.És kicsit igaza van a párodnak,nem csak a Te dolgod ez!!!Kettőtökről szól,biztos neki is fáj egy kicsit ez a várakozás csak a férfiak másképp élik meg.
Hidd el nem éri meg veszekedni!!Csak Õ van neked,rászámíthatsz.Én tudom mi már 18 hónapja várjuk a csodát.és elmondhatom hogy talán még szorosabb a kapcsolatunk,hiszen egy dologra várunk mind ketten.Nekem is vannak nehéz napok,hónapok,mikor kiakadok de nem szabad feladni.Fog jönni az a baba,csak még kicsit várat magára.

Remélem nem haragszol,én nem kioktatni akarlak,csak átérzem min mész keresztül.
csanita

Csanita! Nem haragszom egyáltalán. Tudom, hogy igazad van. Mi még csak 4 hónapja próbálkozunk, ez lesz az ötödik, de utálom, hogy ilyen lassan megy az idő ilyenkor.

Kép

Kép
kamilla306

Anita!
Ilyen hülye, lassú betárcsázós netünk van, és ráadásul ületi vonal. K*rva drága!

Kamilla!
Fel a fejjel.Így visszaemlékezve, nekem az első 5-6 hónap volt a legnehezebb. Aztán már belerázódik az ember. De kívánom, hogy Neked ne kelljen belerázódnodKép Most eldöntöttem, hogy nem akadok ki, ha megjön.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!
Nincs v.mi olcsóbb megoldás? Esetleg mikrós net? Vagy ADSL? Érdemes lenne körülnézni a piacon.

Kamilla!
Na ezt nem szabad!!!! Először én is hasonlóan ki voltam, segélykérően hivtam az orvosom. Most meg már tudomást sem veszek arról, ha megjön. Elkönyvelem, hogy igy kell lennie, és ha akar, v.ki úgyis beköltözik a kiadó albérletbe!!! A férfiak teljesen máshogy érik ezt meg! Biztos mindegyik másképp, de nekik idő kell. A férjem is úgy van a 3.-kal. hogy nem vágyik rá mindenáron, ha jön, jön, ha nem úgyis jó. Sokszor bezsélgetünk róla. Nem szabad erőltetni, nem szabad állandóan kérdezgetni, erre már rájöttem. Ha akarja, úgyis elmondja. Én is a szivem legmélyén nagyon-nagyon szeretném, de nem ez szerepel most az elsőrendű dolgaim között, nem számolok vele, úgy élem a mindennapokat, úgy tervezek, mintha nem is szeretnék babát. Pont erről beszéltünk Zsuzskával is, mikor taliztunk. Én azt bánom, hogy tavaly a tervezett baba miatt nem jelentkeztem egy állásra. Mert mi van ha összejön, milyen kiszúrás velük, stb. stb. Ma már nem igy gondolkodom. Próbálj meg te is tervezgetni, kizárólag baba nélkül. Ha majd jelentkezik, akkor lesz 9 hónapod az áttervezésre.

Bocs, ha uncsi voltam a gondolataimmal.

moni

Moni igazad van!KépKép
Itt a cégnél most csak a baba körül forog minden!Tudjátok tegnap írta egyik munkatársam terhes, és mindig róla beszél, és én már nagyon unom!
Engem is foglalkoztat a téma, de ez már sok!
Aztán a másik az hogy engem is kérdeznek mikor megyek el szülni, de hát mit monjak???

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska!
Azt, hogy ha majd itt lesz az ideje!!!!!!! Ez szerintem jó lepattintás a témáról!!! Ha meg rákérdeznek, hogy mégis mikor, akkor válaszold azt, hogy még te sem tudod még.

moni

én is ezt szoktam mondani...

zsuzska80
Szombathely

Kaptunk bónusz pár órát, úgyhogy hazamehetünk.
Mindenkinek szép hétvégét!

M

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok Lányok!
Mindenkinek köszi a bíztatást.
Voltam ma a céges orvosnál. Ma én voltam az első "betege" (mert én nem vagyok beteg) és nem igazán volt még képben. De nagyon örült neki, látszott rajta, pedig nem is tud az előzményekről.
A "vezetésnek" is be kellett jelenteni. Pont rólam beszéltek, hogy milyen paraszt! vagyok, hogy 20-a előtt elmegyek betegre, főleg, hogy plusz egy éjszakára be vagyok rendelve. Aztán beléptem a nyitott ajtón. Erre nem tudtak szóhoz jutni, csak megkérdezték, hogy neked egyébként mi bajod, hogy betegállományban vagy. Mondtam, hogy semmi, csak terhes vagyok. Ja, hát akkor gratulálok. Szóval felborítottam a cógálat-szervezést, de hát ez van.
Egyébként a kollégáim nagyon örültek, sokan azt hiszik még, hogy csak poénból mondtam nekik.
Vica!
Elvileg április 10-re vagyok kiírva, de ahány könyvben nézem, annyi időpont. Az biztos, hogy március vége - április eleje.
Kamilla!
Tudom, legkevésbé tőlem várod, de tudod nem szabad tragédiaként megélni ezt a hónapot. Mi a párommal azt terveztük, hogy megvárjuk míg megjön, aztán bejelentkezünk a Kaáliba. Talán a kedvesed is ideges vagy szorong, és ezért olyan veled, mint a lópokróc. Elképzelhető, hogy ő azt hiszi, hogy miatta van ez a pár hónap sikertelenség. A férfiak ezt nehezebben élik meg szerintem, elvégre ők a teremtés bikái (vagy legalábbis azt hiszik).
Maminti!
Most hazamegyünk a hétvégére, de hétfőn már szeretném a ti képeteket is itt látni. Már fog dobogni a pici szíve!

Kép
szelivi

Szelivi!
Meddig leszel betegen? Visszamész még, vagy maradsz végig? Ha ilyen strapás, akkor gondolom maradsz szülésig (utána meg persze GYESenKép)

Móni!
Nem éri meg váltani, mert az üzleti vonalas internet előfizetés 12.000Ft havonta (horror!) és még fizessél is a használatért! Hát a nagy lóf@szt!
Leváltani meg nem lehet az üzleti vonalat hagyományosra, mert cég néven van. Szóval ördögi kör. Ez van. Majd kevesebbet pofázok.Kép

Jó nagy a pangás, így péntek délután. Na majd legalább hétfőn lesz mit mesélni.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?