Sziasztok!
Újabb fantasztikus őszi nap...
Éjjel legalább volt oka Bulcsúnak átjönni,mert hát ugye dörög az ég
.Megint nehezen aludt vissza,így megint nem sok alvást sikerült produkálnunk és persze reggel alig tudtam felkelteni
.De legalább a bölcsiben nem panaszkodnak rá,mert így biztosan alszik rendesen
!
Szilvi
Én szeretnék rendes keretet csináltatni a képnek,meg asszem körbe olyan fehér lappal bevonni,mert úgy lesz igazán szép...Biztos nem lesz olcsó,de ha már így megszenvedtem vele,akkor aztán legyen tökéletes
.
A cérnákkal az a bajom,hogy ha csak egy kis darabot viszek,akkor bizonytalan vagyok az árnyalatban.És hát ugye mivel van itthon valaki,aki a számokat mindig eljátsza vhová,meg vagyok lőve
...Ráadásul az egyik totál kifogyott,még hírmondót sem találtam belőle,amit meg felírtam anno(majd' egy éve),hogy melyik jelőlés milyen szám,azon most nem igazodok ki.Máskor csak a számokat szoktam vinni
.
De elcsábultam,vettem anyagot fürdőlepedőnek és varrok még azt is.Van ugyan tetra fürdőlepedőnk,de azért csak a frotír az igazi,amíg szállítmányozok a szobába
.
Kézművesség:majd unalmas napjaidban beletanulsz
.Én is akkor kezdtem el,amikor itthon maradtam Bulcsúval...
Aztán csak fel a fejjel
!
NST rendben volt?
Móni
Na tessék,azért van abban vmi jó,hogy Apa otthon van
...még ha nem is hosszú távon...
Anno nekem sem bajom a frontoktól,de mivel 2 héttel előbb jött Bulcsú,most türelmetlen vagyok
...pedig nem kéne,mert biztosan meglesz a böjtje....
A kórházzal nekem sem volt gondom,sőt,én is jól éreztem magam,igaz én "csak" szülni estem be...Úgy éreztem,semmi gondom,csak a babával kell foglalkozni.Talán ha több fennakadás lett volna,biztosan nem érztem volna magam ilyen jól.Most is inkább attól tartok,hogy Bulcsú fog nagyon hiányozni....
Lehet,hogy nézek vmi keretet készen,de attól tartok,hogy mivel a mérte nem mindegy,tuti nem lesz ilyen méretben megfelelő keret....Ha lesz egyáltalán még kedvem hozzá...
Mi újság egyébként állás ügyben?
Andi
Örülök,hogy jelentkeztél,bár biztosan nem unatkoztál az elmúlt napokban
.
Hűűű,próbálom magam felkészíteni,hogy nem lesz egyszerű a helyzet...
Lábköröm
.Orsi volt lézeres kezelésen,majd biztosan jelentkezik,vagy próbálj neki emilt írni!
Anyóssal mámeg mi a gond????
Gyere csak,ahogy időd engedi,mi mindig "meghallgatunk"
Köszi a jókivánságot,igyekezni fogunk
.Pocakosság....hát én is így voltam anno,hamar irigy lettem mindenkire
!
Kitartás
!
Na megyek varrni,amíg Õurasága nincs itthon...
Pusz,Anyapoc