Új privát üzeneted érkezett!

Rita!

Lilid nagyon ügyi. Valahogy engem az én Lillámra emlékeztet. De ne kérdezd, hogy miért, csak mindig így érzem...Kép

Ági!

Nekünk eddig siesta cipőnk és szandink volt. De augusztus elejére a kisasszony kinőtte a szandit, ezért vettem neki egy olcsóbbat. Annak nem tudom a nevét, de betétes az is...ugyanúgy megteszi erre az egy-két hónapra, mint a majd 10.000 ft-os siesta...
Asso szandija van Egcsi Bercijének és Lillus egy kis barátnőjének is. Az is teljesen jó szerintem, csak nekem kicsit nehezebbnek tűnik. Bár ez a manók lábán nem látszik, nem zavarja őket...

Milyen rosszat hallottál a Siestáról? Én már annyi álláspontot hallottam "a láb támasztásáról"! Az egyik kifelé dől, és így szuper, a másik a talp belsejét emeli, és így a szuper...mindenkienk az a szuper, amit éppen el akar adni. Nekem annyi elvárásom van egy szandival-cipővel szemben, hogy legyen betétes, és legyen kicsit magasított szára, ami "kemény" és tartja a manó bokáját.
Most vettem Lillusnak egy Nike cipőt, börből van, magasított a szára kicsit...annyi, hogy nem betétes, viszont vettem bele egy Siesta talpbetétet 319 ft-ért. Ez LIllának teljesen megteszi az esős időre...aztán majd jön a téli lábbeli.Kép

Na, ezt is küldöm...Kép

Timi (aki kicsit szét van már esve)

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok,

Eszter,
Teljesen egyetértek veled Kép Ugyan én nem ilyen kreatív környezetben éltem a babó előtt és már iszonyúan nagyon akartam ezt a kislányt néha nekem is van egy kis hiányérzetem. Hiányzik a sikerélmény amit egy sikeres project vagy más munka jelentett, a felnőtt társaság hogy meg lehetett beszélni a reggeli kávé mellett a politikai dolgokat v valami más "felnőtt" témát. Kicsit beszűkültem azt érzem. Persze ha visszamegyek dolgozni biztos nagyon fog hiányozni az együtt töltöt idő mert abból jóval kevesebb lesz. Ja és mi az a gyöngyvasút? Kerestem én is baba-mama tornát de ilyen szempontból nagyon vidéken lakunk mert sehol semmi.

Zsuzsa,
kostyika@freemail.hu, előre is köszi!

Delice,
nekünk egy nevenincs cipőnk van ami ugyanúgy bőr, három pántos, magasított sarkú, betétes és jól tartja Veronika lábát. Egy kis boltban vettem itt a lakótelepen 4000 ft-ért.

Orsi,
Mi volt a bőrgyógyásznál?

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

SziasztokKép

Bőrdoki néni rögtön, ahogy ránézett Gergőre megmondta, hogy atópiás. Csípésre sajnos Õ ilyen túlzottan reagál, és egy egyszerű szúnyogcsípésből is nagy, ronda dudor kerekedik.Kép Kaptunk egy antibikás alkoholos ecsetelőt, elolvastam és elég jó, mert csak helyileg hat. Azt mondta, hogy azért kell, nehogy elfertőződjön! Még az a szerencse, hogy nem viszket Neki!

Cipő
Nekünk Baören-Schuhe van (az aö olyan német kétpontos á akar lenniKép) és teljesen jó. Én láttam Siestát és ugyanígy nézett ki, sőt nekem ennek a talpa kicsit jobban tetszik.Kép Mi a Deichmannban vettük, ahol az előző szandink 3990, ez meg 5490 volt. Sajna nekünk nem fér bele 8-9 ezres cipő.Kép

Képzeljétek, valószínűleg mégsem lesz olyan tortánk, csak valami egyszerűbb. Ez ugyanis a mostani anyagi helyzetünknek túl drága.Kép Én nagyon meg akartam venni, de nemsoká őszi cipő kell Gergőnek és a torta árából majdnem megvan, szóval muszáj ilyen oldalról is átgondolnom.Kép

Eszter
Teljesen megértelek. Gyógyír? Majd kitalálod, nem igaz?Kép

Rita
Nagyon ügyi Lili!Kép

Timi
FogacskaKépKép
EsésKép

Ági
Jobbulást a kis betegnek!

Most megyek, még videót kell editálnom.

PusziKép

Orsi

avocado

nanda

Linda!

NAGYON BOLDOG ELSÕ SZÜLINAPOT KÍVÁNOK GERGÕNEK!!! Kép Kép

Puszi:Anikó
vakili

Linda
Gergőnek nagyon boldog első szülinapot kívánunk a fiúkkal!Kép

Kép

PuszikaKép

Orsi

avocado

Kedves volt pocaktársam, Linda!

Itt is nagyon boldog szülinapot Gergőnek!KépKépKép

Mostanában szorgalmasan olvasgatok egyébként, de az írásig soem jutok el.

Nanda!
Köszi az útvonalat, megkaptam, de sajnos nekem nem jó az időpont, mert másnap indulunk nyaralni és akkor már pakolnom kell. Pedig Velencére szívesen elmentem volna.Kép Na de majd talán egyszer máskor!Kép

Soraya!
Nagy, nagy gratula az új pocaklakóhoz!Kép Kicsit irigy vagyok, mert nekem ilyen már nem nagyon lesz.

Puszi mindenkinek!
Panó
panó

Sziasztok

Timi
Idemásolom, hogy mit olvastam a Siestáról, két különböző személy "tollából" :

"Én azért nem szeretem a Siestát, mert nagyon magas harántemelője van, ami nem tesz jót kezdetben, mert ellustulnak tőle a talpizmok. Nekünk eddig mindig Elefantenünk volt és a fiamnak szép a lába, nagyon szereti ezeket a cipőket..."
"Úgyhogy az orthopédián tegnapelőtt mondták is, hogy felejtsem el az olyan cipőket, mint a Siesta, csak az a jó amiben nincs olyan talpemelés, mert szó szerint ellustul benne a láb és nem erősödik...
A doki a Dr Leo és Salus cipőket javasolta nekünk...ezeknek erősített kérge van és nem emelt lábbetét."

Orsi
Köszi!
Én még plusz "hátrányban" vagyok, mert Miskolcon töredék annyi lehetőség van...
Aztért majdcsak összejön valami Kép

Linda
Gergőnek sok sok boldogságot kívánunk születésnapja alkalmából! És persze az egész családnak!

Rebeka már 2 órája alszik. És ordít a gyógyszer bevételekor.. annyira sajnálom szegényt Kép Õ még nem érti meg, hogy ettl fog meggyógyulni.
Remélem mielőbb!

Ági

delice

Isten éltesse Lindáék kisebbik Atomantiját Kép

ZS.
zerko

Linda,

Boldog szülinapot Gergőnek!

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Ági!

Olvastam a Miskolc topic-ban asszem. Amikor felröppent ez a dr Leo-s történet, akkor mi utánajártunk az egyik anyukával, hogy hogy is van ez. Remélem nem keverem össze a cipőket, asszem ez volt az, amelyik úgy tartja, hogy kifelé dől a láb, és ettől olyan nagyon jó a "felfedezők" szerint. Mi nem próbáltuk, csak elmentünk az egyik orvosi műszer boltba, és megnéztük. Szerintem az kifejezetten ortopéd cipő. Mind a talpa, mind a kinézete...
Szerintem mindenki maga dönti el, hogy mit engedhe t meg magának, és melyik "reklámnak" hisz jobban. Én már kezdem azt hinni, hogy egyik sem különb a másiknál. Mert ugye most egy anyuka hogyan nézi meg három- négy fajta cipőben, hogy az éppen hol emeli a lábat, vagy sem...
Nehéz dolog ez, és mindenki a legjobbat szeretné a manócskájának. És ezt sokan kihasználják...Kép

Megyek, mert a csaj pancsizik, lassan ki kell fogni.Kép

Majd még benézek!

üdv mindenkienk

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Linda, Gergőnek nagyon boldog szülinapot!

Andrea
tandrea

SziasztokKép

Hát nem semmi egy napunk volt!Kép
Van nagyon jó és elég rossz része is.

A jó: elmentünk ma a Gulliver játéknagykerbe és SZUPER volt! Nem emlékszem ki írta, hogy jó, de igaza volt! Nagyon klassz ajándékokat találtunk Gergő Mókusnak és még azon kívül is keresztfiunknak is. Anyukám is vett tök jó dolgokat ajándékba családtagoknak is, mert nem csak játékok vannak. Szóval tényleg nagyon klassz hely, érdemes elmenni! Viszont baromi fárasztó! Mivel az egész óriási nagy és hihetetlen a választék, ezért az ember teljesen lefárad, mire végignézi és az agya feldolgozza, hogy mi micsoda, melyik jó a gyereknek, szóval ha mentek készüljetek legalább egy Red Bull-al előtte.Kép

A rossz: játékvásárlás után elmentünk a Dunakeszi felé lévő Auchanba, mert Anyukám látott csúszdát. Azt sajna nem lehetett kapni, de felmosószettet vettem Gergőnek (nagyon cuki, olyan mint az igaziKép). Kártyával fizettem és mostanáig nem tudjuk hogyan, de elveszett a kártyám.Kép Mármint fizetés után hazajöttünk és itthon vettem észre. Gondolhatjátok! Telefonáltam az áruházba, megkérdezték a pénztárost, meg a biztonsági őrt, de nem találta meg senki, így le kellett tiltatnom. Aztán este, miután már Gergő aludt megint odatelefonáltam és addigra meglett, úgyhogy holnap mehetek érte.Kép Én szinte biztos vagyok benne, hogy a pénztáros nem adta vissza, de mindegy, az a lényeg, hogy meglett.

Na, most ennyi voltam, szuper fáradt vagyok!

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Hali,

Orsi,
Kártya Kép múltkor én is láttam egy ismerősnél ilyen játék felmosót és nagyon tetszett! Szóval az Auchanban lehet ilyet kapni?
Megyünk weekendezni Veronikával Pápára a barátnőmékhez úgyhogy mindenkinek jó hétvégét kívánok!
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Hónapok óta nem olvastalak és most láttam, hogy Nanda hiányolt minket.
Zsuzsa, köszi, hogy írtál rólunk, csak meg tudom erősíteni, amiket írtál, csak még az újdonság: Bendi rohangál ezerrel. Egyszercsak felkelt, elindult, minden átmenet nélkül.
Remélem, mindenki jól van itt, nem ígérem, hogy végigolvasom, amiket eddig írtatok, mert rengeteg, és netünk továbbra sincs, sőt, most a RAM-ot, vagy ROM-ot is tönkrevágta valami, kicsit elegem van, főleg, hogy így nem tudok készülni a konferenciára.Na, mindegy, utálom a gépeket. Most éppen egy boltból netezek, babamentesen.

Puszilok mindenkit, talán majd tudok jönni valamivel gyakrabban is...

Kinga+Bendegúz
nyinike

Sziasztok!

Mindenkinek köszönjük a köszöntéseket. Kép Drágák vagytok. Kép

Kedves betegek: gyógyuljatok meg hamar!!!!!

Orsi: Kép Gergőn is akkora dudorok nőnek csípés címszó alatt mint a ház. És ma megcsípte egy méhecske. Kép Én meg kiengedtem a gaz támadót az ablakon, pedig le kellett vona csapnom.

Zita: én emlékszem rád. Kép

Szilvi: köszi a megerősítést alvás ügyben. Kép Kép

Többieknek is üdv:

Linda
bellana

És akkor pár kép Orsi kedvéért. Kép És a magaméért. Kép

A tortát Dani kapta a 3-ik szülinapjára. Gergőnek sima csokitortája lesz, ő még nem tudja értékelni a formás finomságokat. Valszeg majd belecsap a tortába és kész. Kép Daninak viszont tetszett az autós. KépGergő, mikor tiszta csoki, az egy palacsintaevés következménye. Kép

Pussz!

Kép

Kép

Kép

Kép

És ilyen volt egy éve mikor született:

Kép
bellana

LinduskaKép

Annyira jók a képek!!!!!Kép Köszönöm szépen!
Mindkét fiad nagyon jó pasika már most!Kép
Az a 8 fogas vigyor haláli!Kép Dani meg már milyen komoly nagyfiúnak tudja mutatni magát.Kép
A torta nagyon tetszik! Te csináltad?

Most csak ennyire futotta, teljesen le vagyok merülve, kártyám visszaszerzése és bevásárlás után. Ja, és délelőtt egy anyatejes nap után, de az szuper volt, hihetetlenül jól esett végre egy jót fuvolázni! Teljesen feldobódtam tőle, így Dóri barátnémmal el is határoztuk, hogy csinálunk egy duókoncertet is a közeljövőben.Kép

Holnap jövök, addig jók legyetek!Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok,
Ma bulizni megyek a régi csajos bandával,Véna lesz itt a gyerekekkel éjszakáraKépDe sebaj,ők szeretik,én meg úgy sem leszek!Kép

Kinga,Kép
de jó,hogy jöttél,hiányoltalak!
Pont most gondoltam,hogy hogy jó lenne,ha jönnél a Hajós bulira Szántódra,legalább végre találkoznánk!Írj többet magatokról!
Rádmegy végre a piros bikinid?KépKépKépKép

Orsi,
nem csináltok babás fújást?Én is szívesen elmennék a manókkal!Kép

Linda,
nagyon jól nézel ki,végre téged is látni a képen!
Dani milyen nagyfiús!Nem megy még oviba?
Miből lesz a cserebogár?Gergő is 1 éves lett!

Mindenkinek jó pihit a hétvégére!
Puszi Nanda

KÉRLEK JELEZZÉTEK NEKEM,HOGY KI JÖN A TALIRA!!!!!!!!
nanda

MÉG VALAMI,SAJNOS ÚGY TÛNIK AZ IDÕJÁRÁS NEM NEKÜNK KEDVEZ,ÍGY AZT GONDOLOM INKÁBB NÁLUNK LESZ A TALI!
AKINEK KELL ÚTLEÍRÁS SZÓLJON!

ZSUZSI,ÉS MACCS ELÉRHETÕSÉGÉT TUDJA VALAKI?

NANDA
nanda

SziasztokKép

Az előbb írtam meg és a legvégén elbénáztam és az egész elszállt.Kép Most meg már Gergő nem hagy, így majd este újraírom.

PusziKép

Orsi

avocado

BellanaKép

Az őszieknél te voltál az első anno a pocakos táblázatbanKép GRATULÁLOK kisfiad első születésnapjához.Kép:KépKépKépA képen nagyon szépek és pajkosak a fiúkKép

A többi most születésnapozónaki s gratulálok.Kép

Noémi
őszi topik
fantikbaba

<font color="0000ff">Nanda!

Útleírást kérek. Ez egyben azt is jelenti, hogy megyünk.</font>

Kérdés: Apát lehet vinni?

<font color="0000ff">Üdv:

Zita</font>
pzita

Helló!

Nanda!
Én is kérek szépen leírást!
Zita második kérdésére engem is érdekelne a válasz!Kép
Végülis, ha nektek nem gond hely terén, összerakhatnánk amink van!Kép Olyan Mézga család módjára!Kép
Köszönöm!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Most csak roviden Nandanak. Mi jovunk a talira. Marmint en es Vera meg a babak. Hacsak Vera nem mondja le. Amugy jol vagyunk. Csak Lili most furcsamod sokat valtozott, este csak ugy hajlando elaludni, hogy halovany lampa mellett ott vagyok. Egy hettel ezelott nem ertettem mi az a feneketlen uvoltes, ha leteszem az agyaba sotetben. Addig nem volt gond. Aztan rajottem az okara. Lehet, hogy valami trauma erhette ejszaka, megijedtehetett vagy egy nagyon anyas korszakba leptunk. Meg szerencse, hogy ez csak 10-15 perc, bar az elso nap 45 percig tartott. Leulok a foldre az agya melle es a Grimm meseibol meselek, elmeselem a napunkat vagy enekelek. Ilyenkor o lapos szemekkel figyel, neha dumal kozben es enekel, majd elalszik Kép
Sokat fejlodott megint. Mondja, hogy cici. Kép Es tudja is mi az. Kép A tessek-et te-nek ejti ki es ad is valamit kozben. Kép Tudja mi a ful, orr, szem, cici, pocak es puncika. Kép Ez utobbit ha kerdezem hol van lemutogat fulig ero vigyorral, majd terpeszbe all, lehajol es alulrol megnezi. Kép
Mar mondja, hogy Laci. A szomszed bacsi akit nagyon szeret, es ha meglatja akkor ramutat es mondja, hogy "Laszi". Kép A ferjem keresztanyjat is ismeri es mondja, hogy Kati. Hihetetlenul fejlodik.
Es levagtam a hajabol 3 cm-t. Kép
Egy kep rola, amikor kipakolta a fehernemus ladamat es beleult. A kis huncut.Kép
Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Lányok,
persze hogy jöhet apa,majd csak elférünk valahogy,tudjátok-sok jó ember kis helyen is elfér!Kép
Az útleírást elküldöm megint,kérlek adjatok meg tereket,utcákat meddig tudjátok,és mindenkinek köldöm a sajátját!
puszi Nanda
nanda

Sziasztok Lányok!

Megérkeztünk a Wellness hétvégénkről.Kép Ez abból áll, hogy nagyszülők babáznak, mi pedig pihizünk, és eszünk anélkül, hogy kaját kéne készíteni.Kép
Lillám nincs teljesen tökéletes állapotban, nagyon nyűgös. Igaz, már láza nincs, viszont nem eszik. Van olyan nap, hogy egy kicsit jobb, egy pár falatot eszik, de van olyan is, hogy semmit, és még a vacsi is visszajön...remélem, hogy fogzás, és elmúlik hamar. A múlt héten nem látott semmit a dokinéni, azon kívül, hogy jönnek a fogai.Kép Azért holnap reggel ismét elviszem.
Lillának nagyon tetszett az a lábbal lökdösős műanyag motor, amivel a gyerkőcök szoktak kavarni.Kép Gondoltam veszünk neki egyet, ha nem is tud vele menni, addig játszik vele máshogy, ismerkedik, aztán, ha odanő, akkor mehet vele. Szombaton megvettük, a kisasszony úgy megy vele, hogy csak néztünk utána.Kép A kormányzáson még van némi csiszolni való, de az előre haladás nagyon megy.Kép
Íme itt egy-két kép motorozás közben:

Kép

Kép

Kicsit szomorú is vagyok.Kép Egcsiék kedden költöznek el Egerből. Egy hétig a szülőknél laknak, és jövő héten kedden pedig irány Amerika. Én erős nő vagyok, de eddig ment tartani magam. Most már ha rá gondolok, akkor könnybe lábad a szemem. Még itt a neten ismertem meg, mikor rájöttünk, hogy mindketten egriek vagyunk. Ekkor kicsit kavarodás és sértődés után találkoztunk. Együtt pocakoskodtunk, aztán koraszülésemnél még a vérnyomása is felment az idegességtől, aztán már másnap reggel bent volt nálam a kórházban. Aztán mikor már mindkét baba "sétáltatható" volt, akkor elkezdtünk együtt sétálni. És azóta is együtt sétálunk minden nap, és minitalikat rendezünk hol itt, hol ott. Nagyon fáj, hogy elmennek!Kép
Bocsi a visszaemlékezésért, de ezt másnak nem mondom el, mert itthon nem akarok sírni (bár most is azt teszem) előtte sem akarok sírni...így marad a net.Kép

Megyek is, elbújdokolok!

Pussz!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

SziasztokKép

Sajna egész nap nem jutottam ide, mert suvickoltam a lakást, ugyanis ma jöttek meg unokatesómék és most pár napig nem akarok a takarítással foglalkozni. Minden ragyog és Nagymama szegény le lett fárasztva unoka által.Kép

Amit tegnap akartam írni, hogy sajna nem megyünk a talira, mert unokatesómék szerda este mennek már be Pestre és azt azért mégsem illik, hogy én eltűnök Gergővel fél napra. De legközelebb ott leszünk!Kép

Képzeljétek, tegnap a babaúszáson Mókuska már igazi kis vízimókus volt!Kép Most mind a ketten bementünk Vele a vízbe és annyira élveztük mind, hogy az hihetetlen! Úszott egyikünktől a másikunkig, már hihetetlen ügyesen merül és csúszdázott is, ráadásul úgy is, hogy Karcsi a végén elengedte és Gergő belecsobbant a vízbe, merült és én vettem ki. És ahogy kijött a vízből, már nyújtotta is a kezeit, hogy mégegyszer!Kép 40 percet voltunk a vízbe és szuperül éreztük magunkat mind a hárman!Kép

A másik újdonság az éjszakáink! Már 2 éjszaka teljese új! Tegnapelőtt Gergő éjfélkor szopizott, aztán én ébredtem 3/4 5-kor, hogy alszik, aztán elég volt bedugnom a cumit, majd fél 6-kor szopizott és 3/4 7-ig aludt. Tegnap meg fél 2-kor szopizott és legközelebb 1/4 7-kor kelt szopizni és fél 7-kor kelt fel.Kép El bírnám viselni, ha ez maradna!Kép
JA! A nemrégiben átélt rossz éjszakáink most már biztos a 2 kijövőfélben lévő fogacskának voltak köszönhetők! Ma végre sikerült megnéznem és egyszerre jön Neki a 7. 8. foga, az alsó kettesek. Már van lyukacska, így szerintem 1-2 nap és kint lesznek. Még az is lehet, hogy az a láz is ettől volt nyaralás előtt. Mindenesetre valószínűleg az 1 éves szülinapjára meglesz a 8 fogacska.Kép

Csináltunk fotót Gergő fürdőnacijáról, de már nem biztos, hogy most lekicsinyítem. De fel fogom tenni nektek!Kép

Most mennem kell.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Rita
Nagyon édes huncut a lánykád!Kép És nagyon kis ügyes!Kép

Timi
Kép tündéri!Kép
Ne szomorkodj! Elhiszem, hogy rossz, de majd találsz kismamatársat a sétákhoz, Egcsivel meg úgyis tartjátok majd a kapcsolatot és majd lehet kihez kimenni Amerikába látogatóba.Kép A sírás viszont segít ilyenkor, úgyhogy sírd ki magad jól!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Na, mégiscsak lekicsinyítettem a fényképeket, íme:

Babaúszás előttKép Ez a fürdőgatyójaKép
Kép
Kép

Ez pedig a szülinapi fürdőrucimKép
Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Nekem tegnap este óta nem jött be a babanet,pedig akartam írni.Most megint nincs időm.Kép

Nanda:küldtem mailt,hogy én is kérem a címet,megkaptad?

Orsi:olyan aranyos vagy,hogy hívtál!!! KépÉdesek a képek.KépÉjszakáid Kép Kép
Az enyémek Kép Kép Kép.Óránként keltünk,és 20-30 perc volt a visszaaltatás.Úgyhogy sikerült fél órákat aludnom.És ezt csinálom 3 napja.
Ne haragudj,hogy ilyen ritkán jövök,és ilyenkor is csak panaszkodom,de már kész vagyok.Ráadásul Bence is fáradt,az tuti,mert egész nap nyűgös,rajtam lóg.Tegnap már apa is kikészült.Kép

Timi:képek nagyon édesek.Ugyanilyen cipőm van,mint Lillának.KépHányas van Neki?
Egcsi miatt nagyon sajnállak.Sok puszi Nekik és remélem minden jól alakul kint.
A másik kismamival nem jártok össze?

Bocsi,most eddig sikerült:

Anikó
vakili

Sziasztok,

Nanda,
Megyünk mi is, Budakeszi felől kérek egy útleírást. Ki, milyen idő tájban megy? Mert én most ezen dilemmázom megint. Hétvégén Veronika már nem aludt délelőtt most viszont valószínűleg az idő miatt már horpaszt.

Rita,
Veronika is kislámpánál alszik éjjel mert anno azt mondta valaki hogy hátha az a baj. Most hétvégén vendégségben voltunk és ott nem volt kislámpa és nem is nagyon aludt el addig amíg nem szereztünk egyet. Én is a napunkat szoktam elmesélni, arra mindig elalszik. Ilyen unalmas életünk van Kép A képen Lili sokkat idősebbnek tűnik! De nagyon kis huncut Kép

Timi,
Átérzem a helyzetedet Kép Nekem is csak két kismama ismerősöm van akikkel összejárok hetente egyszer és nagyon hiányozna ha még ez sem lenne. Miért mentek ki Amerikába? Végleg?

Orsi,
Alvás Kép Nagyon csinik vagytok mindketten!

Anikó,
Tegnap este én sem tudtam belépni a babanetre! Mindkettőtöknek több pihit kívánok!

Ime egy hétvégi kép

Kép

Kép[
Kép[
kostyika

Helló!

Andi:aranyos a kép.Kép Jó lenne,ha sikerülne végre személyesen is talizni.

Rita:micsoda kis huncut ez a Lili! Kép

Linda:szépek a kispasik! Kép Hogy sikerült a szülinap?
Azt hiszem Te kérdezted az Anyatejes napot:azokat hívják meg,akik sokáig szoptatnak,azt hiszem,állítólag lesz valami műsor,meg pici ajándék,meg kirakják a tablóra az anyatejes babákat.Még soha nem voltam,kíváncsi vagyok.Jönnek a nagyok is.Kép
Méhecske Kép Szegény Gergő!!!

Orsi:fellépés Kép Nálatok hogy zajlott ez a nap?
Kártya Kép Mindenjó,ha a vége jó.Kép
Én is mindig a Gulliverben vásárolok.Kép

Megyek vasalni:Anikó
vakili

SziasztokKép

Anikó
ÉjszakáidKép Most a miénk is rosszabb volt, de nem borzasztó, csak többször ciciztünk. Viszont Gergő cicin rögtön visszaalszik! Én nem tudom Te hogy bírod, de én már kipurcantam volna a helyedben! Attillának is és Neked is küldöm az energiahullámokat, jó?Kép
Anyatejes nap: nálunk minden kismama jöhet, így most voltunk is jó sokan. Ami érdekes volt, hogy itt is volt tabló anyatejes babákról, de nekem pl. nem szóltak.Kép Pedig olyan szívesen adtam volna egy cuki képet Gergőről! De lehet, hogy Õ már nagy és azért nem szólt a védőnő. Volt vers, meg beszélt a polgármesterhelyettes kb. 2 idétlen mondatot és voltunk mi a barátnőmmel. Mi elég sokat játszottunk, minden vers és beszéd között 1-1 számot. Kb. 3/4 óra volt az egész, aztán kapott minden kismama egy csomagot, amiben volt 1 tea, 1 Kismamaújság és 1 tisztítószer.Kép Ja, és a résztvevők kaptak 1-1 bombont köszönet képpen.
Ja! Volt tombola is és én a 18-as számot kértem, Gergő szülinapját és nyertünk vele! Pedig soha nem nyertem tombolán!Kép Egy cuki macit nyertünk, igaz Gergő csak egy pillantásra méltatta.Kép

Andi
KösziKép
Édes a kép Veronikáról!Kép

Most mennem kell.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

jé Avocado, pedig te nem is vagy szőke Kép

Egy fekete, egy szőke és egy vörös nő meghal és leesik a pokolba. Szent
Péter így szól hozzájuk:
- Átváltoztatlak titeket madárrá, hogy ki tudjatok repülni innen, csak
válasszatok madarat, milyenek legyetek.
Először a fekete válaszol:
- Én sas szeretnék lenni, mert az olyan nagy.
Azt mondja a vörös:
- Én sirály szeretnék lenni, mert az olyan erős.
Végül a szőke:
- Én pingvin szeretnék lenni, mert az olyan cuki!!
maya34

Hali,

Anikó,
Remélem szerdán összejön KépMár nagyon kíváncsi vagyok mindenkire. Na és hátha Veronika baba kedvet kap a menéshez

Orsi,
Tényleg fuvolázhatnál nekünk is. Én nagyon szívesen meghallgatnám.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!
Linda!
Gergőnek boldog szülinapot kívánunk Kép
Orsi!
Cdt megkaptad?
Sajnálom hogy nem jöttökKép
Nagyon jók a képekKép

Már várom a szerdát Kép Kép Kép
Pusz Vera

KépKép
viranka

sziasztok!
köszönjük aki gondolt ránk Kép
Hál'Istennek Rebeka ügyesen meggyógyult Kép
AHogy letelt az 5nap az AB-ból, helyre is jött szépen.
Azóta viszont nagyon nagyon gyanakvó, amit kiskanállal adnék a szájába, nem akarja megenni. Nem tudom meddig emlékszik még így vissza..

Látom Ti megint taliztok Kép Olyan jó nektek, hogy így ilyen közel vagytok Kép Én meg bánom, hogy ilyen messze.. Mégiscsak más, hogy ismeritek egymást személyesen is...

Linda
Nagyon nagyon tuti a torta KépKép
és szépek vagytok a képeken! Kép szerintem az "evős" képen a leghelyesebbek Kép

Rita
Jó látni, hogy másnak a gyereke is előszeretettel pakolászik a holmik között Kép
ez nálunk sincs másképp Kép

Timi
Lilla miylen ügyesen megy a motorral! Kép
Rebeka is kapott a szülinapjára, de még nem igazán megy vele. azaz felül rá, de nem több ennél.
Sőt még a hintájával sem barátkozott meg..
Nem tudom mi lehet az oka, pedig a kinti nagyhintát, ahol együtt hintázunk, nagyon bírja..
Sajnálom, hogy "magadra maradsz"... Dolgozni mennek? Melyik vidékre? Csak mert egy közeli ismerősöm nekem is készül mostanéban Kép

Orsi
Füdőgatyesz aranyos! Kép
Nem mondod komolyan, hogy zenész vagy?? KépKép
nem tudtam! de ha igen, akkor örülök ám, mert én is.. de olyan ritkán jutok a hangszeremhez. Kép

Andi
Nagyon édes ez a fűven ülő kép Kép

Nálunk az üjdonság, hogy Rebeka esténként maga alszik el! És erre Õ maga vezetett rá, egyszerűen nem hagyta magát többé ringatni. Fekszik, forgolódik, aztán elalszik. Ma már nem is kellett mellette feküdnöm Kép

Fáradt vagyok! Megyek! Sziasztok!!

Nálunk most iszonyúan zuhog, dörög,.....

Kép

delice

Sziasztok!

Nandától most kaptam sms-t,hogy sajnos lebetegedett,lázas,úgyhogy nem jön össze a holnapi tali.Tegnap óta nincs net sem Náluk,ezért nem tud írni.Kép

JOBBULÁST NEKI!!!

Anikó
vakili

Sziasztok!

Lanyok. Nanda lemondta a talit betegseg miatt ahogy irta Aniko. Jobbulast neki. Nagyon sajnalom. Kép De en atvallalom, ha mar keszultetek. Kép Igaz nem Pesten, hanem God-on. De aki tud szeretettel varom. Vera jon. Aki nem ismeri meg az utvonalat hozzam, irjon sms-t: 06203137384 vagy irjon levelet: rjeney@cora-h.hu
Bar a leveleket csak delutan 4 utan tudom megnezni, mert mamameknal vagyok.

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Nanda!
Nagyon-nagyon sajnálom, hogy lebetegedtetek! Gyógyuljatok mielőbb!

Rita!
Köszi! Nem gáz ha megint titeket lakunk le? Bár az igazat megvalva, még nem 100%, hogy megyünk, de nagy az esélye!

Többiek?

Egy rövid történet gyermekemről.
Egyik reggel megelőzött a csipet csapat, előbb keltek mint én. Mire kitámolyogtam a hálóból, már velem szemben jöttek, ki-ki a maga lábán. Bevallom én kicsit alulöltözött voltam, pontosabban alulnemöltözött, ráadásul a pólóm is csak csípőig ért. Gyermek szeme kistányérnyira tágult, kezépt felcsapta mutatott maga elé félreérthetetlen tájékomra, majd közölte VAU-VAU!
Még lesz mit javítani a felvilágosításon azt hiszem!Kép

Szisztok!
Eszter

ui.: nagyon dögösek ám a képek! Jó látni titeket, mert bevallom csapnivaló a név- és arcmemóriám Kép is, így jól jön az ismétlés!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Helló!
Ahogy így elnézem...
Akkor kihagyjuk a holnapi talit! No de majd máskor!Kép

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Szia Eszter!

Nem kell kihagyni. Nem mukodott a babanet. En mar orak ota probaltam irni, de nem sikerult. Azt akartam irni, hogy egyaltalan nem gond ha jottok. En itthon vagyok. Kép
Vera biztos jon. Zitaek is. Es irt a Mese meg az Aniko is, hogy lehetseges, hogy jonnek.

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

A szülinap jól sikerült, majd kicsinyítek egy pár képet és felteszem. Kép

Maya34: nem értem miért tetted be ide azt a viccet Orsinak?

Orsi: a tortát nem én sütöttem. KépRendeltük. De jól esett a feltételezés. Kép

Anikó: anyatejes nap: hát itt nálunk vagy nincs, vagy én nem lettem rá méltó...

Timi: megértelek. Kép Ez nagyon rossz lehet. Kép
Szivesen vígasztalnálak, de ilyenkor nem nagyon lehet. Kép
Kismotor: az menő nagyon. Kép Dani is imádja, Gergő is. Kép

Fantikbaba: kedves vagy, köszönöm. Kép Akkor ott Gergő az első szülinapos? Kép

Nanda: jobbulást nektek!!!!!!!!

Most jobbra el, puszi:
Linda
bellana

Linda!

Ti nem jottok hozzank? Nem tudom a telefonszamodat.

Szia Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok,

Rita,
Sajnos mi sem tudunk menni mert Veronikának folyik az orra és egy kicsit szörcsög.

Nanda,
Jobbulást kívánok!

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

SziasztokKép

Iszonyú hulla vagyok, sajna nem nagyon jutok ide, mert a család teljesen lefoglal és le is fáraszt.Kép Jó amikor így együttvagyunk, de azért ennyi ember egyszerre néha sok.Kép

Nanda
Jobbulást Neked!

Rita
Megkaptam az sms-t, de válazsolni sem vol sajna időm. Nekünk a dolog változatlan, a család miatt hozzátok sem fogok most eljutni.Kép Majd legközelebb!Kép

Linda
Pedig rögtön azt hittem, hogy Te csináltad!
Aranyos vagy, hogy kiállsz mellettem! Nem tudom miért mindig engem találnak meg az ilyenek itt a babaneten.Kép Ennyire bugyuta dolog lenne azt leírni, hogy cuki?
Fotókat már nagyon várom! Meg a mi szülinapunkat is! HOLNAPUTÁN!Kép

Eszter
Megint akkorát nevettem!Kép Olyan édesek az ilyen sztorik!!!Kép

Ági
KösziKép
De bizony zenész a becsületes foglalkozásom, pontosabban fuvolista.Kép Én sem nagyon jutok most a hangszerhez és most éreztem, hogy mennyire hiányzik!

Maya34
Te is érdekes egy emberke vagy!Kép Azért nem annyira mint a kedves Judy volt, de ez sem rossz.Kép

Most megyek kómázni.
Jaj, majdnem elfelejtettem! Ma Gergő reggel fél 8-ig aludt!!!Kép Eddig ez a csúcs, Karcsi szuperül kipihente magát és én sem panaszkodom.Kép
És kint van a bal alsó kettes fogacska hegye!Kép

Na, most már tényleg húzok!

Puszi mindenkinek!Kép

Orsi

avocado

Orsi,

Én azt hittem hogy te ismered ezt az emberkét és ez egy olyan vicc amit csak te értesz! Mert én sem értettem hogy hogy jön ide ez a vicc ami ráadásul csapnivaló volt! A kedve Judy mivel bántott meg?

Rita,
Képzeld kipróbáltam a tejes módszeredet, vettem babatejet és reggel 6-kor amikor a kedves kislányom elkezdett szirénázni h szopizni akar, szépen bevittem egy pohárnyit, megitattam vele és csodák csodájára visszaaludt fél 8-ig! Akkor szopizott és minden jó volt. Remélem hogy ez nem csak egyszeri alkalom volt.
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

SziasztokKép

Vera
Bocsi, de ebben a pillanatban jutott eszembe, hogy nem is válaszoltam Neked! Megkaptam a cd-t, de még nem volt időm megnézni. Szerintem én is vissza fogom küldeni postán, ki tudja mikor talizunk megint. És nagyon szépen köszönöm!Kép

Andi
Judy annak idején rendesen beszólt nekem.Kép Így már nehéz lenne leírni, de azt hisszem vissza tudsz rá keresni itt a keresőben. Szerencsére azóta nem jött ide ilyen emberke, csak most ez a Maya. Ráadásul este rákerestem és már egyszer volt egy 1 szavas beírása ide, akkor is a cuki szóra, valószínűleg ezt nem bírja elviselni.Kép Szerencsére nem nagyon tud érdekelni az ilyen emberke, csak nem értem, hogy mi értelme ezeknek a beszólásoknak. De hát mindenki más, van akit ez tesz boldoggá, akkor meg csinálja. Csak ne sokat!Kép

Képzeljétek, Gergő megint majdnem fél 8-ig aludt, viszont éjszaka fél 4 - fél 5-ig nem aludt, csak mászkált az ágyunkban, ide feküdt, oda feküdt, nem találta a helyét. Nem tudom mi lehet az oka, mert a foga jön kifelé, de azt gondoltam, hogy ez már nem okoz gondot, hisz már áttörte az ínyét, de lehet hogy mégis az.

Na, mennem kell, de ma még jövök.Kép Hozok majd képeket is.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Jó reggelt!

Rita:sajnos sűrű apa napja,úgyhogy nem tudunk menni.Kép Nektek jó talizást! Kép

Eszter:ez nagyon édes lehetett!!! Kép Elmeséltem apának is,jót derültünk rajta.

Andi:jobbulást Veronikának!
szerintem ne feszegessük ezt a Judy témát,szóra sem érdemes az ilyen ember.Megmondom őszintén,hogy amikor most Mayát olvastam,én direkt nem reagáltam rá,mert valószínűleg ezzel lehet őt idegesíteni,ha tudomást sem veszünk róla.Időről-időre feltűnik valaki,aki szerint unalmas a topicunk,és így próbálja feldobni a hangulatot.És mivel Orsi talán a legaktívabb tagunk,Õ ír a legtöbbet,szerintem ezért Õ a célpont.Más ötletem nincs.Egyszerűen át kell lépni ezeken a hozzászólásokon,mintha ott se lennének.

Linda:képeket várjuk.Kép Lehet,hogy Nálatok nincs ilyen Anyatejes nap.Nem hiszem,hogy válogatnak a szoptató anyák között.

Mindnekinek puszi:Anikó
vakili

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?