Új privát üzeneted érkezett!

Vica!!Bírjuk,mert muszály.Sose szabad feladni,vannak napok mikor nehezebb,meg mikor zaklatnak minket a kérdésekkel,mikor lesz baba stb.....!!!De tavasz óta járunk a Forgács intézetbe,ha előről kezdhetném már az elején oda mentemvolna,lehet már nem itt tartanánk.Találtunk egy nagyon jó dokit,Zafírék is oda járnak,lehet Õ már nem fog hozzá menni.Nagyon bízom benne,van oka a menszi késésének.Szóval csak ajálanni tudom,egy iszonyatosan össze szokott csapattal dolgozik a doki,bízom benne.Merhát ugye benne van minden bizadalmam!!
csanita

VICA IDE JÖTTÖK??én veszprém megyeii vagyok, vagyis most itt lakunk!Bizti találsz a neten.
Moni!Ne küldjél e-mailt mert nem jó.Ja azt mindenkinek mondom hogy az e-mail címem nem hu-s hanem com-os lett.Légyszi javítsátok, de most egyik sem működik.olyan szuper itt a rendszergazda , semmihez nem ért!Kép
Vagyok ám közben csak most olyan szar a hangulatom , mindenki (a rokonaim) mindig azt figyelik mit csinálunk, veszekszünk-e meg iylenek aztán indítják a pletykát, és ha nem is foglalkozom vele, de rosszul esik.Most aztán megfogadtam nem megyünk sehova!
Most vasárnap lesz a 1. házassági évfordolunk, a párom nagyon titkolozik, nem tudom mi lesz a meglepi!KépKép
Moni!Neked ma mikor jó??Fog. szabra kell mennem mert szétesett!Kép

zsuzska80
Szombathely

Csanita!Te hány hónap után mentél dokihoz(f,gátló abahagyása után) ?Voltál valamilyen kivizsgáláson?"ha irtad már akor bocsi,csak nem emlékszem!"
Vendég

Keditke!!
Én már vagy 5 éve nem szedek gyógyszert.Tavaly március óta próbálkozunk,akkor nyáron mentem dokihoz,mert rendszertelen volt a menszim.vérvétel stb..:De nem nagyon csinált mást se uh,ezért idén tavasszal döntöttünk úgy megkeresünk egy meddőségi intézetet.Előbb már írtam Vicának,ha ezt tudom előbb megyek.Uh-t csinált a doki van cisztám kiderűlt nem vette észre az előző doki.Jó mi??Mentem hozzá havonta.Meg hormon vérvétel abból derűltek ki gondok kaptam rá gyógyszert,szedem 3 hónapa de semmi.Ezért megyünk vissza úgy beszéltük meg a dokival.Páromnak volt kiskatona vizsgálat de rendben van.Most jövök Én.De nem baj,legalább kiderül eggyáltalán átjárható vagyok-e rendesen.Ti mióta is próbálkoztok?????Voltál már dokinál??
csanita

Keditke!!
Én már vagy 5 éve nem szedek gyógyszert.Tavaly március óta próbálkozunk,akkor nyáron mentem dokihoz,mert rendszertelen volt a menszim.vérvétel stb..:De nem nagyon csinált mást se uh,ezért idén tavasszal döntöttünk úgy megkeresünk egy meddőségi intézetet.Előbb már írtam Vicának,ha ezt tudom előbb megyek.Uh-t csinált a doki van cisztám kiderűlt nem vette észre az előző doki.Jó mi??Mentem hozzá havonta.Meg hormon vérvétel abból derűltek ki gondok kaptam rá gyógyszert,szedem 3 hónapa de semmi.Ezért megyünk vissza úgy beszéltük meg a dokival.Páromnak volt kiskatona vizsgálat de rendben van.Most jövök Én.De nem baj,legalább kiderül eggyáltalán átjárható vagyok-e rendesen.Ti mióta is próbálkoztok?????Voltál már dokinál??
csanita

Sziasztok!

Múlt heten voltan a 18 hetes UH-n. A doki szerint minden OK, de a placenta mélyen tapad. A haskemenyedésem miatt meg lecseszett és pihire utasított. Ma megyek vissza a magánrendelésre, utána döntünk, hogy meddig dolgozok még. Most a munkahelyemröl írok, mert otthon felfordulás van (ablakcsere, és a gép ki lett iktatva egy kis idöre), de innen nem tudok fellépni mindig. Próbálok mielöbb hírt adni magunkról!

Melincsi

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

Szia Melincsi!
Jó, hogy minden rendben van, remélem még jó pár hónapi g így is lesz. Tunál feltenni pocakos meg UH képeket? Nagyon kíváncsiak vagyunk ám!Kép

Kata, merre vagy? Sok a meló?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Szia! 1 éve nem szedem a gyógyszert(élesbe kb 6 hónapja próbálkozunk),most kell mennem éves vizsgálatra szeptemberbe.Most akarok a dokival beszélni,hogy babát szeretnék és hogy minden rendbe van-e nálam!Aztán meglátaom hogy mit mond.De a höméröt szeptemberbe eldobom mert csak behülyülök töle,de a cickateát azt folytatom.Milyen vizsgálattal kezdi a doki?Már elöre is nagyon izgulok!
Vendég

Zsu!
Hát eddig nem sok kecsegtető szállást találtam, ami igazán szimpatikus volt(helyileg is, árban is), ott meg bunkó volt a nő a telefonban. Minek ad ki az ilyen szállást, ha nem tud az emberekkel bánni?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Keditke!
Én már rég eldobtam a hőmérőt.Engem megvizsgált, csinált hüvelyi uh-t,aztán vérvétel a ciklus elején és közepén,utána ha megvoltak az eredmények,megint uh,és azóta telet el 3 hónap.Ja és mindjárt a férjemet is nézték.DE hála isten minden ok.

Na megyek főzni mert nem lesz ebéd.
csanita

ok!!Én meg megyek dolgozniKép!!Puszi mindenkinek!!!!Sziasztok!!!
Mindenkinek megy a drukk+++++++++++++++++++++++++++!!!
Vendég

Sziasztok!

Zsu,
Köszi a válaszokat! Kép Csak nem vagyok hozzászokva, hogy ennyire szűkszavú legyél... Kép

KEditke,
Teljesen megértelek! Én is oooolyan fáradt és nyúzott vagyok, hogy el nem tudom mondani! És étvágyam is alig van... És reggel majdnem rosszul lettem a mozgólépcsőn. Kép Azok után, hogy este akkorát estem a kádban, mint a ház... Kép Igaz, szerencsére csak a vádlimat ütöttem be piszkosul! Ezek nem az én napjaim...

Én is gondolkoztam már, hogy mennyi ideig bírnám ki, hogy ne áruljam el, ha lenne egy édes 'terhem'. Kép Húúúúúú, nagyon-nagyon nehéz lehet!!! Az viszont biztos, hogy szeretném, ha Anyukám előbb tudná, mint anyósom. Kép De ez szerintem normális dolog. Kép Viszont szerintem anyósom elég hamar észrevenné, hiszen együtt lakunk! Ráadásul együtt szoktunk iszogatni... Háááát, nem tudom, majd ahogy az élet hozza! Kép

Renibaba,
Üdv itt! A halvány csík is csík, ez már többször bebizonyosodott! Kép És a csík az idő előrahaladtával csak erősebb lesz! Kép

Zafír,
Az idén vezették be, hogy éjjel is jár a hév. Jár az a Sziget busz is, de én mondtam, hogy egyrészt nem fizetek + 300 Ft-ot, amikor van bérletem, másrészt nem akarok mégegyszer olyan félelmet, mint amilyet tavaly átéltem, amikor a tömeg megindult, hogy felnyomódjon a buszra...
A Hévnél is sokan voltak, de oda viszonylag simán fel lehetett férni. Kép
Miért nem szokott meccsre járni a Párod, ha egyszer szereti a focit?! Én el sem tudnám képzelni, hogy ne menjek ki! Kép Kép Kép Tényleg egészen más a hangulat, ha kint van az ember! Kép

BGyöngyi,
Neked mikor kell tesztelned?

Hajni,
Örülök, hogy azért benéztél hozzánk! Kép Biztos nagyon jó lehet kint édes kettesben! Kép Kép
Majd egyszercsak kiugrok Hozzátok, aztán hagyjál ám nekem is a pezsgőből!!! Kép

Lívia,
Ne feledkezz ám meg rólunk, amikor hazaértél a dokitól! Kép
Addig is mennek a drukkok, hogy minden OK legyen! Kép

CsAnita,
Neked is mennek a drukkjaim a csütörtöki naphoz! Kép Aztán majd gyere mesélni!

Betti,
És még sosem vérezgettem két mensi között, így gőzöm nincs, mitől lehet!

Zsu,
Házassági évforduló?! Tökjóóóóó! Kép Kép És Te mivel leped meg a párodat?

Melincsi,
Örülök, hogy jelentkeztél! Kép Tényleg pihenj, ha a doki ezt mondta, mert most a baba a legfontosabb! Kép Mesélj Magatokról!!! Kép És küldhetsz képeket is! Kép Kép

Vica,
Eddig azért nem tudtam jönni, mert jött egy új csajszi az egyik irodába és neki kellett oktatást tartanom...

Pussz:
Kata
kata1977
Hatvan

Zsu!

Izgi ez a titkolózás! Majd megírod, hogy miben sántikált a férjed? Kép

Kata!

Vigyázz magadra! Nem kellene egy kicsit pihenned? Még a végén összetöröd magad a fáradtságtól.

Betti
betti73

Sziasztok!
Móni, Kata
Jövőhét pénteken kell tesztelnem, akkor lesz két hete hogy volt az inszemem.

Kép
Kép
bgyöngyi

Gyöngyi!
Akkor nagyon szurkolok jövö pénteken!!!Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Zsu!
Gratula az évfordulóhoz!Kép

Kata!
Kép Biztos az idö miatt vannak ezek a balesetek. Én is mindjárt elalszom itt...
Kép

Sajna nem jött össze a csütörtöki doki, csak hétfön tudok menni. De aggódom, hogy ne csináljon semmi rosszat a gomba a babával. Szerintetek van rá esély?

Kép
Kép
maminti81

Maminti!
Kérlek ne kezd el a nagyon korai aggódást. Nem vagyok orvos, de nem hinném, hogy ilyenkor árthat.
Mondjuk könnyen beszél, aki nem dadog, igaz?Kép
De azért ne izgulj, minden rendben lesz!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Hú Lányok! Most végeztem a határidős munkával! Holnaptól nem leszek, hétfőn jövök legközelebb. Megyek a nővéremhez, aztán szombaton jön haza az én drága emberem is.

Maminti! Kép

Nem kell aggódni, aztat hiszem, hogy Proone-nek volt hasonló gondja. Esetleg tőle tudakolódj. Nem tudom, hogy melyik topicban nyüzsög mostanság.

Betti
betti73

Vica!
Köszi! Asszem, hajlamos az ember hamar megijedniKép

Betti!
Neked is köszi! Proone nem tudom, hol bujkál, de megpróbálok rálelniKép
Tök jó neked! Pihend ki magad!

Sziasztok!
Én lépek!

Kép
Kép
maminti81

Betti, akkor jó pihenést!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok Csajok!

Hát nem jutottam ma el dokihoz, mert előtte felhívtam a rendelőjét és az asszisztensnője igen bunkó módon közölte, hogy nem érdekli, ha terhes vagyok, ha nem, de jövő hétre ad csak időpontot. Aztán, mondtam neki, hogy nem hiszem, hogy ha az én munkahelyemen dolgozna, akkor is ezt mondaná, úgyhogy csütörtökre kaptam ímmel-ámmal időpontot.
A legrosszabb az volt, amikor az elején megkérdezte, hogy miért akarok menni, és mondtam, hogy azért, mert lehet, hogy terhes vagyok. Erre visszakérdezett, hogy Éés? Azt hittem telefonon keresztül megfojtom.

Maminti
Pár hete nekem is volt valami fehér folyós bigyusz, de én úgy tudom, hogy az természetes. Persze, ha rúg, csíp, harap, akkor az más tészta. Egyébként vagy két napja mintha - mondom mintha - nekem is lenne hányigerem. De lehet, hogy csak amikor éhes vagyok.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Maminti!
Proone azt hiszem a téli babásoknál van.

Lassan megyek én is. Elköszönök, de azért lehet, hogy még bekukkantok.

Pusz:Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Köszi Lányok! Kép Kicsit ki fogok kapcsolni, bár este fél 7-kor indul a busz és csak hajnalban érkezem. Aztán szombaton hajnalban meg vissza. Azért jó lesz! Kép

Betti
betti73

Szelivi!

Hát tényleg elég bunkó volt a nő! Minek ültetnek ilyen tökfejeket a telefon mellé?

(Úgy látom nem tudom befogni a csipogómatKép)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Puszi Mindenkinek!!

Remélem, hogy hétfőn sok jó hírre fogok jönni! Kép

Betti
betti73

Helló csajok!

Nem vesztem el, itt vagyok!
Olyan édesek vagytok, hogy aggódtok értem!

nincs baj, csak a múlt héten és most helyettesítem az egyik kolléganőmet, ráadásul egy másik meg beteg lett, na mindegy rengeteg a melo, akár szegény Katánál. KÉsőn érek haza és nagyon fáradt vagyok. Szombaton volt az áltsulis osztálytalálkozónk, amit persze 2 másik barátnőmmel szerveztünk, úgyhogy az is sok időmet elvett.
Pedig annyira szerettem volna benézni, hogy mi van Veletek!
nagyon sokmindenről lemaradtam, picit megpróbálok visszaolvasni.

Kép
Kép
beuka

Zafír annyira, de annyira szorítok Neked, hogy végre összejöjjön! Már elég régóta "izgulunk" egymásért, mostmár tényleg megérdemelnénk nem igaz! Most Te vagy a soros, nagyon DRUKKOLOK!!!!!

Anita akkor csütörtökön gondolok Rád!!! Remélem mégis eltűnk az a fránya ciszta, meg lehet, hogy az átjárhatósági lesz végül a megoldás! nagyon nagyon szorítok!!!!
A keresztelőre végül egy takarót vettem a babának, nagyon szép.
Ígyutólag nagyon boldog házassági évfordulót kivánok Nektek!!!

Nolina tudom, hogy már lassan kifutok az időből, de NAGYON BOLDOG születésnapot kívánok!!!
Kb másfél hónappal vagy csak idősebb nálam Kép
Mi van Veled? Mikor kezd a barátnőd? Mentek még a nyáron valahova?

Zsu örülök, hogy megjött!! elég riasztó ez a 80 nap!! Tényleg izgi, hoyg miben "sántikál" a párod az évfordulóra! Sajnálom a fogszabályzót. mI lett végül?

Hajni Tényleg olyan Nketek mintha nyaralnátok! Ráadásul közben a háikót építhetitek! nem fáztok odakinn?? Bár gondolom a pezsgő és a szerelem fűt benneteket!! Jól össze lehet bújni!

Vica akkor Szelid kiesett? Veszprémbe mentek?
Én meg épp azon gondolkodtam, hogy Cserkeszőlőre megyünk a párommal Sárvár helyett.

Kata tök jó ötlet a szigetjegy ajándék! Tessék ám vigyázni a kádban! Főleg, ha egyedül vagy otthon!!! A munkahelyeden még mindig oolyan gázos a dolog??

Kamilla SZORÍTOK!!!!

Szelivi nagyon durva mit a dokiról írtál ! ilyen bunkót!

Gyöngyi nagyon SZORÍTOK!!!

Melincsi hihetetlen, hogy már 18 hetes vagy! most volt, hogy örültünk a hírnek! Örülök, hogy jól vagytok!!!!

Kép
Kép
beuka

Szia Beu!!!

ÖRülök,hogy jelenzkeztél!!Akkor nincs nagy gáz!!Köszönöm az évfordulós gratulát.Gondoltam rád ma,írni akartam mélt,de mondom megvárom a mai napot hátha jössz.Veled mi újság???Jól vagy??
csanita

Sziasztok!
Ma Veszprémben voltunk az állatkertben a gyerekekkel. Barátnőmék B.almádiban nyaralnak, aztán elhivtak. Háááááááát, a győri sokkal jobban tetszett! Sok az üres, elhanyagolt kifutó. Mindenestre a gyerekek jól érezték magukat.

Vica!
Szálláskeresésre én is csak a netet tudom ajánlani...

Hazafelé férjem kidobott Zsuzskáék előtt Vikivel. nagyon aranyos a tenegrimalaca. Viki szégyenlős volt, alig beszélt, pedig nagy dumás, de jól rejtette. KépKépKép

Zsuzska!
Én a helyedben a férjem meghivnám a Villa Classicába vacsizni. Mi ott voltunk a 11.-et megünnepelni, és szerintem jó hely.

Holnap B.füredre megyünk a barátnőmékkel, meg utána a nyaralóba grillezni. Igy v.sz. holnap csak este jövök, de attól függ mikor érünk este haza.

moni

Sziasztok, én is pont most olvastam vissza!
Anita, írtam mailt!

Beu köszi a drukkot, olyan jó lenne, ha sikerülne, de még most is nehezen tudom elképzelni...Kép Na jó néha igen, de aztán beugrik az eddigi sok pofáraesés...

Mesélj milyen volt a kersztelő? Mi van Veled már jobban vagytok?

Kép
Kép
zafír

Szelivi, Maminti!
Amit a dokik hozzáállásáról irtatok egy kicsit kiakadtam, főleg a tiedén Szelivi! Én tuti keresnék másikat!!!

moni

Zafír!!!
Már válaszoltam is!!!

Jó éjszakát csajok!!!!Holnap nem jövök,mert megint ez a fránya munka!!!
csanita

Zafir!
De iylen sokat még nem késett, ugye?? Meg ez a 36.9 is jó! Nekem Vikivel legtöbbször csak ennyi volt, sőt inkább csak 36.7, .8 !!! Drukkolok!

moni

Móni!

Te mindig olyan bíztatókat tudsz írni! Igen eddig a 34 nap volt a rekord...s holnap már a 36. nap lesz. Ha nem esik lejjebb a hőm elégedett leszek a 36.9-el, Viki elég jó referencia nekem. Kép

Ilyen időben mentek a Balcsira? Mit fogtok csinálni?
Z.

Kép
Kép
zafír

Maminti még Neked akartam írni, hogy Proone nem volt gombás, hanem barnázott terhesség elején.
A megint megjött babásai c. topicban van Zituska 28, ő kezdte e terhességét gombával, biztos tud segíteni.
Amúgy a gyógyszertárban is tudnak rá olyan szert adni, ami nem árt a babának.

Z.

Kép
Kép
zafír

Sziasztok! Hogy vagytok? Én remekül. Tüp-türüp....
Zafír, de még nem teszteltél? Hogy bírod? Drukkolok nagyon!

Íme a görbém:Kép

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Kamilla!
Ez szuper görbe!!! Mikor tesztelsz? Úgy izgulok értetek Zafírral!!!
Végre valaki nem azzal kezdi reggel, hogy milyen szar hangulata van! Éljen,éljen!Kép
Nekem volna rá okom, de azért sem hagyom magam...Kép Majd mindjárt mesélek.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Jó reggelt!

Hogy vagytok ebben a pocsék idöben? Sajna sikerült elkapnom a férjemtöl és a sógornömtöl a náthátKép Pedig úúúúgy vigyáztam! Dokibácsihoz nem merek elmenni, mert beindul a kontyosrádió, és hamarosan mindenki tudná a környéken, mi a szitu...

Kamilla!
Nagyon ígéretes a görbédKép

Zafír!
Mi hír? Ugye semmi?Kép

Beuka!
Ne dolgozd ám agyon magad! Pihizz is egy kicsit!

Kép
Kép
maminti81

Zafír!
Mikor jössz már?????

Egyébként Proonenak huszonvalahanyadik héten derült ki, hogy volt gombája a 6 héten, csak nem ment el a leletéért. De semmi jelét nem érezte.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Maminti!
Szerintem ebben az állapotban nem lehet eléggé vigyázni, mert a szervezetnek muszáj egy kissé kikapcsolnia az immunrendszert a "kis idegen" érdekében. Biztos semmi gond nem lesz! Szurkolok hétfőre!Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica! Mit mesélsz?

Kép

Kép
kamilla306

Ja, elfelejtettem...

Szóval a büdös macskáim állandóan kabaréznak, már kezd nagyon elegem lenni.(Egyébként egy anyacicám van, meg a kölyke, akiről már tettem fel képet, most volt 6 hetes a kis köcsögKép) Minden reggelre valami szörnyűség történik. De ma egy egész sorozat...

Behozott a nagy 2(!) egeret, és elengedte a házban. Egy nagyegér volt meg egy kisebb. Meg volt mégegy egér, de az már kicsontozva a konyha kövén...
A konyhapulton vastagon áll a homok, mert fel tud ugrani a nagyobbik dög.
Plusz a gyönyörű földig érő függönyöm alja....majdnem sírtam mikor megláttam...legalább 1000db lyuk van rajta....
Szóval elegem vaaaaaaaaaan!!!!!!!!!!!!!!!
Miért kell nekem minden reggel agyvérzést kapnom????????????????????????????????????

Kép
Kép
Kép
vica1982

SZIASZTOK!

Zafír, Kamilla megy a drukk ezerrel!!!Kép

Vica, mit mesélsz??

Maminti vigyázz magadra!

Beuka, a fog. szab.-val már minden o.k. sőt azt mondta a doki már nincs egy év hátra..KépKépKép

zsuzska80
Szombathely

Vica!
KépIlyenkor is annyira szereted a cicákat?Kép Bocsi!
Beengeded öket a lakásba? A fentiek alapján ez veszélyes!

Kép
Kép
maminti81

Maminti!
Most nagyon utálom őket....
Kép
Egyébként ez úgy lett , hogy májusban kaptuk a nagyot (akkor még pici volt), és csak szeptemberben költöztünk be. Egyikőnk szüleihez se vihettük, ígyhát Cirr-murrt beköltöztettük az új -akkor még tök üres- házba. Ott aztán megszokta, hogy minden az övé, mindenhova felmászhat. Ahogy nőt űúgy leszokott ezekről. (persze nem mindnről). Így aztán nem kellett kiraknom. Úgy gondoltam majd tavasszal. De akkor meg "lekismacskásodott", amit elvetélt, akkor azért nem raktam ki. Most meg már a sikeresen kihordott pici miatt. De most nagyon erősen gondolkodom, valami kinti helyen nekik, mert ezt azért nem lehet birni. Szerintem megcsináltatom a toxoplazma-szűrést és ha nem vagyok védett, akkor repülnek...(ez ellen a férjemnek se lehet egy szava sem, pedig ő a nagy "macskás")
Bocsi, hogy átmentem "macskát nem szeretnék" topikbaKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Nem szeretem a macskákat!A lépcsőház is tele van macskákkal, és az üres babakocsikban vannak!De legalább 7!!!És ott etetik a hülye lakók, én meg agyrémet kapok tőlük!KépKép

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Csak azt olvastam el amit nekem írtatok, úgyhogy nem tudom kivel mi van.

A pezsgő csak úgy, és nagyon élvezzük kint. Olyan jó végre kicsit kikapcsolódni anyuékból.
Majd hozom az igért redőnyös képeket is, már a gép kint van, csak az a tyúk eszünk Kép.

Kata, várlak kint, de ha pezsgőt is akarsz akkor szólj előre Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Üdv mindenkinek!

Most estem haza a melóból. Persze itt zuhog az eső, legalábbis pár perce mág zuhogott. Remélem nem fázom meg.

Maminti, én már voltam náthás kb. egy hete, de nem szedtem rá semmit, csak meleg teát. Semmilyen gyógyszert nem tartunk itthon, amit ilyenkor szedni lehet, kivéve az Elevitet meg a C-vitamint. Így is elmúlt pár nap alatt, csak az orrom lett piros. Erre pedig tuti módszer a pöttyös babakrém. A csíkos kevésbé, mert az csak lanolinos, a pöttyös meg azulénes, és az gyulladáscsökkentő hatású. Minden fújás után kenni kell, akkor is, ha fél perc után letörlöd. És este igyekezz vastagon bekent orral elaludni, és reggelre van szép új bőr az orrodon! Igaz vékony, de nem fáj!

Vica én is nagyon macskás vagyok, de nem tarthatok itthon, mert a párom allergiás a kutya-macska szőrre valami vizsgálat szerint. De kaptam Londonból plüsscicát, a neve Cirmike. Megpróbálok róla feltenni képet.

Kép

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Szelivi, aranyos a cicádKépKépKép

Jók ezek a nátha-tanácsok. Igyíekszem megjegyezni én is őket, hátha egyszer kellenek. Mondjuk remélem megúszom a babásodást ilyen gondok nélkül.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Zafír!!!!!!!!!
Megesz a kíváncsiság!!!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: