Új privát üzeneted érkezett!

Vezso,
Ez az, ami engem is el tud keseríteni környezetvédelem témában, hogy egyrészt nem sokat tudok tenni, de amit igen, az se ér semmit szinte.KépMondjuk a párom pont ezzel nyugtatott, mikor nem vált be a pelus.Kép

Eszter,
Én egyelőre csak manónak kötök, azzal is jó lsaan haladok, több, mint 10 éve nem volt a kezemben kötőtű, és időm se sok van.

Ma kitaláltam egy új receptet, kíváncsi vagyok, milyen lesz.

KépKép
connie

lsaan=lassan

KépKép
connie

Eszter!

Köszi a bókot, aranyos vagy! Kép

delfinke

Vezso,
Te honnan tudtad, hogy Rozi fogzik, és azért nyűgös? Ákos napok óta nyügizik, de én nem látom jelét a fogzásnak, a férjem szerint viszont azért nyügi.

KépKép
connie

Lányok,
Lehet az, hogy mensi időben megváltozik a folyás? Olyan fura pár napja, de nem fáj semmi sehol, csak kicsit erősebb, sötétebb, meg olyan mensi-szaga van. Bocs a naturális részletekért.Kép Nem tudom, menjek-e el a nőgyógyászhoz vele vagy se.

KépKép
connie

Üdv, Kingu! Micsoda hajas pasi! Kép Mit takar a Boti? (Bocs, biztos mindenki más tudja, csak én olyan hülye vagyok fiúnév tekintetében.)
Panni már régen alig alszik valamit - úgy, ahogy írtad. A mai nap viszont kivétel, amit én is az időnek tulajdonítok.

Húúúú, Luca milyen elegáns! Kép

Marqu., nem semmi punkotok van otthon! Kép

Patri,
tali ügyben Delfinkének kell mailt küldeni ( gurzo@tvnetwork.hu )és megírja a címét. Ti hol laktok kb.? Hátha valamelyikünk (pl mi) föl tudunk venni útközben. Mi 7. ker.-ből megyünk.

Kata
panni2005

Eszter
Jaj de jó, hogy nem haragszol, ráadásul még a nevedet is kisbetűvel írtam véletlenül, bocsánat Kép Végül is, egyetértek Veled a környezetvédelem-témában Kép

Connie
Engen is az bosszant, hogy ez a környezetvédelem a mi szintünkön olyan, mint szél ellen pisilni, sajnos. Sok igazságtalan dolog van a világon és ez is az. Szeretek ilyeneken filózni. Pl van már mindenféle környezetbarát motor, az autók mégis benzinnel járnak, mert egy csomó nagyhatalomnak ez az érdeke, az olajból származó bevétel.És még sok példát lehetne felsorolni.
A fogzás egyértelmű volt, márminthogy azért volt nyűgös: dühödten dörzsölte az ínyét a kezével, vagy bármivel, nemcsak úgy a szájába tette a kezét. És nyálzott és látszott, hogy fájdalma van az ínyénél, sírt is ilyenkor. És a dentinox segített, de kb egy jó hétig tartott. Azóta ok, de nem tudom mi lesz, ha már tényleg jön a foga.
Vezso
vezso

sziasztok,
Biztos, hogy nem voltak bulizni éjjel a csemetéink? LucaZsófi ma már összesen 4 órát aludt, s még mindig durmol...
Connie, mensi-folyás ügyben sajna nem tudok segíteni Kép Receptet leírhatnád! Én is szívesen megosztok veletek pár saját találmányt, ha nem untatom a csapatotKép Pl a vasárnapi husink: csirkemell szeletekre vágva, sózva, kakukkfűben meghempregetve, aztán egy szelet füstölt sajt, egy szelet sonka, összecsavarni, fogpiszkálóval összetűzni, olivaolajban kb 3-4 percig pirosra sütni, majd felegedni fehérborral, s abban párolni. Csináltam hozzá sajtmártást és zölsdéges rizst. Egyébként ez a kaja úgy "született", hogy egyszer lusta voltam panírozniKép
sziasztok,
Eszter
wester2004

Marqueza
Hihetetlen haja van Lucának, nem is láttam ekkora hajzuhatagot még ebben a korban. Mi Kojak nyomdokaiba léptünk, csak a szempillája göndörödik a kicsi Rozinak szépen.

Kata
Én is azért kérdeztem Patrit, hátha tudnánk neki segíteni eljönni Kép

Connie
A receptre én is kíváncsi vagyok! Kötni szeretek én is, meg horgolni is. A nagylányokat most nyáron megtanítottam horgolni és rosszul lettem, micsoda árban vannak a fonalak. Emlékszem amikor egyetemen csupa általam kötött holmiban jártam, mert megérte. Meg élveztem is csinálni. Hát, most drágább lenne megkötni vmit, mint megvenni, jóval drágább. és alig van rendes fonalbolt.
Vezso
vezso

Hát, kedves Balázs!
Teljesen elbűvöltél bennünket ezzel a tekintettelKép

Timurr!
Szóval nálatok is dívik a biggyesztésKépEz tök jóKép
(mármint, hogy más kiscsajszi is alkalmazza ezt)

Marq!
Hihetetlen sérója van Lucának!

Kingu!
Nagyon szép a kiskölök, és ez a haj.....

Delfinke!
Nem semmik a szüleidKép

Vezso!
ApósékKép Nálunk is vannak hasonlóan retkes ismerősök. Katasztrófa, főleg, hogy én a tisztaságmániás Anyukám háztartásában nőttem fel. Múltkor is mondom, muszáj elmennem Wc-re, le akartam venni a cipőt, mert ugye így szokás,mire a háziasszony rámszólt, hogy ne vegyem le, hát nincs itt takarítva! Majdnem mondtam, hogy azt látom!

Adri!
Nagy gratula a picikéhez! SzülésKép

Jégvirág!
Már egy csomószor akartam írni, hogy én is majdnem 14 óra vajúdás után lettem megcsászározva (este 10.30-kor kezdett el folytni a magzatvíz és másnap du. 13.46-kor született Alíz kislányom)/bár ha kiszámolom, akkor az 15 óra/

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Muki
Biggyesztés:nálunk olyan is van,hogy nem tudja eldönteni most akkor bigyesszen vagy sem ,ilyenkor fél szája biggyen csakKép

Én úgy látom,hogy az elöttünk lévő generáció kissé hanyagabb tisztaság terén,tudnák mesélni én is,de inkább nem borzolom a kedélyeket.

wester
Mindjárt lilukad a gyomrom,te meg ilyen kajákról bszélsz???Nyami kérek!Kép

Szeintem álom eső esett az országban,Maja is egésznap szunyál (remélem este is).Holnap kapjuk a 3 hós szurit és nagyon félek tőle!

Én olyan béna vagyok,hogy se varrni,se kötni meg ilyenek nem tudok.

Timurr
Vendég

Timurr,
Akkor az én manómra nem hatott most ez az álomeső, bár most talán elég jól bealudt. Egész nap inkább nyügizett, csak kicsiket aludt, ellenben folyton cicin lógott.

Vezso,
Hát én magamnak nem is fogok kötni sztem, nem is lenne türelmem hozzá, és tényleg olcsóbban meg lehet venni. Ákosnak feldolgozom a maradék anyagaimat, félkész pulcsikat, stb., úgyhogy neki ingyen van, amiket kötök. Szerencsére pont fiús színek maradtak meg.

Ha már a ruháknál tartunk: ti mibe fogjátok őket öltöztetni ősszel-télen? Itthonra marad a body + rugi, de ha kiviszem, mit kell még ráadni?

Kaptunk ajiba három kisnaci + poló összeállítást, minden naciban gumit kellene cserélni, de semmi kedvem, tök szét kell bontani, és mindjárt itt az ősz.Kép Ha legközelebb megkérdezi valaki, hogy mit hozzon, megmondom, hogy bármit, csak ruhát ne.Kép

A recept: kifilézett pulykacombot besóztam-borsoztam. Csináltam páclevet: tokaji aszú + egy vegyes gyümölcskonzerv (gyümi is, leve is) + gyömbér, és ebbe tettem bele a husit. Csak két órát állt, de jobb lett volna egy egész éjszakát. Aztán kis olaj+tokajira tepsibe beletettem a húst, és szedőkanállal a gyümit, 50 percig lefedve pároltam. Aztán levettem az alufóliát, csorgattam a husira egy kis mézet, és még 25 percig sütöttem. Sztem fini lett, csak többet kellett volna állnia a pácban a húsnak, de tegnap este már nem tudtam kitalálni neki páclevet.

KépKép
connie

Timurr!
Mi meg holnapután a 4 hósat!Gondolhatod. Nem igen tudom megemészteni, hogy szegény babukákat miért kell kétszer megszúrni, nekem is igen rosszul esne, hát még a picikéknek, akik azt sem tudják mi történik. Lizi az 1 szuritól is ki szokott bukni, nem tudom mi lesz a duplával. Már 1 hete ezen aggódok magamban.
A 3 hós nálunk úgy zajlott, hogy a szurikor nagy-nagy kiabálás, aztán még hüppögött. Kapott rögtön 1 kúpot a popijába, meg borogatást a lábikójára. Aludt 2 órát és aztán olyan volt, mintha misem történt volna.

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Delfinke
Küldtem mélt, úgy látom elment.

Timurr, Mukika
Én is halálra bírom aggódni magam az oltások miatt. De most a 4 hós két szuri nem okozott akkora sírást Rozinál, viszont lett tőle hőemelkedése. Hát, még mindig azt mondom, sose legyen nagyobb bajunk ennél, hogy szurit kapnak.

Képzeljétek, ma először éreztem, hogy a tejem mintha kevesebb lenne. Semmi nem változott az étrendemben, iszom is, ma megittam egy csomó teát pl mert olyan őszies az idő. Vennek kellene gyógyteát? Holnap veszek, azt hiszem. Egyszer volt már ilyen, mert előtte való napokban alig ettem, elfelejtkeztem a rendes evésről. De aztán visszaállt minden. Lehet, hogy azért van, mert mindig másfelé figyelget közben? És ha most hirtelen abbamaradna a tejellátás adjak tápszert?
Aggódom. Kép
És olyan ronda idő van. Vissza akarok menni Törökországbaaaa!!!
Vezso
vezso

Sziasztok!

Mi is itt vagyunk! Kicsit régen voltunk, mert Roli vmiért nyűgi mostanában és szinte alig lehet letenni. meg aludni is úgy alszik, ha ott vagyok mellette. így még a háztartással is el vagyok kicsit maradva Kép
A szájpenészt viszont sikerült leküzdenünk Kép

a szopi nálunk is csak fekve megy, akkor nem nagyon tud hátrafelé nézelődni közbe.

mennem kell...
azért még egy kép Kép

Kép
zsisske

A babák tööööök cukik! Kép

Apája megoldotta a nyűglődést, most ott alszik a kezében Kép

Üdv az újaknakKép

Ildi,
küldtem én is mélt Kép

na, mégse alszik.. Kép majd jövök még ha tudok..

Zsuzsi
zsisske

Sziasztok
Csak bejelentkezem, hogy újra vagyok. Sajnos eddig nem volt netünk. Még nem olvastam vissza.
Monika
monazsu

Vezso!
Azért elmentünk a képekért, nagyon édik, csak még valakivel be kell scanneltetnem, de majd igyekszem. Vannak pucéros képek is.
Utána néztem, hogy Kata mikor irhatott, de nem találtam, viszont megnéztem a babák régi képeit, nagyon sokat változtak, a mostani képekhez képest. Ja nagyon édik.
Tulajdonképpen vegetáriánus vagyok, úgyhogy a husikat sikerül majd elkerülni, de a csokikat nem tudom, azért majd kíváncsi vagyok a könyvre.

Nagyon cukik a babák, Boti babának milyen kunkori a haja van, nem semmi nagyon szép kis pofija van Szilvi üdvözlünk, nagyon aranyos Ádám baba.
Luca állati édi az új rucijában, meg az a nagy haj, a szélrózsa minden irányába áll. Hány centis?

Kata!
Pesterzsébeten lakunk, az elvileg annyira nem esik nektek útközbe szerintem. Mikor is lesz a tali?

Mi is holnapután kapjuk a 3 hós szurit, remélem túl éljük. A MAnókám ma aztán rekordot alszik, elvileg kéne fürdenie, de olyan szépen bealudt, kicsit később fürdik, volt már ilyen.
Ma bünöztem egy kicsit amikor mentünk a fényképekért, hát nem előttünk volt egy palacsintás, sajnos muszáj volt ennünk a lányomat sem kell nagyon noszogatni, pechünkre mind a ketten imádjuk.

Connie!
Még kötögetsz is, na azt én nem tudok, utoljára a barbi babámnak kötöttem, de nem volt ám egy bonyolult darab.

Ezek a kaják jól hangzanak.

Patri
patri

Patri
Én is vegi vagyok, halat eszem, meg tojást, tejterméket. Husit sosem ettem, nagyon ritkán csirkét, de ez néhányszor fordult elő eddigi életemben.
Pár évig mi is laktunk Pesterzsébeten, amikor még gyerek voltam.
Vezso
vezso

Vezso!
Hát csak túléljük mi is a szurit, de annyira sajnálom a pici husit és most a dupla szurinál az a rossz, hogy tovább tart az egész, így nyilván tovább fog szegénykém kiabálni is. És jó volna, ha én nem sírnék, mert úgy ő is hamarabb megnyugszik.

Monazsu!
Tényleg 1000 éve nem voltál.

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Sziasztok lányok!!

Megjöttünk a délelőtti altatós sétából, hát nem mondom szakadó esőben kicsit gáz volt sétálni, de az alvásért mindent!!..Kép)) Bizony lett is eredménye: 2 óra szundi, hát nem semmi...aztán mire hazajöttünk, felcipeltem a gyereket a másodikra és a csomagokat amit vettem, kisütött a nap..Kép) Utána vendégek jöttek, ezért csak most tudok válaszolni..

Vezsó!

Mielőtt jött Boti baba utazási irodában dolgoztam, repülőjegyeladó majd később irodavezetőként, szerettem a munkámat, de a babóval egy nagyon régi álmom vált valóra!!!!!!!!!!! Egyenlőre nem tervezem visszamenni, mert szeretnék majd egy kis hugicát a fiam mellé, na persze ezt apával is meg kell beszélnemKép2003-ban volt az esküvőnk, lassan 10 éve vagyunk együtt férjecskémmel..
A szülés annak ellenére, hogy kicsit hosszúra nyúlt (reggel fél 6-kor folyt el a magzatvizem, este fél 8-kor bújt elő fiam) nagyon szép élmény maradt és még most is sokat gondolok erre a csodára, főleg amikor a kisfiamra nézek, hogy ő volt annó a kis pocaklakóm ....

Marqueza!!

Hát nem semmi hajkölteménye van a kis hercegnőnek, nagyon édi ahogy égnek áll a haja!!!..Kép))Nagyon csini a kis piros ruhácskájában!!!!

Connie!
Most már kezdek megnyugodni, hogy nemcsak nálunk vannak alvási "nehézségek", még 1 kérdés: ha látod, hogy fárad babód, akkor berakod a kiságyba és ő simán elalszik?? Na mert nálunk azért ennyire nem kerek a világ, mert vagy cicin, vagy ölben, havi 1-szer magától alszik el..Kép Tudom, előbb utóbb meg kell neki tanítanom, hogy még ébren beteszem a kiságyba és szépen magától álomba szenderül!!(lesz vajon ilyen..??Kép)

Timurr, Delfinke!!
Nagyon aranyosak a képek, szépek a babák!!!!!Nálunk a fürdés pár hete kész csata, fiam hidat formál kis testével, kiemelkeik a vízből, körülötte minden csuromvízes lesz, így kénytelen vagyok 3 perc alatt lebonyolítani a ceremóniát.....

további szép estét mindenkinek + jó fürcsizést a babáknak!!!!!!

üdv

kingu
cica29

Húú látom már jó sokat írtatok, én kb. 5 órája írtam az előző hozzászólásomat..Kép) na de most összekapom magam:
szóval a fiamat Botondnak hívják,csak a Boti rövidebb, persze inkább becenevei vannak, mostanában Nyálgépnek hívja az apája, mert folyton folyik a szája..Kép)
Oltások: nem tudom baj-e de a fiam még nem kapta meg a 4 hós oltását mert a gyerekorvosunk szabin van, nem örvendek neki, mert úgy tudom rendesen, időben kell ezeket megkapniuk...??....

bocsi most megyünk enni,Boti követeli a vacsit..Kép) de folyt. köv...

kingu
cica29

Sziasztok
Cica29 te nem szoktal irogatni a kutvolgyis topicba is?Kép
PAtri szivesen elviszlek ha van kedved jonni nekem siman utba esik.
Tele a hocipom a meloval fuu mar elegem van nagyon varom hogy leteljen a buntetesemKép

Kép
vaktyuk

Sziasztok!

Mi még mindig anyukáméknál, gyorsan elolvasom a termést, megint nem tudok reagálni mindenre.
Bocsi.

Connie: Ma Gréti se aludt sokat, nyűgi is kicsit, sokat cicizik. És szerintem fogzik. Nyáladzik, tömi az öklét a szájába. De az is lehet hogy ez még nem fogzás, nemtom.

Delfinke: Na szép....micsoda csajozás ez? Kép Amúgy még mindig gyönyörű Marcika!

Mukika: Hmmm...kinél szültél? És miért lett végül császár? Van ám 7ezer forintért egybe szuri a 4 hós oltáshoz. Nektek nem mondta a doktor néni? Mi azt kérjük majd. Én nagyon rosszul viselem az oltást, ilyenkor férjem is jön...
Merre laktok?

Az újaknak üdv (bár még én is újnak számitok, nem? Kép).

És minden baba nagyon édes...egytől egyig!

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!
Vaktyuk.
Te is Gyáli lakos vagy? Mi kb. 3 hónapja költöztünk ide a nyolcadik kerületből. Mindig is szerettem kertes házban lakni, mert én a XVIII. kerületben nőttem fel. De a férjemnek a belvárosban volt lakása, de mivel jött az Ádi, így kicsi lett az a lakás hármunknak.

Vezso
A negyedik hós oltásnál miért kell 2* megszúrni a gyereket? Mi eddig mindig csak 1 oltást kaptunk. De két hét múlva kapjuk a 4. hós oltást, és nekünk eddig nem említették, hogy dupla lesz. Vagy csak én nem értelmeztem valmit jól?

Delfinke
Nagyon aranyos a picikéd.

Zsisske
Hogy mennyi haja van Rolinak.

Marqueza
Azért a te Rozidnak is rengeteg szép haja van.
Nem beszélve a Kingu Botondjáéról!

Hogy csináljátok, hogy ennyi van? Növesztitek?????? Ádámnak alig van csak egy-két szál, de az már kb. 10 cm hosszú.
Ja és természetesen minden baba nagyon szép!

Még egy kérdés. Hogy raktok be az irományaitok közé ilyen mosolygós, szomorú fejeket? Én nem tudom.
Szilvi
hüpi

Vaktyuk!
Irtam Delfinkének, mert még nem tudom, mikor lesz a tali (lehet, hogy már korábban irtátok, de nem találom).
Patri
patri

Sziasztok!!!!

Üdv. az újaknak.Hüpi,az én fiacskám is ápr. 27-én született.
Mukika
Pusziljuk Lizit!!!Kép
Üzenjük, hogy legyen bátor és sokat gondunk rá!!!!
Huhh mit találtam!!!!:o)
Kép
zsuba31

Szilvi,
Kép= : ), szóköz nélkül
Kép= : (, szóköz nélkül,
Kép= : O, szintén szóköz nélkül.

Jól értetted, a 4 hósnál 2 szuri van.

Cica,
Nem, dehogyis rakom le a kiságyba. Cicin alszik el. Egy ekkora babát nem lehet megtanítani egyedül elaludni, éretlen az idegrendszere hozzá. Egy időben elaludt cumival + ringatással, de amióta ennyire érdekli a külvilág, már csak cicin tud megfelelően ellazulni.Kép Majd csak elhagyja a cicit egyszer. Bár nekünk tutira neveletlen gyerekünk lesz, pont tegnap beszéltük meg a férjemmel, hogy mi túl lusták vagyunk olyanokat megtanítani neki, hogy egyedül aludjon el, meg hogy éjszaka szopi nélkül aludjon vissza stb.Kép

KépKép
connie

Connie,
én nem lennék lusta Pannit egyedül megtanítani elaludni Kép (ő sétáltatva és énekelve alszik el, hát elég fárasztó), csak nem tudom, hogyan kell. Ötlet? Nem akarom, hogy sírjon! A telken az utolsó 2 este magától elaludt a mi ágyunkon, miközben mellette olvastam, de aztán haza kellett jönnünk. Még pár napig próbálkozott (sikertelenül), aztán visszatért a sétáltatás. Kép

Na, jó, hogy a kölykök egész nap aludtak, mert oda az éjszaka! Legalábbis Panni még negyed 10-nél tovább nem volt fönn, azt is csak 1*, de apa még mindig altatja. Kép

Patri,
hát az tényleg nem esik útba. Kép A tali 1-től lesz holnap.

Kata
panni2005

Remélem ez nem száll elKép

Kép

Kép
vizimano

Hááá! Úgy tűnik tudok írni megint. Eddig 3X dobott le a rendszer. Most zanazás leszek.

Vezso, Vaktyúk,
szívesen jönnék én, de mivel a négyütemű Trabim 15 éves, nem merek vele városon kívül menniKép

Üdv minden új bejelentkezőnek.Kép
Irigylek minden hajasbabátKép Mi is úgy indultunk, jelenleg hullik a hajunk.Kép

Muki,
ma megvolt a 4 hós oltás és Ákos sokkal jobban viselte, mint a 3 hósat. Kevesebbet sírt és nyürizett.Kép Fel a fejjel minden jól fog alakulni.Kép

Timurr,
Hercegnőnek nagy cupp. Fotók mennek majd, ha sikerül nem elszállni a hozzászólásnak.Kép

Kép

Kép
vizimano

Az újak kedvéért Kép

<pre>
- <center>Anyuka</center> <center>Baba</center> <center><blink>Születésnap</blink></center> <center><blink>Baba kora</blink></center> <center>Baba neve</center> <center>Méretei</center> <center>Születés hete</center> <center>Testvérek</center> <center>Kórház neve</center>
1. Babus <center>Kép</center> 2005.01.27 28 hetes Kristóf 2700g 52cm 37+5 - MÁV Kh.
2. Mazsom <center>Kép</center> 2005.01.28 28 hetes Lili 3120g 51cm 38+5 - Tatabánya Szt. Borbála Kh.
3. [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=cicmerák-users]Cicmerák[/url] <center>Kép</center> 2005.01.30 28 hetes Gergő 3000g 53cm 38+5 - Szt. István Kh.
4. Ilona <center>Kép</center> 2005.02.02 27 hetes Márton 3400g 54cm 38+3 - Schöfp Mérei
5. Ditke <center>Kép</center> 2005.02.03 27 hetes Adél 3360g 50cm 39+2 - Bajai Megyei Kh.
6. Tamesz <center>Kép</center> 2005.02.08 26 hetes Marcell Szilárd 3450g 53cm 39+1 - Kistarcsai Kh.
7. Zsuzsa <center>Kép</center> 2005.02.10 26 hetes Áron 3900g 54cm 37+5 - Bajcsy Kh.
8. Lirian <center>Kép</center> 2005.02.18 25 hetes Lili 2850g 52cm 36+5 - Schöfp Mérei
9. [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=búzaszem-users]Búzaszem[/url] <center>Kép</center> 2005.02.19 25 hetes Hanna 4000g 57cm 39+3 - Semmelweis Kh. Miskolc
10. Nikcsi <center>Kép</center> 2005.02.19 25 hetes Korina 3000g 40cm 39+3 - Margit Kh.
11. Maya <center>Kép</center> 2005.02.26 24 hetes Gellért 3540g 54cm 38+4 - Szt. István Kh.
12. [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=vargáné-users]Vargáné[/url] <center>Kép</center> 2005.02.26 24 hetes János 3490g 50cm 40+0 - DEOEC
13. Ági <center>Kép</center> 2005.02.28 24 hetes Liam Bálint 3610g 52cm 40+3 Devon Bence 2000.10.15 Calgary Kanada
14. [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=angéla-users]Angéla[/url] <center>Kép</center> 2005.03.02 23 hetes Valér 3220g 51cm 38+6 - Bajcsy Kh.
15. Panni2005 <center>Kép</center> 2005.03.02 23 hetes Panna 3580g 56cm 40+6 - Péterfy Sándor Kh.
16. Nadine <center>Kép</center> 2005.03.04 23 hetes Gréta 4100g 52cm 41+4 Zsanett 2003.06.03 DEOEC
17. Timka <center>Kép</center> 2005.03.04 23 hetes Fanni 3420g 53cm 41+4 - SOTE II.
18. Nyetus <center>Kép</center> 2005.03.05 23 hetes Kamilla 3050g 53cm 40+5 Dini 2002.05. Szt. Rókus Kh.
19. Fanka <center>Kép</center> 2005.03.06 23 hetes Panni 3400g 56cm 40+0 - Szt. Imre Kh.
20. Villes <center>Kép</center> 2005.03.07 23 hetes Vince 3900g 60cm 39+1 - István Kh.
21. Zsana75 <center>Kép</center> 2005.03.08 22 hetes Vilmos 3840g 55cm 39+2 - Szt. István Kh.
22. Beatrix <center>Kép</center> 2005.03.09 22 hetes Ákos 3600g 52cm 41+4 Csabi 2001.04. Szolnok
23. [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=mtücsök-users]Mtücsök[/url] <center>Kép</center> 2005.03.09 22 hetes Dóra 2900g 49cm 38+4 - Dél-Pesti Jahn Ferenc Kh.
24. Fannimama <center>Kép</center> 2005.03.09 22 hetes Fanni ??? 41+1 - Schöfp Mérei
25. Eveka <center>Kép</center> 2005.03.10 22 hetes Marcell 3450g 55cm 40+5 - MÁV Kh.
26. Ildi(Delfinke) <center>Kép</center> 2005.03.10 22 hetes Marcell Tibor 4320g 55cm 38+5 - Péterfy Sándor Kh.
27. Dorka <center>Kép</center> 2005.03.11 22 hetes Bernát Kolos 3900g 59cm 39+6 Kristóf 4 éves, Bálint 2 éves HIETE
28. Mano2005 <center>Kép</center> 2005.03.11 22 hetes Fanni 2850g 53cm 40+2 - HIETE
29. Jck <center>Kép</center> 2005.03.11 22 hetes Sára Bori 2800g 50cm 41+0 - BM
30. Monci <center>Kép</center> 2005.03.11 22 hetes Máté 3300g 41+3 - Szt. Imre Kh.
31. Gézenguz <center>Kép</center> 2005.03.15 21 hetes Anna Luca 2200g 49cm 33+6 - MÁV Kh.
32. Bendi <center>Kép</center> 2005.03.16 21 hetes Árpád ??? ??? ??? ???
33. Vezso <center>Kép</center> 2005.03.16 21 hetes Rozália Réka 3500g 60cm 37+6 Veronika Anna 1994.06.08. Zsófia Katalin 1997.03.12. Szt. István Kh.
34. Wester <center>Kép</center> 2005.03.18 21 hetes Luca Zsófia 3900g 50cm 40+6 - Szombathely
35. Pviki <center>Kép</center> 2005.03.18 21 hetes Dóra 3290g 53cm 40+4 - Schöfp Mérei
36. Hadri <center>Kép</center> 2005.03.20 21 hetes Barnabás 3050g 55cm 39+1 - Nagykanizsa
37. Pszi <center>Kép</center> 2005.03.20 21 hetes Nándor 3600G 55cm 38+3 Balázs 2002.08.16 Péterfy Sándor Kh.
38. Csibe26 <center>Kép</center> 2005.03.21 21 hetes Noémi 3700g 55cm 41+1 - Szt. Imre Kh.
39. Dalmi <center>Kép</center> 2005.03.21 21 hetes Lenke 2800g 54cm 40+3 - Szt. István Kh.
40. Zsu <center>Kép</center> 2005.03.24 20 hetes Alexandra Eszter 4000g 59cm 39+1 Ákos 2001.11.29 Kútvölgyi Kh.
41. Ruzicsky <center>Kép</center> 2005.03.25 20 hetes Gellért Bendegúz 3400g 54cm 41+2 - Szt. Imre Kh.
42. [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=brigó-users]Brigó[/url] <center>Kép</center> 2005.03.26 20 hetes Jázmin 3850g 55cm 38+5 - Egri Kórház
43. Cica29 <center>Kép</center> 2005.03.28 20 hetes Botond 3200g 53cm - Kútvölgyi Kh.
44. Jammie <center>Kép</center> 2005.03.31 19 hetes Laura Noémi 3590g 55cm 41+6 - Péterfy Sándor Kh.
45. Nebula <center>Kép</center> 2005.03.31 19 hetes Flóra Anna 2750g 53cm 39+3 - Szt. István Kh.
46. Borbolya <center>Kép</center> 2005.04.02 19 hetes Anna Boglárka 3390g 55cm 40+4 - MÁV Kh.
47. Marqueza <center>Kép</center> 2005.04.02 19 hetes Luca 3500g 51cm 39+4 - Dél-Pesti Jahn Ferenc Kh.
48. Vaktyuk <center>Kép</center> 2005.04.02 19 hetes Tamás Bendegúz 3350g 56cm 37+0 - Kútvölgyi Kh.
49. Dee <center>Kép</center> 2005.04.04 19 hetes IkrekKép Kincső 1650g 35+4 - Dél-Pesti Jahn Ferenc Kh.
50. Dee <center>Kép</center> 2005.04.04 19 hetes IkrekKép Keve 1650g 35+4 - Dél-Pesti Jahn Ferenc Kh.
51. Menjuss <center>Kép</center> 2005.04.04 19 hetes Dóra Johanna 3270g 52cm 41+1 - Péterfy Sándor Kh.
52. Mukika <center>Kép</center> 2005.04.06 18 hetes Aliz 2260g 44cm 39+0 - Szegedi női klinika
53. Mónika <center>Kép</center> 2005.04.07 18 hetes Hajnalka 3270g 46cm 39+2 Ádám Pécsi Megyei Szülészet
54. Adri <center>Kép</center> 2005.04.09 18 hetes Natália 2840g 49cm 39+4 Marcell 2002.11.04 Győri Petz Aladár Kh.
55. [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=Vizimanó-users]Vizimanó[/url] <center>Kép</center> 2005.04.14 17 hetes Ákos 3080g 55cm 38+0 - Fehér Megyei Szent György Kh.
56. Greenolive <center>Kép</center> 2005.04.16 17 hetes Áron 3320g 54cm 40+4 - Szt. Imre Kh.
57. Aranka <center>Kép</center> 2005.04.16 17 hetes JZsófia 3450g 57cm 39+4 Alexandra 1991.05.23,Gergő 2003.05.20 MÁV Kh.
58. Panny <center>Kép</center> 2005.04.18 17 hetes Kristóf 3550g 53cm 39+0 Márk 2002.07.28. MÁV Kh.
59. Gira <center>Kép</center> 2005.04.18 17 hetes Réka 3400g 49cm 38+5 - Szegedi női klinika
60. Edinka <center>Kép</center> 2005.04.21 16 hetes Viktória 3700g 50cm 39+3 - Balassagyarmat / Kenesei Albert Kh.
61. Zsisske <center>Kép</center> 2005.04.21 16 hetes Roland 3790g 57cm 39+3 - István Kh.
62. Connie <center>Kép</center> 2005.04.22 16 hetes Ákos 3750g 56cm 39+5 - István Kh.
63. Psandi <center>Kép</center> 2005.04.23 16 hetes Levente 3500g 56cm 40+2 Dani 2003.04.28 MÁV Kh.
64. Babjag <center>Kép</center> 2005.04.25 16 hetes Andor Gábor 4150g 59cm 39+5 - HIETE
65. Franyo <center>Kép</center> 2005.04.26 15 hetes Dániel Vilmos 3250g 52cm 39+6 Anna Virág 2003.02.24 Szt. Imre Kh.
66. Asszony <center>Kép</center> 2005.04.27 15 hetes Gergő 4100g 59cm 39+2 - Kútvölgyi Kh.
67. Zsuba31 <center>Kép</center> 2005.04.27 15 hetes Balázs, László 3950g 54cm 41+0 Ági 1989, Orsi 1991, Ancsa 1996 Szegedi női klinika
68. Hüpi <center>Kép</center> 2005.04.27 15 hetes Ádám 3450g 54cm - MÁV Kh.
69. Emma <center>Kép</center> 2005.04.28 15 hetes Balázs 3800g 56cm 39+4 - SOTE II.
70. Gabii <center>Kép</center> 2005.05.01 15 hetes Nolan 3836g 55cm 41+3 - Gold Coast Australia
71. Panka <center>Kép</center> 2005.05.03 14 hetes Molli Anna 3500g 51cm 39+3 Benjámin 2003.03.09. Miskolc Megyei Kh.
72. Ildibaba <center>Kép</center> 2005.05.03 14 hetes Attila 3550g 59cm 38+6 - Kútvölgyi Kh.
73. Pfranciska <center>Kép</center> 2005.05.05 14 hetes Benedek 3800g 56cm 40+4 - Kaposi Mór Kh.
74. Neszi <center>Kép</center> 2005.05.06 14 hetes Laura 2900g 52cm 40+5 Patrícia 2003.02.28 Fehér Megyei Szent György Kh.
75. Nagia <center>Kép</center> 2005.05.06 14 hetes Bence 3100g 51cm 40+3 - Veszprém
76. Akiren <center>Kép</center> 2005.05.07 14 hetes Gréta 3050g 54cm 38+2 - Péterfy Sándor Kh.
77. Norkini <center>Kép</center> 2005.05.09 14 hetes Panna Réka 2950g 52cm 38+5 Jázmin Sarolta 2003.02.09 Szt. Imre Kh.
78. <a href="http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=betécske-users"> Betécske <center>Kép</center> 2005.05.10 13 hetes Bálint 3350g 56cm 39+2 Bulcsú 2001.12.25. Megyei Kh. Eger
79. Speedy <center>Kép</center> 2005.05.11 13 hetes Elizabeth Cathrine 3570g 50cm 41+0 - Brüsszel
80. Timurr <center>Kép</center> 2005.05.13 13 hetes Maja 2600g 49cm 40+5 - Kaposi Mór Kh.
81. Juszti <center>Kép</center> 2005.05.18 12 hetes Boldizsár 4200g 58cm 39+6 - Kistarcsai Kh.
82. Patri <center>Kép</center> 2005.05.18 12 hetes Benedek 4730g 56cm Patrícia 11 éves Schöfp Mérei
83. [url=http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=jégvirág-users]Jégvirág[/url] <center>Kép</center> 2005.05.20 12 hetes Gréta 3530g 56cm 39+3 - Szegedi női klinika
84. Berkiadri <center>Kép</center> 2005.08.07 01 hetes Martin 3180g 54cm - István Kh.
</a></pre>
angéla

Zsuba
Hát ez igazán remek. Hol tartotok a fejlődésben? Ádi hasról megfordul már a hátára. Különösképpen, amikor fölkel, és nézni akarja a külvilágot. Csak és kizárólag hason alszik. Szóval felkel, és nézegeti a falon lévő bordür csikot, amin sok-sok maci van rajta.Õk a barátai, és néha még beszélget is velük. De valamikor meg olyan sírosan ébred szegénykém( ez van többször), hogy alig tudom megvígasztalni, és csak a cici segít. Bekapdossa az ujjait, néha az egész öklét. Pláne evés után nem szeretem, ha ezt csinálja, mert már nem egyszer jött vissza neki a tejcsi. Ja és nagyon érdeklődik a külvilág iránt. Tekereg mindenfelé, hogyha nem a szobájában a megszokott helyén etetem. Éjjel 1-2* kel fel enni. De eszik, és már alszik is utána.Kép,

Miért van a 4. hós oltásnál dupla szuri?Kép,
Hurrá sikerult a fejecske!
Köszi Connie!Kép,Kép,Kép,
hüpi

Hüpi,
azért van két oltás, mert a Hib-nek van emlékeztetője, meg van a DPT, és kap Szabin cseppet is a ded.Kép

Cicus,
Ákos csak este tud egyedül elaludni. Napközben összebújunk, simizem gyűrögeti a pelusát, és az alvós békáját, és végül bealszik.Kép

Én eddig kötöttem a gyereknek, meg festettem, meg üvegfestettem, és varrtam is.Kép Az alkotás öröme a lényeg nálam isKép

Vezso,
hírek férjről?

Fia ma a hivatalos mérlegelésen 7700g volt és 67 cm. Teljesen beparáztam ,hogy túl van etetve - tápi miattKép - aztán kiderült, hogy apája 66 cm és 7800g volt ugyanekkor, pedig csak szopott.Kép Nálunk megy az a játék, hogy felemeli popóját és orron csúszva halad. Aztán bemérgeli magát, hogy ez nem jó, és akkor jön a hiszti.Kép

Kép

Kép
vizimano

Angéla,
de jó, hogy föltetted! Pont most nyomoztam vissza miatta, kinyomtattam, visszajöttem, és akkorra itt volt. Kép Csak kifogyott a nyomtatóból a festék, így én már frissíteni nem tudok. Majd tollal. Kép

Panni még mindig hátra halad, bár egyre kevesebbet csinálja. Inkább ott tart, hogy nem akar előre menni (mert akkor hátra sikerül és hisztis lesz), hanem elforog a hasán, majd odagurul. Kép De ehhez jókedvűnek kell lennie. Máskor inkább keservesen rámnéz és biggyeszt, majd az elérendő dolog után nyúlkál. Ez nyilván egyszerűbb. Kép

Jó éjt!

Kata
panni2005

Sziasztok!

Luca köszöni szépen a bókokat minenkinekKép
Egy fotót még azért hátulnézetből (tényleg punk, vagy inkább Backham?)
Kép

Ja, és ne haragudjatok, hogy én nem szoktam megdícsérni a babákat, nagyon szépek, aranyosak egytől egyig!

marq
Kép
Kép
marqueza

Marq,
Nagyon jó képeket tettél fel Kép

Vizimano,
A táblázat miatt dobott ki téged párszor Kép BOcsi.

Angéla
angéla

Ma a fiam teljesen egyedül felállt a TummyTub vödörben Kép. Ha sikerült leültetnem, egyből felállt újból Kép Ugye nem lesz görbe a lába?

Angéla
angéla

Connie
honnan tudja a férjed, hogy fogzás miatt nyűgós Ákos? Azért kérdem, mert Luca is nyűgös kb. két hete. Előtte napok teltek el úgy, hogy semmi nyűgi nem volt, én is csak erre tudok gondolni. Nem korai még? Állandóan folyik a nyála, mindent rág, a keze állandóan a szájában és az én kezemet is zabálná, szinte hiszti van, ha kiveszem a szájából. (4 és fél hónapos egyébként) Egyébként már születésekor is átsejlett (de költői) az alsó két foga, talán mintha kicsit jobban kiemelkednének. Egyébként, mikor Ákosról írsz, mintha Lucáról írnál, az alvása, nemalvása, evés (csak nálink táp, de a lényeg ua) bioritmus. Most, hogy olvastam Ákos fogzásáról, ha az, még az is ua. Szóval tudósíts légyszi a fejleménykről. Bocsi, elég hosszú lettKép

marq
Kép
Kép
marqueza

Lányok, fáj a mellbimbóm, olyan érzékeny, ha Garmastan kenőcsöt kenek rá, azt úgye le kell mosni? Egyébként az jó rá?
PAtri
patri

Angéla!
Nem vagyok egy szakértő, de gondolom, ha felállt, azt azért tudta megtenni, mert elég erős már hozzá. Nagyon ügyes, asszem sokkal később állnak fel általábanKép

marq
Kép
Kép
marqueza

Angéla!
Nagyon szuper a táblázat, olyan jó egybe látni a babákat, mostmár azért kezdem jobban összerakni az Anyukákat meg a babucikat. Eddig volt egy kis káosz.
Patri
patri

mármint a nálam.
patri

Kata!
Szerintem sem esnénk útközbe, majd legközelebb,igyekszünk menni mi is.
Tényleg milyen sűrűn vannak a talik?
PAtri
patri

Sziasztok!!
Az előbb írtam nektek egy szép levelet és nem elszállt...:?Kép
Na próba mégegyszer....
Először is köszi Angéla, hogy bekerült Boti is a helyes kis táblázatba, ari vagy...milyen sok baba van, édesek így együtt....

Vaktyúk!
Igen, a kútvölgyis topikban kezdtem a pályafutásomat, de mostanában eltűntek akikkel egyidőben szültem, így kevesebbet vagyok ott..Kép de nagyon örvendek, hogy rátok találtam, itt pezseg az élet, alig bírom követni..Kép

Patri!
Mi is erzsébetiek vagyunk, az Attila utcában lakunk és a Kossuth Lajos sétálón szoktunk keringeni délelőtt és délután egyaránt....ti merre laktok??
Nekem a Garmastan nem igazán jött be, megkóstoltam és naggyon keserű íze van, meg le is kell mosni, így a barátnőm ajánlására vettem egy Medela terméket PureLan a neve ez egy lanolinos krém, amit a babuci is lenyalhat, nem kell lemosni és hamar redbejött nekem tőle a mellbimbóm, ami majdnem másfél hónapig fájdogált az elején..Kép(

Vezsó!
Nyugi, vannak ilyen időszakok, hogy kevesebb kicsit a tejcsi, ne gondolkodj tápszeren, inkább tedd ilyenkor gyakrabban mellre babódat és minden OK lesz. Ne tudd meg én hányszor voltam ilyen tápszerközeli állapotban, főleg a kritikus 3. hó tájékán, ugyanis arról elfelejtettek tájékoztatni, hogy ilyenkor fejlődési ugrás és a tej kicsit kevesebb lesz, én annyira kivoltam, gyerkőcöm csak sírt, egész nap cicin lógott már majdnem én is feladtam, de végül utánaolvasgattam a neten és hagytam pár napig, hogy Boti irányítsa a szopikat, így rendbejött minden. Én is sokszor érzem azt hogy üres a mellem és amikor ráteszem emberkét hallom, hogy nagyokat kortyol, tehát mégiscsak van bennünk valami...Kép) Kitartás!!!!

Zsuba !!
Nagyon ari a kisfiad!!!

Connie!
Én csak azért kérdeztem, hogy megy ez nálatok, mert az ismeretségi körömben, nagyon csúnyán néztek rám, hogy napközben ölben ringatva, este cicin alszik el....én egyszerűen nem tudom hagyni sírni, 5 percnél tovább, inkább felveszem, sétálok vele a lakásban, aztán csak elalszik.....azt mondják elkényeztetem....hát ez van.....Kép

Hüpi!!
Ugyanezt csinálja a fiam is, van amikor mindkét ökle a szájában van és akkor elkezd öklendezni...miért jó ez neki..?..Kép) de nagyon élvezi, mert gyakran csinálja..Kép)

Marqueza!!
Hát nem semmi a kiscsaj frizkója, ilyen hosszú hajú babát nem is láttam...gyönyörűű....Kép

na gyorsan elküldöm, hátha ez nem veszik el az éterben..Kép

üdv.

kingu
cica29

Lefekvés előtt én is küldök egy friss, mai napi képet a fiatalemberről, akit éppen beszéd közben csíptem el..Kép)
Amúgy mostanában a legédesebb amikor szopizik, hirtelen abbahagyja, rámnéz, gügyög valamit tök komolyan, nevet és aztán vissza a cicihez...gondolom nálatok is vannak ilyen kellemes, feledhetetlen jelenetek.....Kép)

üdv.

jó éjszakát mindenkinek

kinguKép
cica29

Angéla
Köszönöm, hogy Rozi szül dátuma ok lett, köszi mégegyszer! És a táblicskut magát is, szuper! Kép

Lányok!
Nem tudok aludni Kép Annyira elkeseredtem. Ma azt hittem, vége, és nem tudok szoptatni tovább, illetve, hogy kell pótlás. Úgy éreztem, nincs elég tejem, és ez kiborított, mert Rozi reakciójából is ezt szűrtem le. Férjemet kértem hazafelé jövet, mivel úgyis bemegy a corába, nézze meg, mit lehetne adni a kicsinek, ha nincs tejem. Nem akarom, hogy éhezzen. Vett egy milupa tápszert, és össze is állítottam egy adagot, illetve a férjem, mert én sírtam... Kép De nem nagyon fogadta el a baba, sírdogált. És a cicim sem fogadta el. Végül is nem tudom, hogy csak fáradt volt-e. De az biztos, hogy szopi közben nem érzem azt a tejtermelődést olyan erősen, mint eddig. Nem tudom mitől van... El vagyok keseredve..Kép
Vezso
vezso

Vezsó!!

Ne keseredje el, én a tejtermelődést először a 3. hónap után kezdtem érezni, fene tudja miért ilyen későn, de ez van, nem vagyunk egyformák!!!!
Lehet a fáradtság, lehet az idő volt hatással babódra, várj még pár napot, próbáld a szopizást újra, de ne erőltesd...nekem a forró vizes zuhany+pihenés és sok sok folyadék hozza meg a hatást, olyankor reggelre érzem, hogy van a ciciben valami. De ha babóm felkel éjszaka szopizni, melleim reggel olyanok mint két üres szivacs, ilyenkor én is kicsit magam alatt vagyok egész nap, de aztán újra redbe jön minden!!!!
Legjobb ha megpróbálsz kicsit aludni és holnap újjult erővel,frissen kezded a napot, hátha Rozi baba is kialussza magát.....
Amúgy most elaludt Rozi?? Éjszaka szopizik??
cica29

Cica29
Az a helyzet, hogy nem vagyok fáradt és nem értem mitől van ez az egész. A múlt héten jött meg először a menzeszem, de akkor nem éreztem változást. Pár napja feltűnt, hogy mintha kevesebb termelődni a szopi alatt és szemmel láthatóan kisebbek lettek a cicijeim. Sokkal lassabban termelődik a tej. Éjjel fel szokott kelni , nem tudom hánykor, kb 4 körül talán, és aztán mégegyszer 6-7 felé és visszalszik 9-ig. Most alszik szépen.
Ami észrevettem, az az, amit írtam is, hogy annyira nézdegél közben, abbahagyja a szopit, ha vmi érdekes van körülötte és néha pont akkor, amikor termelődne a tej. És a ciciszívás abbamarad, aminek hatására az egész mechanizmus beindulna. De eddig nem éreztem, hogy emmiatt kevesebbet enne, úgy értem, nyugodt volt. De ma nem. És nem tudom, hogy ez azért volt-e, mert nem volt a cicimben estére semmi. Nem tudom. És ma pl annyi folyadékot ittam, mint még soha és tényleg nem erőltettem meg magam.
Köszönöm, hogy itt vagy, mert tényleg el vagyok kenődve most.
Vezso
vezso

Cica29
És még az is igaz, hogy szombaton, amikor az apósoméknál voltunk, nem ettem napközben rendesen, mert olyan koszban élnek és nem fogadtam el semmit ... Csak estefelé ettem étteremben. Egyébként meg eszem, iszom eleget, sok gyümit is, meg ami kell. Rozi holnap lesz 5 hónapos és még egy hónapig csak anyatejet szeretnék (szerettem volna?!) adni. Törekszem rá, hogy így legyen. Köszönöm a támogatásodat. Kép
Vezso
vezso

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?