Új privát üzeneted érkezett!

Szia Petyaanya,

Örülünk hogy jelentkeztél.
Hogy vagytok mostanában, ha lehet ilyet kérdezni?
Írnál magatokról?
Voltatok valahol másra "gondolni" - nyaralni?

Farkasok

Kép
farkasok

Unique,

Helyzet?
Mi lesz a kaja estére a vendégeknek, mire esett a választás?

Farkasok

Kép
farkasok

Stella,
nagyon nagy gratula nektek! Vigyázz magatokra és élvezd minden percét az állapotodnak! KépKépKép
Lara

Farkasok,
nálunk a helyzet változatlan. Annyi történt, hogy a dugesz még egy része távozott kb. egy fél órája. Most megyünk sétálgatni, hátha az hatással lesz erre a kis 7alvóra. Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Judit!

Van már Enya.Kép

Larapapa
larapapa

Larapapa!
Összecsödültünk itt a párommal a szobába, mikor láttam Te írtál utoljára!
Én már annyira várom, na jó tudom ti már sokkal jobban!!!!!!!!!!

Farakasok!
Reméljük jó lesz ez a buli!
Nem vagytok semmik ezzel a futással és egyéb edzéssel!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok,

Na felkeltünk, aludtunk egy jót, pihentünk.
Kicsit korán keltünk reggel, illetve tegnap későn is feküdtünk, mert itt volt az anyukám.
Reggel h.negyed6kor volt ébresztő.

Most eszünk egy kicsit, aztán irány Érd, kollegális összejövetel, bogrács, iszogatás....
Így lehet, hogy ma már nem jövünk, vagy csak későn.

Larapapa,

Enya köszi! Ha legközelebb megyünk hozzátok remélem már az utcában is ez fog szólni!
Sörök továbbra is hülnek, mondom Andor a sör foglalja a helyet a hűtőben, s nagyonhideg lesz mefázik a torkink, amire meg inni kell valami spiritet, gyógyítólag!!!
Puszi nektek, Andornak kettő is!

Farkasok, kik éhesek!

Csók

Kép
farkasok

Sziasztok!

Kínunkban már nekiálltunk sütni-főzni. Megcsináltuk a Kriszta-féle fini sós sütit, készül a túrótorta és a fasírt. Legalább lesz mit ennünk holnap, ha bent kell maradni a kórházban. Gyerek téren szinte semmi újdonság nincs, a dugesz egész nap jön, de semmi más ezen kívül. Most iszom egy pohár Sangriát, hátha ettől beindul. Kép

Farkasok,
érezzétek jól magatokat!

Pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok,

Hú, mennyi esemény Kép

StellaKép
Annyira, de annyira örülök nektek! Megkönnyeztelek Kép Ez olyan boldogság-könnyKép Legyen nagyon szép, nyugis 9 hónapod! Kép Annyira de annyira megérdemelted már ezt a boldogságot! Kép

LaraKép
Ejnye, már én is azért jöttem benézni, egyben vagytok-e még. Tudja a kispasi, hogy ha magától nem jön ki, akkor kihozza a dokibácsi? Kép

KrisztaKép
Na, pozitív lett a teszt? Kép Kép Kép Mikor tesztelsz újra? Kép Kép Kép
Milyen volt a vitorlázás?

FarkasokKép
A végén bevallom katonásan, nem főztem. Vettünk hideg kaját a coraban. De mekkora égés volt, úgy beszéltük meg, hogy kb. 1/25-re jönnek, mi 1/24-re értünk haza, hogy akkor még ugye van időm elkészülni a terítéssel, stb, férjem kiporszívózik Kép Mire hazaértünk 1/24-re itt voltak Kép Na ennyit erről. Gyerekkel, aki kúszik-mászik. Nekem égett a végén a képem, hogy nincs tip-top tisztaság, porszívózva. Elég kínos volt. Pedig ők jöttek 1 órával korábban Kép De a kaja jó volt. Kép Még mindig van, ha gondoljátok, átküldöm Nektek is, elég sok maradt Kép Kaszinó tojci+sonkarolád+franciás+saját készítésű majonézes borsó Kép
Vettünk még dinnyét is, de arra már nem került sor Kép

NorkaKép
Köszi a tippeket a kajákat illetően. Ha jobban leszek, kipróbájuk ezt a helyet! Kép
És kérlek, ne legyél ennyire depis, olyan rossz volt olvasni amit írtál Kép Nem hiszem, hogy ez szokványos premens lenne. Inkább nem történt valami más olyan, amit a felszínen nem észleltél, de belül bánt? Nem emlékszel ilyenre?

ZsebiKép
Na azt gondoltam, hogy nem Te raktad össze a fotelt, de úgy mennyivel jobban hangzott volna! Kép

WishKép
Hát nem, sajna a férjem nem tud és nem is szeret főzni. Kép Pedig néha jó lenne, ha csak elém rakná a finom meleg kaját Kép Néha jólesne. Kép
Jaj, annyira de annyira örülök Stelláéknak! Kép
Gondolom, veszéleztetett lesz és otthon marad, igaz? Kép

MkaKép
Ezek azért elég biztató jelek, de ne éljük bele magunkat, igaz? Kép Sajnálom, hogy pont már külföldön leszek, amikor tesztelsz (20-án indulunk), de remélem, mire visszajövök, ott lesz a zebrád! Kép

EdinaKép
Az más, akkor nem szóltam. Én sajnos csak a saját rossz példámat láttam, de az köszönöm szépen elég is volt Kép Akkor örülök neki, hogy jó helyed van Kép Az nagyon fontos az ember lelkibékéje szempontjából is Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!
Most értünk haza az esküvőröl, bekukkantottam hátha Laráéknál történt valami a délután, de látom a picurka még hagyja a szüleit kettesben!!!

Kavicska, MKA!
Nektek folyamatosan küldöm a durukkot és csatlakozom Uniquehoz, hogy mire visszajövök szeretém ha ki is oszthatnám a zebrákat!
Jó pihenést mindenkinek!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Hello hello,

Nálunk minden ok, jó volt az este.
Most el kellene indulnom futni, de nem nagyon megy. Zuxx nem jelentkezik, egyedül meg .... namindegy lassan elindulok a félmaraton előtti leghosszabb edzésre (20km).

Lara,

helyzet? CTG? Kistáska?
Minig neézam a telefonom, hogy nem merült e le, esetleg nem hallotttam meg a csörgést.....Izgalom ezerrel!

Puszik

Kép
farkasok

Lara!
Merre vagytok? Helyzet a kissráccal??????
REmélem ma már kibújik és ez az a nagy csend oka.

Farkaskoma!
Hajrá a futással!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

No, ez a gyermek már túl tesz lustaságban rajtam is. Nagyon jól érzi magát a Mamában.
Ctg. minden szuper, tágulás "vacak ujjnyi", Andor alszik és tojik rá, hogy egy lelkes kis rajongótábor, szurkol neki idekint.
Legközelebb kedden kell menni, ha...

Köszi az érdeklődést Mindenkinek

Pusz: Larapapa
larapapa

Larapapa,

Apja fia! De lehet, hogy a nekei nem a rock&roll és az őse jön be!
Tedd be neki Enigmát(cd-t, a féreértések elkerülése végett), hátha attól megélénkül.

Futás megvolt, több volt mint 21 km, idő 2.12.
Nem a legjobb, de sikerült s ez a lényeg, még nem az óra az ellenfelem!

Puszi

Andor gyere ki apa szomjazik!

Kép
farkasok

Lara, Larapapa!
Igazi kis hétalvó!!!!! Remélem azért a keddi CTG-t nem várja meg!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok
Tegnap,vagyis ma 4órakor értünk haza a lagziból.Nem voltunk sokan, de nagyon jó volt.Igaz izomlázam van a keresztlányocskám 12kg-jától, amit nem volt mással hajlandó cipeltetni csak velem.Egyébként élveztem, hogy nem akart tőlem elmenni.Most ébredtünk fel, kb. 1 órája.Azt hittem már Andor idekint lustizik, de legalább is már a szülőcsatornán tornázik kifelé.Jó rápihen, hogy anyának minél könnyebb dolga legyen.Jó gyerek!
Izgulok már nagyon!

Stella!
Ez gyönyörű hír!Nagyon-nagyon boldog bababvárást kívánok Neked!
Aztán érezd magad nagyon jól babásan.Minden vizsgálatról írj nekünk!

Unique
Sajnálom,hogy neked nem jött be a "családi vállalkozás".
Megmondtátok már az örömhírt a nagyszülőknek?

Edina
dedina

Sziasztok rég nem látott ismerősök!

Végre van itthon netem.:-D

Jól vagyunk, holnap leszünk 36 hetesek.
Később jelentkezem.

Puszilok mindenkit!
kattca

Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Végetért a házőrző akció,és újra itt vagyok!
Nem ígérem meg hogy képben leszek teljesen,de nagyjából azért tudom ki hol tart,csak azt nem hogy én hol tartokKép
Unique!
Nagyon örülök,hogy sikeresen egymásra találtatok Bencsik doktorral.
Stella!
Szívből gratulálok!Pihenj nagyon sokat!
Nagyon drukkounk neked,hogy mostantól élvezni tudd a kismamaság minden percét!
Kriszta!
Neked is Gratulálok! Nagyon ügyesek voltatok!
Vigyázzatok magatokra!
Mka!
Nagyon szorítok neked,hogy azért fájjon a pocid,mert odabent rendezkedik valaki.Kép
Lara!
Mi lenne ha bevetnétek egy kis természetes prosztaglandintKépKépKépKép(Apára céloztam)Bár ha a nyákdugód már elment.....Nem tudom van e értelmeKép
Mindenesetre nagyon drukkolok nektek,hogy szép élményed maradjon a szülés után.
Farkasok!
Nektek csak üdvözletet küldök,de nem feledkezem meg rólatok sem!Kép
Zsebi!
Mikor is indultok nyaralni?
Wish!
Hogy vagy?Most nektek pihenés van?Meddig is?
Ja most látom a táblát,de vaksi vagyok.mindjárt szeptember,és egy csomóan kedzik a programot!
tök jó!

Na most nem írok többet,mert jöttek a tesómék!
Puszi mindenkinek!
kavicska

Sziasztok!Kép
Farkasok
Köszi az érdeklődést, megvagyunk. Peti még mindig nagyon hiányzik, valamiről mindennap eszembe jut. Most éppen lakásfelújításban vagyunk, a "megszokott" rumli van itthon. Még szabadságon vagyok, októberben kezdek újra dolgozni. Nagyon gondolkozom a fagyibabákon, de még hiányzik a végső lökés ahhoz, hogy újra belevágjak. Bizonytalan vagyok, egyik pillanatban azt mondom,hogy soha többet, a másik percben pedig sóvárgok egy kisbaba után.
Nem nagyon szoktam ide írkálni, de mindennap olvaslak titeket, és örülök minden jó hírnek!

AndorKép
Ne várasd tovább a mamádékat, mindenki nagyon vár!

Sziasztok!
Petyaanya (olvasó üzemmódban)

Kép
petyaanya

Fúúúú csajok ennyit írni!
Ne haragudjatok, de nem bírom végigolvasni. Szerdáig Nagyhajós Magyarbajnokság van, reggeltől estig versenyzünk, fürcsére éppen hazaérek, de hulla vagyok.
Mindenkinek drukk!!!

Petyaanya Kép
pár napja írtam mailt, megkaptad?

pusszancs mindenkinek,

Orsi

Zseboroszlán Kép
kisebb problémák miatt a fiúk képet leszedtem a netről, de ha ki szeretnéd cserélni a táblicskuban, szívesen küldök mailben frissebbet.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Petyaanya!
Nehéz bármit is írni, de kívánom, hogy ha belevágtok a fagyibabákba akkor elsőre járjatok sikerrel! Hány fagyitok van?
Jó lakásfelújítást, biztos nagyon szépek lesztek!!!

Orsi!
Ha küldesz új képeket akkor szívesen kicserélem, csak csütiig, mert utána nyaralunk két hetet.

Kavicska!
Pénteken utazunk. Kép
Nagyon szoírtok neked folyamatosan és remélem mire visszajövök zebrás híreket olvasok!!!!

Mka!
Hasonló képpen mennek a durkkok neked is remélem jól bírod a várakozást, mostmár indul a végső visszaszámlálás!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kavicska, Mka!
A zebricsuk itt van és küldi a rengeteg + energiát nektek!
Mikor derül ki, hogy sikeresek vagytok?A zebrán elegendő csík van még.A tietek már le van foglalva!
De, a többieknek sem kell aggódni bőven jut minannyiónknak belőle?

Ti hisztek a jóslásban?
Én néha igen, és szoktam itthon jósolni, de csak magamnak.Ma is megtettem.A kártya azt "mondta", hogy spontán babánk nem lesz, viszont az első sikerülni fog.
Na kiváncsi leszek rá, mert márrég nem hódoltam ennek a hóbortomnak.

Edina
dedina

Laráék
Mi újság van nálatok?Még mindig semmi változás, vagy már épp a kórház felé száguldoztok?
Már nagyon-nagyon pici van hátra, persze, ha van még hátra a terhességből.
Nagyon szurkolok küldök nektek mindenféle energiát amire csak szükségetek van!!!

Renóca
Nem semmi,hogy cicóznak veletek (még csak most bírtam visszaolvasni).Voltak már azóta nálatok pofaviziten?
De minden nappal közelebb vagy a babócátokhoz,és már ráadásul a finisben.
Kívánom,hogy minél rövidebb ideig legyél kismama.
Nem tudom,most hol is tartotok?"A terhességi teszt már pozitív eredményt mutatott?"

Edina
dedina

Kriszta
Mikor mész már uh-ra, annyira kiváncsi vagyokmár?Ja, most jut eszembe, hogy talán csütörtökön,vagy pénteken, vagy e körül?Egyébként jólvagy?

Edina
dedina

Sziasztok!

Mi még mindig egyben, semmi változás. Remélem Andor gyerek idekint is ilyen nyugodt lesz. Persze, ha kijön egyáltalán Kép Néha már azt sem hiszem el, hogy egyáltalán valamikor gyerekünk lesz Kép Holnap újabb ctg, uh és vizsgálat. Megkérdeztem, max 2 hetet várnak, utána indítanak. A 2 hét aug. 25-én telik le. Lehet, hogy Andor nem akar oroszlán lenni? Na majd meglátjuk.

Mka, Kavicska,
mennek a drukkok!

Petyanya,
jó téged újra látni Kép A lakásfelújítás után biztos minden olyan lesz, mint szeretnétek. Amióta megcsináltuk a lakást, imádunk itthon lenni Kép

Zsebike,
király a ketyegő óra a tábliban Kép

Puszi:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok,

Kavicska! Te is mész vérvételre vasárnap, vagy hétfőn tesztelsz majd otthon?
Mi ugy döntöttünk a vérvétel az biztos eredméynt mutat, nem várjuk meg a hétfot.

Köszönöm a sok szurkolást, átadtam a pocaklakónak Kép
Valamiért egyre jobban bízom benne, hogy beköltözött valaki. Kép
Izgalmas ez a két hét, de szerintem egyáltalán nem rossz, rengeteget álmodozom a jövőről. Persze azért tolnám a napokat, ha teheném...
Remélem nem fogok óriásit zuhanni egy hét múlva. De akkor majd arra gondolok, ami a Batmanből nagyon megmaradt: Az öreg komornyik kérdezte Wayne-től: -Miért zuhanunk? -??? -...hogy megtnauljuk mégjobban összeszedni magunkat Kép

Szóval felkészültem mindenre.
Azóta is rendszeresen fájogat a méhem, érzékeny. Sosem éreztem még ezelőtt ilyet, bár sosem volt alkalmam még teherbe esni Kép

Ma már dolgozom, nincs nagy hajtás, és jobban megy az ido is Kép

Hajrá Andor!! A szülés szerintem egy csoda! A hidefront sem érdekli őkelmét?

Tudtátok, hogy vannak olyan helyek a világon, ahol nem a születéstől, hanem a fogantatástól számolják a valódi kort? Egy Raffai Jenő könyvben olvastam.

A jóslásban én nem hiszek, szerintem tudatosan vagy tudattalanul mi magunk határozzuk meg mi történik velünk.

Mka
Vendég

Mka
Igen hallottam én is, azt hiszem a kínaiak vallják ezt (ha nem ők, tuti, hogy valamelyik távol keleti nép), és én már sokat gondolkodtam ezen,és van benne valami igazság azért, mert már ott bent élnek bébik.
A jóslásról: én sem vagyok megszállott, csak néha azért rám jön ez a hóbort,mert azért én egy kicsit hiszek benne,vagyis lehet,hogy csak hinni akarok,de mindegy is.Szerintem nincs ezzel gond,míg valaki nem asszerint kezd el élni, mert találkoztam olyan emberrel már.

Lara
Valahol fenntebb írtam olyasmit, hogy azt hallottam,hogy a fiúk kivárják az idejüket, esetleg még tovább is bent maradnak,azért nem akartam,hogy ez rád is igaz legyen, de most már késő bánat, ne aggódj, valamikor úgyis kibújik az a kis drága csöppség!

Edina
dedina

Edina!
Külödk egy kis simit a zebrácskának, ügyes legyen és ossza szépen a csíkjait! Kép
Mikor mész dokihoz?
Nekem is jósoltak és azt mondták hogy nagyon nagy küzdés árán, de sikerülni fog a babaprojekt. Na most én úgy gondolom mostmár eleget küzdöttünk, remélem az élet is osztja a véleményünket!

Mka!
Így igaz, hogy a vérvétel a legjobb módszer!!!!

Lara!
Max. 2 hét túlóra az nagyon durva, azért reméljük addig már nem várat minket!!!!!!!! Rossz lehet minden nap minden órájában erre gondolsz, hogy talán most talán ma!
Küldöm a kitartós energiát!!!!!!!

Kriszta!
Mikor mész uh-ra kértél már időpontot?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi
Augusztus 31-én megyünk a BMC-be, Konchoz megbeszélni a dolgokat.Lehet, hogy csúszunk októberre,de remélem nem.Akkor kiderül minden.Amúgy, ha az uh-ra gondoltál, ott már voltam és szerencsére minden rendben van velem.Habár a leletet nem elemezte most ki a dokim,mert rohant a műtőbe,így van egy-két részlet,amit nem értek.De rosszat nem mondott,ugy hogy gond nem lehet.

Edina
dedina

Zsebi,
nem igazán szeretek panaszkodni, mert tudom, hogy mindannyian ilyen nyűgöket szeretnétek, mint az enyém. És persze én is szívből ezt kívánom itt mindenkinek. De tegnap nagyon kész voltam. Bementünk az összes motyóval, aztán az egészet hozhattuk haza. Elég szar érzés volt, rendesen kiborultam. Aztán meg szegény Petit sajnáltam, mert nem elég, hogy ő is csalódott, még engem is vígasztalhatott. De már túl vagyok rajta. Jön, amikor akar. Ez van. Most elmegyek megveszem a könyvet, amit Nóri ajánlott. Hátha felderíti a kedvem Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara, most olvastalak.

Így van, vedd meg a könyvet, az 2 napra biztos leköt, és amikor meghallja Andor, hogy a mamája jókat kacarászik és rá sem bagózik, akkor majd be fogja vágni a durcit, és elkezd majd kapálózni kifelé, figyeld csak meg! A másik, hogy utánanéztem a Neten, és a nyák távozása után maximum 5 nappal jönni kell a babának, mindenhol azt írják. Tehát olyan nagyon sokat nem késhet már...

Kicsit bosszús voltam magamra, hogy leírtam a múltkori depimet, nem akartam esetleg rontani a hangulatot, már sokkal jobb Kép Csak sajna ez a babátlanság az agyamra megy.
s_norka

Nori!
Azzal, hogy leírtod ami bánt nem rontod a közhangulatot, itt minenkinek vannak sajnos rossz és nehéz napjai és pont ezért vagyunk egymásnak hogy könnyebb legyen mindenkinek kijutni a maga kis hullámvölgyéből. Kép Szóval ha úgy érzde nyomja valami a lelked és könnyít ha megosztod velünk ne habozz mi itt vagyunk.

Tudod a barátok együtt örülnek és sírnak!!!!!!

Lara!
A fentiek neked is mind igazak, nyugodtan gyere "panaszkodni". Szeritnem egyáltalán nem könnyű a 9 hónapot végigcsinálni a végre igen elfárad az ember és tényleg az hogy minden nap lesi hogy mikor jön és semmi az nagyon rossz, de bízzunk benne, hogy mostmár nem sokáig tréfálkodik veletek manócska!
Hallgat rád hiszen mindig azt montad neki, hogy imádsz terhes lenni, most szokja a gondolatot, hogy ki kell bújni, mert már kicsi neki a hely és szeretnék a szülei egy kicsit megdögönyészni!!!!!!!!!

Andor tessék kijönniiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lara
Nagyon sok kitartás energiát küldök neked!!!Tutira nincs sok már hátra.Nagyon-nagyon szurkolok, még mindig.

Teszek fel pár képet, ami az esküvőn készült szombaton, a keresztlányomról,meg én is rajta vagyok.Csak, hogy kiélvezzem, hogy sikerül.
Kép
Kép
Kép

Edina
dedina

Unique
Tudod mi jutott eszembe, hogy neked van tesód?
Márcsak azért fordulhatott elő,hogy írányítani szerettek volna a szüleid,mert nincs tesód,így minden meg nem valósult vágyukat rád hárították.Nekem van két tesóm.Egy öcsém,aki 20 éves és világ életében próblémás gyerek volt, még mindig az.És van egy húgom,aki 12 éves, vele meg most kezdődnek a próblémák, úgy hogy mivel én már önálló vagyok,inkább örülnek, hogy velem már nem kell annyit foglalakozni, legalábbis másképp.
Na, de azt hiszem ezt a témát mostmár tényleg jól kiveséztem.

Lara
Nyugodtan panaszkodj,mert igaz, hogy áldott állapot a tied, de épp itt az ideje, hogy most már a kezetekben tarthassátok a kis csöppséget.És nagyon megértem,hogy mostmár türelmetlen vagy.Én is az lennék.Majd hallgathatod akkor a mi panaszainkat.Mert mi is panaszkodni fogunk, tutira.Pedig nagyon várjuk.De ahogy változik helyzet, az is változik, hogy mit szeretnénk.Te már szülni, és ez így van rendjén!

Edina
dedina

Zsebi!
Sikerült utolérned a dokinőt?
te hanyadikán kezded a protokollt,
Byby
byby

Dedina-zebratartó IStennő,
Édi kiscsajszika. Nagyon tuti a szerkó. A saját esküvőm jut eszembe, nekünk 4 koszorús csajuk volt, hasonló korosztály, szerintem jobban élvezték az abroncsos szerkót mint én.

Lara,
Mondjad a kisdednek, hogy ha direkt nyomatja a hideg frontot, hogy ezzel megcáfolja a tényt, hogy erre beindulnak a bébik, akkor csak azt üzenem neki, hogy kivétel erősíti a szabályt.

Zsebes,
Visszaszámlálás remélem elindult, már alig 2 nap, már ha csütörtökön nem dolgozol!

Dedina,
Csak száraz abrakot nyomass a zebragyárban, mert a vizestől felpuffadnak, nem ám repülő zebrák süvítenek felénk!

Farkasok J

Kép
farkasok

Sziasztok!Kép
Orsi
Megkaptam a mailt, válaszolok is rá valamikor, de most egyszerűen nincs időm.Igyekszünk valami kis elfogadható rendet varázsolni, holnapra pedig bejelentkeztek anyósomék.

Zsebi
Elvileg 5 fagyibabánk van. Kérdés, hogy mennyi éli túl a fagyasztást, a másik kérdés, beágyazódnak-é. Több kérdésem egyelőre nincs.Kép
De van: mikor lesz már jó idő?

Kicsit off:
Nagyon tetszik a két új szobánk! Én, aki gyűjtögető vagyok, erőt vettem magamon,és kidobáltam minden régi vackot. Lehet, hogy az éj leple alatt visszacsempészem...

Sziasztok!
Petyaanya

Kép
petyaanya

Farkasok
Nagyon vigyázok a zebrára, megfogadom a tanácsodat, hogy minden rendben legyen.
Én nagyon élveztem az esküvői ruháimat.Nagyon bántam reggel, hogy vége.És olyan rossz volt visszavinni.
Katus nem nagyon élvezte a ruhát.Mikor ráadtuk, azzalkezdte, hogy le akarta tépni magáról, így sikeresen a kezében maradt egy rózsa a ruháról.
Aztán megszokta, kb. 5 perc alatt, és nem volt semmi gond.

Edina
dedina

Zsebi, látom Te frissíted a táblázatot. Nálunk a beavatkozás Pécsen volt, az orvosom dr Mánfai és 31 éves vagyok. (csak a teljesség kedvéért)

Stella, nagy-nagy gratula a zebrához! És vigyázz magadra, pihenj sokat.

Lara, én is drukkolok Nektek!!
kattca

Byby!
sajnos nem sikerült elérnem, mert Lengyelországban volt, elvileg pénteken hazajött, de azóta sem jártam sikerrel. Kép
Elvileg 22-én kezdem a fogigátlót szedni ha akkor megjön, hát majd elválik, lehet, hogy csúszik egy két napot, mostanában ez a szokása. Kép Bár ha 8 hónapot csúszna akkor azzal ki lennék bélkülve!!!!
Te mikor kezdesz?

Farkasok!
igen beindult, már csak másfél napot dolgozok és szabi!!!! Kép Fú már nagyon nagyon várom!!!!!

Edina!
Nagyon tündéri a keresztlányod!!!!!

Petyaanya!
Meglátod hét közepétől jön a jó idő, legalábbis merem ajánlani nekei!!!!!!!!!!!!!!

Kattca!
Rendben frissítésnél már látni fogod! Azt még nem lehet tudni, hogy a másik babó kislány-e vagy kisfiú?????? Neked sincs már sok hátra! Problémamentesnek mondható a terhességed????

Kriszta!
Holva tűntél! Mikor lesz uh??????

Nori!
Holnap mentek Krizsához, döntés emgszületett már,hogy belevágtok tutira a köv-be és mikor, vagy még vaciláltok???

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!
László Tímea vagyok.
Mindennnap olvaslak benneteket. Én is a Kaáli paciense vagyok "sajnos". A Krizsa a dokim. Mi már 7.alkalommal próbálkozunk. Az első 3 alkalommal nem tudtak viszaültetni semmt, mivel nem is osztódott. A következő 3 alkalommal meg nem tapadt meg. Most újból próbálkozunk. Pénteken lesz a 7. nap, a amikor uh-ra kell menni.Remélem, lesznek tüszők és osztódni is fognak. Tulajdonképpen csak azt szeretném lérdezni, hogy a napi 1 dl bort a beültetés után is ittátok? Mindenkinek szurkolok, hogy mielőbb sikerüljönösszehozni egy babát.
Timi
latimi

Timi!
Fú ez nem semmi, tiszta szívembőlkívánom, hogy most sikerrel járjatok!!!
Igen a beültetés után is inni lehet inni az 1 dl vörösbort én is ittam, sőt mikor a 9. nap bevéreztem Krizsa doki kifejezetten ajánlotta a töményebb alkoholt is és mikor kérdeztem, hogy ha van baba nem baj-e azt mondta ez csak segíti a megtapadást!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Timi!
Még a baby aspirinre is azt mondják segít a megtapadásban egy győri Kaális doktornő cikkét Wish egyszer bemásolta, de már azt nem tudom honnan. napi egy szem a protokoll elejétől, segít a méhnyálkahártyának is és a petesejteknek is jó. Krisztának bejött, ő most szedte!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
Azt hiszem maradok csak az 1 dl bornál. Már elkezdtem iszogatni, csak azt nem tudtam, hogy meddig lehet alkalmazn ezt a kúrát. Szedek magne b -6 -ot, folsavat is. A legutóbbi uh-on tökéletesnek tartotta a nyálkahártyát, de ez valahogy nem vigasztal, hiszen nem akar megtapadni. Talán a lelki bajok, nálunk donort kell használni sajnos. Ha sikerül vmit visszaültetni, teljes kiszolgálásban lesz részem itthon, csak pisilni kelek majd fel. Megbeszéltem a Krizsával, hogy mi a nem létező betegséget kergetjük nálam, ami nem engedi a megtapadást. Bízom benne, hogy megtörténik a csoda, mert már csak 1 beültetésre van még lehetőségünk ezen kívül.
Timi
latimi

Timi!
Nem okoskodni akarok, de sokan azt mondják a teljes fekvés sem jó mert a méhnek kell a vérellátás ami akkor van ha az ember mozgolódik, szépen lassan egy kis séta persze csak ha jólesik. Nekem az elsőnél annyira fájt a hasam, hogy meg sem tudtam mozdulni.
Persze elég a deci vörösbor, a többit csak azért írtam,hogy ha azok nem ártanak akkor a deci vörösbor sem. Mikor lesz a leszívás?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Timi
Hát persze, hogy sikerülni fog!Ha olvasol minket, akkor látod, hogy siker széria van.Kitartás, és pozitív hozzáállás.Az energiát mi küldjük neked!
Edina
dedina

Timi
Zsebit szeretném megerősíteni, szerintem sem jó, ha egész nap csak fekszel. Persze ha az esik jól, akkor feküdj. Az első két nap tanácsos feküdni, de utána lightosan lehet mozogni, sétálni, tényleg jót tesz a keringésnek. Próbáld magad lefoglalni, sétálni, nem agyalni mindenféle dolgokon. Tudom, hogy könnyű mondani, de sajna tapasztaltam én is. (4 lombik)
Vigyázz, a végén nehogy hozzászokj a jóféle borocskához...Kép

Petyaanya

Kép
petyaanya

Petyaanya!
Igyekszem nem rászokni a borra. Nehezen is menne, mert eddig is utáltam a ort, most meg pláne.
latimi

Petyaanya, Dedina, Zsebi!
Eddig mindig sétáltam a beültetés után napi fél órát, de ez sem segített. Gondoltam most az ellenkezőjét csinálom, hátha ez bejön. Már nagyon el vagyok keseredve. Körülöttem már mindenkinek van gyereke. A családban már egyedül nekem nincs. Már azt is megkérdezték, talán nem szeretem a gyerekeket? Persze nem tudják, hogy hova járunk. Földszinten lakunk, a homokozó 5 méterre van tőlünk. Izgi mindennap kinézni. A lelkemnek az is jót tesz, hogy donort kell használni.
Timi
latimi

Zsebi!
Pénteken megyek uh-ra, hogy vannak-e tüszők a leszíváshoz. A leszívás meg gondolom hétfőn lesz. A múltkori is pont így jött ki.
Timi
latimi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?