Új privát üzeneted érkezett!

Keditke!

Még mérem a hőm. Ezt a hónapot végigcsinálom mindenképpen. Tea és hő, aztán majd meglátom. Kép

Betti
betti73

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést, még semmi, de múlt hónapban 34 napos ciklusom volt, szóval, a héten ez még nem jelent semmit.
Most dolgozom, annyira idegesítenek az ügyfelek.Kép
Nem tudom mi van velem, annyira nincs ma türelmem semmihez... lehet, hogy ez már a mensi szele

Kép
Kép
zafír

Móni!

Én nem görcsölök, hanem az én cystám szúrkál és az az érzés átsugároz a medencémbe. Olyan zsibbasztó érzés. Szerinted az enyém el tud távozni tőlem (almányi nagyságú)? Nagyon várom ezt a mensit! Ha hiszek benne akkor könnyebben elmegy ugye? Nekem még soha nem volt nőgyógyászati problémám.

Kép
lara26

Lányok!!

Segítség!! Szerintetek a cickafarkot a pé-ig (pé+1 cn?) kell inni, vagy kimondottam a 15. cn-ig?? Tudja valaki?

Betti
betti73

Betti!
Szerintem PÉ-ig, de nem lehet baj, ha tovább ittad véletlenül egy nappal.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Még nem ittam tovább, de olyan pé. érzésem van. Szúr a jobb oldali petefészkemnél és úgy érzem, hogy ezerrel megy fel a hőm! Még csak a 11. napon vagyok, a múlt hónapban a 17. napon produkáltam ugyanezeket és a hőm is azt mutatta. Érti ezt valaki??? Na mindegy. Majd reggel a hő-ből kiderül, hogy mi van. Ha felugrik, akkor holnap már nincs tea.

Betti
betti73

A táblák:
(Szelivi, remélem, nem haragszol, hogy Hozzád is beraktam a gólyát!!!) Kép

Kép

Kép
kata1977
Hatvan

Betti!
Én értem...Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Hamarabb lett PÉ-d, hogy tudjon a petike találkozni a kiskatonákkalKép
De jó lenne, ha igazolódna az a sok-sok duma, amit itt elhintettem!!!!!Kép
Ha megint igazam lesz, veszek egy lottót vagy tényleg elmegyek jósnőnek!Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica Boszi!! Kép

Tiszta ideg vagyok! Közben szedem ezzerrel az 500 mg-os CIFRAN nevű förmedvényt a hurutomra. Szerinted normális lehet a több napos pé. eltérés a ciklusok között? Vagy csak a tea tette meg a hatását? Vagy természet anyánk szórakozik velem?

Betti
betti73

Szerintem az eltérés egyébként sem számít csodának, de a tea is hatással lehet. Nekem is azóta a 12. cn-on van PÉ-m. Holott a ciklusom hossza meg növekedni látszik. Eddig 27 volt, de kezd 29 lenni.
Tessék megnyugodni, és arra gondolni, hogy a babának nem árthat a gyógyszer!

Na jó, megyek haza, mert pakolnom is kell. Holnap délig leszek csak nyitva, mert megyünk Anyámékkal Gyulára erre a hétvégére.

Sziasztok!!!

Puszi:

Vica bosziKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!
Csak most értem ide, mert estig melóztam. Utána a párom meglepiből elvitt KFC-be pipiszárnyat enni, mert az a kedvencem. Kicsit nagyon csípős volt.

Kata
Köszike a gólyát, remélem errefelé hozza azt a kölköt!

Egyébként köszönöm, hogy velem is táblázol. És azt is köszönöm, hogy felraktad a tesztjeim képét. Most jöttem rá, hogy ezt elfelejtettem.

Egyébként holnap reggel megyünk védékre anyósékhoz és anyuékhoz. Remélem tudjuk még egy kicsit tartani a szánkat. Úgy terveztük, hogy majd ha tuti, akkor jelentjük be. Egyszer itt olvastam korábban, hogy valaki képeslapon írta meg a családnak és karácsonyra azt adták át. Ha minden igaz, mi 20-ára ezt meg tudjuk csinálni.

Az apás szülésről nem mondtam el, hogy én azért szeretném, mert félek, hogy amikor esetleg erőtlen leszek, vagy nem tudok uralkodni magamon, akkor olyan dolgok történnek, amit nem szeretnék. Például hallottam olyanról, hogy megszületett a baba és a mama nem is látta, mert elvitték és csak több óra múlva, könyörgésre hozták vissza. Szóval főleg ezért szeretném.

Bocsi a sok szövegért.

Jó éjszakát mindenkinek!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!
Húde nagy volt itt a csend ma este!

Betti!
Szurkolok,hogy tényleg pé-d legyen, és Vica boszi látomásai bejöjjenek!!!!!

moni

Nincs is csend!
Kikérem magamnak, én most írtam egy halom szöveget.
A jó kislányok ilyenkor már biztosan alszanak.

Kép
szelivi

Bocs Szelivi, mikor én írtam nem volt Vica üzije után még atied. Csak nem küldte el elsőre a babanet, nem tudom miért szórakozott! Kép

moni

Egyébként Te mit csinálsz még ilyen későn a gép mellett? Én most olvasok szép sorban a babaneten mindent ami érdekesnek tűnik. Holnap azt hiszem nem érek majd rá ilyesmire, mert végre rendet kéne rakni itthon. Akkora rumli van, hogy még magamat sem találom benne.

Kép
szelivi

Én is olvsgatok. Elsősorban a cystáról és a petevezeték tágultról. Ez utóbbiról sajna nem találtam semmit... Kép

moni

Lhet, hogy nem sokat segítek, de a Guglin próbáltad már keresni? Én mindjárt keresek rá neked. Tudod esetleg a latin, orvosi nevét?

Kép
szelivi

Sziasztok csajszik!

Újra itt vagyok. Makk egészségesek vagyunk 1/2 kg vekni van a pocakban és Marcell lesz a neve a fiúcskának.Kép
A papa is örül, de a lánynak jobban örült volna ,de mostmár érje be azzal ami van.

Mindenkit pusszantok.

Kép
Kép
incike

MÓni
A petevezték tágulatról nem találtam semmit, de Dr Török Attila az Oviklub honlapján biztos mondana valamit róla. Egyébként csak a petevezeték és a tágulat külön keresésével is 10 lap jön csak be.

Incike
Gratula a babához! Remélem hamarosan mi is itt tartunk majd!

Kép
szelivi

Szelivi!
Igen, ott kerestem én is rá...

Incike!
Gratula a kis Marcellhez! További problémamentes kismamaságot kívánok!

moni

Remélem nem haragszotok meg, de rámtört a "fellőtték a pizsit" érzés, úgyhogy megyek aludni.

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
szelivi

Szia. Lssan én is megyek.

moni

Jó reggelt Lányok!

Végre péntek, bár nincs túl jó hangulatom. Nyomi vagyok nagyon. Nem tudom, hogy mi történt velem tegnap, de még esete is éreztem mindkét oldalon a szúrást, a hőm viszont a tegnapi 36,3-ról 36,5-re ugrott csak. A múlt hónapban ugyanezen tünetek után 36,5-ről 36,8-ra mászott fel. Nem értem, a múlt hónapban magasabb hőim voltak. Na mindegy, nem idegesítem magam ezen.

Zsuzska!

Te tegnapi Zsuzska vagy, vagy februári? Azért boldog névnapot így utólag is.

Betti
betti73

Napocskás jóreggelt Mindenkinek! (bár az lenne...)

Betti!
Nehogy ezen edd már magad, hogy most 0,3 tized helyett csak 0,2 tizedet ugrott!!!
Az a lényeg, hogy magasabb lett, nem? Meg még holnap is ugorhat (tudom,tudom, akkor már nem lesz itthon a férjed), de lehet, hogy már készen van a petike és várja a lovagokatKép

Incike!
Nagyon örülök, hogy jelentkeztél! Tehetnéd egy kicsit sűrűbben is.Kép Gratulálok a fél kilós pocilakódhoz! Teszel fel nekünk képet, hogy gyönyörködhessünk?
Jó egészséget Nektek!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Betti!
Nagyon igyekszem tartani a leleket mindenkiben, pedig nekem is nagyon rossz. Hiába iszok, hiába bulizok minden hétvégén, a borgőz csak addig jó, amíg ködösíti a fejem, hogy ne érezzem, hogy mennyire FÁJ!
Fáj, hogy itt vagyok a nőiségem "csúcsán", fiatal vagyok, egészséges vagyok, van egy csodálatos Társam, házunk is van, autónk is van és a Sors a legtermészetesebb dolgot tagadja meg tőlem.
Azt hogy életet adjak. Mert a többi dologért keményen kellett küzdeni, de legalább láttam a végét. Most nem látom...
Bocsánat a kifakadásért, biztos ez a szar idő...

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

Nagyon igazad van, mint mindig!!! Nem eszem magam. Kép Nem fogok megint kiborulni!! Kép Semmi értelme.

Hiányzik már most a párocskám, pedig még csak holnap reggel utazik el. Nagyon messzire megy. Ezért vagyok egy kicsit szomorú.

Betti
betti73

Zafír!

Van valami újság? Kép

Maminti Mami!
HOgy tetszik lenni?

Betti
betti73

Hova megy a párod? Dolga van? Amúgy mi a foglalozása?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kanadába megy a párom, Vancouverbe. Mondhatnám, hogy a világ másik végébe megy. Szegény majdnem 1 napot fog utazni. Katona egyébként, helikopterpilóta és egy repülési konferenciára megy. Egészen pontosan "Madárütközés konferencia"-ra megy. Kép Kép

Betti
betti73

Köszi Betti de én februári Zsuzsanna vagyok!Kép

zsuzska80
Szombathely

Jóóóó reggelt mindenkinek!

Valamit mahináltak az áramkörökkel, úgyhogy csak nemrég tudtam bekapcsolni a gépet.

Incike!
Én is gratulálok Marcellhez. Szép babavárós napokat kívánok!

Betti!
Köszi kérdésed, jól vagyok. Néha elkezd fájni a pocim, de egy másik topicban megnyugtattak, hogy ez természetes.
És mivel mindenki lebeszél ról, csak 2 hét múlva megyek dokihoz. Pedig olyan kíváncsi vagyok!Kép
Vicces ez a "Madárütközéses konferencia"Kép Pedig biztos van értelme! Ugye?

Vica!
Ne törj le! Pont te, aki annyit bíztatsz minket! Küldök neked is kis jókedvet!
Kép

Kép
Kép
maminti81

Hú, de durva! És meddig lesz ott? Jól emlékszem, egy hétig?
Már hallottam, illetve láttam egy filmet arról, hogy mi történik, ha egy madár neki megy egy repülőnek. Simát átszaggatja. Gondolom azért a helikopter nem megy olyan gyorsan.
Vagány fickó lehet a párodKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Maminti!
Köszönöm!Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vicces a címe Kép, de tényleg durva tud lenni, ha egy madár belerepül felszálláskor, vagy leszálláskor a hajtóműbe.

Azért a Te párod is vagány fickó lehet Vica! Jól emlékszem, hogy tűzoltó?

Betti
betti73

Sziasztok!

Incike, gratula a pici fiadhoz. Olyan jó néha hallani rólatok.

Vica, fel a fejjel. Nem szabad így letörni.

Betti, iszonyatosan nem irigyellek.

Mi meg, ma kiköltözünk a házikóba, és csak fürödni jövünk haza egész jövő héten Kép. Úgyhogy nem tudom mennyit leszek, de igyekszem minden nap írni egy pár sort Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hjani!
De jó lesz nektek!Kép Megszakítjátok holmi fürdéssel a nyaralást?Kép

Kép
Kép
maminti81

Kép, azért el tudod ugye képzelni, hogy milyen szagunk lenne kilenc nap után Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni, ez tök jó! Majd mesélj ám!

Betti! Igen, tűzoltó. És tényleg vagány fickóKép (amikor nem tökfej éppenKép)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Enyim férj is vagány ám, pedig a foglalkozásán nem is látszik: közgazdászKép

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok!

Szelivi,
Szívesen osztogatom ám a gólyákat! Kép

Incike,
Gratulálok Marcellhez! Kép További kellemes pocakodást! Kép
Tényleg dobhatnál egy pocakfotót, hogy gyönyörködhessünk! Kép

Betti,
Az én pasim is volt tavasszal Kanadában! Kép
Igaz, Õ nem ilyen szépnevű konferencián. Kép Azért ne legyél szomorú! Biztosan nagyon fogsz Neki hiányozni! Kép

Vica,
Te is nekiállsz negatívkodni?! Kép Meg ne halljam! Kép Írtam mailt! Kép

Hajni,
Neeeeeem hiszeeeeem, hogy büdösek lennétek 9 nap után!!! Kép Kép

Zsu,
Mi van már Veled? Voltál dokinál?

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok csajok!
Először is Kata légyszi pottynts le és javíts első ciklusnapra.

moni

Ma eddig nagyon ügyi voltam. Kivasaltam egy jó adag ruhát, már egyszer lejárt a mosógépen, leszedtem a tegnapiakat, kiteregettem, és már a második adag mosódik. KépKépKép Büszke vagyok magamra! Ja és a kis-nagyfiam már kiporszívózott. Már csak a törölgetés, felmosás van hátra, ja és v.mit főzni is kellene. Na meg persze összepakolni a "nyaraláshoz".
Ja és most kivételesen annyira örülök, hogy megjött!!! És nagyon bízakodom, hogy a cystám is elhagy!!!!! KépKépKépKép

moni

Kata!
Jó, jó nem negatívkodokKép De időnként nekem is kiborul a bili. És ez főleg akkor baj, ha tele vanKépKépKép
Írtam.

Móni!
Gratu, hogy ennyi mindent meg tudtál csinálni. Tegnap este én is jó formában voltam. Azt szoktam mondani, hogy rám jött a Pakoló.
A férjem is kérdezte reggel mikor hazajött, hogy "Mi van, megint rádjött a Pakoló?"Kép

Hű, olyan éhes vagyok már, hogy majd meg halok!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Móni!

Most írtam mailt! KépÖrülök, hogy látni jó sok Kép-t az írásodban. Szupi vagy! Jöhetnél hozzám is egy kicsit ténykedni! Kép

Maminti!!
A közgazdászok a legszuperebb emberek a földön! Kép (tudod, minden szentnek maga felé...)

Incike!
Fotót kérünk! Marcell szép név nagyon. Párocskám öcsikéje is Marcell.

Hajni!
Izgi lesz!

Kata!

Azért remélem, hogy túléljük ezt a hetet! Kép Te ebben már gyakorlott vagy, neked sokat van távol a párod.

Betti
betti73

Móni!
Azt lefelejtettem, hogy biztosan eltávozik a a cystád, ez egy jó kis "felfrissülős-mensi" lesz.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Hajni!
Nem értem mit kell variálni a fürdéssel, egyszerűen kiálltok az esőre és készKépKépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Jujj!
Átléptem a 400. üzimet! Nem semmi dumagép lettem. Nincs 3 hónapja, hogy itt vagyok.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica Boszi!
Nagyon-nagyon szeretném, ha bejönne amit írtál!!!!!!! KépKép)KépKépKépKép

Férjem iylenkor azt szokta mondani, hogy mi van rád jött a fészekrakó ösztön? csak nem szülni készülsz? mert v.hol olvastuk, anno talán még amikor Martinnal voltam kismama, hogy szülés előtt jön iylen pakolhatnék a kismamákra.
Na megyek tovább ténykedni, amjd még jövök! KépKépKépKép

moni

Vica!
Iygekeznem kell, én már 2000 május óta vagyok itt, mondjuk volt jókora szünet, meg csak 2002 óta számolja a h.sz.-kat, mert lassan utolérsz! KépKépKépKépKép

moni

Ezentúl majd egyenként írok mindenkinek egy kis kdvességet, és akkor jó sok üzim lesz! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

moni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?