Új privát üzeneted érkezett!

Szia Kata!
Ha jól értettem, akkor a kórházi terhességi teszted is pozitív lett, igaz? Ha igen, az nagyon jó jel, ui. az sokkal megbízhatóbb, mint az otthoniak. Nálam is így kezdődött ez a 3. terhesség. Ahogy elmaradt a mensesem, a 3.(!)napon rohantam az orvosunkhoz (Tóth dr.). Kicsit még mosolygott is, de azt beszéltük meg jan-ban -sajnos egy vetélés utánKép-, h. a következő terhességet nagyon korán "elkapjuk", mert szükségem lesz egy kis sárgatesthormonra. Az első vizsgálaton semmi nem utalt terhességre, az uh. sem mutatott semmit. Minket is a kórházi vizeletteszt győzőtt meg, majd a petezsák, végül a szívhangKép. Azóta már betöltöttük a 11. hetetKép, és javában várjuk a nyakiredő szűrését! Remélem, h. nálatok is minden rendben leszKép!!!

Lányok!
Tudtok vmit a Kútvölgyiben indult/induló 4D moziról? A múltkor láttam a hírdetésüket, de az nagyon frissnek tünt. Működik már? Árak? Rögzítés? (képek, cd, dvd)

És a kútvölgyis kismamák tornájáról szeretnék még érdeklődniKép! Járt vki? Mikortól? Tetszett?

Köszi előre is az infókatKép!

Márti
csmarti

Sziasztok!

Márti kérdéséről jut eszembe, mikor ajánlott elkezdeni a kismama tornát? Hány hetes, hónapos korban?

Szép napot mindenkinek!

Dina

bdina

Dina!
Én úgy tudom -remélem jól!-, h. a 12. betöltött héttől kezdhető, ha minden rendben van a terhességgel, anyukávalKép. Konzultálni kell az orvosoddal, h. mehetsz-e tornázni.

Márti
csmarti

Márti!

Dokink csinálja 4D-t a kórházban. Tőle is megkérdezheted. Tavaly is működött már.

Andrea

KépKép
Áron

Tényleg? Nem is tudtam! Na, majd ha visszajön a szabadságáról, akkor kérdőre vonomKép! Azért gondoltam, h. friss a dolog, mert bevezető árakról szólt a papírKépKép.
Köszi Andi!!!

Márti
csmarti

Sziasztok !

Johanna, kitartás tényleg nincs ellenszer a pocakfájásra, Dorka nálunk is ezt csinálta.Az esti alvás előtt volt hogy másfél órát sírt.Nálunk a gripe water segitett egy picit.Ahogy Kingu is irta 3 hónapos korban elmúlik.
Kingu! Dorka is ugyan úgy viselkedik mint Boti, most ott tartunk hogy a 2és fél éves fiam többet alszik mint a csajszi.Tegnap 4*1/2 órát aludt és reggel hamarabb ébredt mint a bátyja.Õt is mindig szórakoztatni kell, napközben néha hagyom hogy a sírással aludjon el, de este csak a cicimen hajlandó .Most olyan érzésem van mintha a fogacskája készülne jönni. Iszonyúan gyűri a játékokat a szájába, és mindig van kis kaki a pelusban , pedig ő eddig jó ha egyszer kakilt naponta.
Van megint egy aranyos képem, bár lehet hogy azt gondoljátok hogy elég már belőlünk. Én is szeretnék ám képeket látni !

Üdv EdinaKép
antaledi

Sziasztok!!

Edina! Gyönyörű kislány Dorka baba, már most milyen csábos a mosolya...Kép))
Képzeld Botit eddig még mindig kislánynak nézték..Kép Gondolom a haja miatt van ez, de most már csak mosolygok amikor megkérdezik, hogy ez a helyes kislány mennyi idős..Kép)és a válaszom: Botond 4 hónapos múlt...Kép) na ekkor jönnek a nagy kerek szemek, csodálkozás, hogy ez a kislány kisfiú..Kép))
Majd este én is teszek fel képet...most rohanok vasalni, mert van egy kis időm, amíg anyum levitte az unokáját sétálni (aludni!!)

mindenkinek szép napot

üdv.,

kingu
cica29

Antaledi!

Gyönyörűséges a kislányod!

bdina

Sziasztok!

Mi is jól vagyunk, Alexa nagyon cuki, és rendkívül nyugis baba. Egyedül is jól megvan, elszórakoztatja magát. Kép

Rakok fel egy-két újabb fotót.

sziasztok
Zsu

Kép

Kép

Kép
tothzsuzsi

És még néhány:

Kép

Kép

Kép

Kép

Most már abbahagyom! Kép Kép
tothzsuzsi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 07:30-kor.
Vendég

Antaledi, Zsu, Lilluska,
nagyon édik a gyerkőcök Kép

Kata,
mi a helyzet nálatok? Jelentkezz légyszi, bár remélem, hogy minden oké Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok!

Ígértem, hogy teszek fel képet a nagyfiamról, most pótolom....

üdv.

kinguKép
cica29

na még egyet......Kép
cica29

Zsu!!

Megnéztem a képeket Alexáról , hát ő sem egy vékonyka kislány..Kép)) nagyon arik vagytok a képen mind!!! Alexa kap mást is vagy csak szopizik?? Én mostanában adtam a Botinak egy kis őszibarack levet, nagyon ízlett neki, majdnem megette a kanalat is..Kép) már nem lehet előtte enni, mert nyalogatja a kis ajkait és reklamál, hogy ő miért nem kap abból amit mi eszünk!....

Lilluska!!
Nagyon szépek a gyerekek ,Dorottya nagyon cuki ahogy a lavorban üldögél.KépHunor már most milyen bátor, mi lesz később??..Kép))

Tuti valami front közeleg, mert ma nagyon hisztisek vagyunk már kora reggel...:

mindenkinek szép napot

üdv.,

kingu
cica29

Kingu

Nagyon cuki a kisfiad!!! Kép Kép

Alexa még csak szopizik, tervezem megkóstoltatni vele az őszibarackot. Annyira "szopifüggő", hogy semmit nem fogad el, vizet sem, pedig korábban elfogadta. Múlt héten volt pár nap, hogy kevesebb volt a tej, akkor hozzá kellett nyúlni a mélyhűtő tartalmához, de alig fogadta el a cumisüveget.
Azóta most megint nagyon sok van, fagyasztok ezerrel. Kép Kép Kép

Igazad van, front lesz, mégpedig hidegfront.

Jó éjt mindenkinek!
Zsu és Alexa
tothzsuzsi

Sziasztok!

De jó hogy kedvet kaptatok a fényképek felrakásához, olyan jó nézegetni a kismanókat, és mind milyen aranyos !
Tegnap tényleg tiszta zizik voltak nálunk is a gyerekek, ilyenkor megnyugszom hogy nem csak beléjük bújt a kisördög. Ma meg ki sem tudunk mozdulni, mi lesz igy délután ?A gyerekek felváltva alszanak ráadásul egy perc nyugi sincs. Hát ez van.....

Edina

ui: Dorka már a 4kézlábra állás gyakorolja, szerintem hamarosan felül. Most az a legmulatságosabb amikor felemeli kezét, lábát csak a hasán támaszkodik és ezerrel kalimpál a lábával, olyan mint egy kis fóka.
antaledi

Szaisztok,

Jó régen nem voltam. Minden kép édes és aranyos, majd én is próbálok felvarázsolni valamit.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok Lányok!

Végre netközelben, sikerült a költözés után egy hónappal a netet is átköltöztetni. Közben már akkorára nőtt a hasam... Már csak egy hónap, tényleg, Kuha, te egyben vagy még?
A képek nagyon aranyosak, amiket küldtetek, jó, hogy látni is a babákat, nem csak olvasni róluk.
Tünde

mtunde

Szia Tünde!

Igen, egyben vagyok még, bár tegnap felcsillant a remény... Reggel véreztem egy kicsit, és (bár ez nem túl jó), de reménykedni kezdtem, hogy talán nem húzom ki a jövő hétig. Aztán egész nap semmi, este bementünk a kórházba azért egy ctg-re a szülésznőmhöz. Ott minden a legnagyobb rendben volt, baba szíve nagyon szépen vert, és a 20 perc alatt is csak 1 összehúzódást produkáltam, bár az jóval 60 felett volt a skálán. Aztán megvizsgált a szülésznő, bő 1 ujjnyira nyitva vagyok. De ennyi, semmi több.
Viszont a választott orvosomról kiderült a héten, hogy nagyon-nagyon beteg, már megműteni sem tudják, a Korányiban fekszik. Úgyhogy új dokinál fogok szülni. Ez egy kicsit rosszl érintett, így 1 héttel a szülés előtt. Ráadásul az új doki (Dr. Szathmáry György) még szabin van, majd csak jövő héten lesz, úgyhogy még csak beszélni sem tudtam vele. Csak a régi dokim hívta fel a szülésznőmet, hogy beszéljen velem, és irányítson át a Szathmáry-hoz. Egyébként úgy volt, hogy jövő szombaton befekszem (vasárnapra vagyok kiírva), ha addig nem történik semmi. De most már végképp nem tudom, hogy mi van, ill., hogy mi lesz.
Most aztán már csak tényleg abban reménykedem, hogy nem húzom ki addig.

És Veled mi a helyzet? Örülök, hogy kezd "helyreállni a rend" nálatok is. Egyébként veled minden rendben? Én is régen voltam már ezen a topikon, mert mostanában megint nagyon leüllt, azok, akikkel kisebb-nagyobb eltéréssel, de együtt várjuk a bábát, valahogy eltűntek. Kép
Köztük Te is, de ez érthető.

Na, most befejezem, mert ma van az apukám szülinapja , lassan indulunk hozzájuk.

Minden jót, jó pihit.

U.i.: Tünde, Te nem vizesedsz? Látnád az én lábamat! Úgy néz ki, mint valami elefántnak a lába, főleg a lábfejem, és a bokám. És érdekes, mert főleg csak a bal lábam, a jobb az nem olyan vészes...

kuha (38+6)

Kép
kuha

Szia Kuha!
Hát ez a dokiváltás a szülés előtt 1 héttel nem érinthet túl jól. Ki is volt a régi dokid? Egyébként a Szathmáry nekem nagyon szimpi. Csak hát ha ő meg szabin van. De a lényeg, hogy van szülésznőd, úgyis ő lesz veled többet.
Dehogynem vizesedek. Nekem meg főleg a jobb lábfejem. Néha zt hiszem, szétreped. Pedig közben máshova nem híztam annyit, de ilyenkor olyan vagyok, mint egy lufi. Néha lemegy 1-2 napra, aztán megint. Még jó, hogy nem kellett sokszor cipőt venni. De még a leglazább zokni is tudott szorítnai Kép
Az én dokim is szabin lesz jövő héten (Hegedűs), de azért addig csak nem indul be semmi. Volt róla szó, hoyg a méhlepényem miatt hamarabb be kell feküdnöm, de mivel 20 percre lakom a kórháztól, nem kell. Vagy pár nappal a kiírt dátum előtt megműt, vagy ha hamarabb beindul, akkor hamarabb, de nem kell 1-2 hétig ott feküdnöm. Ezt nem bánom, mert már itthon is néha rosszul viselem a várakozást, meg izgulok, hát még a kórházban, ha mellettem mindenki szül majd Kép
Az utolsó egyben töltött napokra jó pihenést, sok alvást Kép
Tünde

mtunde

Sziasztok!

Visszatértünk 2 hetes balatoni "nyaralásunkról", úgyhogy próbálom behozni az itteni lemaradást. Remélem, mindenki - babák, mamák - jól van, bár a hozzászólások alapján még elég sokan vannak szabin.

Mi nagyon jól éreztük magunkat és a nagyazülők is kiélhették unokázási vágyaikat, közben Kristóf meg csak nőtt, mintha húznák. Szeptember 4-én lesz csak 3 hónapos, de már 6,7 kg. Alig bírom már emelgetni és a szoptatós párnára is nehezen fér már rá, pedig milyen picike volt kezdetben...

A pocakosoknak kitartást, és csak annyit, hogy pihenjetek, aludjatok annyit, amennyit csak tudtok, mert később úgysem lesz rá időtök!

Kuha!
Én Szathmáry dokinál szültem, szerintem is jó orvos, csak nekem egy kicsit furcsa volt a szülésnél, mert férfi-szemmel csinál sok mindent, és talán egy kicsit több együttérzést vártam volna tőle. De semmiképpen nem akarlak megijszteni, mert egyébként nagyon normális és a gátvarrást is elég jól (már amennyire jó lehet) csinálta, utána pedig többször is bejött megnézni, hogy minden rendben van-e. Ki lesz a szülésznőd?

Jó pihit mindenkinek,
Dóri

Ja, és az összes baba nagyon édes!!!!
kiskacsa

Szia Dóri!

Azért csak sikerült kíváncsivá tenned!!! Kifejtenéd bővebben, hogy mit jelent az , hogy férfi szemmel csinál sok mindent? Egyébként Krohné Kesztler Klárinál fogok szülni, és nagyon örülök neki, hogy őt választottam. Aránylag korán, kb. a félidő tájékán ajánlotta még a régi dokim, és azóta rengetegszer találkoztunk, beszélgettünk, és tényleg nagyon aranyos.
Az elején sokat gondolkodtam, hogy válasszak-e szülésznőt, vagy sem? A mostani helyzetemben viszont nagyon örülök, hogy mégis választottam, mert úgy érzem, hogy Klári az egyetlen és legnagyobb "támaszom" a kórházban. A Szathmáry-val ugye még mindig nem találkoztam, és tulajdonképpen bármikor indulhatunk szülni. Úgyhogy tényleg örülök, hogy nem kell annyira elveszettnek éreznem magam, ha indulni kell. Bár, hazudnék, ha azt mondanám, hogy teljesen nyugodt vagyok.

Tünde!

Dr. Bagdány Sándor volt a régi dokim, és iszonyúan sajnálom, hogy ez történt vele. Bár nem ismertem olyan régóta. Az hozzá tartozik, hogy ca. 26 éve én nála születtem. És a teljes rokonságom női tagjai is hozzá jártak. Úgyhogy én már korábban elhatároztam, hogy ha egyszer szülni fogok, akkor elmegyek hozzá én is. Hát, így kerültem hozzá. Úgyhogy nem volt nagy tapasztalatom abban, hogy milyen akkor, amikor "nem terhesen" jár hozzá az ember.

Hát, ennyi, reméljük a legjobbakat.

Üdv: kuha (39+0)

Kép
kuha

Sziasztok!
Én Szathmáryval a 13 heti nyaki redfő vizsgálaton találkoztam, a rendelőben ő csinálj aa 3D-s ultrahangot, ha voltál ilyenen Kuha, akkor te is találkoztál már vele. Ennél többet persze nem tudok, de kedves és megnyugtató volt.

Hát, nem csodálom, hogy izgulsz, már én is kezdek, pedig nekem szűk egy hónapom van. De azért néha furcsákat álmodok a szüléssel kapcsolatban, felébredek hogy itt szúr, ott fáj, és akkor elkezdek gondolkodni, hogy most menni kell, vagy sem Kép Persze mindig ez utóbbi mellett döntök Kép
Jó pihenést. Ebben az esőben mást úgysem kíván az ember, nem igaz? A kisanyukáknak meg kitartást és erőt. Próbálok lelkileg én is felkészülni arra, hogy nemsokára kevés tétlen napom lesz Kép De már nagyon várom.
Tünde

mtunde

Sziasztok!

Nálam szombaton derült ki, hogy babánk lesz.
Nagyon örülnék neki, ha valaki megosztana velem egy-két hasznos információt Hegedűs doktorról a Kútvölgyiből.
Előre is köszönöm!

Szilvi
szilva78

Szia Szilvi!
Én nemsokára fogok Hegedűsnél szülni. A többiektől is jókat hallottam róla, és nekem is pozitívak a tapasztalataim. Nem egy bőbeszédű pasas, ezért jó, ha előre tudod, mit akarsz kérdezni. És nem is az a típus, aki előre mindent elmond. Mindig csak a következő vizsgálatig mondja a teendőket, ha vannak. A magánrendelésére jártam, a terhességemet viszont végig a Kútvölgyiben kísérte végig, és soha nem éreztem, hoyg kérne egy fillért is. (igaz, mások mást mondtak. Persze a szülésről még nem tuodk nyilatkozni. De megnyugtató ember, nálam szövődmények is voltak, de nem pánikoltatott, viszont azonnal tudja, mi a helyzet velem, nem kever mással. Ez nagyon jó érzés így a vége fele. Egy hónap múlva sokkal többet tudok mondani Kép
Kérdezz bátran, ha valami más érdekel róla.
Tünde

mtunde

Szia Tünde!

Köszi a választ. Én is eddig a magánrendelésére jártam. Arról tett neked említést, hogy a szülésért mennyit kér? Ha esetleg éjszaka van a szülés, akkor is bejön?

Szorítok az utolsó hetekre!

Szilvi
szilva78

Szia Kuha!

Bocsi, egyáltalán nem akartalak megijeszteni!!! Velem a terhesség alatt végig nagyon normális volt a doki, de mivel nem egy bőbeszédű fajta, nemigazán tudtam, hogy mire számíthatok. Aztán egyszer megkérdeztem, hogy mit, hogyan szokott csinálni normál esetben és nagyon rugalmasnak tűnt, azt mondta, bármit lehet, akár négykézláb is szülhetek. Sajnos, a végén egy kicsit máshogy alakult nálam a dolog, mert nagyon hosszú ideig tartott a tágulás (19 óra alatt született meg a kis drágám) és a bekötött oxitocintól meg teljesen megállt minden, csak állatira fájt. Így mire a lényegig jutottunk, én már totál kivoltam, alig volt erőm nyomni és a doki -valószínűleg félt, hogy baj lehet belőle - eléggé azon volt, hogy megcsászároz, de szerencsére a szülésznőm segítségével sikerült megúszni. Szóval, nem tudok rosszat írni a dokiról, csak egy kicsit több együttérzést, lelki segítséget vártam volna tőle. Mindegy, úgyis a szülésznő a lényeg(!!!!!), és Klári nagyon aranyos. Sokat voltam én is nála UH-n, biztos sokat segít msjd.
Úgyhogy ne félj, biztos minden rendben lesz! Kívánom, hogy gyors legyen a szülésed!!!

Minden újdonsült kismamának nagy-nagy gratuláció és kiartást!

Jó éjt,
Dóri
kiskacsa

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem: Mészáros dokihoz járok, de még nem kérdeztem meg tőle a szülés anyagi vonzatát. Igazából eddig fel sem merült bennem, mert úgy voltam vele, hogy adok amennyit adok... Most sem csak a pénz miatt érdekel a dolog leginkább (persze az sem mindegy), inkább hogy ez hogy szokás? Kérdezzem meg vagy ....?
Valakinek esetleg tapasztalata ezügyben?

Illetve szülésznő: Kérdeztem Tőle hogy kit ajánl, erre mondta hogy még odébb van... Kép ( holnap 30. hét ) Amikor itt az ideje úgyis ajánl valakit!
Azért Én megkérdezném Tőletek is, Ti úgyis kicsit más szemmel nézitek a dolgot, hogy kit ajánlanátok?

Előre is köszönöm

Anide

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Szilvi!
Állítólag volt, akinek előre megmondta (a 35. hét tájékán), hogy kér 50 000-et, de nekem soha egy szóval nem említett semmit. Nem hiszem, hogy nagyon anyagias lenne. Volt, akinek meg valami kezeléskor azt mondta, hogy azzal tartozik, hoyg meggyógyul... Másnak azt mondta, amennyit gondol... Még én sme tudom, mennyit adok neki, de mivel elég gyakran jártam hozzá, és császár is lesz, meg minden, azért adni illik.
Éjszaka is bejön, de nem őt kell hívni (azért megadta a számát), hanem bármi van, kórházba be, és majd onnan hívják őt.

Mindenkinek jó napot.

Tünde

mtunde

Kedves Mindenki :-)))
Még sosem írtam ide csak most találtam.
Pedig nagyon jó lett volna ha tudok erről az oldakról. Én Gozár dokinál szűltem januárban.
Az ő nevét ne nagyon olvasom senkinél.
Ennyire nem ismeri senki még?????

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Kiskacsa!

Képzeld, most jöttem haza a kórházból, de a dokival még mindig nem találkoztam "úgy". Eredetileg is befeküdtem volna szombaton, és most üzent a szülésznővel (Klárival), hogy akkor maradjon ez a verzió. És még azt is mondta, hogy ha addig még tágulok (most bő 1 ujjnyira vagyok tágulva), akkor este megindítja a szülést. Mondjuk a Klári nem nagyon rajong az ötletért. Én meg nem tudom, hogy örüljek-e vagy sem. Semleges a véleményem ez ügyben. De már nagyon szülnék ám!!!

Anide!

Szülésznő témában annyit tudok hozzászólni a dologhoz, hogy szerintem egyáltalán nincs korán ahhoz, hogy szülésznőt válassz. Én a 20. !!! héten választottam, tehát pont félidőben. Megkérdeztem az "eredeti dokimat", hogy van-e valaki, akit ajánl, akivel szívesen dolgozik együtt? Rögtön szólt a Klárinak (Krohné Kesztler Klára), úgyhogy mi már nagyon hamar összeismerkedtünk. A szülési tapasztalataimról majd csak később tudok írni vele kapcsolatban, de eddig csak nagyon jót mondhatok Róla. Végtelenül kedves és aranyos, bárimilyen kérdésem van mindig készséggel válaszol, tanácsot ad. És bármikor hívhatom. Ráadásul a mostani helyzetemben egyenlőre úgy érzem, hogy ő az egyetlen "támaszom", vagy biztos pontom.
Az elején vaciláltam nagyon sokat, hogy válasszak-e egyáltalán szülésznőt, de most aztán nagyon örülök, hogy mégis választottam, és annak is , hogy egy ilyen aranyos nőt sikerült kifognom.

Üdv: kuha (39+3)

Kép
kuha

Sziasztok!
Cukipofa, tényleg nem sok szó esett a dokidról. Talán új lenne ott?

Anide, Kuha, ugyan nekem sajnos hamar kiderült a császár, és ezért nem kellett szülésznőt választanom, de annyi mindenkitől hallottam, hogy igazán ő az, akit lehet zargatni a kérdésekkel, stb. A "nagy" dokikaz nem merjük felhívni a hülyeségeinkkel, így a szülésznők valóban nagy támaszok, ráadásul végig ők lesznek veletek.
Remélem, legközelebb velem is Kép
Apropó, van valaki, aki császár után rendesen szült? Vagy legalább bíztatta az orvosa?

Tünde

mtunde

Sziasztok!

Kuha,
hááát, akkor elkezdhetünk izgulni értetek!!! Biztos minden rendben lesz, Klári tuti nagyon sokat fog segíteni és valószínűleg csak akkor szól a dokinak, ha már muszáj. Kitartást és csak nyugi, úgyis túl leszel rajta.
Azért majd legyél hírrel, ha megvan a baba!

Anide!
Én Nováky Ritánál szültem és csak ajánlani tudom, mert hihetetlen nagy segítség volt nekem szülés előtt, alatt és még most is. Fantasztikusan nyugodt, nagyon kedves és mivel nő és anyuka, nagyon tudja, hogy mit gondolsz, érzel..., úgyhogy azt teszi, ami Neked jó. Egyébként Rákóczi Ágit és Kesztler Klárit is mindenki nagyon dícsérte eddig a topikon. De azért nézz körbe!

Sok sikert Kuha!!!!

Mindenkinek szép napot,
Dóri

Ildibaba, Johi: még mindig nyaraltok?
kiskacsa

Sziasztok! Sok jót írtatok a Mészáros doktorról. Jól emlékszem, hogy ő UH-zik is? Meg tudja esetleg valaki írni nekem a mobil számát és azt, hogy mennyibe kerül a magánrendelése? Nagyon köszönöm előre is! Alíz
alíz

Sziasztok Alíz és Anide!

Én 5 hónapja szültem Mészáros dokinál. Õ ultrahangozik is csütörtökönként a kórházban. Magánrendelése keddenként van az Istenhegyi klinikán, 15-19 h között. 6000/alkalom a tarifa. Számát megírom priviben, ha akarjátok: tothzsuzsi@vnet.hu

Szülésznő: Legjobban a Várnainé Gabival szeret együttdolgozni. Az első szülésemnél, 2001. novemberben véletlenül "fogtam ki" Gabikát, másodszor már választottam, mert nagyon jók voltak a tapasztalataim. Doki már kb. a 12.(!) héten kérdezte, hogy "ugye megint Gabival szülünk?" Kép Sőt, amikor az AFP-re mentem, találkoztam Gabival, (több mint három év után akkor először), megismert, sőt már a dokitól tudott róla, hogy március végén ismét együtt szülünk!!! Kép
Szóval én jó szívvel ajánlom Gabit, de nagyon szimpatikus, és jó szakember hírében áll Rákóczi Ági, Keszler Éva és Klári is (most olvasom, hogy Dóri is ugyanezeket a neveket említette)Kép
Mészáros doki véleményét nem ismerem velük kapcsolatban, mivel fel sem merült, hogy ne Gabi legyen velem ismét.

Jó babavárást kívánok minden pocisnak!

Zsu
tothzsuzsi

Szia!

Gozár doki nem új...Sándor dokival van közös magánrendelőjük.
2-3 éve biztos ott van már és annyira jó orvos.
Amikor szülés után is bármikor problémám volt behívott a korházba és mindíg segített. Még fiatal, mert ha jól tudom 33 éves.
Szóval mindíg csak a menő idősebb dokikról ír mindenki pedig nem csak ők vannak a kútvölgyiben.
Amikor bent feküdtem decemberben a korházban egy rossz vizeletminta miatt akkor személyesen is megtapasztaltam, hogy némelyik doki akikről írtok nem is olyan rendes ha nem fizet nekik az ember és találkoztam olyannal is aki nem fogadott el pénzt a szülés után sem. Azt mondta a mellettem fekvő kismamának, hogy neki az a fontos, hogy egészséges a babája. Én is fizettem a dokimnak szülés után. A szülésznőimről csak annyit tudok, hogy mindkettőt Katinak hívják és sajnos nem is találtam őket meg a szülés után pedig meg akartam nekik köszönni mindent. Ha valaki ismeri a vezetéknevüket légyszi írja meg, mert őket szeretném a következő szülésnél is.

Mindenkinek jó hétvégét...:-)))

Kép

Kép
cukipofa

sziasztok!

én október közepén fogok szülni Vidánál (remélem).
szeretném viszont azt megtudni hogy a szülésznő fogadással mi a helyzet? kell? illik? nem muszály?
és ha kell, vag ynem árt fogadni, érdekelne hogy ők mennyi pénzt kérnek/kapnak töletek a szülésért?? szeretném tudni hogy mire számitsak!!
nem vagyok benne biztos hogy irtok majd összegeket de hátha mégis... név nélkül ,nem kell hogy konkrétan melyik szülésznő kérte az összeget..
nagy segitség lenne mert tényleg nagyságrendileg sem tudom milyen összegről lehet szó... (főleg azután hogy olvastam itt a fórumon hogy a dokiknak 100 és 200 ezer között illik adni... nekem ez kicsit sok sajnos)
ildisz1

Sziasztok

Tudnátok nekem abban segíteni abban, hogy 30 vagy 300 napnál ne legyen régebbi a házassági anyakönyvi kivonat?

köszönöm szépen Tigi
17+3
tigi

Tigi!
Nekem bent a kórházban 300 napnál nem régebbit mondtak, de másoknak meg 30-at. Elég bizonytalan. A törvény 300 napról szól. Ehhze képest, volt, akinek nem fogadták el.
Ildisz!
Valóban volt szó ilyen nagy összegekről is, de sokunk mondta, hogy annyit nem fog, nem tud, és nem akar fizetni. Szóval azért nem kell eladósodni. Végülis valljuk be, közben az orvos kapja a fizetését, majd a szülésnél ott tölt max egy órát?
legláabbis én még mindig úgy gondolom, hogy a hálapénz hálából van, nem illedelemből, vagy kötelességből. Mi van, ha mondjuk elégedetlen vagyok? Akkor is adjak, csak mert úgy illik? Nekem még szerencsére nem mondot az orvos semmit, hogy kérne-e pénzt, és ajánlom neki, hogy ne is mondjon ! Kép Hadd adjak önként. A szülésznőkről pont eg ypár hozzászólással feljebb írták sokan, hogy nagyon jó, ha van fogadott szülésznő, mert nagy biztonságot és segítséget nyújt. De nem egy ember esett be fogadott szülésznő nélkül is a kórházba, és nem volt az sem probléma.
Cukipofa!
Hogy néz ki Gozár doki? Az jó, ha vannak lelkes fiatalok is. Végülis a nagy öregek egyszer kikopnak Kép

Tünde

mtunde

Tigi!

BIZTOS, hogy a Kútvölgyibe 30 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat kell! Sajnos! A finisben nem ez a legkellemesebb elintézendő dolog, az biztos. Viszont ez kórházfüggő, van , ahol elfogadják a 90, ill. a 300 napnál nem régebbit is.

Ildisz1 !

Csatlakozom Tünde szavaihoz! Bár még nem döntöttem el, hogy mennyit adok a szülésznőnek, hallottam olyat is, hogy a felét szokták adni annak, amit a dokinak adsz. Az én esetem ugyan "speciális" (el tudod olvasni az aug. 20-i hozzászólásomban, hogy miért), úgyhogy valószínüleg én többet fogok adni a szülésznőnek, mint amit esetleg eredetileg elképzeltem.
Egyébként a 100 és 200 ezer forint közötti összeget egy kicsit én is soknak találom. Bár, ez attól is függ, hogy menet közben kell-e fizetned /fizetsz-e a dokinak, ha igen , mennyit, és milyen sűrűn. Ezt is mérlegeld, amikor a végső összeget kalkulálod.

Üdv: kuha (39+5)

Kép
kuha

Sziasztok!

Gozár doki magas barnahajú, vékony testalkat.
A Molvarec és a Sándor dokival van egy szobában.
Az én szülésznőim nem fogadtak el pénzt, de mivel tudtam, hogy szeretik a szamos marcipánt ezért azt kaptak mindketten. Sok anyukától hallottam, hogy nem fogadtak el pénzt a szülésznők és összeállítottak nekik ajándékcsomagot. Én a csecsemősöknek is adtam, mert nagyon kedvesen gondoskodnak a babákról. Láttam egyszer, hogy babamasszázs is volt minden babának. Nem adnak cumit a szájukba és nem adnak nekik rápszert mint más korházakban. Az orvosnak 100-200 között adni az nagyon durva lenne. A legtöbb amiről én hallottam az 70ezer volt, de az is császárnál. Persze van ott olyan doki is aki már "magasabb" rendű és nem jön be pl. éjszaka szűlni csak nagyon sok pénzért. Hát vannak akik megtehetik...:-)))

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok
Cuki Gozar doki jo pasiKép ill nagyon rendes orvos is sztemKép
En a Novaky Ritanal szultem "veletlenul" is szinten csak dicserni tudom, igazabol en meg gondolkodoban voltam, hogy valasszak e szulesznot mert en a 3 oras szulesemmel nem ereztem ugy, hogy fontos lenne, de mivel Mano elobb erkezett nem is lett volna ra idom.
En is kisse tulzonak erzem a 100-200eft os szulest foleg ha az ember maganrendesre is jar elotte, es igazabol el sem tudom kepzelni melyik orvos kerne el annyit.....
Kuha es vegul igy melyik dokinal fogsz szulni, hogy a dokid korhazba kerult??

Kép
vaktyuk

Sziasztok! Én még nem írtam ebbe a topicba, de gyakran olvasom. Mi még csak most gondolkodunk a párommal a gyerekvállalásról és szeretnék előtte egy jó dokit találni és megcsináltatni pár vizsgálatot. Rengeteg jót írtatok a Tóth dokiról, ha valaki le tudná írni a rendelési idejét, azt előre is köszönöm. És a Sándor dokié is érdekelne a barátnőm részére. És lenne még egy kérdésem: gyerekvállalás előtt milyen vizsgálatokat szoktak végezni, rubeola vizsgálatot hol lehet ...stb. Előre is köszi! Sziasztok
Évuci

Sziasztok

köszike a segítséget akkor nem úszom meg a pocakos sorban állást a 30 napos házassági a. papírral :-(
Sándor dokinak mi a hivatalos neve? mert így nem tudom beazonosítani
Én két éve szültem a kütvölgyiben és a szülésznőm "véletlenül" valamilyen Erika volt, szeretném megint Õt választani csak nem tudom a teljes nevét. Valaki nem szült nála véletlenül?
A 100-200e ft-os szülést én is durvának tartom nem is hallottam ennyiről még ebben a korházban, más korházban már igen.
nem jár valaki közületek a 18. hét környékén?

sziasztok Tigi
tigi

Sziasztok!

Engedjétek meg hogy csatlakozzam a Kútvölgyis kismamák társaságához! Szívesen fogadok minden hasznos infót a kórházzal, szüléssel, dokikkal, vizsgálatokkal, szóval bármivel kapcsolatban.Kép
A 26 hetes terhes vagyok és Sípos dr. az orvosom, róla nem nagyon írtok semmit, pedig kiváncsi lennék a véleményetekre!
Érdekelne hogy van-e lehetőség arra h szülés után egyből a babával legyünk azaz vannak-e ún. babás szobák?
Olvastam arról v.ki írta h van lehetőség 4D-s ultrahangra a kórházban, szülőszoba látogatásra, kismamatornára, szülésznő választásra - mit tudtok ezekről?
Bocs h ennyi kérdéssel bombázlak egyszerre titeket de a tájékoztatás nem valami jó!

Timi
wtimi

Sziasztok!
Tigi, mi apósomat kértük meg, hog ykérje ki a házassági anyakönyvi kivonatot, hiszen a hivatal munkaidőben van nyitva, férjem így nem tudott, én meg nem akartam a város másik végére vándorolni. Egy meghatalmazást írtunk, és kiadták neki.
Timi!
Érdemes egy kicsit visszaolvasni, sokmindenre választ kapsz. Ha meg legközelebb jársz a szülészeten, a pultnál van tájékoztató a kismamafelkészítő tanfolyamról (ebben vannak a dátumok, témák, stb) és van a 4D-s ultrahangról is szórólap.
A szobák ( ha nem alapítványi külön fizetős szobát kérsz) 3 ágyasak, és bent lehetnek a babák végig (a megfigyelés után). Én ennyit tudok. De saját tapasztalatom még nincs Kép

Tünde

mtunde

Sziasztok!

Bocsanat, azt hiszem a 100-200e Ft-os osszeget en emlitettem eloszor meg par honapja. En ezt a szobatarsaimtol hallottam szules utan, ok meg voltak errol gyozodve valahonnet. (Mondjuk ok eloszor szultek ott, en meg harmadszor, de valtig allitottak, hogy en tudom rosszul.) Szerintem is sok, meg a terhesgondozasert - akar hivatalosan maganrendeloben - es a szulesert adott osszegeket osszeadva is kisse meredek. Szoval bocsanat, ha ez elbizonytalanitott vagy ketsegbeejtett valakit. Nem akartam.
Az egyik szobatarsamra konkretan emlekszem, az egyik itt dicsert dokirol mondta (nem fogom leirni a nevet), hogy 100 folott illik neki adni, de mivel o protekcioval (egy Kutvolgyiben dolgozo jobaratja altal) kerult hozza, megteheti, hogy csak 80-at ad. ... Szive joga, de nyilvan nem kell senkinek a kirivo esetekhez igazodni. Mar nem is emlekszem, miert irtam le ezt az osszeget annakidejen, valoszinuleg a szelsosegek erzekeltetesere. Szerintem az atlag 50 +/- 20 korul lehet.
Van koztetek valaki, aki a 12. keruletben jar babauszasra? Hova lehet menni? Vagy 6 honaposan mar keso elkezdeni?

Orsi
torsi

Szia Evuci
Nekem a Sandor Gyula a dokim mit szeretnel rola tudni? Embersegbol otos, memoriabol egyesKép a maganrendeloje a Csonak utacaban van fent a Varban 2011104 hetfo, kedd, csut asszem a rendeles, 3-5ig.
Orsi ez nekem elegge nagyot mondok szagu, marmint nem a te reszedrolKép, sosem ertem meg a csajokat akik azt hiszik mar az is versenytema mennyit adnak es hogy a dokijuknak.
A babak vegig veled lehetnek kivetel ha orvosi viszgalat van, ejszakara megkerdezik, nalad maradjon e vagy elvigyek es szolnak ha felkel a torpi.
Csinalnak mar 4d-t a Kutvolgyiben de sztem a Praxis a legjobb ebbol a szempontbol.

Kép
vaktyuk

Szia Vaktyuk!
A Sándor Gyulánál a barátnőm volt egyszer rákszűrésen. Nem túl pénzéhes a doki? Mert szerintem a barátnőmtől sokat kért. Csak magánrendelése van? Köszi.
Évuci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?