Új privát üzeneted érkezett!

ÁMEN! Kép Úgy legyen!

Betti
betti73

Móni!
Nem jó hír ez a pv. tágulat, de azért nagyon bízom benned. Azt olvastam, hogy a cysta oka lehet a "régi fájdalmak őrizgetése, dédelgetése".
Mit szólsz ehhez?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Betti!
Úgy látom nem sikerül meggyőznöm Téged a pozitív gondolkodás csodás hatásairól.Kép
Igenis mi alakítjuk a jövőnket ezért kéretik sűrűn arra gondolni, hogy hamarabb lesz PÉ és egy viharos péntek esti együttlét után egyesülnek amiknek egyesülniük kell és innen már tudod...Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!
Szuper kedved van ma!!!!!!!! KépKépKépKépKép)
Ezt a mondtaod hogy érted? Milyen régi fájdalomra gondolsz? Én már nem tudom mit gondolja, higgyek, egyedül azt szeretném, hogy tünjön el belőlem minden nyavaja, ősszel kezdjem az egyetemet, a munkahelyemen hagyjanak békén. Először azt gondoltam, hogy csak az utolsó két hónapban nem fogok dolgozni, de most már egyre jobban hajlok afelé, hogy minél hamarabb kiiratom magam táppénzre. Ma is úúúúúúúúúúgy felidegesítettek!

Ha érdekelnek bennetek a részletek(hosszú történet), akkor inkább mailben.

moni

Moni!
Szerintem most az a legfontosabb, hogy nyugodj meg, és a gyógyulásra koncentrálj. És akkor úgy megy minden, ahogy kellKép

Kép
Kép
maminti81

Most visszaolvasva ez a "Először" kezdetű mondatom úgy hangzott, mintha már kismami lennék... KépKépKép

moni

A baba miatt már nem idegeskedem, gondoskodnak mások arról, hogy legyen min idegeskednem helyette... Kép vagy inkább Kép
Próbálok próbálok arra koncentrálni, de nagyon nehéz... Kb. anynira, mint nem akarni nagyon a babát.

moni

Móni!

Engem érdekel minden! Nyugodtan írjál nekem a dolgokról!

Vica!

Igazad van Kép, de attól tartok, hogy a párocskám péntek este már nem lesz beszámítható állapotban. Kép Szombaton 6.45-kor indul a gép, kb. 5.45-re kint kell lenni, kb. 5-kor el kell indulni, így kb. hajnali 4-kor fel kell kelni, ja és kb. 16 órát fog utazni. Pénteken este meg csomagolni kell. Nem bánkódom emiatt, mert izgulok én is, hogy ilyen messzire megy. Drága vagy azért, hogy így drukkolsz. Kép

Betti
betti73

Móni,
Ezzel a tágulattal nem tudnak semmit csinálni?! De elvileg ettől ugye ugyanúgy lehetsz babás is? Vagy ez hogy van?!

Betti,
Vica,
Olyan aranyosak vagytok, amiket itt írtok! Kép
kata1977
Hatvan

Móni,
Jöhet a mail! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Betti, Kata mail ment.

moni

Megkapatam, olvastam. Totál ki vagyok akadva én is. Nincs (nem volt) tanulmányi szerződésed? Illetve azt kérdezném, hogy ha "kötelez" a továbbtanulásra, mert ugye kell az egyetemi dipi, akkor kössön veled tanulmányi szerződést. A tanulmányi szerződést meg törvény szabályozza. Köteles elengedni, szabadidőt biztosítani... stb.

Betti
betti73

Móni!

Most mennem kell, de nyugodtan írj mailt, ha gondolod. Reggel jövök.

Puszi Mindenkinek!

Betti
betti73

Bocsi, de árút hoztak...
Móni, jöhet mail.
Megyek haza!

Pusza

VicaKép a jókedvűKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Elvileg megpróbálok mellékletként feltenni egy word file-t.
<!--attachment: A_tanulm_nyi_szerz_d_s-250576.doc*mime_msword.gif*application/msword*23.0**A+tanulm%e1nyi+szerz%f5d%e9s%2edoc --><center><pre>
Kép
A tanulmányi szerződés.doc (23.0 k)</pre></center><!--/attachment-->

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Megszületet közben a döntés: NEM. Szóval kivárjuk az egy hetet Kép.

Most főzőcskézem a teát. Csak el ne felejtsem. Még kb 10 perc és megkostólhatom. Kíváncsian várom meddig tudom majd inni. De ha olyan kaki íze van mint ti mondjátok akkor szörnyen néz ki az a 3 dl.

Kép

Kép
vkhajni

Mindenkinek köszi a drukkokat! Nem tudom miért, de most én ebben a hónapban kevésbé bízok. Talán csak félek a pofáraeséstől. Majd meglátjuk..
Nagy tüneteim nincsenek: feszül a hasam, de most nem görcsöl, mint múlt héten + mellfeszülés.

Gyöngyi!
Örülök, hogy jelentkeztél. Kép
Nagyon-nagyon szorítok Neked! Annyira örülnék neki, ha muatatnád nekünk a pozitív példát! Ennek most sikerülnie kell!!

Hajni, szerintem okosna döntöttetek!
Vica jó lenne, ha bejönnének a megérzéseid!
Z.

Kép
Kép
zafír

<font color="0077aa">Maminti,
megpróbálom az éteren keresztül suttogni, hogy "Gratula!" Tök örülök, hogy lesz egy áprilisi baba is. Mikor tervezed, hogy orvoshoz mész? Tanulj a hibámból - ne menj túl korán! Én a 6-7. hét közepén mentem (másodszor) és már volt szívhang is. Szülők előtt meddig akarjátok titkolni? 3. hónapig? Vagy az első UH-ig?

Hajni,
Veled álmodtam vasárnap és azt, hogy terhes lettél. Valami ágyon feküdtél hanyadt, én meg föléd hajoltam és úgy mondtad nekem a nagy hírt. (Remélem, ez ómen!) Mellesleg ne igyál 1x-re 3 dl teát, elég a 2x2 dl is.

pusza:
Lola</font>
lolita

Lola, én is remélem hogy jelent valamit az álmod Kép.
Azért iszom 3dl-t mert akkora a bögrém, meg nagyon erős lenne, ha csak 2-be tennék egy evőkanállal. Legalábbis szerintem.

Különben csajok jól megszivattatok. Beleraktam a teába 5 kanál cukrot, hogy iszonyatosan keserű, erre belekostolok, húúúúú, ennek nagyon jó íze van, alig hogy végiggondoltam már éreztem is hogy keserű. Nem mondtátok hogy csak az utóíze keserű. Különben tényleg iható.

Kép

Kép
vkhajni

Jajj, azt nem is meséltem, hogy a telken akartam inni, mondván hogy jövő héten úgyis kint leszünk, kinthagyom és ott iszogatom. Erre felforralom a vizet, ráöntöm a teára, elfordulok és szétrobbant a pohár. Szóval már áldozata is van az ivászatomnak KépKépKép

Kép

Kép
vkhajni

Lányok, van egy rossz hírem.
A National Geographic-on ment egy film a magzatról, meg a szülésről. Nagon tetszett a páromnak, egy csomó mindent megbeszéltünk belőle. De azt mondta, hogy nem jön velem szülni, ha majd eljutunk oda. Azt mondta, hogy nem akarja látni, ahogy kibújik a baba. Szerintem csak nem akarja látni ahogy majd szenvedek. Szóval letörtem, mint a bili füle. Ha szerencsém lesz az unokatesóm addigra végzett szülésznő lesz és az Istvánban dolgozik.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Szelivi!
Addig szerintem még nagyon sok minden fog történni, beszélgessetek a babáról, és a szülésről nagyon sokat! Minden szülés más és más!!!!! Nekem sem volt akettő uyganoylan. Martinnal 7 körül mentünk be reggel, és de. fél 10-kor született, Vikivel egy körül és 14:25-kor bújt ki. Martinnál 8-kor volt burokrepesztés, és utána elég sűrűn jöttek a fájások, Vikinél 13:45-kor és utána leálltak az amúgy sem erős fájásaim. Ja és Vikivel de. még szívhagon is voltam, és mivel reggel elment a nyákdugó fele, ezért a fájásmérőt is rámkapcsolta az orvosom és semmit nem mutatott az ég világon és ez de. 9 fél 10 körül volt. Vikit szó szerinte vezényszóra szültem, mert amire összekeszültem hogy nyomjak, addigra elmúlt a fájás. Ez mondjuk rossz volt, Martinnál jobb volt, hogy éreztem a fájást, így jobban tudtam nyomni.

Hajni!
Gynaús vagy te nekem! Kép De jó döntést hoztatók, nem kell gazdgítani a tezstgyártókat!!! Kép

Vica!
Mail megy.

Betti!
Mailben válaszolok inkább.

moni

Jó reggelt Lányok!

Maminti hogy vagy? Hogy telt az estétek? Párod emészti már a dolgot?

Zafír!
Van valami újság?

Móni!
OK. Várom a választ mailben, majd én is abban írok.

Betti
betti73

Szijjjjjjasztok!

Mamintihez és Zafírhoz ugyanaz a kérdésem, mint Bettinek. (Látod, Betti, máris egy húron pendülünkKép)

Móni, most nézem a levelet...

Kép
Kép
Kép
vica1982

Jó reggelt!

Betti!
Köszi, jól vagyok. Csak a hasam fáj állandóan tompán. Remélem, ez nem gond!
Szerintem férjecském még nem fogta fel teljesen a dolgot. Legalábbis kevésbé lelkesKép Bár tegnap olvastam egy csomót erröl, és azt írták, hogy a férfiak egész elképesztö tüneteket produkálnak a babaváráskor, és ne sértödjenek meg miatta a mamák. Meg a felelösségérzetük a pocakmérettel nö. Meg ilyenek. Szóval kell még egy kis idö.

Lola!
Pont miattad akartam elmenni jövö héten, de akkor lehet, hogy mégis halasztom a dokit, és a 7. héten megyek el csak.
Kiscsaládnak kb a 10. héten akarjuk elmondani. Tudom, hogy örülnének, ha már most elmondanánk, de még nagyon az elején vagyok, és ha bármi van, nem akarom öket terhelni vele.

Szelivi!
Tisztára megijesztettél. Amikor azt írtad, hogy van egy rossz híred, elkezdtem aggódni. De semmi olyan, szerencséreKép
A párom már együttjárásunkkor közölte, hogy ö biza nem lesz bent a szülésnél, mert semmi kedve véresen és kiszolgáltatottan látni. De most nem izgat túlságosan, mert bízom benne, hogy talál majd jó példát és megváltoztatja a véleményét. Még van rá több, mint 8 hónapjaKép

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok lányok!
Nyaralni voltam, így nem olvastalak titeket 3 hete már.
Maminti, nagyon örülök a jó hírnek.
Lola! neked is, hogy megnyugodhatsz, az utolsó olvasott üzid az a szomorú volt, szuperszuper!!!
Szonibaba neve mellé miért nem került tegnap gólya???
A többi lelkes résztvevőnek egy kiadós hajrácsajok!
Ági
potter_76

Sziasztok!

Maminti, Szelivi, szerintem a párotok a pocitok növekedésével sokmindent másképp fog gondolni. Főleg ha a kispapa hangjára rúgdosni fog majd a baba. Igazából nekünk, nőknek akár az első próbálkozós hónapban a legnagyobb örömet okoz a pozitív teszt, de szerintem a pasiknak kell pár hónap, míg ők is eljutnak addig, hogy dekár,hogy megintmegjött. Bár a férjem ebbből a szempontból kivétel. Az első perctől kezdve nagyon beleéli magát.Kép Sőt, már vagy két éve azt mondja, hogy ha most születne meg, már akkor is "késő "lenne. Nagyon várja a lelkem. De tudom, hogy amíg kicsi lesz a baba, addig picit tartani fog tőle. De amikortól kommunikálni tudnak és felismeri majd, na attól nagyon boldog lesz. De jó lenne már...Kép
Most kicsit el vagyok szontyolodva. Mától csak az egyik gyogyit szedem, mert lehet,hogy sok ez a kettő, hiába gyógynövényes. Pé utáni 2. naptól "érzem" a hasam, ha rosszul mozdulok, leguggolok, vagy akciózunk. Tegnap olyannyira, hogy nagyon óvatos akció volt, min. háromszor nagyon szúrt a hasam. Utána meg kicsit barnás volt,mikor pisiltem. De utána a bugyin nem hagyott már nyomot, tehát nem tudom, mitől van. Csak nem provokált ki a gyogyi vmit.Szerintem a baba ilyen korán semmit nem okozna. A cicijeim sem szoktak ilyenkor fájni, max mielőtt megjön egy picit. Na mindegy , gyogyi csökkentés és majdcsak lesz vmi.
Zafír, nagyon szorítok!!!!!!!!!!!
Szép napot mindenkinek!
nolina

Szia Ági!
Azt hittem, hogy teljesen elpártoltál tőlünk. Pont a napokban gondoltam rád.Kép
Szonibabának sajnos elment a 6. hétben a babó, ezért nincs gólya.Kép

Hogy sikerült a nyaralás?

Nolina!
Tulajdonképpen mire szeded a gyogyikat? Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyenKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Móni!
Mail ment

Kép
Kép
Kép
vica1982

Maminti!

Szerintem ez természetes dolog. Most ébrednek rá, hogy mostantól tényleg nagy a felelősség, mert egy kis új élet kezdődött. Kép

Betti
betti73

Maminti!
Csatlakozok az előttem szólókhoz.
Ez olyan lehet, mint mikor egy másik embernek fáj valamije. Te nem érzed, mert nem benned van, de el tudod képzelni, de mégsem tudod úgy átélni. Akkor tudod teljesen megérteni, ha Te is átéled vagy részed lesz benne. Amikor majd egy picikét domborodik a pacakod, kisimula a bőröd, kissé megnő a cicid, biztosan jobban át fogja élni. Hát még amikor majd rugdossa a kezét, ha a hasidra tesziKépKép
A férfiak általában igen-igen elérzékenyülnek a szívhang hallgatáskorKép Vidd el Õt is.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!

Szelvi, az én párom is húzza a száját, mikor a szülésről van szó. Szerintem nem szabad eröltetni. Nekem vannak ismerőseim akiknek rossz élmény volt a szülés, és a következőre inkább nem mennek be. Szóval minden ember más. Szerintem te se kérd ilyenre a párodat. Mondd el neki, hogy nagyon szeretnéd, de azt is, hogy ha nem megy azt is megérted. Én kikötöttem pl, hogy a szüléssel kapcsolatban saját maga dönt, de addig bent kell lennie míg el nem kezdődik. Így mindenkinek jó.

Kép

Kép
vkhajni

Szelivi!

Úgy vagyok a papás szüléssel, hogy inkább ne legyen bent, de legyen a környéken, minthogy kellemetlen élmény érje. A párocskám nagyon érzékeny ember (minden férfi nagyon érzékeny, bár nem nagyon mutatják ki), nehezen viseli lelkileg, ha valami bajom, betegségem van.

Betti
betti73

Én is azt mondtam, a férjemnek, hogy én nagyon szeretném, hogy bent legyen, de ő dönt. És ő (szerintem nagyon bölcsen) azt mondta, hogy most még nem tudja, majd akkor eldönti.
Szerintem így a jó, mert hiába igérné meg, ha aztán képtelen lenne bejönni, én meg számítanék rá. A még rosszabb.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!

Gyöngyi,
Tegnap kimaradt: NAGGGYON SZORÍTOK!!!!!

Hajni,
Te is ilyen robbantgatós vagy?! Kép Én is robbantottam már hamutálat, poharat, üvegtálat... Kép

Szelivi,
Az én pasim azt mondta legelőször, hogy Õ a kórházba sem fog bejönni! Kép Igaz, tényleg nem viseli túl jól magát a kórházat sem, erről megbizonyosodtam, amikor az egyik játékosát mentünk meglátogatni. Kép Aztán a múlt héten meg végignézte az Élet az anyaméhben-t! Kép Na, jó, a kibújós részt nem. Kép De annak idején, amikor a Szülőszoba c. műsor volt, akkor az is zavarta, hogy én nézem és Neki hallgatnia kell a mindenféle hangokat (attól is kezdett rosszul lenni Kép). Szóval szerintem változnak a pasik. Kép És szerintem telejsen másképp élik át, ha csak egy 'idegen nőnek' a szülését kell végignézni, stb., mintha a saját párjuk az, aki szül és a saját gyermekük, aki igyekszik megszületni. Kép De szerintem nem kell erőltetni a dolgokat. Annyit mondhatsz Neki, hogy legalább a vajúdás alatt legyen Veled, mert Neked az sokat számítana, szeretnéd, ha ott lenne, de amikor kezdődik a kitolás, akkor már kimehet. És szerintem így érezni fogja, hogy ott az a kiskapu, hogy bármikor kimehet. Kép

Maminti,
Lásd fentebb a véleményem az apákról hozzáállás. Kép

Ági,
Üdv újra itt! Kép

Nolina,
Ez a bogyós dolog nem túl jó dolog... Kép De szorítok, hogy minden rendben legyen! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Ma eléggé iylen KépKépKépKépKépKép hangulatban ébredtem, de most már jobb. Még pityeregtem is. Elegem van a görcsölésből, meg ebből az állapotból. Ha tudnám, hogy minden OK, és csak pszichés okok miatt nem jön a babó, akkor sokkal jobb lenne. Elköszönök, mert mindjárt jön a tnítványom, és még csatatér van a konyhában, tegnap este vendégek voltak, és még nem pakoltam el. Főznöm is kellene még v.mit. Ja és megyek gynatáztatni is. Este jövök, mert du. kalandvárosba megyek a gyerekekkel, bár lehet, higy ebéd után míg Viki alszik bekukkantok.

moni

Moni!
Küldök egy kis vidámságot!
Kép

Kép
Kép
maminti81

Moni!

Ne légy elkeseredve! Az nem tesz jót. Szerintem nagyban hozzájárulnak a pszichés dolgok is ahhoz, hogy nem jön a babaó. Tudod, hogy a betegségek nagy része pszichés eredetű.

Betti
betti73

Móni!
100%-ig egyetértek Betti utolsó mondatával!!!
Tegnap ezért írtam azt , amit írtam.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Szia Vica!
A nyaralás király volt, végigbicajoztuk a Duna partját Ausztriában, mindenkinek csak ajánlani tudom. Kempingeztünk. Előtte vizitúráztunk a Tiszán. Jövö hónapban is megyünk egy hétre vmi tengerpartos városnézősre. Szóval elvagyok.
Sajna a peteérésem napján nem tudtunk akcióba lépni, csak az előtti és utáni napokon, szal mostanság megjön, már érzem is a fájogatást, de sebajtóbiás, pici remény van. DE amint olvastam, ti aztán a legjobbkor Kép

Szijja Kata77, néha itt, néha nemitt.

Á.
potter_76

Ági!

Maminti is így volt vele! Hogy nem volt rá alkalom, meg már fáj is a hasa, és most nézd meg...
Az meg pont elég, ha előtte és utána együtt voltatok!
Nagyon szorítok!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Szal akkor nem baj, hogy én nem Erdélyben vótam?
Kép
potter_76

Vica.
Nagyon teccett, ahogy a patikában a tesztet kellett kérned Kép
A híres "kotonos" paródia jutott eszembe Bodrogival, tudod melyik? Ha ilyenkor lefotózná az embert vki, és berakhatnánk leendő babás albumunkba nagyon feldobná a szirupot :Ö
A nyaralásról még annyit, hogy furcsa volt, hogy megálltak az osztrák autósok ha a zebrához közelítettünk, és a bicajokat nem zárták le az utcán. Hazaérkezésünkkor egyből lelopták az első lámpáinkat, illetve tegnap majdnem elgyúrt egy rendőrautó a zebrán. Dejó újra itthon! Bár persze azért jó.
potter_76

Ági!
Szerintem nem hely-függő a fogantatás, hanem kikapcsolódás-függő. Ha nektek ez megvolt, akkor félsiker!

Napok óta azt érzem, hogy van egy tesztem otthon (tudjátok, a férjem vette a maga szűz kezecskéjévelKépKép) és az biztosan +. Szóval ez azt is jelenti, hogy most már biztosan betartom az egy hetes várakozást, mert a legeslegtöbb késés a 3 nap volt.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Ági!

Azért szerintem még ne legyél abban biztos, hogy nem jött össze! Kép Vicának igaza van. Maminti is így kezdte! Kép

Betti
betti73

ok, Betti, úgy teszek.
potter_76

Móni,
Jobb kedvre derítőnek szánom:
Kép

Szelivi,
Ugye berakhatom Neked is a gólyát?! Kép

Ági,
Tök jó lehetett ez a kempingezés! Kép
És a vízitúra is! Kép Én is úúúúgy szerettem volna mindig vízitúrázni, de nemigen voltak hozzá társaim... Kép
Szerintem nem baj, hogy nem Erdélyben voltatok! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!
Mégiscsak bekukkantottam! Köszi a jobbkedvrederítőket mindenkitől! KépKépKépKépKép Igazán kedvesek vagytok! Mondjuk már a gyantázástól is jobban érzem magam, bár attól nem, hogy vasalnom kellene, meg az ebéd utáni dolgokat elpakolni...
Mindenkinek további jó napot! Este lesz vaalki? Mikor? Én sosem futok úgy össze senkivel, hogy folyamatosan cseveghetnénk... Kép

moni

Maminti!Gratullálok,én sejtettem hogy mire jövök arra lesz zebrás!!Kép
Van még valaki aki hömérözik?Én kész vagyok töle ,de ezt a hónapot végigcsinálom már ,ha elkesztem.A teát iszogatom szorgalmassanKép.
De a szeptembert dokival kezdem mindenképpen.Szerintem a papás szülést nem szabad eröltetni .ha vki nem akatja.Na meg van olyan ,ha a baba nem fordul meg és császározni kell akor ,be se engedik)Kép.A bnöm az 1 fiával járt igyKép,de a 2. az könnyen mentKép.Azt mondta 2 év mulva szül egy 3. at is.Kép.Na ehet mit szoltok.Azt mondta nagyon könnyen megszült!!!!Na mennem kell mosogatnom Kép De ha lesz idöm akor benézek!!! Puszika!Sziasztok!!!
Vendég

Móni!

Olvastam az újabb mailt. Válaszolok hamarosan!

Betti
betti73

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?