Új privát üzeneted érkezett!

Marq.
Én is erre gondoltam, én is már csak a hálóban tudok szoptatni, ott kevesebb a látnivaló.KépAz érdeklődés meg ugyebár független a táplálékbevitel módjától.

Europark tök jó, közel van.Köszi.

KépKép
connie

Sziasztok
MEgjottunk a munkabol, ma Csipet is jott velem segiteniKép
Akiren en ugy de uuuugy irigyellek a sulyod miatt Kép
Na szep nem vagyunk itthon dolgozunk aztan az osszes csaj elpartol Kép
Marq
Nalunk epp egy hete eszik kevesebbet mint eddig.

Uj szokas reggel 6kor nem alszik vissza hanem gyakorolja a forgast az agyaban ami erdekes mert egy teljes fordulat es mar a racsnal van, amitol viszont uvolt, tehat reggel gyerek honom ala kap es alszunk egymas mellett, aza ot elaltatom en meg felalomban bobiskolok mogotte.
A tali akkor nem 15en hanem 16an lesz??
Connie ezt ki irta? Sztem semmi baj nincs a stilusoddal egyaltalan nem akarod rartukmalni senkire semmitKép
Vizimano csutortokon megyunk akkor az neked is jo?

Kép
vaktyuk

Kata
Koszonom szepen a kajcsis tanacsokatKép
Sokat segitettel pl en eddig azt hittem barack barack mind1 nem hasfogo hatasu semelyik sem.
Vizimano gluten hmm hat tevedtemKép tenyleg azt hittem mindenfele iylen izebigyo kukorica rozs buza stb ben van

Kép
vaktyuk

Hát lányok rég vigyorogtam ennyit, ha a gyerekeink tudnák, hogy milyen nagy sikerrel házasítjuk meg őket a kiszemelttel.

Akiren!
Szóval Gréti akkor elkelt, nem akartam irni, de tényleg olyan kis szumós kinézetük lenne egymás mellett. A kor tényleg nem számít, áthidalható probléma. Tényleg jó tempóba kapkodta fel a kilókat, mert a születési súlya egész normális volt, mondjuk nálunk az sem volt kevés. Majd nekünk is lesznek egész alakos képek és megnézheti Gréti, hogy azért "ne legyen zsákbamacska" a dolog.

Babus!
Kristóf tényleg egy főnyeremény, és irtó jóképű, meg nagyon univerzális. Nagyon aranyossak a képei, hogy mennyit nőt már, csak ámulok.

Panni, Jégvirág!
Látom Ti is jó viszonyba vagytok anyósékkal. Jégvirág a fürdőruha nagyon "szexi" mondjuk anyóson. Mi két hetesen kaptunk egy kínai boltban kapható három darabos műanyag csipogó nyulat, kacsát, babát. Mellesleg rá van irva egyértelműen, hogy 3 éves kortól ajánlott. Lehet hogy addig nem jönnek??? A másik hogy a szomszéd kerületbe laknak és arra vár hogy én majd eltolom a babakocsit, hogy ő hagy tologathassa a lakótelepen. A szive vágya apósnak pedig, hogy majd együtt sörözzön az unokájával. Hát szép jövőkép, remélem a fiamat nem a sör fogja éltetni és ennél nagyobb vágyai is lesznek. Mi is inkább az én rokonságomtól és a barátnőimtől, kollégáimtól kaptunk ezt-azt, de értelmesset.

Timur!
Nagyon cuki a kiscsaj haja, a mienké is igy áll!

A Soroksári Astiban is volt mostanában leárazás, ott is vannak nagyon édi kis bébicuccok, hogy most van-e még nem tudom, de jó árba voltak pár hete.

Patri
patri

Köszi a bébikompos hozzászólásokat. Akkor nem veszünk Kép

Angéla
angéla

Sziasztok!!!

Connie!!
Tényleg ne izgasd magad, és a kg kritizáláson is meg vagyok lepődve!!! Az én Picurom is 7 kg volt 3 hónapos mázsáláson és csak anyatejes.
Balázs kissé szomorú, hogy neki egy jelenkezője sem akadt itt a hölgykoszorúból!!!
Mi napközben eszünk össze-vissza, esti fürcsi után pedidig szép emberes adagokat.

És végre megtörtént a fej emelése hason!!!Kép
Nagyon megkönnyebültem!!!!
zsuba31

Zsuba,
örülök a jó hírnekKép

Vaktyuk,
nekem tökéletesen jó, mondj helyet és időt és én ott leszekKép

Kép

Kép
vizimano

Vaktyúk,
16.-án, 15.-e valamiért nem jó, meg valaki oltást is kap aznap.

Aki kérdezte: Zsanáék jól vannak, mindenkit üdvözöl, jelenleg fórum elvonókúrát tart, de majd egyszer csak még visszajön majd.Kép

Ákos ma először nyúlt egy játék felé, nem csak én beletettem a kezébe.Kép Még válogatott is aztán, hogy nem a rágókát kéri, hanem a csörgőt.Kép

KépKép
connie

sziasztok,

bocsi, most nem nagyon tudtam visszaolvasni, egy ideje nem vagyok, kicsit húzós két gyerekkel (itt van párom ötéves kislánya). Nagyon köszi cumisüveg leszoktatós tanácsokat! Volt poharazás (és ordításKép ) Ma megpróbáltuk a szoptanit készüléket, hát bénáztam, de azért végül vmennyire sikerült... Nem egyszerű, még gyakorolni kell. Látom itt közben kialakulnak a a babapárok, még a végén fittnessbabám lemarad a jó pasikról Kép.
Eszter
wester2004

Eszter,
Ákosnak igazából a te fitnessbabád jön be.KépCsak most a szuri miatt nem nagyon volt kedve udvarolni.Kép

KépKép
connie

Sziasztok!

Bocs, hogy csak így nagy ritkán írok, de legtöbbször az olvasással is többnapi lemaradásban vagyok…
Dorka!
Totál kiakadtam a családi drámán, ami nálatok van és remélem így vagy úgy javul a helyzet.
És nem semmi, hogy ilyen erős vagy, őszintén szólva én teljesen kibuknék most egy ilyen szituban…
Timurr!
Úgy látszik a hallásvizsgálatot csak nálunk csinálják, pedig gondolom sokan mások is nyugodtabbak lennének, ha papírjuk lenne arról, hogy tökéletes a csimota hallása.
Nekünk tegnap megvolt a vizsgálat, nagyon féltem tőle, mert Benedek sokszor egyáltalán nem alszik napközben (max fél órákat, de nem kiszámíthatóan), úgyhogy a következő merénylet történt szegény kis hétalvóm ellen: reggel fél nyolckor ébresztő és reggeli (máskor 9-10-ig is képes aludni aztán szopi után akár délig is visszaalszik) és ébren tartottam a fél 12-es vizsgálatig. Voltak pillanatok, amikor már bárhogyan elaludt volna szegénykém, de nem hagytam, mert akkor a vizsgálatkor tuti nem aludt volna. Így is felébredt pont mikor mi kerültünk sorra, de jó fej volt a csajszi, aki a vizsgálatot csinálta, kaptunk egy elsötétített altatószobát és kb. negyed óra alatt sikerült elaltatni Benit. Állítólag van, aki a fél napját ott tölti a baba altatásával….
Berkiadrinak gratula és sok örömöt a kis manóhoz!
Szopi: azt hiszem Ruz írta, hogy semmit nem tett azért, hogy szoptathasson, mégis összejött neki. Én is így vagyok ezzel és örülök neki, meglátjuk sikerül e féléves koráig kihúzni, de nem esek kétségbe, ha nem jön össze. Szerintem nem jó túl megszállottnak lenni semmiben sem. Főként fekve szoptatok, mindkettőnknek így a legkényelmesebb. Nagyjából 3 óránként naponta hatszor eszik a gyerkőc. Hogy mennyit, azt nem tudom, nem mérem, de eddig úgy néz ki, hogy eleget…
Ujjszopás: Beni nem szopizza, hanem ledugja a torkán Kép aztán meg csodálkozik, hogy mitől
öklendezik. Egyéb dolgokban úgy látom, a korának megfelelően fejlődik. Bár hason feküdni ő sem szeret, annyira nem, hogy inkább átfordul a hátára Kép
Kilók: sajna már évek óta van jó 10 kg túlsúlyom (hiába, a boldogság hízlalKép), viszont a szülés előtti gatyáim ugyanúgy rámjönnek. De azt hiszem neki kéne állni tornázni… Szeptembertől megyünk baba-mama tornára meg talán babaúszásra is, várom már. Valamelyőtök babája volt már úszni? Hogy tetszett neki?
Patri!
Látom a te kisfiad is Benedek hasonló paraméterekkelKép Mi is 7,5 kg körül vagyunk 3 hónaposan. Bár az én Benim csaknem 1 kilóval kisebb súllyal született, viszont császárral, pedig én nem is kértemKép
Vizimanó!
A kisfiad mindig ilyen tágra nyílt szemekkel néz? Nagyon tetszik. Kép Benit sosem sikerül így lekapni egy kép erejéig…
Természetesen mindenki babócája nagyon édes, de most nem sorolok fel mindenkit név szerint, jó? Kép Inkább én is teszek fel 1-2 képet.
Üdv mindenkinek!
Legyen jó napotok!
Franciska és Beni
KépKépKép

Kép
Kép
pfranciska

Jó reggelt!
Képzeljétek milyen szuper éjszakám volt,Maja 9 krül már aludt,felébredt fél12-kor megetettem aztán ár egy órára megetettem nem akart visszaaludni hagytam hátha vissza alszik egy órát hallgattam a nyöszörgését.KépOdaraktam az ágyba mellém,úgyhogy én félig lelógtam,ott elaludt egy óra után.4kor újra szopi nagy virgoncan , nagy nehezen elkunt egy-másfél órát.Úgy kelt mint aki kialudta magát,hát remélem ebből nem lesz rendszer,kezdtem én már ettől elszokin.Mi a fene lehetett vele?
Ráadásul tegnap összevesztem életem párjával,csak azt tárgyalom vele amit nagyon muszály.És még pattanás is nőtt az orrombaKép

Pfranciska
Nagyon édi a nagy fiú.KépNekünk is van ilyen csacsink.
Ha ráérsz leírod hogy zajlott a vizsgálat?Le kell fektetni alva s akkor felkeltik hanggal vagy mi a csuda?Szerinted menjek oda előbb,hogy eltudjam altatni?majd megpróbálom nem hagyni aludni,marha jó lesz,tiszta dili lesz.Sokan voltak?

Én is most kezdek parázni,olyan nagyok itt a babák súlyügyileg.Maja már nem hízik olyan ütemben heti 12-13 dkg,pedig eszik annyit amennyi jól esik neki.Most 4860 gramm igaz mi 2500-al jöttünk ki a kórházból,de az elején olyan szépen hízott,most meg alig.KépInkább nyúlik,mert viszont 62 cm

Timurr
Vendég

Sziasztok!

Babus, Franciska: Szépek a kis srácok!!

Vaktyúk: Csipet nagyon ügyes!!

Zsuba: Balázs is ügyes! Gréti is utál hason lenni, ez mikor változik meg?

Connie: Ákos is nagyon ügyes!

Tegnap micsoda eredmények születtek! Kép

Hallásvizsgálat: Úgy tudom Szegeden sincs ilyesmi. Legalábbis nem hallottam róla!

No megyek mert követelőzik a lány!
Szép napot mindenkinek!

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Franciska,
Beni nagyon aranyos.Kép

Én nem fogom vinni babaúszásra, majd itthon "úsztatom", ha lesz kád. A baba-mama jógát hasznosabbnak tartom -most, hogy voltunk-, fejleszti a mozgáskészségét, egyensúlyérzékét stb. Szeptembertől akarom vinni zenebölcsibe is, és nincs mindenre keret. Na meg babaúszás csak szeptembertől lenne, és nekem a vízben pocsolási kedvem exponenciálisan csökkeni szokott a kinti hőmérséklet függvényében.Kép És féltem is, hogy megfázik.

Az Intersparokban 11-től 24-ig leértékelések lesznek, bodyk, rugik, hálózsákok, ágyneműgarnitúrák, rácsvédők, kiságy stb. Mi rugit néztünk ki, 2.500 2 db, és játszószőnyeget, 2.300-ért. Ez nem olyan boltozatos, hanem csak le lehet teríteni, puha, és nem szöszös. Később jó lesz falvédőnek, gyerekszobába szőnyegnek.
Képzeljétek, le kell majd cserélnünk a szőnyeget a nappaliban, van egy szép, világossárga gyapjúszőnyegünk, és barátaink mondták (másfél éves a lányuk), hogy túl kényes, meg túl szöszölős egy kisgyerekhez.Kép

KépKép
connie

Bea,
Jógán azt mondta az oktató, hogy majd ha már nem fárad el hamar abban, hogy tartsa a fejét. Ákos nagyon utált hason lenni, de most már jól elvan, amíg el nem fárad.

Ja, és azt is mondta a csaj, hogy azért néz Ákos mindig olyan mereven engem (vagy az apját), mikor új ember(ek) közelébe kerül, mert figyeli, hogy én hogy reagálok, és ő abból tudja, hogy szeretjük-e azt a nénit, bácsit, és hogy neki mit kell csinálni,vigyorogni, vagy üvölteni.Kép

KépKép
connie

Connie: Hmmm, ez utóbbi érdekes. Kép Nálunk rosszul működik akkor ez a dolog, mert pl. anyósom kezében (sem) üvölt a lányunk Kép Pedig szoktam pofákat vágni néha Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Itt van 2 kép Bazsiról hátha kapósabb lesz!!!Kép
Jó nekem így????
Kép
Lányok szép a mosolyom???
Kép
zsuba31

sziasztok!
Connie, köszönettel vettük Ákos udvarlási szándékát, reméljük hamar jobban lesz és elhalmozza bókjaival leányomatKép Most már visszaolvastam, tiszta hülye aki "beszólt" Neked, magadra ne vedd, tényleg nincs semmi baj a stílusoddal és Nekem is sokat segítettél márKép Egyébként úgy látom, hogy gyermekeink kisebb fáziskéséssel de ugyanazt csinálják, ezek szerint nálatok is eljött az inkább nézelődünk mint szopizunk korszak...Én már próbáltam a sötétkamrát is (lenti fürdőszobában éjszakai fénnyel,) de ott is kiszúrt magának vmit...

Hason fekvés: LucaZsófi utált hason lenni, most pedig már időnként alszik is a kishasán, szóval szerintem csak idő kérdése!

Timur!!! Könyörgöm, ne parázz már!!! Ha jól számolom, majd' megduplázta Maja a születési súlyát! Ja, nagyon szép a netalbum, még nem is mondtam!!!
Kristóf, Ákosok, Beni: mind mind gyönyörűek!!!
Dorka: hogy vagytok? Nagyon sokszor gondolok Rátok!!!
Eszter
wester2004

Sziasztok!
Nagyon cuki babáitok vannak!Kép
Van valakinek tapasztalata Bergon babakocsival kapcsolatban?
Ti milyen babakocsit ajánlanátok?
És milyet nem?
Már végképp nem tudom, hogy bolygós legyen vagy sem, Bergon, vagy más...
Marcusz a 2005/2006 téliektől
21+0

Kép
marcusz

Zsuba,

Balázs nagyon aranyos, ha Patri Benijének nem ígértem volna Grétit, most még eladósorban lenne, és ráhajtanánk Bazsira Kép Kép
Beni meg már Grétinek egyébként is 2. fiúja. Az első kiszemeltjével nem jött össze Kép Kép Mint kiderült Connie Ákosának az idősebb és fitness-babák jönnek be Kép Kép De hát mi mindig beleszerelmesedünk a hason-fekvő-fej-emelős képekbe Kép Kép Kép Kép Kép
Mit jelent az, hogy napközben össze-vissza szopizik Bazsi?

Akiren
akiren

Szia Marcusz!
Nekem nincs tapasztalatom a Bergonnal, de egy ismerősömnek van, ő szereti, mert jó stabil és robusztus, és ők vidéken laknak, így sokat sétálnak "terepen". De városba, tömegközlekedéshez nem ajánlja, mert nagyon nehéz.

Mielőtt választasz, gondold alaposan át, mire fogjátok használni, mennyit, ki fogja hurcolászni stb. Azt olvastam, hogy nagyon kombináltakat sem érdemes venni, mert nehezek. Nekünk egy egyszerű kétfunkciós van, Top Rider, bolygókerékkel (az sztem jó, könnyebb vele manőverezni), átfordítható karral (ez a nap miatt fontos, hogy ne süssön a baba szemébe), három pozícióban állítható. Szóval semmi extra, így csak 26 ezer Ft volt. Hordozót külön vettünk, az egyik legjobb márkát (Römer), mert sokat visszük autóval a babát, és fontosabb volt, hogy az biztonságos legyen.
Mielőtt megveszitek a kocsit, próbáljátok bele, hogy befér-e az autótok csomagtartójába - már ha viszitek majd autóval, mi majdnem vettünk egy olyat, ami nem fért volna be.Kép Hordozót is be kell próbálni,szabályszerűen bekötve, hogy jó-e.

KépKép
connie

Marcusz

Attól függ, hogy hová akarod használni a babakocsit? Csak a környéken sétálni, v. tömegközlekedni is, ezek mind szempontok. Nekünk van egy felfújható kerekű Peg Perego és egy bolygókerekes sport Cam Apollo Shopper. Előbbit itt a környező utcákban használom, mivel nehéz, közlekedni nem lehet vele, viszont három hónapos koráig nagyon jó volt, mert a mózeskosaras rész nagyon kényelmes. A Cam-et viszont jobban szeretem, mert mindössze 8 kg, így könnyű vele közlekedni, a bolygókerék miatt is. (kb. 30 eft volt) Nem tudom, mennyire néztél szét a piacon, egy tanácsot adnék: Pierre Cardint ne vegyél. Nehéz és hamar tönkremennek a kerekei. (többen mondták ezt, azért nem vettünk mi sem ilyet)
szió, Marq

marq
Kép
Kép
marqueza

Miskolcon az Avas lakótelepen fogom használni a legtöbbet. Buszra nem hiszem, hogy föl akarom tenni, inkább az autó Kép
Szerencsére jó nagy a csomagtartónk, 380 literes, így szinte bármelyik belefér.

Köszönöm a segítségeteket!

Kép
marcusz

Marcusz:

Ha nem akarsz vele tömegközlekedni, az jó Kép
A mi babakocsinkkal meg se próbálok, pedig néha jó lenne.
Még a terhességem alatt gyűjtöttem ki a következő dolgokat különböző helyekről:

Babakocsi

-Könnyű legyen, 5-10kg-ig. A közlekedés miatt, nem mindig segítenek a buszon le illetve fel.
-Elég széles legyen a belseje,hogy később is beleférjen a babó, még ha be is van öltözteve.
-A háttámláját legalább 3 fokozatba lehessen dönteni. Teljesen fekvő, félig ülő, teljesen ülő.
-A kerekei nagyok legyenek és az elsők bolygósíthatók(könnyebb kanyarodni és a boltban közlekedni), az természetes, hogy a hátsókat lehessen fékezni.
-Lábzsák és esővédő is legyen hozzá. Az esővédő általában nincs minden kocsihoz, de lehet külön pár ezer forintért kapni.
-Legyen nagy bevásárló kosár alul(de tényleg nagy legyen), sok minden elfér benne. Táska vagy gyerek játék, homokozó készlet.
-Ha lehet a huzata levehető és mosható legyen. Meg kell nézni, hogyan kell levenni a huzatát, mert a mi Graconkat majdnem szét kell szerelni.
-Kicsire összecsukható legyen.
-Vízlepergető legyen a külső huzat.
-Esetleg legyen hozzászerelhető bébi autósülés. (Fontos,hogy hozzá lehessen szerelni ,mert csak így biztonságos.)
-A tolókarnak nem muszály irányváltoztatósnak lennie, mert ha szemből fúj a szél rá lehet tenni az esővédőt. Ha magas vagy válassz olyan magasságú kocsit ami kényelmes, azért nem kell állíthatónak lennie.
-Jó ha a kerék nem fatengelyes, egy kis rugó vagy más alakalmatosság legyen rajta, amitől nem ráz annyira a kocsi, ha rossz az út.
-Az sem mindegy,hogy milyen a háttámla rögzítése. A kengyeles vagy hevederes megoldás igaz, hogy lehetővé teszi a fokozat mentes állíthatóságot, de tapasztalatból beszélek, hogy az el is tud szakadni.
-Ötpontos öv is jó ha van rajta.
Számítani lehet rá, hogy egy babakocsival nem tudjátok megoldani 2 éves korig. Mert egy idő után nagy lesz az első kocsi. Utána egy kisebb ún. sport kocsit lehet pár ezerért venni. Ezek nagyrésze kicsi kerékkel rendelkezik. De vannak olyan kocsik amelyek a babakocsik és a sportkocsik között vannak. (Graco Mirage XL/ City Sport)Annál néhány szempont:
-A háttámla 2 fokozatú legyen és merevített.
-5 pontos öv.
-Legyen valami napfényvédő rajta.

-------------------------------------------

Nagy traktor kerék, bolygósítható első; kerekek(könnyen lehet vele fordulni), természetesen a hátsók fékezhetőek, a háttámlát nem hevederes megoldással lehet dönteni, bőven elég 3 fokozatú dönthetőség, nem baj ha van hozzá lábzsák, esővédőt minden babakocsihoz lehet külön kapni 1-2 ezerért. A könnyűségről csak annyit, hogy a könnyű babakocsiból minden nehezéket kispórolnak, kisebb kerék, műanyag alkatrészek(ami könnyebben megy tönkre), keskenyebb is, meg ilyesmik. Nem baj, ha mindkét irányba tolható, ja és a rugózás sem mindegy. És nem utolsó sorban legyen márkája, így könnyebb szervizelni és nem megy olyan könnyen tönkre.

Ezekhez csak azt tenném hozzá, hogy szerintem is nagyon fontos az átfordítható kar, nagyon tudja zavarni a babákat ha a szemükbe süt a nap!!!!
És naaaaaagy kerék, gondolom Miskolcon sem jobbak az utak mint Szegeden, és nem akarod szétrázni a babád agyát!
Mi 26 ezerért vettük a babakocsit, eddig meg vagyok vele elégedve. BéBéGo, 2 funkciós, első kerekek bolygósíthatók (szerintem ez tök jó).
Van hozzá esővédő, lábzsák.
Opel Corsa csomagtartóját kitölti Kép
Hordozót külön vettük.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

sziasztok,

Bocsi, már nem tudom melyikőtök írta, hogy úójabban eláll a babája füle. Rám is a frászt hozza LucaZsófi, folyton úgy alszik, hogy az egyik fülét maga alá gyűri Kép Mivel nekem jócskán voltak problémáim elefánt füleimmel, ezért gondoltsm kevésbé fájdalmas módszert vetek be, mint a sebészkés, s újabban ezt a fejpántot (fülkötőt Kép hordjuk... Vkinek még vmi tipp, hogy mit tehetnénk? Kép
wester2004

Wester
Nagyon édes a kiscsaj.Nekünk is kell ilyen fejpát hol lehet ilyet beszerezni,Jól látom,hogy barnaa kisasszony?Tök jó!Csak le na csapja itt a fiúkat a kezünkről:KépSzerintem gyönyörű a kislányod és az alakja is tökéletes.Kép

Zsuba
Maja csak nagyokat pislogott Balázs képén,nem merte mondani de tetszik neki Balázs is,de nem akarja megbántani szép szemű ÁkosátKépDe azért egy puszit küldKép

Timurr
Vendég

Marcusz

Nekem bergon kocsim van, nagyon szeretem. Jó nagy a későbbiekben is el fog férni benne Balázs, stabil kocsi. Fix kerekes én kimondottan ilyent akartam, volt már bolygós, de nagyon nem szerettem.

Akiren
Balázs napközben nem nagyon eszik vagy is evés közben nevetgél, magyaráz kilöki az üveget a kezemből, nincs rendszer az etetésben sajna. Este fürdés után sötétben és az azt követő éjszakai és hajnali álometetéskor gyorsan és szépen megeszi az adagját.
zsuba31

Itt egy kép a kocsiról
Kép
zsuba31

Timur

Balázs akkor türelemmel vár, mert biztos hogy előbb utóbb rá is sor fog kerülni, addig megkörnyékezzük a környékben lévő csajokat!!!Kép
Mukika Lizáját és Jégvirág Grétijét, hátha bejövünk nekik!!KépKép
zsuba31

Lányok!Nem szertnétek meséket(filmeket) dvd-én?
Vendég

Wester: Gyönyörű ez a kiscsaj Kép

Delfinke: Gréti üzeni, hogy Marcikának TILOS megmutatni LucaZsófit!!! Kép Féltékeny, na. Kép

Zsuba: Nagyon jóképű Balázs, de tudod, Gréti már elkötelezte magát Marcinak Kép Ettől függetlenül barátok lehetnek, márcsak a közelség miatt is Kép Aztán meg majd látjuk Marcika hogy viselkedik ;)

Timurr: Milyen meséket?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Jégvirág
Küldtem egy mailt.
Azt hiszem a keresztszülős kérdésre nem válaszoltam végülis egy munkatárs-barát házaspár lett a szerencsés kiválasztott.

Timurr
Vendég

Sziasztok,

Köszönük a bókokatKép Timurr, a fejpántot Szombathelyen vettem egy bababoltban, egy ruci "tartozéka" volt (hát elég drága fejpánt, úgy 4 ezer orint, mert a rucit csak a fejpánt miatt vettem megKép . Ja és köszi a megjegyzést az alakjára, már nem is merem kérdezni (ugye nem sováááááány???)
Eszter
wester2004

Egyáltalán nem sovány!Szép kislány!Maja sem egy hurkalady,szerintem szép kis formásak.Kép

Timurr
Vendég

Ákos üzeni, hogy Luca Zsófi nagyon csini, fejpánt nagyon jól áll neki, és egyet se féljen, mert fitnessbaba, Ákos majd megvédi bárkitől.Kép

Timurr,
Milyen mesék?

Babazokni méretezésben senki nem tud segíteni nekem?Kép

KépKép
connie

Connie
Küldtem neked is mailt.
Babazokni nekünk eddig 00-ás kellett,most kezdtük el használni a 0-sat.De szerintem ahány zokni annyi méretezés.

Timurr
Vendég

Zsuba!
Bea!

Köszönöm, sokat segítettetek!
Már az agyam is ketté áll ezektől a dolgoktól, de valahogy majdcsak tudok dönteniKép
Vigyázzatok magatokra, puszi!

Kép
marcusz

Franciska!
Nagyon édi a Te Benedek babád, és irtó kis helyessen emelgeti a súlyzókat, csak nem fogyózik??
Hát igen a kilók ránk is csak ragadnak. Majd ledolgozza. A hason fekvés viszont a gyengéje, inkább üvölt, de az istennek sem hajlandó hason lenni egy percet sem, szerintem a gömbölyű pocakja miatt amin hintázik.Csak a hátán és a keze "megadom magam" pózban, na igy imád aludni.

Zsuba!
Bazsi baba irtó helyes, és ahogy a fényképező gépbe néz, nálunk Beni valahogy megérzi, hogy fotózzák és lámpalázas lesz, de Bazsi nagyon profin csinálja szerintem hamar el fog kelni.

Marcusz!
Nekünk Bergon babakocsink van, terepre tényleg nagyon jó masszív, de BKV-ra nem tudok vele menni, csak ha a férjem egyedül felemeli, embertelen nehéz. A fémváz viszont stabilá teszi. És tényleg jó nagy, azon gondolkoztam a múltkor, hogy Beni úgye majdnem 5 kilóval született, hogy még jó hogy nem egy kisebb belterü kocsit vettünk, mert ebben olyan istenessen elfér, tényleg tágas belül, és hát sok változata van, ilyen kerék, olyan kerék meg mindenféle extra. Majd ha egy éves lesz akkor lecseréljük, de a telet nagyon primán ki lehet vele húzni, mert még elég magassan is van.

Akiren!
Megnyugodtam, hogy Grétike kezét nem adtad másnak, hűséges tipus ez sokat számít ám Beninél. Meg egyébként is a két szumós jobban néz ki egymás mellett.

Eszter!
Luca Zsófi, nagyon kis filigrán csajszi, és a rucija irtó szexi. Ráhajtanánk Benivel, de tudom, hogy már foglalt, és hát már mi sem vagyunk szabadok. Van nekünk egy gyönyörű, szumós Grétikénk.

Connie!
Mit kell segíteni a babazokni méretezésbe, hol akadtál el? Az eladók nem tudnak segíteni?

Patri
patri

Patri,
Tescoban néztem múltkor.Kép Szóval nem tudom, mit mérjek meg az Ákoson, amiből kiderül mekkora zokni kell neki. A méretezéssel se vagyok teljesen tisztában, hogy hogy jönnke egymás után a méretek.

KépKép
connie

Connie

Bendinek most ilyen méretű zoknijai vannak: 14-15, 16-17, ezek voltak ráírva és a C&A-ban vettem. Kép

Bocs, most csak ennyit van időm írni.

ruz
ruzicsky

Sziasztok Lányok és az Aprónép! Kép Kép
Remélem Mindenki jól van és remélem hiányoztunk! Pár órája értünk haza egy hetes nyaralásunkból és most bejelentkezem. Kép Visszaolvasok ahogy tudok. Kép Most épp nem lesz dolgom, mert a Rozi alszik és mindenki a családban jól elvan, egyébként meg majd holnap pakolunk jobban ki.
Vezso
vezso

Haliho Vezso:-)
De jó,hogy újra itt!Majd mesélj,milyen volt a nyaralás!

Connie
Szerintem se törődj azzal a valakivel,a rosszindulata neki fog gyomorfekélyt okozni,nem nekedKépÉs szerintem se vagy agresszív térítő típusKép
Méretek,ameddig tudom:56-62-68-74-80-86.Zokni ügyben nem tudom én eddig szemre vettem,amiket vettem.Azt hiszem,0 volt ráírva,de nem emlékszem pontosan.

Nem tudjátok,nincs most valami gyomorvírus?Két napja elég ramatyul vagyok,ma már hőemelkedésem is voltKép

Nektek is vissza kell menni az orthopédiára a 4 hós kontroll után hat hónap múlva?Azt mondja a doki,Vincének semmi baja,de akkor miért nézik meg ilyen sokszor?Nyugtassatok meg,h titeket is visszahívtak.
Most mennem kell,sziasztok
Virág
villes

Kendős Rozi-t küldök

Kép
vezso

Szia Vezso!Kép
Mesélj, milyen volt a nyaralás!

Zokniügyben köszi a hózzászólásokat, ezek szerint kétféle méretezés is van, akkor azért nem értettem.

Virá,
Mi még 4 hós kontrollon nem voltunk.

Na megyek, "előkészítem" az esti kajcsit a fiúnak.Kép

KépKép
connie

Kép

Kép
vezso

Kép
vezso

Kép
vezso

Sziasztok!

Jajj, Vezsó, léccilécci ne csigázz már, meséld el kérlek hol jártatok!!! Gyönyörűek a lányok, mutattam páromnak, mondta, hogy Õ is ilyen szeretne, 3 gyönyörű kislánytKép!
Connie, köszönjük, szükségünk is van Ákos erős karjaira Kép Egyébként én 00-ás zoknikat veszek, eddig jó volt.
Timurr, milyen dvdékre gondolsz? Volt itt egy csajszi, aki ajánlott filmeket, mi rendeltünk is, korrekt volt.
sziasztok,
Eszter
wester2004

Halihó!

VEZSO!!!!! SZIAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!
Hiányoztál ám!Kép Kép Kép
Merre jártatok?

Jégvirág!
Marcika hűséges ám, nem könnyű elcsábítani(hmmmmmm); szóval Grétike ne féltékenykedjen! Kép
De a jó csajszikat jól megnézi magának! Kép

Ildi

delfinke

Bocsi, hogy így bombázlak Benneteket képekkel, de annyi helyes kép született és annyira nehéz választani. Meg aztán Rozi udvarlóját, Delfinke-Marcikát egy hét alatt elcsábították, tenni kellett vmit Kép Kép

Köszi, hogy örültök, és nem felejtettetek el Kép
Gyorsan eltelt ez az egy hét, 35-36 fokos melegben, pálmafák között... Kép Na jó, erről nem írok, mert hallom, itthon hidegrekordok dőltek meg Kép Repültünk, tengerparton pihentünk, a lányok pancsiztak, és Rozi, hihetetlen aranyos volt. De ezt el kell mondani mindenkiről a családban, a nagylányaim annyira élvezték az egészet. Váratlan események is történtek Kép, néha már komikusnak tűntek, de legalább van mit mesélni Kép
Vezso
vezso

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?