Köszi Anikó!
Nemsokára kell úgyis vennem vmi zártabb tipust,mivel itt az ősz.
Ez most 19-es és egy nagyon picit nagy,kiváncsi leszek,meddig lesz jó neki.
Végül is a lakásban,amig nem lesz fűtés,addig tudom használni.
A doktor néni könyve egy átfogó leírás leendő és gyakorló szülőknek mindenről amit tudni kell abban az esetben,ha nincs a közelben orvos.
"Jól tagolt szerkezetben mutatja be az általános betegségtüneteket,és megoldásokat is javasol,részletesen,tanácsokkal kiegészítve ismerteti a leggyakoribb gyermekkori betegségeket. Bölcs és gyakorlatias tanácsot ad a korszerű gyermektáplálás,az egészséges életmódra,higiéniára nevelés,a védőoltások,a házi patika és az otthoni ápolás szabályai terén."
Zita javaslatára vettem meg!Nagyon jó!Köszi!
Nagyon aranyos Bia a képen!Sokat nőtt!
Judit!
A kis turbó Benci hozza a formáját!
És úgy szép ahogy van ,a kis görbéivel együtt.
Dávidnak az alsó fogacskái ferdék egy picit,abban reménykedem,hogy később majd azért kiegyenesedik neki.A felsők szerencsére egyenesen jönnek,ha minden igaz. Még nagyon picik neki,de napokon belül eléri a méretét.
Nektek milyen gyorsan lett normál méretü? Az íny áttöréstől számítva hány nap alatt(kb.)érte el a méretét? És utána szenvedtetek mikor már kint volt?Úgy értem akkor is fájhat nekik,ha kint van?
Bocs a buta kérdésekért,bárki válaszolhat,de úgy érzem,hogy most,hogy áttörte Dávid ínyét a két felső fogacska sokkal nyűgösebb és éjjel vannak fájdalmas ébredései.
Ildikó