Sziasztok!
Szia Csilla: de jó, hogy jöttél !
Nagyon szép neveket választottatok a lányoknak !
Sajnos a betegségeket nem lehet elkerülni az ovi miatt, sok helyről hallottam már. Mi még nem járunk oviba, Balázs 2 éves volt, de kicsit félek majd, hogy ha sokat lesz beteg, hogyan fogjuk megoldani az itthonlétet a munka mellett. Te gondolom nem dolgozol még, mert a kicsi még "kicsi". Most, hogy van 1 csemeténk, és iszonyú nehéz megszervezni az életünket, el sem tudom képzelni, hogy 3 gyerkőc mellett hogyan lehet dolgozni, és egyéb programot csinálni. nekem még egy mellett is probléma.
Mi voltunk a zeneoviba Gödöllőn, és nagyon jó volt, de valahogy olyan nehéz összehozni ezt is, mindig közbe jön valami, de szeretnék többször is menni még, remélem összejön majd.
A baba-mama is nagyon jó, én voltam mindkét alkalommal, jól éreztem magam, aranyosak a gyererek, és olyan jó beszélgetni anyukákkal. Szerintem ez egy jó kis program nekünk.
Ma olyan jó idő volt, egész nap kint voltunk, Balázs is élvezi, állandóan lapátol. Mindegy, hogy mit, csak lehessen. Szomszéd kislánnyal nagyon jól megvannak, ő 1,5 éves, olyan aranyosak.
Orsikám: te is rég jártál erre, hogy vagytok? mizujs Gergő kiütéseivel? Jöttök szerdán?
Én sem jutok mostanában soxor ide, sok a tennivaló, meg olyan jó kint lenni, na meg mennem kell a dógozóba is, de nagyon élvezem
Csilla: te mivel foglalkoztál a babák előtt?
Na , megyek, tegnap elaludtam egy filmen, Apa nincs itthon , Balázs alszik, megnézem a végét.
Mindenkinek további jó 7végét!
Docika