Új privát üzeneted érkezett!

Szőrtelenítők!Kép

Én otthon bizony szoktam sziszegni, meg olykor még csúnyákat is mondok, ha intim területről van szó. Azt gyantával szoktam, a gépemet meg elkérte Anyám vagy fél éve így a gyanta rohamosan fogy.
Lehetett kapni a Rossmannban cukorgyantát, amit vízzel le lehet mosni. Ezt a hagyományosat meg SEMMIVEL. Legalább is nekem nem sikerült. Ezért kell nagy lelkierő nekifogni, mert az intim területekről nem szedek le mindent, viszont abba meg beleragad a gyanta....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Úúúúútálom, és kész.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Jó reggelt Lányok!

Móni, Lara!

Sajnálom a ciszta dolgot. Kép Remélem, hogy sikerül az orvosoknak megtalálni a megoldást és mielőbb bebabásodtok.

Epilálás téma Kép:
Hát lányok, nekem szerencsém van. Viszonylag kevés és baromi szőke szörzettel áldott meg az ég. Lábszáramon inkább pihés lennék, ha nem szedném le egy kis szörtelenítő krémmel. Persze hónalj és intim részek is áldozatul esnek a krémnek. Gyanta, borotva nem jöhet szóba fehér, érzékeny bőröm van.

Maminti!

Mi van már?????

Egyébként én gyógyszeresen is eléggé kívánós voltam mindig. Kép

Betti
betti73

Sziasztok Csajok!Kép

Pocsék egy éjszakám volt, alig aludtam valamicskét.
Viszont a reggel (hajnal) annál jobb volt!Kép
Kép

Kép
Kép
maminti81

MAMINTI!!!!

Ez SZUPER!!!!!!!! Kép Kép Kép HURRÁ!!! Kép Kép Kép

Betti
betti73

Maminti!

Férjecskéd tudja már? KépEz annyira jó!!! Szívből örülök a zebracsíkos tesztednek.

Betti
betti73

Maminti!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Betti!
Köszi!Kép
Tudja. Negyed6kor felkeltem, megcsináltam a tesztet, aztán kiráztam az ágybólKép Nem tudom, mennyit fogott fel kómásan az egészböl, mindenesetre visszaaludt...Kép Reggel mondta, hogy még fel kell fognia, hogy apuka lesz. Nekem isKép

Kép
Kép
maminti81

Hát, Maminti!
Alig térek magamhoz...Egy Erdélyi baba! Nem semmi!
Mit érzel? Kinek mondtad el?

Most már hiszel a boszikban?Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok! Kép

Maminti,
HATALMAS GRATULAAAAAA! Kép
Mit szeretnél a táblába, gólyát, zebrát?! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Nolina,
Nagyon boldog születésnapot kívánok Neked! Kép

Kép

Kata
kata1977
Hatvan

AZT A MINDENIT!!!!!!!KépKépKép
Maminti hatalmas gratula!!!!!!!!!

zsuzska80
Szombathely

Maminti, gratulálok!!!Kép
Ezt a TiédKép
És remélem a köv.képen a Te zebrád jön szembe a topik zebráival és őszig legalább ekkora csordában futkároznak felénkKép
Kép
Kata, Vica köszi, majd igyekszem, hogy boldog legyen ez a napKép
nolina

Köszönöm mindenkinek a drukkokat és a gratulációkat!Kép

Kata!
A gólya jó leszKép

Nolina!
Boldog szülinapot!

Vica!
Hát persze hogy!Kép
Még jó, hogy azt mondogattam, Erdélyben olyan kevés volt az akció, hogy tuti nem fog összejönni!Kép
Még nem tudom, mit érzek. Legszívesebben állandóan vigyorognék, mint egy tejbetök, és újságolnám mindenfelé a hírt. De a páromon és a legjobb barátnömön (és persze rajtatokKép) kívül senkinek nem mondjuk még el. Majd ha minden biztos lesz és rendben lesz.

Kép
Kép
maminti81

Nolina!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Maminti!

Látod, nem görcsöltél rá a dologra és meg is lett az eredménye! Kép Egy jól időzített akció bőven elég a babához. Kép

Betti
betti73

Kata, kérlek dobj egy táblit, látni szeretném Maminti gólyájátKépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Akkor a mai táblák:

Kép

Kép

Kép
kata1977
Hatvan

Maminti!

Ezt a hírt vártam! Nagyon örülök!!! Kép Reméelm ezzel újra beindítod a zebraesőt. Akkor még nekem is van esélyem, mert már egy hete fáj a hasam és le is tettem erről a hónapról.
Erdély ezekután biztos az egyik kedvenc helyetek lesz. Kép

Nolina! Szülinapodra kívánom, hogy legközelebb a Te zebrádnak örülhessünk!

Zafír

Kép
Kép
zafír

Vica,
Mindig akkor kérsz táblát, amikor már pont küldöm! Kép
kata1977
Hatvan

Maminti
Gratulálok a babucihoz!
Tegnap délután ment valamelyik természetfilm csatornán, hogy kicsi zebra született. Gondoltam a topic lányaira.
Az én egyik tesztem is ilyen lett, csak vékony vonallal.

Kata
Hogy javuljon a statisztika, beletehetsz nyugodtan a táblába. Legalább ösztönzőleg hat a többi babára, akik anyukára várnak. Mit szeretnél hozzá tudni?

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Maminti!

Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hahó Mindenki kapja el valaki az én zebrámat ebben a ciklusban, mert nekem most nincs rá szükségem! Kép
De sajna még nem jött meg nekem. Pedig most nagyon várom: legalább elviszi a cisztámat.

Kép
lara26

Szelivi,
OK! Kép
Amik kellenek:
- mióta próbálkoztok
- hányadik ciklusnapon jársz
- hány naposak a ciklusaid
- lakhely
- életkor
kata1977
Hatvan

Asszem, holnap másik gólyát hozok, mert ilyen kicsiben ez nem mutat olyan jól... KépKép
kata1977
Hatvan

Zafír,
A Mamintitól felszabadult drukkjaimat küldöm most már Neked! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata:
Adataim:
Mióta próbálkozunk: 2004. 08.
Ciklusnap: ma 68! (remélem még kitart jópár hónapig)
Ciklus hossza: 32-50
Lakhely: Budapest
Életkor: 25

Kép
szelivi

Sziasztok!

Maminti, gratulálok én is. De jó kedvet csináltál.

Nolina, én is boldog szülinapot kívánok. Úgy izgultam hogy el fogom felejteni márig Kép.

Képzeljétek, nekem már 5 napja 36,8 a hőm. Olyan furi, egy tök egyenes vonal van a grafikonon. Ilyan még sose volt. Minden reggel ott izgulok,hogy menni lesz megint. Tiszta őrült vagyok.

Kép

Kép
vkhajni

Jajj, Kata, nekem tetszenek a új gólyák. Szerintem sokkal jobb mint az előző. Azon nem nagyon látszott, hogy mi van a képen.

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0000ff">Maminti!
Gratulálok!!! Kép
Látod, hasfájás volt, de menzi nem. Nekem is így volt, csak én még barnáztam is. Elég határozott csíkod van, nekem sokkal halványabb volt... Ha pedig rosszul is vagy (hányinger féle) akor annak most örülj, mert amíg rosszul vagy, addig a babának jó!!! Kép Kitartás!

Én a 6. héten mentem dokihoz (akkor már látszott a szívműködés), ultrahang képet is kaptam, de általában 8-9. hét előtt nem nagyon vesznek komolyan. Bár biztos orvosa válogatja.

Jó pocakosodást!

Proone
24+1</font>

KépKépKépKép
proone

Proone!
Pedig már terveztem, hogy megyek, de lehet, hogy tényleg jobb várni. Csak alig tudok a fenekemen maradniKép

Lányok!
Szolgáltatom az "úttörö" zebrát, de tessék ám gyorsan követni!

Kép
Kép
maminti81

Hajni!

Tuti, hogy az 5. cn-on vagy? Ilyen magas hővel? Nagyon fura.

Szelivi!
Te nem tesztelsz? Vagy már teszteltél? Vagy most mi van?

Zafír!
DRUKK!!!

Lehet, hogy hamarosan elindul egy zebracsorda? Kamilla is éppen jó időben nyaral! Kép Drukkolok neki, hogy többet jöjjenek haza.

Betti
betti73

Kata!
A Guglin (Google) kerestem gólyás képet, de csak baba nélkül van. Ha ismersz valami spéci keresési technikát, akkor csak rá kell menni a Képek keresésére és ott vannak. De szerintem amit láttam egyik sem olyan szép, mint ez.

Hajni
Most néztem meg tüzetesebben a táblát és látom, hogy Tatbányai vagy. Én dolgoztam ott másfél évet. Csak az állandó utazás miatt inkább eljöttem pestre.

Kép
szelivi

Hajni!
Tényleg fura az a magas hö. Hm. Vagy inkább ne mondjunk semmit?Kép

Zafír!
Drukk! Hátha mégis bejön a hálókocsi?Kép

Kép
Kép
maminti81

Én most nem merek tesztelni.
De majd lemegyek boltba és veszek tesztet. Csak jövő hét kedden akarok, reggel. Aztán majd a párommal feltöltetem a gépre a képet.
Most csinálok képet és megpróbálom én feltenni a gépre. Ha nem jön össze akkor béna vagyok.

Kép
szelivi

Sziasztok csajok!!

Maminti!!!!
Hatalmas gratula,vigyázzatok magatokra.

Zafír!!
Látom még semmi.Csak nem türelmetlenkedni!!!

Nolina!!!
Boldog születésnapot!!!!

Nem tudom ez a cisztásodás valami nép betegség??Anyit hallani mostanába.Lehet ezektől a fránya gyógyszerektől.Kiváncsi leszek nekem felszívódtak-e??Amúgy Én nem tudom hogy működök,de nem csodálkozom azon,hogy nem jön a baba.Írtam,hogy alig volt meg,erre tegnap megjött rendesen.És ez már a 8 napom.Most nem tudom mi van.12 napig simán meg lesz.Szerintem ezért nincs is peteérésem.Használta valaki a PG53??Vagy valami hasonlót???Már nem tudom mit próbáljak ki.Most megint kész vagyok.Komolyan mondom valamiért nem akar hozzánk jönni a baba.Pedig annyira jó helye lenne,és mennyire várja mindenki.
Na jó nem panaszkodom nem veszem el a jó kedveteket.

Képzeljétek ma talizok Zafírral!!!!Most jól kibeszélünk mindenkit!!!
Csak vicceltem!!!

Beu!!!
Merre vagy???Elvagy tűnve???Biztos főzöcskézel ezerrel!!??
csanita

Na lyányok sikerült megoldanom a képfeltöltési problémát. Persze embert fel kellett hozzá hívni, mert nem találtam a kábelt.
Szégyen, hogy jobban ért a géphez, mint én, pedig soha sehol nem tanulta.

Kép
szelivi

Lányok, köszi a gratukat! Férjemtől kaptam egy csokor virágotKépÉs a Harry Potter első részétKép(a 4., 5. van meg eddig és imádom)
HajniKép, ez volt a trükk, hogy 2 nappal előtte szóltamKép A hőd számomra is érdekes...
Zafír, remélem a következő gratulációmat a zebrámKép miatt kapom és remélem ez még idén leszKép De a köv. zebrát a Te neved mellett szeretném látni!!! Nagyon szorítok!!!
Kép
Én most úgy gondolom, ill. igyekszem erre gondolni, hogy még pár hónapot várhat a baba(de csak páratKép)Merthogy még csak hétfőn lesz egy hónapja,hogy szedem a bogyó-cseppeket és hat hét után ír hatást csak, köv. hónap végén vérvétel és sztem a barátcserje nem fogja levinni a kétszeres prolaktint rendesen, utána CTKép és valszeg bromo jön, ami még pár hónap, mire hat. De ami most nagyon feldobott,hogy 2 hét múlva jön a barátnőm hozzánk dolgozni, itt fog lakni szemben velünk és már nagyon várom, bár kicsit félek,hogy a mhelyen mit szólnak,hogy a mindenki által utáltés most kirúgott exkolléganőm helyére a bnőm jön.Na jó, nem is kicsit félek ettől, de emellett nagyon örülök! Tök jó lesz, annyi mindent csinálhatunk együtt,eddig azért nagyon kevés emberkét ismertem itt.
Szelivi, hogy vagy? Érzel vmit?Most kb hány hetes lehetsz?Pont egy éve próbálkoztok?Elmondod majd,hogy mi kellett a babóhoz?
nolina

Szelivi,
Beraktalak! Kép A holnapiban már látni is fogod Magad! Kép

Csajok,
Ha mindenkinek tetszik ez a gólyás kép, akkor nem erőlködök itt tovább. Nekem is tetszik, csak nem látszik ilyen kicsiben annyira... Én meg ooooylan kis maximalista vagyok... Kép
kata1977
Hatvan

Leírom a ciklusomat, hogy erőt merítsetek. Nektek ennél csak jobb lehet.
1. ciklus: (babagyártás kezdete) 75 nap, Norcoluttal (remények a padlón)
2. ciklus: 34 nap
3. ciklus: 55 nap Norcoluttal
3. ciklus: 50 nap Norcoluttal, + Bromo + Closty
4. ciklus: 33 nap
5. ciklus: 44 nap magától
6. ciklus: ez van most, ma 68 cn.
A párom közben sokat volt külföldön, időzítve mentem ki hozzá 2×1 hétre. Júli 8-án jött haza, úgyhogy max azóta lehetek babás. Egyébként nincs hányingerem, csak a cicim fáj fekvéskor, lépcsőzéskor, meg úgy általában forró. A hasim szurkál, de ez a bélműködésem miatt is lehet, ami elég ritkán működik jól.
A fényképet meg nem tudom feltölteni ide. Meddig kell várni míg kiírja, hogy kész van?

Kép
szelivi

Szelivi!

Hát nem semmi! Drukkolok, hogy most a baba miatt nem jöjjön meg. Hány éves vagy egyébként?

Betti
betti73

Hajni!
Igazán nem azért mondom, de [size=-2]nem akarsz tesztelni???[/size]
Csak [size=-2]halkan[/size] mondom ám...

Kép
Kép
Kép
vica1982

Lányok!
Az előbb jött egy megérzésem!
Hamarosan 5 zebra fog hozzánk benézni!
([size=-2]legyek benne, legyek benne[/size] Bárcsak, bárcsak, bárcsak!
Mamintiét is tudtam ám...Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

25 vagyok, januárban leszek 26.
A dologhoz hozzátartozik, hogy 18,5 éves korom óta fogigátlót szedtem, 21 évesen méhszájsebem volt, ami "rákmegelőző állapotban" volt. Most jöttem rá, hogy 2001-ben műtöttek és nem '99-ben. Egyébként Tri-regolt szedtem, meg egyszer 1 évig Harmonetet (azt abbahagytam 1 évre és akkor is ritkán jött meg).
Na ki tud képet rendesen feltölteni? Mert én nem. Ha valakit érdekel a tesztjeim általam fényképezett homályos képe, szívesen elküldöm emilben, mert én nem bírom feltölteni.

Kép
szelivi

Szelivi!
Engem érdekel:
kecsy@freemail.hu

Kép
Kép
Kép
vica1982

Szelivi!
Húúú! Jó sok mindenen keresztülmentél!
Engem is érdekel!Kép

Vica!
Méltem még reggel, csak nem szóltamKép

Kép
Kép
maminti81

Hajni!

Találtam a fertility-n egy olyan, de olyan érdekes görbét!!! Az illető hölgy szépen elkezdett mensizni a 27 napon, miután lement a hője, de a következő napon szépen visszaszállt a magasba, persze közben 7 napig "mensizett", aztán utána olyan pozitívat tesztelt, hogy csak na!!! Persze ezt csak halkan mondom én is, meg zárójelben....
Amit erre a szakirodalom ír, hogy implantation dip-implantation spotting. Azaz beágyazódás miatti hőesés és beágyazódás miatti vérzés, ami ugye a 10-11 nap körül előfordulhat. 5 nappal ezelőtt mennyi volt a hőd?

Betti
betti73

Az előbbihez: pé+10(11). nap. Lemaradt.

Betti
betti73

Vica!

Boszorkánykodj össze nekünk néhány zebrát!! Léccciiii! Kép

Betti
betti73

Azt komolyan nem tudom, hogy kinek lesz, de lesz. Sok.

De ha nagyon érdekel, majd hazamegyek és megnézem a varázsgömbömben....húúúúúúúúúú.

Jósolást is vállalok: Minden megkezdett 10 perc 5000.-
Csak most, csak nektek ÁFA nélkül 3000.-
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Maminti!
Megkaptam, csak nem szóltamKép

Kép
Kép
Kép