Sziasztok!
Törpefenyő!
Boldog születésnapot a gyerkőcöknek, és jó tortadobálást. Kérünk majd képeket. És gyógyuljanak meg hamar a szülinaposok! Hát hogy lehet úgy tortát dobálni, hogy lázas valaki?
Sziszus!
Csak ámulok, hogy mekkorák a gyerkőceid. Te felfújod őket?
Az enyémek nem akarnak olyan tempósan nőni. Na kíváncsi vagyok, ma este megmérem őket fürcsi előtt. Ja, és nem utolsó sorban gyönyörűek.
Judit!
Nagyon sokat nőttek a gyerkőcök. A kép szuper, látszik, hogy milyen szép husik lettek. Te fényképezted?
Vikta!
Hatalmas a pocakod! És hogy te milyen csini vagy! Én álmodni sem mertem volna, hogy olyan maradok. Csak rágondoltam a krémesre és feljött rám egy kiló (összesen 24).
Ildikó!
Örülök, hogy alakul a dolog. De tényleg nem értem, miért nem próbáltad hamarabb? Én majdnem abbahagytam az egyszerre szopit, de inkább feltöltöttem a szopispárnámat. Így már működik. Csak megjegyzem, az egész lakás csupa fehér golyó lett. Néha még a fürdőkádban is golyócskák úszkálnak
Gyöngyi!
Szuper, hogy jön hozzád segítség. Nekem is adott a védőnő egy telefonszámot, de a férjem lebeszélt róla, hogy mégis mit bíznék rá egy idegenre? Mondjuk, van amit megcsinálni, de Péter válogat, és a főzés, amiben a leginkább segítség kellene, rám marad (tegnap túrós csúszát csinált magától még mielőtt felébredtem volna
). Az ablakpucolást meg olyan ciki másra tukmálni, nem?
A lányok csodaszépek. Besorolunk mi is az udvarlók közé. Lehet válogatni, de nem vagyunk erőszakosak.
Az én fiaim egy héten belül felfedezték, hogy lehet ujjat szopni. Úgy csinálják, mint a nagyok. Olyan, mintha eltanulták volna egymástól, annyira egyszerre csinálták. Most már a cumi sem kell, egy picit zavar is, mert az ujjszopásról nehéz lesz őket leszoktatni. De kiveszik a cumit a szájukból, és megy is be a kezük. Nem tudom, érdemes próbálkozni, hogy ne szopják? Vagy majd később? Engem csak azért foglalkoztat ennyire a dolog, mert én is nagyon sokáig szoptam az ujjam, majd amikor rámszóltak, hogy jó lenne abbahagyni, átcsapott körömrágásba. Azóta sem tudom a körmeimet megnöveszteni, mert szakadoznak össze-vissza.
Ma éjjel 9 (kilenc!!!) órát aludtak a gyerkőcök, én pedig hetet egyhuzamban. A cicijeim ébresztettek, majd én a gyerkőcöket. Hát, még a terhességem elején aludtam utoljára ekkorát.
Gabus!
Én biztosan az egyszerre szopit választanám. És szopizzanak gyakrabban, ha úgy van meg az adagjuk. Majd megszokják, hogy nem jön üvegből az áldás, akkor meg majd kiszívják a teljes adagot is, ne félj! Egy kicsit meg lehet szenvedni vele, de megéri. Nekem tényleg csak szopnak, az elején én is pótoltam néha esténként, aztán kiderült, hogy nem a mennyiséggel van baj, hanem este gyakrabban akarnak cicire jönni. Most is legalább hatszor esznek egy nap, de van úgy, hogy hétszer. Attól függ, mennyit alszanak éjkszaka. És fejni javarészt csak egyszer fejek, reggel, amikor nagyon tele a cici.
Na, nem szaporítom itt a szót, megmutatom a legújabb tudományunk:
Ádám:
Gergő:
Puszi,
Annamari