Sziasztok
))
Megérkeztem én is
Szóval pénteken átvettük az új autónkat és hát nem bírtuk ki, hogy ne tegyünk bele vagy 300 km-t
)) És a mamákon kívül nem is voltunk sehol... Majd hétvégén megyünk Sopronba az 5 éves házassági évfordulónkat megünnepelni
Már nagyon várjuk, bár az igazi meglepetés nem a kirándulás lenne, de legalább mi még mindig itt vagyunk egymásnak
Olyan aranyos férjem van, és annyira szeret!!! Én meg IMÁDOM;))) Õ találta ki a "kényeztető" hétvégét
/Bár igaz hogy pár éve nem voltunk sehol sem kettesben... Inkább a lombikokra költöttünk, és szabim sem volt a táppénzek miatt../
Nagyon jó lesz, mert masszázs és hasonlók lesznek a programok
Úgy izgulok, mert én még sohasem voltam ilyenen
) /és Fertő tavi kerékpározás is lesz!/
DE autóval megyünk, úgyhogy rögtön tudunk indulni ha kell
)
Amneris! Tesó ügyben nálunk is ez a helyzet sajnos...
( De nem rajtunk múlik a dolog hál' Istennek
)) Én a hugomra és anyukámra vigyázom, ill. segítem őket a rokkantnyugdíj mellett.
Bátyámat meg nem láttuk már egy jó ideje, hosszú és szomorú történet ez!!! Viszont sokmindent leszűrtem a helyzetből! Nem szabad a szülőknek mindig mindent megengedni!!!!
Renóca! Jó munkát neked
Különben én is kimennék a gyámhivatal helyében
Mikor nálunk voltak a Tegyesztől, hát had ne mondjam meg, hogy mit néztek és hogy.
A hölgy belépett az ajón, a nappalin átlépett 3-om lépéssel, szobákba be sem lépett és vissza 3 lépést, az előszobában meg kitöltötte a papírokat... És mindezt a nagy hó közepén bakancsban
Férjem pedig, mert én csak elszörnyedtem, próbálta mondani neki, hoyg adunk ám papucsot vegye le nyugodtan a cipőjét... De hajhatatlan volt, és végig tocsogott a sáros bakancsban...
Itt nálunk is kijöttek újra, de persze minden nagyon szép volt a válasz
)) Itt azért sokkal jobban megnéztek mindent, de azért szerintem látni lehet, ha valahol nincs semmi gáz
A gyámhivatalban kértek mindenféle papírt, munkáltatóit stb... De tudom, hogy ezt sem minden gyámhivatalban kérnek... Sokan csak aláírják, hogy fennt tartják az elhatározásukat és ezzel meg is kapják a határozatot.
De ti legalább túl lesztek mindenen
))
Nikinozso!
Ismét megdobogtattad a szívünket!
Kingának Boldog Szülinapot!!! Mlyen édes lehet, 3 évesen elégedetten
))
A kislánynak pedig nagyon boldog családot!!!
Hmmm... remélem már nekünk sem kell sokat várnunk!
Nikinozso? A rádióműsor után fogadsz több hívást mint eddig? Gondolok itt a válságheylzetben lévő kismamákra ill. főleg az adományokra...????
Puszi mindenkinek!! Este jövök