Sziasztok
Paga
Ne izgulj ahogy élnéztem én vagyok most a legidősebb a topicban
a magam 38 és fél évével
A fiamat én is 36 évesen vártam, a szülinapom elött egy héttel láttal meg a napvilágot
Marianka
Ez a jó hir
minden rendben és nem kell tovább izgulni apróságok miatt, rendes a dokid
Lingelera
Sajnos van akinél ennyire felfokozott lesz a szervezett védekezése, de ha nincs semmi baj akkor ahogy Titati irta szépen lassan elmúlik és utána már csak élvezned kell hogy pocakos vagy
Az ételeknél meg a szervezeted küldi a jelzéseket és ezért vagyunk kivánosak vagy éppen utálunk meg valamilyen ételt, mert az adott dologra szüksége van vagy nincs a babónak. Momentán én eddig imádtam a spenotot, most meg ha rágondolok is kiráz a hideg, az előző babavárásnál meg az erőspaprikára voltam rákantanva
Esztipeszti
Éppen néztem a táblicskut hogy egyidősek lennénk, ha normális ciklusom lett volna idén, nekem is május 18án volt meg utoljára de az uh szerint a doki modositotta két héttel.
Nicika
Szeretnék én is bekerülni a táblicskuba:
Budapest, 38. um: 2005. május 18., babakora: 9+5, egy baba, második babó
Drukkolunk hogy minden rendben legyen a dokinál és reméljük egy jót mozizhattál
Tünde
Az AFPnél alapból a 0,8-1,2 ig a normál érték, 1,3-1,8 emelkedett, 1,9-2,5 magas érték utána már gázos... De ugyebár ezek az értékek ahogy Cory is irta a nagykönyvszerintiek, tökre befolyásolja hogy megfelelő időben vegyék le, ne előbb és ne később, sőt ha valaki ikreket vár ezek az értékek nem mérvadóak , mert náluk általában ez szinte duplázódik.
Amugy nagyon megértelek téged a félszázalék miatt, sokan nem vállalják be pont ezért. Belül azért sokan érezzük hogy nem lehet baj. Amugy nekem 1,3 volt az AFP szal tökre azt mondhatom hogy normális, de a doki mégis javasolta, mert ugye nem mai csirke katagoria voltam
Ritaa
Ez aranyos a gyerköceidtől: olyan apás
Rendi párod van hogy besegit, hála nálunk is ha valami gond van rögtön segit apa
Anita
Az izgi.hun én is használom ezt a csikocskát, de ide valahogy nem sikerült bemásolnom, segitenél hogy te hogy csináltad a csatolást? köszi
Megyek és lefekszem alukálni a fiam mellé egy kicsit, mert mára már a téglapakolással kidöltem egy kicsit, nah nem kell félni nem erőltettem meg magam tulzottan, de azért a derekam érzi hogy más mozgást csináltam mint eddig szoktam volt.
Ági
9+5