Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt Lányok!

Betti
betti73

Jó reggelt!

Nem volt valami nagy termés tegnap esteKép

Nolina!
Lux Elvira könyve nekem is megvan és nagyon-nagyon tetszett. Elindított bennem valamit...

Betti!
Mértél ma hőt?Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Jó reggelt!

Jelentem, még nem jött meg. De éjjel 2 és 3 között fel-alá sétáltam, mert fájt a hasam és úgy dobogott a szívem, hogy csak na!
Nem emlékszem, hogy a babások között volt-e olyan, akinek mensi-szerü hasfájásai voltak...

Szelivi!
Szerintem is tesztelj még egyet! Aztán meg állj le a melóvalKép

Yucatan!
Errefelé vannak, akiknek csak bogyóra vagy még mindig nem jött meg, jónéhány negatív teszttel (Kata, Zsuzska) Menj el dokihoz, az a legbiztosabb!

Kép
Kép
maminti81

Szia Vica!

Mértem ma is, csak hétvégén nem. Azt hiszem, hogy túljutottam a múlt heti mélyponton. Iszogatom a teát, nyugalom szállt rám. Remélem, hogy sokáig fog tartani ez a nyugalom! Kép

Betti
betti73

Maminti!

Teljesen olyan fájásaid voltak, mint mensikor?
Még most is fáj? Remélem nem!
Jajj, annyira jó lenne, ha bezebrásodnál!

Betti!
Ugye milyen jó ez a nyugalom. Aztán meg fogja magát és elszáll. Remélem nálunk nem...Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kép
Kép
Kép
vica1982

Maminti!

DRUKKKKKK! Kép Teszt lesz? Kép

Vica!

Ez a hónap tuti nyugis lesz! Kép Szombaton hajnalban felrakom a párocskámat a repülőre, aztán egy hétig szalma leszek. Aztán meg szépen várom majd, hogy a hónap végén megjöjjön a mensim. Kép Szeptembertől meg lesz céges angoltanfolyam hetente kétszer, aztán tervezem, hogy megyek jógázni. Lesz elfoglaltság. Kép

Betti
betti73

Nolina!

Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Betti!

En nagyon jó! Ez az, ez az! Tök jó elfoglaltságok!
Úgy szeretnék én is jógázni! Tuti biztos, hogy meglesz az eredménye...
De azért sajnálom, hogy magányos leszel. Biztos lesz akkorra is valami jó kis program.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Köszi a drukkokat! Teszt holnap reggel, ha minden jól megy.

Betti!
Nem lehet jó egyedül lenni 1 hétig!Kép De tényleg jó, hogy találsz magadnak elfoglaltságot!

Vica!
Most is fájdogál. Meg hányingerem van. És nem tudom, hogy azért-e, mert már a feszültség hatalmasra nött bennem...Kép

Kép
Kép
maminti81

Maminti!
Teljesen átérzem, amit most Te. Ilyenkor nincs perc, amikor ne arra gondolna az ember, hogy mi van odabent. Ez így természetes. Ha nem szeretnénk babát, akkor nem foglalkoznánk vele. De szeretnénk, és így mindig erre gondolunk!
Nekem az segített egy kis időre, hogy jó hideg vízzel megmostam az arcom.Kép Próbáld kiKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!

Anita, boldog évfordulót nektek Kép.

Nolina reméljük neki is megfelel a május Kép.

Képzeljétek, én is teljesen szerelmetes vagyok, és tegnap el is múlt a menzim. Megint elég rövid volt hozzám képest, de sebaj, legalább előbb tudunk gyakorolni Kép. Már vittem ki vízforralót a teához, úgyhogy kint sem lesz semmi probléma a teaivással, hacsak nem az íze meg a feledékenységem Kép.
Na megyek segítek anyunak főzőcskézni mert mérges lesz rám.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!
Te is észre vetted már, hogy a mensi végén sokkal-de sokkal nagyobb kedve van az ember lányának "gyakorolni"?
A végén már majd meg hülyülök, hogy múljon már el, mert nem birok magammal.Kép
Olykor ez a 'kívánósság' kitart egész hónapban,(de lagalább a középidőn túlig). viszont előfordult már hogy kb. a 8.cn-on megszünt. A férjem nagy bánatára...Kép
Te hogy vagy ezzel?
És Ti LÁNYOK?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

Mensi után nekem is sokkal nagyobb az étvágyam! Kép Szerencsére ez kitart egész hónapban! Kép

Betti
betti73

Vica, én hasonlóan vagyok mint te. Időnként egész hónapban minden nap, máskor meg hetente egyszer kétszer. Szerintem a hormonjaim szórakoznak. Ja és a dolog általában a péhez közeledve tetőzik és a menzi előtt pár nappal van a padlón.
Na ez elég kimerítő válasz volt KépKép.

Kép

Kép
vkhajni

Köszönöm a válaszokat. Megnyugodtam, hogy nem csak az én hormonjaim "dolgoznak". Ez a hétvége is elég húzós volt. Ahogy vége volt, én már kezdtem volna előről...Kép
Na jó, offolom a témát, mert még kiebrudal valaki minketKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica, a másikban kell folytatni, onnan nem rakhatnak ki Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni, írtam egy regényt a másikbaKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

<font color="0000ff">Maminti!
Nekem volt hasfájásom két napig, mintha meg akarna jönni. Aztán barnáztam is egy-két napot, de mégsem jött meg. Ezek után teszteltem, a 29. cn-en és halványan kimutatta a Babót. Kép (25-28 napos ciklusaim voltak).
Drukkolok én is neked-nektek... Kép

Proone
24+0</font>

KépKépKépKép
proone

Proone!
Köszi! Kicsit megnyugtattál!Kép Én most a 30.cn-on vagyok, holnap teszt...

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok!

Vica,
Kép
Ne aggódj, a pasimra mindig marad energiám. Kép Vagy újratermelődik?! ... Mondjuk mostanában Õ nem lesz otthon, mert megy a Szigetre. Kép Igaz, jön haza napközben, de nemigen fogunk találkozni...

Maminti,
Drukkolok nagyon!!! Kép

Betti,
Teljesen át tudom érezni a helyzetedet (szalmaság...)! Próbálj minden estére vmilyen elfoglaltságot szervezni Magadnak, akkor kicsit gyorsabban telnek a napok! Kép
Tök jó Nektek, hogy lesz céges angol! Régebben nálunk is volt, de az egyik 'nyári szünet' után elfelejtették (?!) újraindítani... Pedig én úúúúgy szerettem! Kép Igaz, a mai napig nem tudok angolul... Kép

Csajok (Főleg Vica és Hajni Kép).
Nekem egész hónapban nagy az étvágyam... Kép Kép

Pussz:
Kata
kata1977
Hatvan

A mai táblák:

Kép

Kép
kata1977
Hatvan

Kata, ezért nem kell pironkodni...Kép
A pasid mulatni megy a Szigetre vagy valami dolga van?
Dobsz táblit? Nem tudom hol tartok. nem is tudom mi lenne, ha nem lenne tábla (meg aki csináljaKép)

Maminti!
El se hiszed mennyire szurkolok!

Hajni!
Hát nem volt idő az ebédnél semmire.Kép
Éppen csak be tudtam kapni a ....kajátKépKépKépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Ja, már dobtál. KösziKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica,
Csak szórakozni megy (meg megszokásból Kép).
Köszi a bókot! Kép
Láttam, jól teleírtátok a másik topikot is! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata, jöhetsz ám Te is valami friss sztorivalKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Na mizujs?
Kihaltunk???

Kép
Kép
Kép
vica1982

Én még egy picikét itt vagyok, de jön a párom és akkor futás lesz. Csak nem tudok mit írni. Épp most fejeztem be az eiplálás-borotválás akciót. ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy úúúúúúútálom.

Kép

Kép
vkhajni

Én is utálom, pedig a múltkor ki is kaptam, hogy elhanyagoltam. Na jó, tényleg ronda volt már, de úúúúgy fááááááj.

Ha most a ciklus végén járnék, akkor már tuti, hogy kombinálnék: rettenetes csoki-zabálási vágyam van! Pedig nem is tudom mikor ettem utoljára csokit.

Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Jaj Lányok, olyan nyomi vagyok! MIndjárt elalszom, pedig van munka bőven. Kép

Maminti!

Van valami újság? Vársz reggelig a teszttel?

Vica!

Most nézem a táblán, hogy a 14. napon vagy! Akciók? Kép Vagy most tényleg kicsit halasztotok?

Betti
betti73

Betti!
Még semmi újság. A OneStep ott lapul a táskámban, de csak holnap reggel fogom bevetniKép

Vica!
Tök furi, én most rágondolni sem tudok a csokira...

Hajni!
Én mostanság nagyon halasztom ezt a mazochista epilálást. Talán eröt veszek magamon, mielött újból kinö az erdö, de mindig lebeszélem magam, hogy úgysem veszek fel ujjatlant meg szoknyát...Kép Férjecském meg kibírjaKép

Kép
Kép
maminti81

Betti!
Biztos Téged is kikészített ez az idióta idő.

Nekem a 12. napon volt PÉ-m. Legalább is akkor szúrt szokás szerint a pocim. (Mindig felváltva. Most éppen a bal petefészkem.) Már jó ideje nem akkor akciózunk, amikor 'kell', hanem amikor jól esik. Most éppen egybeesett ez a két időszak. Mint már reggel is írtam: iszonyú étvágyam van most, úgyhogy estére is biztos lesz egy kis lepedő-akrobatikaKép
Ha igaz, amit a dokik mondtak, akkor nem sok esélyem van a babára, de talán jobb is lenne, ha nem jönne, mert 2 húzós buli még hátra van.
Azt hittem, hogy 16 évesen kinőttem ezt az italozást, de úgylátszik, hogy ha megsérül a lelkivilágom, akkor ez segít. (Fujj, de ronda alkoholista vagyokKép)
Talán azért csinálom, mert tudom, hogy ezután jóóóóó hosszú ideig nem tehetem megKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

Tuti, hogy az idő az oka!

Nekem is szokott szúrni, van hogy mindkét oldalon. Most mensi előtt két nappal is iszonyatosan szúrt mind a két petefészkem környékén. Reméltem, hogy a baba miatt dolgoznak nagyon, de sajnos nem. Nekem a jövő héten lesz aktuális a pé-m. Kép Egyébként meg falom az antibiotikumot, úgyhogy jobb is, hogy a párocskám nem lesz.

Betti
betti73

Vica,
Nekem mostanában nincsenek friss sztorijaim. Otthon csináljuk csak. Kép

Ne is emlegessétek az epilálást! Kép Igazándiból ez az egy ok volt, ami miatt örültem a múlt 7 végén, amikor a kertipartyra készülődtünk és szar idő volt. Így megúsztam a szőrtelenítést! KépKép
Igaz, tegnap megjegyezte a pasim, hogy azért lassan jó lenne leszedni ezt a bozontot a lábaimról... Kép Pedig az Övé sokkal-sokkal szőrösebb! KépKép

Vica,
Én is szeretek 'alkoholizálni'! Kép Néha megkívánom! És rájöttem, hogy az ízét szeretem (berúgni nemigen sikerül...).

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok Lányok!
Én amíg fogamzásgátlót szedtem, akkor nagyon nem volt kedvem "tornázni". Korábban is tartottam 1-1 hónap szünetet, és akkor érdekes módon rögtön az első tablettamentes napon volt kedvem. Az utóbbi pár hétben megint nincs nagy kedvem semmihez.
Tesztelni nem akarok, majd csak jövő hét kedden (akkor meyek dokihoz), addig jó az édes tudatlanság!
Leállni a melóval aug 20 előtt? Főbenjáró bűn lenne! De ha tényleg babás leszek, akkor 17-től nem megyek melózni. Már tervezem, hogyan pakolok ki a benti szekrényemből.
Az természetes dolog, hogy nekem szurkál a hasam mindenfelé? Sajnos nem tudom mire fogjam, mert nagy dolgot már alkottam ma a vécén, és attól már nem lehet.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Szelivi!
Lehet az a babótól isKép

Sziasztok!
Én lépek.
Drukkoljatok!Kép

M

Kép
Kép
maminti81

Szelivi!
Hát nem tudom, hogy birod ki tesztelés nélkül. Egyébként ha jól emlékszem halvány csíkos teszttel nyitottál nálunk, szóval ha az igaz volt, akkor azóta tuti biztos, hogy bármilyen teszt kimutatná.
Nagyon szurkolok jövő keddre.
Nem tudsz másik dokihoz hamarabb elmenni?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kata!
Én meg nem az ízét szeretem, hanem a hatását. Tök jó volt most is dőlöngélni. Olyan rég volt ilyenKép
Biztos most jópáran megbotránkoznak, dehát fiatalság,bolondság.
Szeptembertől viszont visszatér minden a régi kerékvágásba és folytatom a terhes-életmódot.
(Akkor már remélem babával a hasambanKép)

Maminti!
Már le se írom, úgyis tudod.
Á, mégis:

Kép
Kép
Kép
vica1982

Lehet, hogy elfelejtettem volna írni hétfőn, de akkor csináltam egy Gabriel nevű tesztet, ami rögtön kimutatta a babucit. Kicsit szerintem túl hamar is.
Begépelem a teszt egy részét.
"3 perc múlva leolvasható az eredmény. Ha nem jelenik meg piros vonal, várjon még néhány percet. Némely pozitív eredmény már 1 perc vagy ennél kevesebb időnél is megjelenik - függ a vizeletben található hCG terhességi hormon koncentrációjától. Az eredményt 10 perc után, mér nem szabad leolvasni."
Na ami zavar:
"Milyen tényezők befolyásolhatják a teszteredményt? (...) Különböző betegségek, pl. petevezetékciszta vagy méhen kívüli terhesség magasabb hCG koncentrációt eredményezhetnek és ezáltal fals pozitív eredményt okozhatnak."
Na emiatt vagyok egy kissé ideges, főleg, hogy szurkál a pocim. De azért bízok a legjobbakban!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Zsu! Írtam neked mailt!

Maminti! Nagyon sok drukk, hogy pici baba legyen a pocidba!! Kép

Tudom, hogy még meg sincs a baba, de már mindenki sokat költött rá, hogy minél hamarabb megérkezzen, de én abban a hónapban babásodtam be, amikor elkeztdtem szedni az Elevitet. Megerősítette a szervezetemet, és abban is segített, hogy megmaradjon Tökmagka. Kép

Andi
17+3

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Sziasztok!

Maminti, nagyon drukkolok!!Kép
Szelivi, Neked is, bár nálad szerintem tuti a baba! Kép
Vica, én is így vagyok a fog.gátló mentesség és növekvő étvággyal, nálam is rögtön jelentkezett és már nyolc hónapja tart, olyannyira, hogy eleinte a pé környékén kétnaponta akcióztunk, mostmár naponta, sőt akár többször is, csak a kisfickókra vigyázunkKép Ebben a hónapban meg, nem tudom, hogy a Premens+Mastodynon miatt-e, de nagyon-nagyon éheske lettem.A férjem meg nagyon díjazza a "mellékhatást". Tegnap du még bizonytalan voltam,hogy pém volt-e, nahát estére elmúlt a kétség. Így még sosem fájt pé.kor a pocim. Kb 1-2 óráig elég rendesen szúrkált és a bal oldalon. Az elmúlt 8 hónapból csak most harmadszor éreztem bal o-on.Azért este összebújtunk a férjecskémmel.
Nahát, azt hittem csak én vagyok epiláció-halogatósKép Megnyugodtam,hogy nemKép
nolina

Sziasztok délutánosok!

A gyógyszer témához: nekem is a szünetekben, meg miután abbahagytam megnőtt a kívánósságom. Szerintem ez mindenkinél így van, olvastam is errő a Nők biológiája című könyvben. Ez egy mellékhatása.

Epilálás: én csak a lábamat epilálom, máshol nem visz rá a lélek. Itt is szörnyen szenvedek. Különben utoljára talán télen sikerült epilálnom, azóta borotváltam. Vagyis hazudok, egy hónapja megcsináltam az egyik lábam Kép. Szóval én is halogatom, de most időm is volt, meg rá is fért, hát ucccu neki.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Beszámoló az orvosomtól:
Elvittem a 3 ciklus görbéit. Az én görbém ( amit excel táblában láttok)azt mutatja, hogy ebben a ciklusomban nincs peteérés!
Volt UH is ott pedig láttunk egy szép nagy cisztát! Abban egyeztünk meg hogyha elmúlik a vérzés, visszamegyek aztán csinál UH-t és akkor meglátjuk hogy kiürült -e a vérzéssel vagy nem . Ha nem akkor leszedi a korházban. Ennyi.
Azt is mondta, hogy ír nekem peteérést segítő gyógyszert.
<!--attachment: j_lius_cn-250151.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*14.8**j%falius+cn%2exls --><center><pre>
Kép
július cn.xls (14.8 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép
lara26

Lara!
Ez nagyon nagyon rosszul hangzik! Nem örülük, hogy sorstársam lettél... KépKépKépKépKép Nekem most is szurkál miatta a hasam elég erőteljesen... Ma voltam UH-n, és 37*47 mm lett, ami azt jelenti, hogy nem nőtt, de nem is ment össze, csak megnyúlt egy kicsit... KépKépKépKép Csüt.-ön megint kontroll... Neked mekkorára mérte? Tüszőérésed lehetett szerintwem, abból lett a ciszta, csak nem szabadult ki belőle érett pete.

moni

Sziasztok!

Gondoltam, megnézem az esti műszakot is! Kép Ha már egyszer egyedül vagyok itthon... KépKép

Szelivi,
Azt hittem, csak az én hipokonder (basszus, most néztem meg, hogy ezt így kell írni - én eddig éveken át rosszul írtam... Kép) barátnőm képes ilyen tüneteket produkálni: amíg Õ szedte a bogyókat, addig egyrészt hányingere volt, másrészt egyáltalán nem kívánta az akciózást... Nekem ez olyan fura volt... De ezek szerint van ilyen! Kép Igaz, én sosem szedtem ilyesmit, így fogalmam sincs a mellékhatásokról! Kép
Szerintem amúgy csak 'simán' babás vagy! Kép
Héééé, Te nem is vagy benne a táblánkban?! Kép Affffrancba, pedig már úúúúúgy örültem, hogy alkothatok egy újabb zebrát/gólyát.... KépKép
TESSÉK POZITÍVAN HOZZÁÁLLNI!!!! Kép

Maminti,
Én drukkolok rendületlenül! Kép

Nolina,
Azt elhiszem, hogy a párod díjazza a 'mellékhatást' KépKép
Asszem, lassan átnevezhetjük a topikot 'Babát szeretnék - és húzom-halasztom az epilálást'-ra! KépKépKép

Hajni,
Én térd alatt a lábaimat és a hónaljamat is géppel csinálom (mármint a szőrmentesítését Kép), már teljesen megszoktam. Csak ez is oooolyan időigényes elfoglaltság... Kép
A többi részemet meg gyantázom (kénytelen vagyok, mert én oooolyan nagyon szőrös vagyok Kép). A gyantázásban a pasim is szokott segíteni (pl. hátul a combomon) és nagyon ügyesen csinálja! Kép Csak szóljatok, ha Nektek is kell segítség! KépKép
Az intim területeimet meg borotválom (ahhoz naaaagy lelkierő kell, hogy gyantázzam/gyantáztassam...). Kép

Lara,
Ez nem túl jó hír... Kép De reméljük, eltűnik az a fránya ciszta!

Kata
kata1977
Hatvan

Ha már gyanta,a kkor én vagyok a kivétel köztetek. Én 4 hetente járok kotmetikushoz, igaz csak térdig kell, meg hónalj, meg intimrész, de nem fáj. Először akozmetikusom sem akarta elhinni, de amikor jót csevegünk közben, rájött, hogy tényleg. 3/4 óra alatt készen vagyunk úgy, hogy meg a szemöldökömet is megcsinálja.

moni

Móni,
Ha géppel csinálom, nekem sem fáj. Kép Csak az időt sajnálom rászánni. Kép
Mióta vettem gyantamelegítőt, azóta az sem okoz problémát. Nekem sem igen fáj, csak az intim területeken. Ott nem is igen tudom eldönteni, hogy az a jobb, ha magamnak csinálom, vagy az, ha más csinálja... Kép Mondjuk eszembe sem jut kiabálgatni, vagy jajgatni, de azért leizzadok rendesen, ha magamnak csinálom. Kép Nekem csak otthon (ahonnan származom) van kozmetikusom (az egyik legjobb barátnőm), így ha otthon vagyok, akkor Õ szerencsére mindig megcsinálja. Kép Csak néha nem nő akkorára a borotválás után, hogy le tudja szedni a gyantával... KépKép Ott én is jókat tudok beszélgetni! Kép Szoktak is álmélkodni az ottlévők, hogy nekem nem fáj?! Kép Hát már hogyne fájna vmilyen szinten (bár lehet, hogy én hülye vagyok, de az első fájdalom után már érzem, hogy 'elönti az agyamat' a fájdalomelűző hormon(?!) és onnantól már semmi bajom!), de én úgy vagyok vele, hogy mire kijönne a hang a torkomon, addigra már nem is fáj! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Móni!
Hát az enyém nagyobb: 50*41
Azt mondta almányi!

Kép
lara26

Maminti!Várjuk azinfot és szorítunk nagyon!!!!!KépKép

Lara!Milyen gyógyszert írt fel a doki??

Moni, persze talizhatunk, csak szólj!

Andi!Kösz a gyors választ!!Kép