Sziasztok
Nicika
A vérnyomásom a mostani 24 órás mérés szerint sokszor felment 150/90-100 ra, de volt amikor csak 110/80 volt, ezért a doki egy szemmel megemelte és más elosztásba szedeti velem a dopegytet. A legjobb ha beláll majd 120-130/80 ra és feljebb nem megy. A dopegytettel az a bajom hogy a májam nem igazán birja igy tuti hogy terhességem második felére már mást fogok szedni, előzőnél is igy volt.
Aranyos a pocid.
Az enyém abszolut nem fog látszani majd csak nagyon a végén, de nem is bánom igazán, tudod nálam inkább az fog feltünni, hogy kevesebb leszek sulyban
Mariannka
Minden rendben lesz, hidd el, jó mozizást mára
Anita
Ugy ahogy Cory irta, időre szülésnél 4 pecsét kell a dokitól, koraszülésnél elég egy is ha jól tudom.
Csirippiri
Az első trimeszterben nekem szinte eszembe se jutott hogy házasélet, annyira hulla voltam és álmos mindig, aztán a másodikban szépen bepotoltam
a hormonok dolgoztak rendesen
Szerintem a poci szurkálást azért érezzük az elején jobban, mert ugye most nagyon látványosan nő a babóca, később már jóval lassabban és kiegyensulyozottabban növöget és nem terheli le annyira a szervezetet, majd a végén lesz már nagyon nyügi...
Paga
A barátnőm szült ott és nem éppen áradozott róla, mondta hogy csak a dokija miatt volt ott, mert hozzá ragaszkodott, de a korházat szivesen elfelejtené örökre.... (mint általában van akinek valami bejön, van akinek nem, nem vagyunk egyformák)
Esztipeszti
Ez az idő kriminális amit müvel, én magam részéről csak aludnék, dehát a fiam mellett ez elég nehezen kivitelezhető.
Csütörtöktől javulást igérnek, remélem nem egyik pillanatról a másikra lesz ujra negyven fok.
Ági
9+4