Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt Lányok!

Most értem be, voltam az urológián! Hólyaghurutom van, kaptam jó kis antibiotikumot! Kép 5 napig kell szedni. Nem baj, ez a hónap úgyis esélytelen baba szempontból. Majd visszaolvasok!

Zsuzska!

Üdv. újra itt! Kép

Betti
betti73

Zsu!
Azért ne haragudj meg!!!!! Kééééééééééééérlek!
Csak azt sem tudom pontosan, mióta nem voltál!
Ha ezt megírod, akkor 1-2 mondatot mindenkiről írok, csak hogy kiengeszteljelek...Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Betti!
Kép De ez azt jelenti, hogy rövid idön belül rendbe jössz, nincs nagyobb probléma!Kép

Kép
Kép
maminti81

Maminti!
Nem tudom mi volt a neve a strandnak, lépcsőn kellett felmenni, aztán lépcsőn le és ott volt a srtand...Hú, ha ezt tudtam volna, akkor lehet, h talizunkKépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Betti!
SajnálomKép
De fel a fejjelKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok csajszik!!!Jóóóó reggelt mindenkinek.

Holnap minden visszaáll a régi kerékvágásba,megyek dolgozni.Olyan hamar eltelt ez a 11 nap!!!De szegény párocskám már ma ment dolgozni.Annyira nehezen kelt fel!!Sajnáltam szegényt.

Betti!!
Ezek nem jó hírek!!De mihamarabbi gyógyulást.

Velem nem tudom mivan!!Nem jött meg rendesen,szinte csak csipp-csepp volt.Nem értem ezt az össze vissza ságot.Vagy jönne meg rendesen vagy sehogy.Annak tudnék igazán örűlni.
És képzeljétek holnap leszünk 2 éves házasok!!!!DE megy az idő!!!És akkor nagyon meleg volt,40 fokot mértünk.Fólyt rólunk a víz!!Most meg meg fagyunk.MInden összevan kuszálódva.Nem csodálom nem akarnak jönni a babák ebben a rossz időben!!

Zsuzska!!
Jó hogy jöttél,várjuk a képeket,és az élménybeszámolót.

Hajni!!
Ügyesek vagytok,lassan lehet költözni.

Vica!!
Jó lehetett el lazulni egy kicsit!!!Mi szombatra tervezünk egy kis "ellazulást".Azt hiszem ránk fér.

Na majd még jövök,csak megyek a bankba megszabadulok a pénzünktől berekom a lakás törlesztést.
csanita

Hajni!

Sajnálom, hogy megjött. Majd a következő hónap! Kép

Móni!

Jó, hogy ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz. Drukkolok, hogy minden rendben legyen. Sajnos az ember nem lát bele a saját szervezetébe, pedig milyen jó lenne.

Zsuzska!

Remélem, hogy kipihented magad. Ciklusod hogyan áll? Még mindig nem jött meg?

Egyébként hétvégén nem mértem a hőmet. Elegem van belőle, totál meghülyít. Ma reggel azért megmértem, de úgy döntöttem, hogy nem foglalkozom a dologgal. Kép

Betti
betti73

Beuka!

Sajnálom, hogy neked is megjött! Kép Úgy látszik, hogy ez a hónap nem hozott szerencsét nekünk! Majd a következő(k)!!! Kép

Betti
betti73

Anita!
Akkor előre is boldog házassági évfordulót!
Mivel ünneplitek?Kép
Szombaton mi lesz ezen az ellazuláson?
Nem is írtam, hogy milyen szép képeket tettél fel!
Aaaaaaaaaaaanyira ismerős vagy! Lehet, h már találkoztunk valahol? Talán az előző életünknben?KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Igen Vica, caak ennyit szerettem volna...Szuper volt a nyaralás,majd lesznek képek!
Hajokáztunk, a férjem ernyovel repült, sokat ettünk herkentyuket, jól éreztük magunkat.
Szállodában laktunk, de aludni nem tudtunk soha mer forgalmas út mellett
voltunk, és ráadásul emelkedo volt , egyes nagy gáz!
na még írok, ja aztán mentünk még Toserdo-Lakitelekre aztán jöttünk haza és
belénk jöttek.... azért nagy baj nem lett.Szóval nem volt olyan gondtalan, de több volt a jó élmény...
Na megyek ezer a melom!KépKép

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska, tényleg izgalmakkal teli utazás lehetett Kép. Ha ennyi melód van, akkor még szerencse hogy kipihented magad, bár nincs annál rosszabb mint, pihenés után újból dolgozóba menni Kép.

Betti, igen, majd a kövi hónap. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy mindig ezt mondom. De majd egyszer nem Kép.

Különben tök jó ez a kint alvás. Nem sokat gondolkodom a babán, bár tegnap megbeszéltük a párommal, hogy mostmár lehetnék babás, mert már nincs olyan sok nehéz dolog. Reméljük a babánk is hallotta és hirtelen, véletlenül bepottyan a kis fészkünkbe Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Egy cseppet jobb híreket vártam... Kép

Beuka,
Köszi a jótanácsot! Kép Sajna szombaton már pont az volt a baj, hogy nyári cuccot szinte nem is vittünk... Ez az időjárás vmi botrányos! Azért tudtam lelépni pénteken, mert előtte pörögtem, mint a fene és a főnököm azt mondta, hogy álljak már le, elvégre péntek van... Kép Jött értem a pasim (igaz, majdnem ½ 4 volt, mire ideért...), de ez a félóra is nagyon sokat számított! Kép A kis Drágám ugyanis 4-re beszélte meg a találkozót a többiekkel, nem nagyon zavarta az, hogy én elvileg 4-ig dolgozom... Végül így is késtünk kicsit, de nem vészesen sokat. Kép Bementünk az Auchanba és én totál kész voltam attól a tömegtől! Én még ilyet nem láttam .... Alig lehetett lépni (nemhogy haladni) az emberek között!
Az eső szerencsére tényleg nem esett, bár kerti sátor alatt voltunk, így az sem okozott volna nagy gondot! Kép Jó sokat kajáltunk és jó sokat ittunk is! KépKépKép

Zafír,
Tök izgis lehetett, hogy így beugrottál a Párod helyett helyszínt választani! Kép Végül mit szólt hozzá?! Kép

Beuka,
Sajnálom, hogy megjött, de örülök, hogy nem keseredtél nagyon el! Kép A vörösbor-ivászatba én is szívesen beszállok! Kép (Végre vmi, ami nekem is kedvez! Kép)

CsAnita,
Nagyon jók a képek! Kép És nagyon jól mutat a kezedben a kissrác! Kép

Hajni,
Kép
Redőny Kép Egy egész hetet kint lesztek?! Kép Tök jó, hogy így haladtok! Kép

Beuka,
Jó főzőcskézést! Kép Akkor most már lassan tényleg mehetünk a házavatóra! Kép
Lázmérő-összetörés Kép Én ezt jelnek tekinteném...

Sziiiiaaaa Zsuuuu! Kép
Már hiányoztál! Mesélj, mesélj! Kép

Nolina,
Írj azért magadról! Kép

Betti,
A hólyaghurut nem túl jó hír... Kép

Zsu,
Azért remélem ( a kellemetlen körülmények ellenére is) valamennyire ki tudtátok pihenni magatokat! Kép
Az autónak lett csak baja? Nagy benne a kár?

Kata
kata1977
Hatvan

Kata, dobsz egy táblát??legalább ott klátom kivel mi van....
nem lett nagy baja, a lökhárító eltört!

Andi olyan rég írt ide ,másik topicba szokott írni??Mikor irt ide utoljára???Tőle kérdeztem hogy tök sokáig nem jött meg neki aztán most babát vár...Ki tud róla valamit???

zsuzska80
Szombathely

Zsu,
Oooolyan hülye vagyok, megcsináltam a táblát és elfelejtettem felrakni... Kép

Kép

Kép
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Zsuzska!
Üdv itt!

Igazándiból senkivel nincs semmi különösebb újság.

MSE-nek sajnos elment a babája,

Lolitával voltak izgalmak, de aztán minden rendben odabent.

Azóta meg nem volt zebrás, mindenki csak potyog a tábla tetejéről sajna... KépKépKép Pedig most már ideje lenne egy újabb zebrának, sőt egy egész csordának!

Magamról röviden annyit, hogy cystám lett.

Jövő héten megint egész héten Pápán leszünk, mjad ha ráérsz, akkor talizhatnánk, dumcsizhatnánk!

moni

Zsu,
Amúgy nem érzel semmi furcsát?
Nem jutott eszedbe, hogy mégis csinálj még egy tesztet?
kata1977
Hatvan

Maminti!
Most nézem a táblát, lassan tesztelned kellene. Vagy megjött, de nem láttam hogy írtál volna erről.

Vica!
Írtam mailt.

moni

Moni!
Még nem jött meg. De türelemre intem magam, mert 1x már megjártam, a 29. napon jött meg, kb 2 hónapja. És most is vannak olyan pocifájdalmaim, amik a mensire utalnak..Kép
Szóval, HA nem jön meg, holnap megveszem a tesztet és szerdán reggel megcsinálom. De nem nagyon bízom benne...Kép

Kép
Kép
maminti81

Értem! Nme csodálom, hogy óvatos vagy. Mondjuk nekem ez a ciklus vége nem hoz izglmakat, már nagyon szeretném, ha megjönne, felszívódna a cysta, és tiszta lappal indulhatnék!

moni

Maminti,
Mi ez a negatív hozzáállás?!
Tessék pozitívan gondolkodni!!! Kép
kata1977
Hatvan

Ezt még 1 órakor megírtam csak nem küldtem el, bocsi:
Zsu!
Úgy látom mégis megharagudtál. Igazán sajnálom.Kép
Azért leírok pár mondatot:

Lola
Jól vannak, csak sokat van hányingere.

Emese
Elment a babája a 6. héten. Nagyon kivan.

Nolina
Siófokon nyaraltak. Kapott valami új gyogyit, amit 2 hónapig szed.

Proone
Volt egy csepp vérzése, de semmi baj nem lett. Jól vannak.

Maminti
Erdélyben nyaralt. Ez a hónap sikertelen volt.

Hajni
Egyre többet alszanak kint, kész a mennyezet nemsokára redőnyük is lesz.

Móni
Cystája van, HSG-t is csinál neki a doki, de pozitívan látja a világot. Õsztől egyetemre megy.

Zafír
Lengyelországban nyaralt, nagyon tetszett neki.

Kata
Nagy hajtás volt náluk múlt héten. A pasija babás TV műsorokat nézKép

Kamilla
Õ is nagyot hajtott múlt héten h el tudjon menni szabira. Most pihennek (csak elfelejtettem, hogy hol)

Nata
07.10-én egészséges kisfiúnak adott életet. Levente a neve.

Betti
A koll.nője 12 hetes terhes. Lehet, hogy sok munkája lesz.Unja már a ahőmérőzést. Ez a jhónap őt is kiakasztotta.

Editke
Issza rendületlenül a teát, ő is sokat dolgozik.

Ha valakit kihagytam, elnézést kérek!

Zsu, tényleg ne haragudj már meg! Olyan jó kis csapat vagyunk, ne mi kezdjük már el a morgást!

Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Jajj, bocsánat, a Mamintinek írt utolsó mondatot Hajnihoz akartam írni! Bocsiiiiiiiiii!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Egy kérdés.
Ki az aki tudott a fertilytin mégegyszer regisztrálni? Mert én hiába próbálom másik névvel, másik e-mail címmel, nem enged. Valakinek sikerült?

moni

Vica!!!
Köszönöm a gratulációt!!Sajna holnap dolgozom így az ünneplés hétvégére marad.Barátokkal bulizunk eggyet!!Jönnek barátosnőmék is a baba nélkül.Akis drágát a nagyira hagyják.Mióta megszült nem tudtunk egy jót dumcsizni.Szerintem nálunk leszünk,főzök vacsit és persze lesz eszem-iszom!!!Valószínű így 4-be nyomjuk majd,de nekünk ez mát bevált,jókat tudunk nevetni,kikapcsolódni.Azthiszem ez most mindenkire ráfér.Nem tudom honnan lehetek ismerős de mondasz valamit,lehet előző életünkből.

Moni!!
Mekkorák a cisztáid??Bocsi ha már írtad!Annyira feledékeny vagyok!!
Nekem 2 van az egyik a baloldalon,2,5*3,5 elég nagy, a másik még picike.Nekem is mondta a doki lehet felszívódik.Majd szeptemberbe megyek megnézetni.Valószínű túllettem stimulálva a clostival.De az előző dokim nem is nézett uh-val pedig kellett volna mert ez lett a vége.

Csajok valaki megindíthatná a zebra csordát!!!
csanita

Vica!

Holnap délután megyek dokihoz, megkérdezem mit szól ehhez a görbéhez + mondom neki hogy kezdjük el az alapos kivizsgálást. Serintem én vagyok a ludas mert még ez a görbe is fantasztikus. Szerdán indulunk Balcsira.
<!--attachment: j_lius_cn-249592.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*14.8**j%falius+cn%2exls --><center><pre>
Kép
július cn.xls (14.8 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép
lara26

Kata!
Hát, tudatosan nem reménykedem nagyon. Ha mégis megjön, akkor nem koppanok akkorát, mint 2 hónappal ezelött. Persze nagyon-nagyon szeretném, ha nem jönne meg...

Vica!
Nagyon remélem, hogy NEM a próféta szólt belöled!Kép
Egyébként tudom, melyik strandról van szó. Mi mostanában nem oda szoktunk menni, mert van egy szabadstrand is. Pedig a másikat jobban szeretm!Kép Majd szólj, ha mentek megint! Mondjuk jövöreKép Mi addig már nem megyünk le...

Kép
Kép
maminti81

Csanita!
cm-ben írtad uyge? Nekem mm-ben adta meg az orvosom: 42*45, azaz 4,2*4,5 cm Elég nagyok. De nagyon nagyon bízom abban, hogy elkezdett összemenni, holnap megyek UH-ra, remélem jó hírekkel jövök. Ja és én nem szedtem semmiylen gyógyszert, ez csak úgy jött... Kép

Lara!
Miért gondolod, hogy te vagy a ludas? Görbe szerint a 18. cn-on volt pé-d, ebből még bármi lehet! Vagy megjött?

moni

Móni!

Nem lehet ugyanarról a gépről másik névvel regisztrálni a fertility-n. Kamilla már egyszer rájött. Másik gépről tudsz csak, vagy fizetni kell a tagságért.

Betti
betti73

Moni!!

Ezek tényleg nagyok!!De reméljük holnap jó hírekkel jössz!!Nekem a multkori uh-nál nem volt még változás.De szerintem nem uszom meg a leszívást,de nem bánnám mert akkor fog csinálni egy átjárhatóságit is,és akkor már semmi nem állhat az utunkba.

Tényleg,Maminti Zafír,Lara rajtatok a világ szeme!!!Mutassátok meg hogyan kell ezt csinálni.
csanita

Egy kis kiigazítás. A mennyezet még csak a hálóban meg a nappaliban van kész. Különben minden igaz Kép.

Én már most bízom ebben a hónapban. Elkezdem inni a teát, úgy néz ki nyugodt időszakom lesz, úgyhogy már csak akciózni kell Kép.

Nem tudom mitől van ilyen jó kedvem, pedig a várva várt pénz még nem is jött meg.

Kép

Kép
vkhajni

Vica, dehogy haragudtam!!

Nagyon köszönöm!Ari vagy!KépKépKép

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!Azt hittem ma sok zebrás leszKép Ma nem vagyok formába) szerintem "front" van,mert elég hülyén érzem magam! Ez az utolsó hónap ,hogy hömérözök,aztán kidobom.Mert csak ideges leszek töle.Bár lehet hogy pé után már nem is fogom mérni!Szeptemberbe megyek éves vizsgálatra és lehet ,hogy a dokitol kérek egy hormon és vérvizsgálatot,hogy nincs-e valami gáz velem.!Szorgalmassan iszogatom a teátKép,majd fura lesz hogy a ciklus 2.felébe nem kell inniKép.Puszika!!!Sziasztok!!

u.i:Nemsokárra itt a szeptember,és folytatodik a Barátok köztKép.Nagy izgalommal várom.Meg hallotam ,hogy a Gyözike is folyt..!!Még ennyire sosem vártam a Szeptembert!!Kép
Vendég

Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni tőletek: pont egy hete kellett volna, hogy megjöjjön, de nincs jele. Csináltam gyorstesztet tegnap és ma reggel is és mind a kettő negatív lett. A tesztek rosszak? Vagy csak úgy ennyit késik? Olyan jó lenne nem bizonytalankodni, de szerintem nőgyógyászhoz csak jövő héten megyek el. Remélem tudtok segíteni! Ha mással nem, bíztatással! Kép Üdv: egy új babát váró

Kép
yucatan

Szia Yucatan!

Üdv. közöttünk! Kép Bármi előfordulhat, máskor is volt már, hogy késett egy keveset?

Betti
betti73

Nem még nem jött meg. De nekem az a furcsa, hogy a hő nem ment fel 37,0 körüli értékre.Pedig a múlhópapban és az az előttiben fent volt a ciklus végén.

Kép
lara26

Yucatan,
Szerintem mindkettő belefér. Szokott késni?
kata1977
Hatvan

Kép
ez volt a múlt hónap.

Kép
lara26

Yucatan!
Tapasztalsz valamilyen babára utaló jeleket? Pontos szokott lenni a mensid?

Hajni!
Nagyon jó, hogy jó kedved lett! Nem azért mert tudod a szived mélyén, hogy jön a baba? Ez a hónap a Tiéd.Kép Kép Kép

Zsu!
Örülök, h nem haragszol...Kép Kép Kép Kép Kép
Nincs kedved tesztelni megint? Lehet, hogy valaki ott lapul, csak nem okoz tüneteket. Dokihoz sem mész?

Anita!
Hogy-hogy nem kettesben ünnepeltek? Vagy csak én vagyok ilyen beszűkült?Kép
A mi 2.-unk október 11-én lesz, még nem tudom mi lesz. Gondolom elmegyünk vacsorázni, ahogy minden évfordulón. Előtte való nap meg 6 évesek leszünk.
Hogy telik az idő...........Kép

Editke!
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit mutat majd a hormon-vizsgálat. Remélem azért minden rendben lesz. Vagy addigra már másért kell dokihoz mennedKép

Maminti!
Írtam mélt.
Amúgy lehet, hogy majd jövőre meghívnak megint a Balcsira, de nem biztos. Majd szólok. Remélem akkor már javában egy másik topikban trécselünkKépKépKép

Kata!
Mi újság Veled?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Lara!
Nagyon szurkolok holnapra a dokinál!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Zsu!

Szerintem tesztelj egyet! Egyszer egy kolléganőmnek nem jött meg a mensije, elment dokihoz, aki azt mondta, hogy várjon türelemmel, mert meg fog neki jönni. Csak nem jött, csak nem jött, aztán majdnem kifutott az időből, ugyanis nem akarta a 3. gyereket. Mondjuk ez kb. 10 éve volt. Egy kicsit feszült a cicije, más tünete nem volt.

Betti
betti73

Csajok!

Arra gondoltam, hogy olyan nagy a csend zebra-ügyben. Ez biztosan olyan, mint a vihar előtti csend. Szerintem hamarosan olyan zebra-esőben lesz részünk, hogy csak nézünk!KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!!

Ma megyünk vacsizni ketten,de hétvégén baráti bulit csapunk.Mi decemberben leszünk 6 éve eggyütt.Tényleg rohan az idő.

Itt mindjárt esik az eső,annyira sötét lett.Meg hideg is van,vagy csak Én fáztam??
csanita

Sziasztok!
Bocsi, hogy eddig nem írtam, de sok dolgom volt.
Átolvastam az elmúlt napokat, itt ültem vagy egy órát.
Még mindig úgy gondolom (én), hogy van babucim, de dokinál mág mindig nem voltam, csak jövő hét kedden rendel. Szerintem az, hogy még mindig fájdogál a cicim, az ezt támasztja alá. Aztn ki tudja?
A hétvégén muszáj volt elmenni két napra Adácsra, mert úgy volt a meghívás, hogy amikor én ráérek, akkor menjünk. Sajnos megfáztam, agy most taknyos vagyok, de remélem ez nem nagy probléma.
Yucatan
Nekem, még akkor, amikor nem szedtem gyógyszert, akkor is késett 10-20-30 napokat, most fogi után, pedig nem állt vissza rendesen, néha a doki hozta meg. Menj el orvoshoz, nehgy úgy járj, mint én és beleéld magad, aztán kiderül, hogy csak leállt a saját "rendszer".

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Vica!
MéltemKép

Anita!
Jó évfordulózást! Fincsiket egyetek!Kép

Mindjárt lépek.
Pussz!

Kép
Kép
maminti81

Lassan lelépek!

Szia Mindenkinek!

Betti
betti73

Maminti, SZURKOLOKKép

Szelivi!
Nem akarsz mégegyet tesztelni?
Aztán lehet, hogy a végén Ti indítjátok el Zsuzskával az esőt...Kép

Anita!
Itt is hideg van.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Csajok!Fogytam 2 kg(lehet hogy a teátol?),most 44 kg vagyok és jól érzem magam"nem vagyok felpuffadva"KépCsak a közérzetem rosz,amugy nagyon jól vagyok!Nem tudom mér van , de nagyon boldog vagyok,imádom a páromat,valahogy nagyon kedves lettem mindenkivel Kép.Na persze ennek nagyon örülök!!Pusz...
Vendég

Vica,
Nálam még mindig meló-hegyek. A kolléganőm még a héten sem lesz..... KépKépKép
kata1977
Hatvan

Editke!
Lehet, hogy Te is úgy vagy, mint Hajni?
Hajrá! Legyünk már mindannyian zebrásak!!!!!

Kata!
Azért ne hajtsd túl magad! Így mi marad a pasidnak estére???KépKépKép

Megyek haza!

Puszi!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Hajni,Bea sajnálom, hogy megjött!De a májusi babák gyakoriakKép
Kata,holnapután leszek 25 éves, javíts majd ki légyszi. Köszi!
Már meg is vettem a szülinapi ajándékomat. Kép Kép Na vajon mit? Dr. Lux Elvira Anyának születtem és Vekerdy Tamás A pszichológus válaszol 4. részét( gyerekekről felnőtteknek)
Szedem szorgalmasan a premens+mastodynont, egy hónap múlva megyek prolaktinnézőbe. Szerintem ma volt pém, fájt a pocim, de nem 100%, majd 2 hét
múlva kiderül.
Még 40 percig dolgozom ám.
nolina

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?