Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tényleg eltűntek a gyerekes anyukák, de szerencsére a pocakosok tartják a frontot.Gratulálok az uj kispocakosoknak.Múlt héten a Balcsinál voltunk nyaralni. Sajnos nem volt valami jó időnk nagyon változékony volt az idő, igaz ez a ami 32C sem jobb. Nem egyszerú a nyaralás két kis lurkóval , a kajánál van a legnagyobb gond, még véletlenül sem tudtunk együtt vacsorázni a férjemmel. Dorka nem egy nyugis baba állandóan foglalkoztatni kell, talán ha egyszer volt hogy aludt kaja alatt. Na de nem panaszkodom jó volt kimozdulni itthonról.
Dorkának elmúltak a nagy hasfájásai, igy elmaradnak az esti sírások. Forog minden felé leginkább hason szeret lenni, de ha elfárad nem jut eszébe visszafordulni, sirni kezd.Már fel akar ülni , hiába mondom hogy várjon még ezzel.
Megpróbálok friss képet feltenni.
Kingu !Hogy vagytok ? Milyen nagy már a fiad ?
Ti merre laktok ? Carezzaval nemrég együtt sétáltattuk a csajokat, jó lenne ha egyszer tudnál hozzánk csatlakozni, elkélne egy hapsi is a lányok mellé :-)

Edina
antaledi

Kép

Dorkával a Balcsinál
antaledi

Sziasztok Lányok!

Üdv az új kismamáknakKép!

Vki kérdezte, h. Tóth dr. mikor megy szabira (sajnos nem emlékszem, h. ki volt azKép, bocs!). Szóval, aug. 5-től nem lesz bent a kórházban, és ha jól tudom, akkor aug. 21. után rendel újra. Remélem, h. pontos az infóm!

Antaledi!
De szépek vagytokKép! Gratula!!!

Szép napot mindenkinek: Márti (9+4Kép)
csmarti

Ja, és még egy dolog! Gyomorégés, émelygés ellen nekem a Rennie rágótabletta (az egyik fajtát terhesség alatt is lehet szedni) és a Béres MgB6-ja jött be. Egy próbát megér!

Márti
csmarti

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 07:27-kor.
Vendég

Szia Edina!!

Először is nagyon aranyosak vagytok a képen, milyen nagy lány már Dorka baba....jól emlékszem, hogy Botival majdnem egyidősek?....

Köszi hogy érdeklődsz, mi is jól vagyunk, Boti is nagyfiú már, 7kg, jó kis vasgyúró, alig bírom karban tartani, lassan a babakocsiját is ő fogja cipelni ha így haladunk...Kép)
Nehezen viseljük ezt a hőséget, alig akar aludni napközben, ami kicsit aggaszt is, hiszen egy 4 hónapos baba azért még nappal többet kellene durmoljon, de ő nem ér rá aludni, olyan érdekes a világ...Kép
Szoktam neki hűtőfürdőt csinálni délután amit nagyon élvez és kicsit megnyugszik tőle.
Mi a XX. ker.-ben Pesterzsébeten lakunk, gondolom ezer milló km-re tőletek, pedig olyan szívesen csatlakoznék én is.....azért néha olyan jó lenne egy délutáni séta alkalmával hasonló korú babák anyukáival kicsit beszélgetni a mindennapi dolgokról, egymást megnyugtatni meg ilyenek.....
Én képet nem tudok feltenni a fiamról, csak a férjem ő meg dolgozik, de a www.turcsika.atw.hu oldalon találsz a fiatalemberről pár fotót!!

Vigyázzatok magatokra és jó nyaralást ha még mentek....

A pocakos kismamáknak kitartás, állítólag jövő héttől pár fokkal csökken a hőmérséklet....nem 37 fok lesz csak 34..Kép)

További szép napot mindenkinek

Üdv.

kingu és boti
cica29

Apropó: szoptatós anyukák nektek is hullik a hajatok?? Szedtek valami vitamint?? Nekem mindig is hullott valamennyire a hajam de most aztán kegyetlen a helyzet, ha így haladok jövő hónapban hajsampon helyett egy jóképű parókát kell vennem....

Márti Boldog Névnapot kívánok én is!!!!!

kingu
cica29

Sziasztok!

KinguKép: ne ijedj meg, szoptatás alatt ez normális (hajhullás) Kép. Majd elmúlik magától is. (én is szoptatok még - 9 hónapos lesz jövő héten a lányom Kép - és már nem hullik a hajam Kép) Nyugi, nem hullik ki az összes, nem kell az a paróka Kép.

Timi

Kép
Kép
timóca

Az ING Biztosító Rt-t képviselve egy pénzügyi szolgáltatást szeretnék az Ön szíves figyelmébe ajánlani. Ezt a konstrukciót az ING azok számára hozta létre, akik szeretteik, hozzátartozóik anyagi biztonságát mindennél fontosabbnak tartják.

A Patrónus életbiztosítás elsősorban a gyermek életútjának kiemelkedő szakaszaiban nyújt segítséget. Életbiztosításunk szolgáltatása fedezheti a magas tandíjakat, hozzájárulhat az első saját otthon megteremtéséhez, akár az esküvő költségeit is enyhítheti. Segítségével megteremtheti az önálló életkezdés anyagi hátterét.

Amennyiben bővebb információhoz szeretne jutni, kérem írjon nekem a csipkay.peter@ing.hu címre, vagy hívjon a 20/982-3467 telefonon.

Csipkay Péter
gondos_apuka

Sziasztok Lányok!

Nagyon köszönöm a jó kívánságokatKép, aranyosak vagytok!!! Olyan jólesett, h. az idei névnapomon rengetegen kerestek meg, írtak stb., pedig nem is számítottam rá. Sőt, szinte ki is ment a fejemből, h. Márta nap leszKép!

Lilluska!
Kaptam rózsát, tűzliliomot eddig, tőled pedig kardvirágotKép. Ezt a virágot is nagyon szeretem!!! Szép lehet a kerted!

Hogy bírjátok ezt a rekkenő hőséget? Szörnyű! És mellé még az émelygésem, hányingeremKép. Sajnos a MgB6 csak ideig-óráig hat, ha elmúlik a hatása akkor elemi erővel tör rám újra minden, és ettől teljesen kimerülökKép. Már csak pár hét - remélem!!!

Hétfőn nem jön vki a Kútvölgyibe?

Kitartást mindenkinek! Szép 7végét:

Márti
csmarti

Sziasztok'
Augusztus 10-re van beirva a császár-műtétem. Megosztaná valaki velem a tapasztalatait, aki már átesett ilyesmin a Kútvölgyiben? Például azt mondta az altatóorvos, hogy műtét után 1 napig nem érdemes nagyon mozgolódni, mert csúnya migrén lehet belőle, de akkor hogy szoptat az ember? Vagy császárosoknak 1 napig nem is adják oda szopizni a babát? És még mire kell vigyázni, mire készüljek lelkileg? Várom a válaszokat, mert most kicsit aggódom...
Móni
oliva2002

Szia Móni!

Én is császárral szültem novemberben. Nem olyan vészes, nem kell izgulni. Nekem kb. hajnali 4-kor adták be a gerinces érzéstelenítőt (4:33-kor lett meg a lányom Kép), és délben már kelhettem fel (ill. kötelező volt elmenni zuhanyozni). Addig persze feküdni kell, nem is nagyon ajánlott emelgetni a fejet (a migrén miatt). Nálunk az apa végigfotózta, ahogy fürdetik, mérik. Majd behozták hozzám pár percre a műtőbe (csak kicsit, mert hideg van ott), aztán kint odaadták az apának is pár percre (le is fotózták őket együtt Kép). Majd vitték inkubátorba. Délelőtt behozták hozzám is a szobába, rámfektették, de aludt, akkor még nem szopizott. Délben elmentem zuhanyozni (persze nővéri segítséggel Kép), és ebédelni, utána hozták vissza szopizni. (akkor ébredt fel, gondolom) Nagyon rendesek voltak a csecsemősök, segítettek sokat (odaviszik a babát, segítenek mellre tenni, hogy tudjon szopizni). Arra készülj, hogy 1-2 napig nagyon nehéz minden kis mozgás, de nagyon hamar meggyógyul az ember (ha nem hagyja el magát). Nekem nem volt migrénem Kép (a többiekkel, akikkel voltunk, nem volt senkinek).
Ha van még kérdés, írjál nyugodtan Kép.

Timi

Kép
Kép
timóca

Sziasztok,

Régen voltam erre...

Edina: nagyon szépek vagytok, baba mama egyaránt.

Tényleg kicsit eltűntem, mert sokat sír Fanni a pocakja miatt, meg egy kicsit besűrűsödtek a programok, sőt ha minden igaz a héten el is utazunk egy kicsit... velünk minden okés, kiscsaj szépen fejlődik és nagoyn édes. Már kezd gügyöröszni és baromi nagyokat mosolyog, feltéve ha nem fáj a hasa. Egyébként nem sírós, csak olyankor. Szegényke, semmi nem használ és olyankor nagyon sajnálom. Nyugtassatok meg, hogy ez el fog múlni.

hajhullás: tényleg eléggé szar ügy, de remélem elmúlik a szoptatás után....

Ildi: valamikor valami?

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Nem tudjátok véletlen, hogy a Mészáros doki dolgozik, vagy szabin van? Délelőtt kerestem és ki van kapcsolva. (Azért még ma próbálkozom, de ha szabin van, nem akarom zavarni)

Lenne egy kérdésem. A terhességetek elején (ma kezdtem a 7. hetet) nektek is szúrkált a hasatok? Naponta többször beszúr és ez egy kicsit aggaszt.

Szép napot mindenkinek!
Dina

bdina

Bdina
Havd fel a szülészetet, ott biztosan meg tudják mondani, hogy szabin van-e vagy sem Mészáros doki.
(de mintha augusztusban szokott volna szabizni)

nekem is volt ilyen szurkálás, a méh alakul, tágul, a tartószalagok nyúlni kezdenek és az elején érezni ilyen szurkálást. ha nem éles és nem nagyon fáj, akkor biztosan minden ok. de ha nagyon fáj, akkor mindenképpen beszélj vmelyik helyettesítő dokival, hogy nézzen meg!

hajhullás
nekem szülés után 4 hónappal kezdődött és kb. 2 hónapig hullott jó erősen. olvastam, hogy terhesség alatt a hormonok miatt nem hullik, viszont szülés után visszaállnak a hormonok, így megkezdődik a hajhullás. ami a terhesség alatt nem hullott ki, az most szépen kihullik. de elmúlik, nem kell aggódni. vitaminnal rendben lehet tartani, meg csalánteás hajmosás utáni öblítéssel.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor
Köszi a választ, nem vészesen szurkál, csak mintha készülődne megjönni a menzeszem.
Sikerült felhívni a szülészetet, dolgozik. Csütörtökön megyek az első vizsgálatra!Kép Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fog mondani.
Dina

bdina

Sziasztok!

Kicsit le vagyok maradva, egy jo par napos kerdeshez-valaszhoz biggyesztenek hozza annyit, hogy a vedonohoz jaras miatt nem kell sehova bejelentkezni. Mert ahol gyakorlatilag lakik az ember, megha se allandora, se ideiglenesre nincs oda bejelentkezve, ott kell vedonohoz jarnia. A szules utan nem azt kerdezik, mi a hivatalos lakcimed, hanem, hogy hova viszed haza a babat, es az a szerint illetekes vedonot ertesitik a baba erkezeserol. Es akkor o kijon az elso napokban, es o az, akihez a baba tartozik, es akihez az ember terheskoraban jart.

Dina, remelem ez a szurkalas tenyleg csak valami normalis dolog (elso babamnal nekem is volt egy kicsi).
Sziasztok,
Orsi
torsi

Bdina
Nekem is ő a dokim, nála született a fiam, jó kezekben leszel. (lehet szülésnél volt, azért volt kikapcsolva).

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Bdina! Nekem az első 3 hónapban végig olyan volt mintha meg akarna jönni..., de azt mondta a Mészáros hogy ez teljesen normális!

Remélem mindenki jól van! Kép

Pénteken megyek terheléses cukorra. Kicsit izgulo hogy mi lesz. Kép

További szép napot mindenkinek!

Anide

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Bdina,
ma reggel voltam nála a kórházban, nincs szabin. Júliusban volt, de 28-tól már dolgozik. Lehet, hogy szülése volt. Sikerült azóta elérned?

Lara

Lara

KépKép
lara77

Hú köszi a biztatást! Örülök, hogy pozitív dolgokat írtok Mészárosról, megnyugodtam. Tegnap is próbáltam elérni, de nem sikerült. Arra gondoltam, hogy csütörtökön délután elmegyek a Kútvölgyibe előzetes megbeszélés nélkül.
Szerintetek ez cikis? Inkább beszéljek előtte vele?

Dina

bdina

Dina: nekem is volt szúrkálás, sőt végig kírérte a terhességet, nyugi lesz ez még rosszabb is....

johi

Kép
Kép
johanna1975

sziasztok lányok!nem volt és még incs is véglegesen netünk, így én is jól eltűntem. zept közepére vagyok kiírva, én is császáros leszek, Szépia, én kérdeztem anno a tapsztalataidról, pl neszteziológussal mikor kellett bezsélni meg ilyenek... de valaki azóta megelőzött. z jó, hogy legalbb az apuka lehetett a kicsvel...
mi már megkaptuk, illetve beszereztük a cuccokat, még ágy és kád kell, utálok mindent a végére hagyni hát hamar meglett... Kép
Én is Hegedűshöz járok, szűkszavú, d én szereem, nekem alu tapadt a méhlepényem (ez gond, a mellső fali nem, hanem ha ún elől tapad, all) és nagyon figyel rám. nem az a pátyolgatós fajta, de nem is az a dolga Kép
mindenkinek hűvösebb napokat, jöő héttől többt leszek én is.
Tünde

mtunde

Dina,
nem tudom, hogy akkor benn van-e. Kedd délutánonként tutira az Istenhegyin van a magánrendelésen. Meg péntek délelőtt van benn a kórházban a szülészeten. Szerintem csörögj be a kórházba, mert reggel mintha azt hallottam volna, hogy megváltozott a száma (valamelyik ott dolgozónak mondta), de nem vagyok biztos benne. Szóval csörögj be a szülészetre és biztos meg tudják mondani, hogy mikor van benn és esetleg az új számát is, ha megváltozott.

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara77
Felhívtam a szülészetet és azt mondták, hogy nincs szabin. Holnap elmegyek hozzá.

Dina

bdina

Sziasztok!

Ildibaba,
bocsi, most meg én tűntem el, de napközben nemigen van időm a géphez ülni, mert Kristóf néha elég nyüszis ebben a melegben és ahogy leteszi a fejét már ébred is fel, úgyhogy nincs egy nyugodt percem sem. Nagyon köszönöm a hasmasszázsos fogást, ki fogom póbálni. próbáltam már egyébként sokféle fogást, sok helyről, de azt csak akkor viseli el, ha nem fáj a hasa, mert különben teljesen befeszít és úgy nem hat. Hát, majd meglátjuk, remélem beválik.
Sajnos, az éjszakát még nem alussza át, de csak kb. 4-5 óránként ébred fel és 10 perces szopi után szundizik tovább. Egyébként holnap leszünk 2 hónaposak és tegnap már 6 kiló volt a kissrác, úgyhogy nem tudom, mi lesz később, ha így haladunk. Mondjuk inkább egyen rendesen, minthogy bele kelljen diktálni minden falatot!

Jövő héten leruccanunk egy kicsit a Balcsira, úgyhogy sajna ott nem tudok géphez jutni. Már csak azt remélem, hogy marad a jó idő és nem fog esni.

Mindenkinek jó babázást és pocakoskodást,
Dóri

Teszek fel új képet a profilomba Kristófról, ha velekit érdekel.
kiskacsa

Sziasztok!
Abszolút új vagyok erre. Négy napja lett életemben először pozitív a tesztem. Azon görcsölök, hogy a nőgyógyászomhoz menjek-e vele, vagy keressek mást. Ugyanis nőgyógyászként tök elégedett voltam vele, de állítólag a Kútvölgyinél vannak sokkal "bababarátabb" kórházak. Ez mit jelenthet? Szerintetek nagyon ciki, ha elmegyek hozzá vizsgálatra, és szükség esetén később váltok, vagy nem? És: ki szült már Szalai Jánosnál? Van valami tapasztalatok?
Köszönettel:
Kata
ui: bocsi, egyelőre nagyon szorongok...

Kép
wkata

Szia Kata!

Gratulálok a + teszthez. Én a jövő héten (remélem Kép) fogok szülni a Kútvölgyiben Mészáros dr-nál. Mielőtt elmentem hozzá és felkértem, bementünk a kórházba és körülnéztünk. Kértünk egy időpontot a szülészeten és Rákóczi Ági szülésznő megmutatta nekünk az osztályt, feltehettük a kérdéseinket, mindenre választ kaptunk és meggyőzött minket Kép A baba veled lehet éjjel-nappal, három frissen felújított, gyönyörű szülőszoba van, az gyermekágyi szobák 3 ágyasak, vannak fizetős alapítványi szobák (2db 1 ágyas és 1db 2 ágyas). Ha bizonytalan vagy, kérjetek ti is egy időontot és nézzetek körül, úgy könnyebb dönteni Kép Szalai dr-ról sajnos nem tudok nyilatkozni, nem ismerem.

Lara

Lara

KépKép
lara77

Ja és még valami. Más kórházakban is körülnéztünk előtte és a kifejezetten bababarát jelzővel ellátott kórházakhoz képest lényegesen kultúráltabbak a körülmények. A bababarát kifejezés pedig leginkább csak a szoptatásra vonatkozik. A barátnőm, aki a kórházat javasolta, nagyon meg volt elégedve a csecsemősökkel, mindenben segítettek, így a szoptatásban is KépKép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Szia Lara!

Köszi a bíztatást, ez jól hangzik. El fogunk menni mi is körülnézni, bár szerintem nem a közeljövőben. Ugyanis elkezdtem délután vérezni, ma berohantam a kórházba és a vizsgálatok nyomán jelenleg úgy tűnik, épp menstruálok, vagyis túl érzékeny volt a teszt, és "árnyékra vetődtünk" :-( pedig már nagyon beleéltük magunkat... mindenesetre tovább próbálkozunk a menses után

Szorítok nektek a jövő hétre!
Kata

Kép
wkata

Szia Kata!

Azért ne keseredj el teljesen, mert miután megcsináltam a haramadik tesztemet is, ami pozítív lett, és nagy örömömben bejelentkeztem a dokihoz, én is elkezdtem erősen vérezni, még mielőtt a dokihoz eljutottam volna. Nagy elkeseredésembe el sem akartam menni a kórházba, mondván, hogy tévesek a tesztek, és biztos menstruálok.
A férjem nyaggatott, hogy ez semmilyen körülmények között nem gyerekjáték, és igenis elmegyünk a dokihoz. Aztán - igaz, hogy csak egy kicsit - de megnyugatott a doki, hogy ez elő szokott fordulni. Azt mondta, hogy valószínüleg kevés a progeszteronom, és ezért lehet ez. Fel is írt egy progeszteron készítményt, amit majden a terhesség félidejéig kellett szednem, és minden rendben volt.
Azt nem mondom, hogy gyorsan egyhültek a tünetek, majdnem másfél hónapig erős barnás folyásom volt, de aztán szépen lassan elmúlt.

Csináltak Nálad ultrahang felvételt? Az azért elég megbízhatóan ki tudja mutatni, ha terhes vagy. Nálam mindez az ötödik héten történt, és igaz, hogy csak egy pöttyöt láttunk a képernyőn, de a szívhangot már lehetett hallani.

Szóval, fel a fejjel...!
Üdv: kuha

Kép
kuha

Halihó,

csak gyorsan írok néhány sort, mert két hétig a nagyszülőknél leszünk, Gyulán.
Johi, sajnálom, hogy nem jött össze még a randi, de igyekszem, miután hazajöttünk, feltétlenül keresünk, addig is kitartást, minden megy majd mint a karikacsapás...
Dóri, remélem elmúlik a hasfájás, hátha segít a masszázs és az idő múlása.

Kismamik, jó pocakosodást, szülés előtt állóknak minden jót, meglátjátok, ez a világ egyik legszebb és legfelemelőbb dolga!
Babócásoknak pedig szép időt, nem túl meleget!

Ildi
ildibaba

Kata,
én is menstruáltam, miután megtudtam, hogy sikerült. Sőt utána még a 12. hétig 3 naponta véreztem. Szóval ne keseredj el, egy uh tényleg jó lenne! Azért még szorítok. Mióta próbálkoztok?

Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok!

Én is a Kútvölgyiben fogok szülni.
Várható dátum: december 12

Jutka

KépKép
jutka_26

Szia Jutka!

Gratulálok a babódhoz! Melyik dokinál fogsz szülni? És tudjátok már a baba nemét?

Kuha

Kép
kuha

Szia Kuha!

Dr. Tóth Ferenc a dokim.
Kisfiúnk lesz, a neve valószinüleg Előd-Álmos lesz (dupla név)

Neked ki a dokid?

Üdv
J.

KépKép
jutka_26

Jutka!

Nekem dr. Bagdány Sándor a dokim. Nekünk is kisfiúnk lesz, és Gergőnek fogják hívni. És kb. két hét múlva esedékes a szülés, úgyhogy már nagyon be vagyok parázva... Kép

Üdv: kuha

Kép
kuha

Sziasztok!

Voltam Mészáros dokinál csütörtökön. Képzeljétek 3,2mm Gubó és gyönyörű! :D Teljesen szét voltunk ájulva a férjemmel.
Csütörtök óta nem dohányzom. Szenvedtem, hogy nem gyújthatok rá, de tegnap óta rosszulléteim vannak és még csak a szagát sem bírom a ciginek. (Na meg egy csomó minden másnak sem).

Gumicukor, igazad van! Tényleg jó kezekben leszek!Kép

Szép napot mindenkinek!

Dina

bdina

Szia Bdina!

Én is dohányoztam régen és tartottam attól, hogy hogyan viselem maja cigi nélkül. Nagyon jól! Már nem is gondolok rá! Pedig a férjem mennyit kinlódott velem, hogy leszokjak... jött a baba és egyből sikerült.

Jutka

KépKép
jutka_26

Kuha!

Nekem a legjobb barátnől szült 4-én. Amit mesélt az nem volt megnyugtató számomra. Neki sokkal nagyobb a fájdalomküszöbe... és neki is fájt.
Drukkolok neked nagyon!

KépKép
jutka_26

Lányok: régen jártam erre és segítséget kérek. Kislányom Fanni nagyon hasfájós... Sajnos egész nap tehát nem tipikus kólika ami csak este támad.... Eszik és fél óra múlva óramű pontossággal támadnak a fájásmanók és nem is hagyják őt békén soha de soha többet... Sír és sír és sír, és nem tud aludni sem tőle. Már mindent kipróbáltunk: homeo, gripewater, infacol, sabsimplex és társai és nem segítenek. Igazából nagyon félek, hogy valami komoly baja van és attól is félek, hogy nem tud aludni és ez árt a majdani fejlődésének. Babakocsiban hajlandó aludni, de hát nem lehet állandóan ott főleg az esőben még sétálni sem tudunk menni. Szóval ki vagyok teljesen. Tudtok segíteni nekem? Köszi előre is johi

Kép
Kép
johanna1975

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 07:28-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 07:28-kor.
Vendég

Szia Johanna!

Lerágott kérdés, de azért felteszem. Biztosan nem eszel olyat, amitől fájhat a kicsi pocakja? Tea, keksz, tejtermék stb.? A standard allergizálókat gondolom nem fogyasztod, de bármi nem gyanús is kiválthatatja a hasfájást.

Andrea

KépKép
Áron

ÁronAndi: szerintem minden kiválthatja, szóval ez olyan nehéz.... szóval passsssssssszzzzzzz.. én csak tönkölycuccokat eszem, teljeskiörlésű kenyér stb... elvileg okésan étkezem, de ki tudja. Ha nem eszem semmit, akkor én halok éhen....De köszi a kérdéseket.

Lilluska: Néked is köszi a kérdéseket. Vegyük sorra: uh ra majd csak szept4-én megyünk, jó mi addig semmi... Ti hol voltatok?
Masszirozást próbálom mindenfélével. Babamaszírozó olajjal és társaival, de ha fáj neki befeszíti egész testét és nem hagyja.
Hát nem vagyunk díjbirkozók, de 7 hetesen híztunk 930 grammot, ez nem túl sok, de nem is kevés. Szóval jónak mondható.... Kakil, eszik, szóval nagy gond nincs, de akkor mi a fene lehet... Annyira ki tudok készülni, de főleg miatta, mert látszik, hogy fáradt és aludni is szeretne. És csak sír és szenved. Na de ma lenézek a dokimhoz, cska ne essen az eső.

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!!

Johanna!! Nyugi nálunk is ugyanez volt amit leírtál, én abban az időszakban nagyon magam alatt voltam, nekünk sem használt nagyon az Infacol és azt mondták, hogy sajna ezt a nehéz időszakot egyszerűen túl kell élni..Kép( Na de megnyugtatlak, hogy a 3. hónap után tényleg elmúlik ez a gonosz hasfájás és meglásd sokkal nyugisabb, mosolygósabb lesz a te babád is!! Ugye a hasfájós időszakban sokat volt ölben a Boti babánk és most annak a levét isszuk, ugyanis annyira megszokta, hogy leginkább most is csak ott nyugszik meg és egyedül nem igazán akar játszani, folyton 2-3 ember kell őt szórakoztassa csak úgy van el....ezen hamarosan változtatni szeretnénk, mert így is alig bírom el a 7kg-ját, mi lesz ha 18kg lesz..??? Ja és Boti is csak babakocsiban, kinnt a levegőn hajlandó napközben kicsit aludni.....nem tudom mi lesz télen....???
Kitartás és türelem!!!!

mindenkinek szebb és kicsit melegebb időt kívánok a továbbiakban...

üdv.

kingu
cica29

Johanna,
lehet, hogy hülyeség, de nem lehet, hogy a tejcsidre érzékeny? A barátnőm babája sem bírta a mami tejét. Bocsi, ha hülyeség és ezen már rég túl vagytok. Doki mit mondott?

Bdina,
örülök, hogy minden rendben! Gratulálok, hogy sikerült leraknod a bagót és sok-sok kitartást kívánok hozzá Kép

Jutka,
Gratula a babádhoz, ezek szerint a mikulás fogja hozni a csomagot a gólya helyett Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok!

Lara és Kuha! nagyon köszi a bíztatást! Képzeljétek, a tudomány mai állása szerint (a pénteki vizeletmintám alapján) mégis babát várunk!!!
Volt pénteken uh, amin Tóth doktor el is magyarázta, hogy a méhem állapota sem utal terhességre, biztosan nem vagyok az - szerintem annál frissebb, hogy uh-n látsszon. De aranyos volt azért a doki.
Egyébként nem túl rég próbálkoztunk, csak a teszt miatt kezdtük magunkat múlt héten nagyon beleélni. Meg hát 30 felett vagyunk mindketten, és kicsit aggódtam, hogy ez ne okozzon gondot. Tudom, hogy még ezer dolog lehet, meg ez most még nagyon az eleje, de bízom benne, hogy minden rendben lesz.
Sziasztok!
Kata

Kép
wkata

Szia Kata!

30 még nem kor Kép, nem okozhat problémát. A Kútvölgyi egyébként jó kórház, jó kezekben vagy.

SzorítokKép
Andrea

KépKép
Áron

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 07:29-kor.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?