Helló Kaóka!
Most, hogy sikerült elküldenem az előző irományomat, látom, újra írtál!
Igen, fogynom kéne
- de nekem legalább egy tizessel többet, mint Neked! Õszintén szólva foghatnám a lányokra, de egyikkel se híztam az átlagnál többet (12-16 kg), sőt, utána is sikerült visszamennem az eredeti súlyomra (bár soha nem zörögtek a csontjaim
). Mint fentebb írtam, a két nagy szoptatását tkp. kudarcélményként éltem meg, ezért Lilinél nagyon akartam: csak rá koncentráltam, nem foglalkoztam magammal - mikor abbahagyta a szopizást, majdnem olyan súlyban voltam, mint ahogy bementem szülni. Aztán tavaly, mielőtt visszamentem dolgozni (Apa maradt itthon gyesen), 3 hónap alatt leadtam 12 kg-ot, tök jól éreztem magam. De mostanra 15 jött vissza
!!! Pedig nagyon odafigyelek, és mégis
.
Õszintén szólva, amikor az életemről gondolkodom, ez tűnik a legnagyobb problémámnak - minden mást képes vagyok megoldani. Lehet, hogy addig kéne elmennem valami dokihoz, amíg a súlyom - az esztétikai problémán túl - "csak" lelki gondot okoz. De olyan ciki...
Mindenesetre félek így belevágni a babaprojektbe, és Apa is egyre többet mondogatja, hogy a baba érdekében ugorjak neki a fogyinak úgy, mint tavaly, de elkeserít, hogy az intenzitás csökkentésével minden, sőt, több jött vissza
. Bejojozok...
Na, nem kesergek, mert fejben dől el minden, úgyhogy ledobok 15 kg-t, aztán 9 hónap alatt visszaszedek ugyanennyit, és aztán egy nap alatt leadom az egészet... Ezt csinálják utánunk a hapsik!
Ja, én sem szoktam horrorfilmeket nézni, úgyhogy bocs, mégsem vagyok olyan kíváncsi...
Szia!
Kriszta