Új privát üzeneted érkezett!

Fú, tényleg szép nagy már MeaKép Ki gondolná, hogy mi nők, akik ugye elvileg a lapos hasat szeretjük és mindent megteszünk máskor hogy az legyen (bár nekem sose voltKép), most annak örülünk, ha minél kerekebbKép

Én is teszek fel ma reggeli pocakos képet. Bár most talán nem is nőtt az utolsó óta, de azért én szeretem nézegetniKép

Hari 31KépKép

Kép
Kép
hari

Rokica, te kis szexmániásKép Nekem már nagyon nem hiányzik, pedig még nem is vagyok a végén. Ez van. Viszont a kajákat annál jobban kívánomKép
Csináltam olyan finom gyümölcslevest, hogy csak na! Már annak aki szereti, mert pl. az én párom meg se kóstolja. Szerencsére, mert így több marad nekem. Tettem bele fagyasztott erdei gyümölcs keveréket (málna, eper, szeder, áfonya, ribizli), meg meggyet. Hát isteni finom lett! És végre süt egy kicsit a napocska isKépBár még nem voltam az utcán, úgyhogy lehet hogy hideg van.

Hari

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Milyen jót mulattamKép
Rokica!
Tényleg jó a szexmániaKép
Először egy szexshop, most meg egy kis hancúr?Kép Kép Kép
Nagyon édi a tokás babaKép
Nem is tokás! De egy jót nevettem ezen isKép
Na jó, Meáról se feledkezzünk elKép
Most Õ kezdteKép

Szépek a pocakok!
Az enyém tegnap este óta fájKép
Görcsölgetek, de azért nem annyira vészes.
Ma pihenek.
Tényleg jobb az idő.

Hari!
Nincs hüvi, pont jó, legalábbis itt újpestenKép
De befalnám a gyümilevest nyammm...nyam...
De az allergiám már annyira erős, hogy nagyon szenvedek tőle.
Szerintem a gyomromat ahogy nyomja a kicsi drágánk, az okozza. Már nem bánomKép
Inkább vakarózom, mint egy bolhás kutya, csak a baba fejlődjönKép

Más:
Képzeljétek!
Az egyik telekszomszédunk most 6hetes terhes.
Már egy hete kórházban van és lehet, hogy el kell venni a babátKép
Ugyanis 22!!! a cukra!
Mi meg itt aggódtunk a diétákkal, mközben másoknak meg szinte esélyük sincs kihordani a babátKép
Nagyon szörnyűű.
Azért mertem ezt leírni, mert mi már túl vagyunk ezeken a dolgokon. De azért elszomorít.

Jajj!
Tudja valaki, hogy meddig lehet beszedni a Magne B6-ot?
Elfelejtettem megkérdezni a dokit. Én lököttKép

Szmercsa és Anikó még egyben vannak?
Na ez elég hülyén hangzott, de értitekKép
Ma anniyra nem vagyok képben. Olyan szétszórt vagyok.

Megann!
A 3X-os bőrönd az nem semmi!
Viszont ha az Istvánba szültem volna, akkor én több rucit csomagoltam be.
De már kiszedtem, mert a szabolcs utcaiban szülökKép
Én becsomiztam:
4db r.ujjú bodyt 50-est és 56-ost is (2-2db)
4db h.ujjú bodyt - ||- (2-2db)
4db r.ujjú rugit 1db 50-es 3db 56-os
4db h.ujjú rugit - ||-
2pár újszülött kesztyűt
2pár zoknit
1db takarót
5db textilpelust
2db cérnasapit (újszülött)+1db nagyobbat(az is újszülötteknek, csak mondjuk az kb. 4kg-os baba fejére is rámegy)
2db kifogó fürdőlepedőt
Plussz, amiben hazahozzuk ruhák
Nem jut eszembe más, mert már a papírt is kidobtamKép
De azt tudom, hogy az Istvánba mindent kell vinni. Ez nem is lett volna baj.
Ugye minimum 3napot bent van az ember. Ha történik baleset, akkor is legyen tartalék.
Szóval akkor ezek szerint én túlcsomagoltam volna magamKép
Illetve csak a babának.
Most meg csak azt csomiztam be, amiben majd hazahozzuk.
Szerintetek milyen ruhaába kellene hazahozni?
Én beraktam:
2db 50-es r.ujjú body-t (az egyik egy kicsivel nagyobb)
1db 56-os r.ujjú body-t
1-1db 56-os rövid és h.ujjú rugit
1pár zokni
1 newborn overallt
2db cérnasapit (egyik kisebb, másik nagyobb)
Az overall kapucnis és pamut.
Mindjárt felteszek képet ha nem baj.
Szerintem a kocsiig és a kocsitól a lakásig nem fog megfázni. Ja, még egy vékony takaró.
Szerintem még ez is tulzás, de nem tudom, hogy mekkora lesz a baba. Lehet, hogy elég lesz az 50-es méret is, de lehet, hogy kell az 56-os. Ezért viszek két méretet. A másik, hogy jobb ha beviszem, mert nem tudom, hogy a férjem hogyan fog dolgozni. Lehet, hogy nemis tud értünk jönni. Bízom benne, hogy addigra új munkahelye leszKép
Jövőhéten kiderülKép

Bocsi, hogy hosszúra sikeredett az üzimKép

Puszi!
Sziasztok!
Angelani
35+2
(még felteszem a képeket)

Kép
angelani

Elkezdem a képeket feltenni.
Egyik-másik egy kicsit elcsúszott az átméretezésnélKép

Kép Kép

Kép Kép

Kép
angelani

Ez a rugi újjatlan, de van felső része isKép

Kép

Kép Kép

Kép
angelani

Végül az overall.
Ez is elcsúszott, de olyan édiKép

Kép

Bocsi a sok képértKép

Mindenkinek szép napot!
Sziasztok!
Angelani
35+2

Kép
angelani

Angelani!Kép

Nagyon édi rucikKép

Lányok!Kép

Minden kórházba kell vinni ruhát a bébinek???
Én nem csomagoltam, csak a hazahozatalhoz de azt akkor hozza majd párom.

Én nekem egy kis húzos börönd van jól teletömve alapvető dolgokkal:

-4db gombos hálóing
-Tena betét
-Garmastan kenőcs
-1 köntös
-papucs
-melltartók+melltartóbetét(szoptatós)
-eldobható bugyik(Corában vettem őket olcsón)
-poharak, evőeszközök, stb.
-fogkrém, fogkefe, WC papír, zsepi stb.
-1 db kis uszógumi üléshezKép

Nagyjából ezek vannak nekem összetéve.

Nem elég ez????

ezenkívűl az iratok elsznek fontosak:
személyi, házassági, kisköny.

A saját születési kivonat kell???

Mea
mea

Sziasztok!

Mea!
Köszi!
Nem minden kórházba kell vinni rucit.
Én is pont azt írtam, hogy a szabolcsba nem kell és ezért viszem csak a hazajövős ruhákatKép

Magamnak is már nagyjából bepakoltam.
Garmastan kenőcsöt nem vettemKép
Majd veszek. De van Aventes mintám+lesz tejcsi, akkor jó az isKép
Milyen az eldobhatós bugyi?
Nekem 2db gombos hálóingem van.
A szülésznő azt mondta, hogy nem annyira vészes a vérzés. Szerinte még a tena betét is tulzás. Elég az always éjszakai is. Nekem van tena, mert felírta az urológus és 3 csomagért fizettem 496Ft-ot. Most van 72db, ami egy évre elég lenne, pedig csak a normal méretet kértem.
Uszógumit nem vettem. De talán kibírom.

Na lépek pihenni egy kicsitKép

Pusszanccs!
Angelani
35+2

Kép
angelani

Lányok!

A Garmastan kenőcsöt patikában lehet kapni?
Mert az adatbázisban nem szerepelKép
van egy oldal, ahol minden (majdnem minden) gyógyszer szerepel.
www.drinfo.eszcsm.hu
Ott a szolgáltatások-keresések-keresés gyógyszerekre-keresés a gyógyszer neve szerint menüpont alatt lehet beírni akármilyen gyógyszert.
Pl a bephanten kenőcs is szerepel.
Van többféle keresési lehetőség is.
Tök jó, mert elég gyakran frissítik. Amikor láttam a rekélámot a claritine akutról, az is szerepelt már ott is. De a Garmastan kenőcsöt nem találomKép
Mert itt leírja még az árát is. Mindnet amit csak tudni akarsz róla. Nagyon szeretem ezt az oldalt.

Na mind1.
Sziasztok!
Angelani
35+2

Kép
angelani

Most érek rá, most tudok ülni egy kicsit a gép előtt, most tudok olvasni és írni is....
most van kihalva a topikKép Kép

Hahóóóóóóóóó!
Van itt valaki?????

Kép

Kép
angelani

Kép Kép

Kép

Kép
angelani

Kép Kép

Kép Kép

Kép
angelani

Kép Kép

Kép Kép

Kép
angelani

Kép Kép

Kép
angelani

Angelani, tündériek a képek!
Bár gondolom már nem vagy itt, mert ha én itt vagyok, akkor tuti nincs itt senki másKép De én már kezdem megszokni.

Hari

Kép
Kép
hari

Tök jó, hogy ti már a csomagokat gyártjátokKép Nekem fogalmam sincs mit akarok bevinni, de még ki sincsenek mosva a ruhák, úgyhogy egyenlőre még nem idegesítem magam. Nekem még van időmKép

Voltam közben bevásárolni, megint jól felpakoltam magam. Olyan hülye vagyok. Viszont már odatettem a husilevest, éppen fő. Figyeljetek, vettem olyan Johnson's testápolót, ami enyhét barnít állítólag, és most azon gondolkozom, hogy vajon szabad-e azt most használnom. Mondjuk már bekentem vele magam, de gondolom egy alkalomtól biztos nem lesz semmi baja a babának. Vagy az ilyenektől egyáltalán nem lesz? Mert most teljesen tanácstalan vagyok, hogy merjem-e használniKép Még jó, hogy megvettem. De ez nem igazi önbarnító, csak valami nagyon enyhe. Biztos ismeritek. Szóval, vélemények?

Hari

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Nekem azt mondta a dokim, hogy nem kell a kórházba bevinni a babának semmit sem, csak majd azt a ruhát, amiben hazahozzuk. Kedden megyünk CTG-re, akkor majd biztos ami biztos alapon megkérdezem a csecsemősöket is. Én nagyjából ugyanazt pakoltam össze, mint Mea. Azt nehéz eldöntenem, hogy miben hozzuk haza, mert az függ az időjárástól is, tegnap csak 15 fok volt, egy héttel azelőtt meg 38... A babaruhákat csak összekészítem, és Apa hozza be, ha jön értünk.

Én egy akkora marha vagyok Kép Kép Ma megfőztem a husilevest úgy, hogy egyáltalán nem tettem bele sót. Akkor jutott eszembe, amikor már szedtem volna ki a tányérokba. Egyre hülyébb vagyok... Kép Nyugtassatok meg, a terhesség után elmúlik ez az elhülyült állapot???

Ildi 37+1

Kép
vrucsincá

Sziasztok!

Hari!
Szerintem nem lesz semmi baja a babának a krémtől.
Ha nálad nem lép fel allergiás reakció, akkor nyugiKép
Legfeljebb olvasd el alaposan az összetevőket.
Még mindig meg tudod kérdezni a dokit isKép
A hétfő sncs túl későn.
Még nekem is van elég időm, de szeretem ha már el van intézve mindenKép
Még az ágyneműt újra átvasalom és készen is lesz a kiságyKép
Kölcsön kell még kérnem egy digi gépet és lefényképezemKép
Drága párom meg vett a babának egy komódotKép
Mostmár mindenkinek külön komódja vanKép
Tök örülök, mert már alig fértem el.

Na, tényleg lelépek, mert már elfáradtamKép

Sziasztok!
Angelani
35+2

Kép
angelani

Sziasztok!
Létezik olyan kórház, ahová minden cuccot be kell vinni a babának?! Kép
Én 2x, két helyen szültem és sehova sem kellett, most sem kell majd.Szerintem, ha már annyi TB-t, fizetünk, fizetünk a szülésért stb. a minimm az, amig bent van a baba, biztositsanak neki mindent ami kell. Persze esetleg óvatosságból 1-2 dolog nem árt, pl. néhány textilpelus, feje alá, szoptatáshoz, mert az lehet, hogy nem elég amit adnak naponta, + nadrágpelus, törlőkendő, Ennyi.
Én vittem be mellszívót, bimbóvédőt (de nem minden baba fogadja el, most nem is veszek, inkább Garmastan kenőcsöt)és a bugyi mellé azért betétet is (eddig az éjszakai Always-ot vittem, de mostanában ugy olvasom a Tena a gyakoribb.
Papucsból sem árt 2 db (1-ik zuhanyozáshoz) szopis melltartók + melltartóbetét.
Mindenkinek jó pocakosodást, a vége felé tartóknak meg kitartást, már nem kell sokat szenvedni, elmúlik a "bálna korszak" + a feledékenység is.
Judit
30+0
judy68

Sziasztok!

Angelani!
Látom formában vagy, édik a képek!Kép
Én ismét a cicát akrom a kutya füle alólKépKépIde vele de rögtönKépKépKép

Kórházi pakk dolog: Igen biztos több ruci fog kelleni, mint amennyit beraktam, ezt csak a szülőszobára szánom mint első öltözetet, a többit majd apa behozza!

Jók a pocis képek lányok!
Mea, hová híztál te mennyit is??? 12-13 kg-ot??
Semmi nem látszik rajtad......
(Jaj bocs, úgy emlékeztem te a MÁV-ban fogsz szülni)

Hari a te combjad is irigylésreméltóan karcsúak...
Úgy látszik csak az enyém vastagodott meg???
(ráadásul narancsbőrös isKép)

Szmercsa se jelentkezett még ma...

Megann 34+6

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Judit!
Vannak olyan kórházak, ahová be kell vinni szinte mindent. Köztük a Szent István kórház.
Viszont, hogy a mérleg kiegyenlítődjön nagyon bababarát kórház. Korszerűen felszerelt és jó szakorvosokkal ellátva. Elég sok lehetőségekkel.
Viszont nem mindenki él a lehetőségekkel.
Ez vonatkozik a vajúdásra is. Hiába van labda, kád....ha én mondjuk csak görnyedve fekve tudnám elviselni a fájdalmat.
A Szabolcs utcai kórházban mindennel ellátják a babát. Ott nagyon jó a koraszülött részleg is. Viszont a kórházban eddig nem volt 24 órás rooming in szoba. Most vezetik csak be.
De igazad van. A szülés után is jár pénz a kórháznak. Tehát megadhatnának mindent, vagy a lehetőség meglehetne rá.

Vrucsincá!
Ne is törődj veleKép
Jobb, mintha elsóztad volnaKép

Megann!
Szerintem rajtam kívül senki sem hízott így megKép
Mindenki olyan csinos.
A narancsbőr lassan az egész testem ellepiKép
Már expedíciót szerveztek az utcán az emberek, hogy visszadobjanak a vízbe. Véletlen egy óriás bálnát sodort ki ilyen messzire a vízKép
A másik, hogy fulladok is, tehát még hiteles is. Egy fuldokló bálnaKép

Igazából nem bánom, mert a baba a legfontosabb.
Tudom, hogy vissza fogok fogyni.

Nektek nem nehéz néha a mozgás?
Én már igazán terhes vagyokKép
Szoktam mondani a páromnak is, hogy olyan terhes vagyok.
Mint aki nem tud mozogni.
Annyira fájnak a lábaim is, a derekam is.
De ezek ellenére ismég mindig azt szeretném, hogy bent maradjon még pár hetet a babónk.
Pedig sokszor okoz már fizikai fájdalmat is egy-két nagyobb rugása, vagy mikor nyújtózkodik.
Szerintem azt is szokott, mert egyszerre fáj fent és lent. Viszont én nem tudom megkülönböztetni a testrészeitKép
Szerintetek ez nagy baj?
UH-on is régen voltam. Már jó ideje nem is láttamKép
Az utolsó 2 UH-on is csak a doki látta, mert nem volt másik monitorKép
Elvileg utoljára még fejvégű volt. Bár megfordulhatott. A doki ettől nem tart. Mondtam neki, hogy fent nyom, erre azt mondta, hogy a feneke vagy a lába a babának. Pedig nem is látta, hogy éppen most hogyan fekszik.
Bízom benne, hogy még mindig fejvégű. Igaz, a csuklását egész lentről érzem, denéha olyan oldalról. A doki szerint nem baj, hogy sokat csuklik. Illetve ez nem is csuklás, mert nem vesz levegőt csak nyeli a magzatvizet. Ez inkább ritmikus mozgás.

Nekem mindegy micsodaKép
Csak legyen jól a babaKép

Na lépek és abbahagyom a hülyeségeimet.

Sziasztok!
Angelani
35+2

Kép
angelani

Kép

Kép
angelani

Lányok!

Anikóval és Szmercsával mi a helyzet?
Tudtok valamit?
Nekem is lehet sms-t küldeniKép
06 70 523-6202

Puszi!
Angelani
35+2

Kép
angelani

Sziasztok

Kuha, betettelek.Kép
Kicsit hamarabbra mondták a babát? Mert a korod alapján (36+6) Rokicáék után kéne jönnöd szept 1-2-vel...Mindegy, a várható szül(et)ési időpont alapján rendeztem egyelőre.
Módosítások, bekerülések: melvira@freemail.hu
<pre>
Anyuka Tesó (ha van) Baba (várható) szülinapja Baba neve Kórház Kor / Lakóhely Baba/ pocak kora
Zsófy Első baba 2005.08.06 Lilla Pándy Kálmán 22 év / Bcsaba 38 hét + 3 nap
Szmercsa Első baba 2005.08.07 Bátor? Szt. János 25 év / Budakalász 38 hét + 5 nap
Aniko47 5 éves bátyó van 2005.08.10 39 hét + 3 nap
Csillám Első baba 2005.08.20 Jahn Ferenc 27 év / Táborfalva 38 hét + 1 nap
Nemesek Trisztán 2000.06.15 2005.08.20 Bajcsy-Zs 27év / Bp XVII. 37 hét + 3 nap
Falina Első baba 2005.08.26 Noémi Jázmin? Schöpf-Mérei 27 év / Bp III. 37 hét + 1 nap
Vrucsincá Első baba 2005.08.26 Olivér Pécsi Szül.Klinika 27 év / Baja 37 hét + 1 nap
Kuha Első baba 2005.08.28. Gergő Kútvölgyi 26 év / Mogyoród 36 hét + 6 nap
Rokica Első baba 2005.08.30 Zsuzsanna Szt. István 30év / Újpest 37 hét + 0 nap
Pocakpacni Daniella 1998.11.20 és Marcell 2004.04.21. 2005.08.30 Benjámin Ádám Szent Imre 25év / Bp.XIII 37 hét + 0 nap
Baba76 Első baba 2005.09.01 Margit Kórház 29 év / Dunakeszi 36 hét + 2 nap
Pocika Első baba 2005.09.02 New Orleans 29év / New Orleans 36 hét + 1 nap
Popoka Első baba 2005.09.05 Győr 29 év / Győr 35 hét + 5 nap
Kismama2004 Első baba 2005.09.08 Réka vagy Gábor Veszprémi 30év / Veszprém 35 hét + 3 nap
Nedinabp Bálint 2004.03.08 2005.09.08 SOTE II. 28év / Bp XVII. 35 hét + 2 nap
Angelani Első baba 2005.09.10 Erhard Szt. István 28 év / Újpest 35 hét + 2 nap
Minimi Első baba 2005.09.11 27 év 35 hét + 0 nap
Megann Első baba 2005.09.11 Léna Szt. István 26év / Budapest 35 hét + 0 nap
Mea Első baba 2005.09.12 Lívia II. Női Klinika 26 év / Verőce 34 hét + 6 nap
Prüntyi Első baba 2005.09.14 Tünde Enikő Szent István 26 év / Veresegyháza 34 hét + 3 nap
Vukkocska Első baba 2005.09.14 Uzsoki 29 év / Zugló 36 hét + 1 nap
Gviki Első baba 2005.09.15 Zsanett Szt. István 28 év / Bp XVII 34 hét + 1 nap
Kóbor Gabriella 2003.08.28 2005.09.15 Szt. István 30 év 34 hét + 2 nap
Bodza Első baba 2005.09.15 Sarolta Szent István 25év / Bp XIII. 33 hét + 5 nap
Bkriszta Ivett 1994.02.02 2005.09.16 Csenge Schöpf-Mérei 35 év / Csepel 34 hét + 1 nap
Lucretia Első baba 2005.09.20 Bence SOTE I. 25 év 33 hét + 5 nap
Cirmike Roland 2003.05.28 2005.09.24 Réka Tatabányai 27 év/Vértesszőlős 33 hét + 0 nap
Humi Lacus 1987.02.28. és Kristóf 2004.04.30 2005.09.25 Szent István 40 év / XX.ker 33 hét + 0 nap
Tmarie Első baba 2005.09.25 Mirabella Péterffy 25év / Bp XIII. 32 hét + 6 nap
Dudukly Első baba 2005.09.27 MÁV 34 év / Isaszeg 32 hét + 4 nap
Penna Kevin 2003.06.13 2005.09.27 Tamara MÁV 31év / Újpest 32 hét + 4 nap
Nyúlné Első baba 2005.10.03 Péterfy 31 hét + 5 nap
Pipacsvirág Első baba 2005.09.25 Kaposvári 27 év / Kaposvár 32 hét + 6 nap
Jucc Balázs 2002.07.05 2005.10.04 MÁV 32év / Bp XX. 31 hét + 4 nap
Göndörzsóf Gergő 2004.01.24 2005.10.06 Bulcsú MÁV 27 év / Budakalász 31 hét + 2 nap
Benianyu Benjámin 2001.08.24 2005.10.08 Dániel Szt. Imre 34 év / Bp 31 hét + 5 nap
Hari Első baba 2005.10.08 Lili Szt. István 30 év / Bp. XIX 31 hét + 5 nap
Sisotris Első baba 2005.10.09 Bendegúz Szt. Imre 25 év / Bp. III. 30 hét + 6 nap
Dóri_bp Gergő 1998.07.03 2005.10.10 Viktória Uzsoki 28 év / Újpest 30 hét + 5 nap
Davallia Első baba 2005.10.13 Anna Katalin Miskolc Megyei 26 év / Miskolc 30 hét + 2 nap
Ppanna Első baba 2005.10.14 Bp vagy Algír 25év / Algír és Bp 30 hét + 1 nap
And Első baba 2005.10.17 I. Női Klinika 30 év / Bp 29 hét + 5 nap
Uxi Első baba 2005.10.25 Nyírő Gy. 26 év / Bp.XIII. 28 hét + 3 nap
Annamami Első baba 2005.11.13 Márton Szt. Imre 30 év 25 hét + 6 nap
Proone Első baba 2005.11.29 Tünde vagy Tamás Szt. Imre 24 év / Bp XXII. 23 hét + 4 nap
</pre>
penna

Angelani!

Ne izgulj, biztos le fosz fogyni és jóhír, hogy a narancsbőröd is el fog tünni!
Egyik nagyon jó barátnőm kozmetikus(talán már írtam), sok mindent lát ő, mindig vannak kismamák is a vendégei között, és ő is mondta, hogy ez tök hormonális eredetű narancsbőrösödés, és hogy szülés után ez is szépen vissza fog húzódni, mert a hormonjaink ismét nagyot változnak!
(változzon is, legyen jó sok tejcsinkKépKép)
Tehát már csak pár hét, és indulunk a regenerálódás utján, immáron a kis örökösen bőgő porontyunkkal kettecskénKépKépKépKép

Szmercsa jól eltűnt, vagy pihen, vagy a kórházban van, bár még adtak neki pár napot a dokik, de mi meg már nagyon követeljük a babát, úgyhogy bármi lehetKépKépKép

Apropó kozmetika: Ti mikor akartok menni az utolsó nagygenerálra(fodrász, manikűr, pedikűr, kozmetikus)??
Megann 34+6

Kép

Kép
megann

Mea!

Zsófyról nem tusz valamit???
Õ csücsül a tábli tetején, neki most kellene épp szülnie!

Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Pont most néztem én is a táblitKép
Zsófy?
Nekem is rögtön leesettKép
Szegény, őt nem is említettükKép
Bocsika!
Hol a baba?
Remélem valaki elindítja a babaesőtKép
Kép

Sziasztok!
Angelani
35+2

Kép
angelani

Sziasztok
Csak röviden tudok jönni.
Amúgy jól vagyunk, sokat szaldgálunk a ház miatt (ma pl a villanyásszal voltunk kint, holnap építész), és nagyon sok intéznivaló akad.
Rámrámjött a selejtezhetnék, eltökéltem, hogy kacatokat, több éve nem használt ruhákat nem viszek át, inkább kuka vagy Máltai Szer.Szolg.
Pocakom bazinagy, mivel Tamó már rég fejvégű, állandóan a rekeszizmomon gyakorolja az elemi járást. KépLégszomjam is soxor van, szóval én is egyre terhesebb vagyok. És a gép előtt sem tudok 10-15 percnél többet ülni, nagyon kemény lesz alul a hasam.

Csaszira
Arnica montana CH15 (vérzéscsill, sebgyógyulás)
műtét előtt 1x5
utána napi 2x5 golyó
A gátmetszés is seb, úgyhogy arra is jó.

Jó 7végét mindenkinek
üdv
p 32+4
penna

Sziasztok!

Korházi cucc: nem kell mindenhova babaruha, de a TAJ-kártyát, házasségit, személyit meg kiskönyvet vigyétek. Szerintem a hazahozós rucit sem kell elvinni, mert a korházakban ált. nincs gardróbKép. Jobb behozatni ami kell. A Garmastant én se lelem a recept nélkül kapható cuccoknál. Receptköteles? Az aventes krém vagy a bepanten nem jó? Melyik jobb minőség/árban? Úszógumit most vettem a rosmanban 300Ft, jó így nyár végén, a leárazásokban meg lehet venni. Mit csinál aki februárban szül???

Fejvégű baba: az UH szerint az enyém is az, amikor mondta a doki majdnem felrötyögtem, Hari jutott eszembeKép: a baba végén fej van. A szerdai uh-hoz képest az enyém megfordult, mert a másik oldalon érzem csuklani, de a cuki 6cm-s talpikát továbbra is a gyomromba nyomickálja. Ezt főleg reggeli után gyakorolja. Én az elején nem kűzdöttem hányingerrel, most pótolomKép.

Mávkorház: vagyunk vagy négyen, akik oda készülünk, de szerintem a szüléstörténetek mindenhol izgisek.

Penna: ha selejtezel (erőt, kitartást!), elég ha a zsákokat elviszed a közeli bevásárlóközpontba, már minden coránál meg auchannál láttam olyan nagy fémládát, amibe bele lehet tenni a ruhákat. Én, ha ilyenre szánom el magam, előtte áthívom a tesóimat (vica versa müxik), hogy "kukázzanak"Kép. [Privi: Ctg-re és laborra mikorra hívott be a doki?]

Ezt a mai napsütéses, kicsit szeles, nem túl meleg időt prolongálnám, jól vagyok (légszomj, szétfeszülő hasfal leszámítva), nem dagad a lábam, de a rucik szépen megszáradtak.

Szép, mozgalmas estét mindenkinekKép

Dudukly (32+4)
dudukly
Isaszeg

Sziasztok!

Bár már bejelentkeztem, de nem vagyok valami aktív író, pedig olvasgatni szoktam benneteket.

Angelani!
Honnan veszed ezt a sok jó képet? Nagyon tetszenek!

Látom itt több állatbarát is van. Mi is most kicsit el vagyunk foglalva, mert 2 hete kaptunk egy kiskutyát, aki most 10 hetes. Kicsit olyan mintha a gyerekre gyakorolnánk.... Rengeteg időt szánunk rá.

Nem tudtok valakit aki szeretne kiscicát?
Anyuéknál egy idegen macska lerakta a kölykeit, és ők már nem szeretnének többet a sajátjaik mellé.

Még egy kérdés: a mi babánk nem túl sokat mocorog, más is volt így vele, amikor ennyi idős volt, mint én?

Köszi: Bojti
28+3

Bojti és Gábriel

Kép
bojti

Elkezdtem bepakolni a kórházi pakkomat... A babacuccal most elbizonytalanodtam, és egy külön hátizsákot telepakoltam babacuccal. Kibontottam egy adag újszülött pelenkát - OLYAN PICIK!!! Kép

Én is az Istvánban fogok szülni, ahol nem adnak ruhát, csak napi 5 pelenkát, ami vagy elég vagy nem, meg ilyen kenőcsöket. Tehát én viszek pelenkát is, popsitörlő kendőt is, ruhát is. Mindent. Magamnak még mindig nincs bepakolva... valahogy az sokkal nyögvenyelősebben megy. Valami mindig eszembe jut hogy még hiányzik.

Ma megyünk a Gellért fürdőbe, párom fejébe vette, hogy sokkal jobban fogom érezni magam egy kis lebegés után. Lehet hogy igaza van. Most már fekve is kifulladok, még a legjobb ülni egyenes háttal. Sokat szoktam ringatózni a labdámon. Angelani, egyáltalán nem vagy egyedül, már nekem is igencsak terhes ez a terhesség. Nehéz a baba, egyre nehezebben mozgok, most már tényleg egyre nehezebb akár ülni vagy hajolni is, mert úgy érzem, nem férünk el a hasamban. Éjjel nehezen alszom, minden két órában felébredek pisilni, ami még hagyján, de valahogy nem tudok kényelmesen elhelyezkedni. A hátamon nyomja a rekeszizmomat a baba és fáj, jobb oldalamon elzsibbad vagy megfájdul a jobb karom, ami fáj szinte mindenhogy. A lábaim meg valami félelmetesen hatalmasra dagadtak tegnap. Komolyan megdöbbentő volt. Karcsú bokáim voltak, most meg ha megmozgattam a lábfejem, hurkák jelentek meg.

Most már tényleg nem bánnám ha minél előbb kijönne a baba. Tegnap rántott padlizsánt csináltam vacsorára, a párom meg kotyvasztott egy isteni paradicsomszószt, de egyenlőre nem úgy tűnik, hogy bármit is "hatott" volna. Kép Viszont finom volt.

Nekem még le se ereszkedett a babám. Kép Még mindig fent randalirozik.

Kiváncsi vagyok, mit mutat jövő héten a CTG.

Utolsó munkahetem! Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok
Garmastan nem receptköteles, simán lehet kérni. Sztem még a drogéria részen is kiadják. (Nekem nem jött be, mert tulképp sebesíti a cicit, ill. a hegesedést, varrasodást segíti, és azért egy varras sebbel sem tuti a szoptatás.) Én végül Bepanthent használtam+bimbóvédőt (Aventes) amíg begyógult.

Dudukly
25-én megyek laborra a Csillához a kórházba, és 1-én kenetvételre meg uh-ra a dr-hoz.

Megyünk az építészhez
üdv
p 32+5
penna

Rókica!

Hihetetlen, nagyon stramm csaj vagyKépMég jövő héten is dolgozol!Le a kalappal!Kép
Ez a pakolás ügy tényleg nehéz!
Én is tegnap bedobáltam a táskába az én cuccaimat:2törülköző,1 kéztörlő 3 hálóing,1köntös, meg az a kevés babacuccot, és máris majdnem tele van a táskaKép pedig ez még a fele se, annak ami kell. Hát még oda is 3 bőrönddel kell mennem???KépKépKépKép
Ezek szerint te minimum 2 db táskával mész???Egy a babának, egy neked???

Garmastan: Lányok, ne szenvedjetek már ennyire ezzel a nyamvadt kenőccselKépKépKépÉn bementem a patikába és kértem egyet, semmi fennakadás, semmi...
Egyből tudta a nő mire gondolok, olyan volt mintha egy levél C vitamint kértem volna.
Mellesleg volt vagy 1500-2000 ft, ha jól emlékszem!
Egyébként biztos hogy a Bepanthen meg az Aventes is ugyanolyan jóKép

Alvás:Az enyém is pocsékra sikeredett ma, pedig a héten egész jól aludtam(az elmúlt hetihez képest).
De rájöttem, szerintem megint az volt a baj, hogy nem voltam eléggé fáradt.
Amikor tanultam, meg tegnap(amikor már 5 kor a tv-előtt döglöttem), rosszul aludtam.
Hétközben meg amikor sertepertélek akkor egész jól alszom!
Lehet hogy ez a megoldás???

Na megyünk Auchanezni, legalább a mai éjszaka teljen jól...

Szmercsáról semmi hír....hát hová tünt ez a csaj???KépKépKép

Megann 34+7 vagyis 35+0KépKépKép

Kép

Kép
megann

Nekem az egyik nyári babás anyuka aloe verás kenőcsöt ajánlott a mellbimbóra. Tkp nem is kenőcs, hanem az a cucc amit a szádra is kensz.

De a legtöbben azt javasolják, szellőztetni kell a mellbimbót, szárazon tartani, és hagyni rászáradni kolostrumot/anyatejet, mert abban olyan immunanyagok vannak, amik elősegitik a gyógyulást.

És vigyázzatok a helyes mellrehelyezésre. Nem a mellbimbót kell csócsálnia a babának, a mellbimbónak hátul kell lenni egészen ahol a torka van, akkor nem fog kisebesedni.

És nem szabad a szülés előtt pár héttel szappannal mosni a mellbimbókat, mert kiszáradnak és akkor könnyebben sebesednek. A dörzsölést se javasolják, amit szoktak mondani, hogy "edzeni" kell a mellbimbókat. A mellbimbónak rugalmasnak kell lennie, hogy kibirja a baba szopizási kisérleteit, nem kidörzsöltnek.

Most kezdtem el olvasni a Picik és Kicsik c. könyvet, megrendeltem Amerikából angolul hogy a párom is okuljon. Nagyon jó! Ajánlom mindenkinek. Akár használtan, mert az új ára kicsit húzós, 8000 forint. De tényleg minden kérdésre kitér, és tele van képekkel, jótanácsokkal. Használtan már akár feleannyiért, vagy még kevesebbért meg lehet szerezni apróhirdetésből.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!Kép

Megann!Kép
Ohh köszi a bókot de tényleg 13 kg plussznál tartok 52-ről 65-re híztamKép

Zsófyról sajnos nem tudok semmit és múltko megkért ne is írjak rólaKép
Sajnálom.
Szerintem már nem fog írni nekünk.

Szmercsával, Anikóval vajjon mi lehet???
Mert ez a front még nekem is betettKép
Úgy fájt este megint a pocim és éjjel isKépKépKép

Rátok nem hat így ki a front???
Rendesen fájt nekem és keményedett.

Szerintetek ilyenkor be kéne szaladnom a kórházba ???

A dokimnak múltkor is említettem, azt mondta sajnos sokan így vannak ezzel frontok idején, ennyit mondott.

Mea
mea

Megann:

Csak Szmercsára tudok mutogatni már megint, mert pénteken kiderült, ő is dolgozik még! Mondjuk otthonról, de akkor is!!! Nem semmi. Jóslófájásokkal még dolgozni. Gyanús nekem hogy igy csendben van, lehet már ment szülni? Kép

Nálunk párom pakolja a táskámat, nagyon nagy lelkesedéssel vetette bele magát a feladatba. Én csak kirakom, hogy mit kell begyömöszölni a táskába, ő meg pakol. Mondjuk én utálok is pakolni, ő meg ilyenkor úgy érzi, van mit tennie. Kép Ami nélkül nyűgös tud lenni. Sajna igy bele is akar szólni, hogy mennyit pakolhatok. De hát ez a legkevesebb, ha kibirjuk hiszti nélkül (akár az én, akár az ő részéről) szülésig.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Szerintem feleslegesen mennék be a kóürházba, csak múltkor egy nem terhes barátnőm ezt mondta hogy miért nem megyek be ilyenkor???

De tudjátok én nem vagyok az a ki egyből rohan....
Lehet hogy baj, de azt úgyis érzem ha már elviselhetetlenül fáj.

Már néha azt kívánom mikor így fájdogálok, hogy lassan kibújhatna a bébi dehát még 2 hetet min. bent kellene maradnia.
akkor már 37 hetes leszek és akkor már jöhet szerintem.

Néha úgy feszül a hasam, nem is tudom hová akar még tágulni meg hogy tud e egyáltalán.
Hát lehet hogy most jönnek a kis striák majd.
Azt meg úgyis csak szülés után látni állítólag igazán sokaknál.

Jó lenne megúszni.Kép

Tegnap vettem babának kis kocsicipőt, nem igazán vagyok oda a márkás babaruhák és cipőkért de ennek a rózsaszínű kis édinek nem tudtam ellenállni, majd mindjárt dobok fel képet rólaKép

Magamnak csak egy papucsot vettem tegnap.

Párom meg jól bevásárolt magának.

Az eladócsajok meg csak mosolyogtak rám és nézték a hatalmas pocakomatKép

Mea
mea

Rokica!Kép

Olvastam soraidat, hogy már Neked is nehéz a pocivalKép
Hát ilyenkor már valóban terhes ez nekünk, dehát a cél lebegjen előttünkKép

Én már úúúúúúúúúgyyyyyy izgulok!!!

El sem hiszem, hogy hamarosan kezünkben tarthatjuk a bébinketKép

Mea
mea

Baba és szopizás:

Picik és Kicsik jótanács:

A babának is meg kell tanulnia szopni! Van neki egy kereső reflexe, meg egy szopi reflexe, de ettől ő még nem tudja, hogy a szopizással jobb lesz neki, elmúlik az éhsége. Nem tudja a helyes sorrendet sem. Ezt mind meg kell tanulnia! A kereső reflexet az váltja ki belőle, ha az arcát megsimogatod. Egyszerre csak egyik oldalt, hogy tudja, merre kell fordulnia! A kereső reflex hatására elforditja a fejét és nagyra nyitja a száját. Ha ilyenkor belegyömöszölöd a melled, akkor remélhetőleg kiváltja a szopó reflexet, de nem biztos! Mert ezt a koordinációt meg kell tanulnia, hogy először keres, aztán szopik, és ettől tej jön, és a tejtől ő jobban érzi magát. Tehát türelmesen tanitgatni kell, hogy ezt a sorrendet megtanulja helyesen.

Közben pedig neheziti a dolgot persze, hogy te magad is bénázol, hacsak nem vagy már tapasztalt anyuka.

Csak türelem és kitartás!

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Mea!

Sajnálom hogy Zsófyról még azt se tudhatjuk meg, hogy jól van-e és 2in1 van e még!
Azért ha esetleg véletlenül beszélsz vele, vagy a család valamelyik tagjával át tudod adni az üzinket, hogy gondolunk rá, szorítunk neki, és jó egészséget kívánunk...az nagyon jó lenne!Kép

Mea! A te babód 2 hét múlva már kész óriás lesz, eddig is az voltKép, úgyhogy biztos érett lenne a kinti életre. Én az enyémben nem vagyok biztos, 33+0-n jósolt neki az orvos 2 kilót, szerintem jobb lenne, ha inkább tovább maradna, hogy még gyarapodjon egy kicsitKép

Róki!
Ne is mondd ezt a szopi dolgot, képzeld én egyszer már álmodtam azt hogy szoptatok és egész jól mentKép
Remélem a valóságban is így leszKép
Ti nem szoktatok álmodni arról hogy már megszületett a babátok???
Velem már többször is előfordult, és nagyon jó
érzés voltKép

Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok!
Angelani, ne gondold azt, hogy csak te nézel ki esetlenül! Ilyenkor ez természetes, el fog múlni. Képzeld el én hogy érezhetem magam: eleve súlytöbbletem volt min 10 kg, vagy több, most hiába csak 7 kg körül hiztam, hatalmas a pocakom és mint az első kettőnél is elejétől fogva lent van és előre "nyúlik". Bárki meglát, azt mondja, hú, mindjárt szülni fogok, jó lent van a hasam és hiába mondom, hogy ilyen, ilyen is volt és még csak a 30. héten vagyok. Mellesleg rettenetesen csikos a hasam, a régi csikok mellé jöttek ujak, és hiába kenegettem még az első terhességnél - alkati dolog is ez, majd szépen elhalványul idővel. Lehet, hogy könnyen beszélek, mert én már nem vagyok annyira fiatal és végül is a túlsúly miatt szinte már megszoktam, hogy nem hordok olyan cuccot, amiből kint van a hasam...
De neked majd biztosan elmúlik az a kis narancsbőr .)
Én sem tudom pontosan behatárolni, melyik testrésze hol van a Babusnak. 30-án voltam 4D-n ott derült ki, pont forditva képzeltem el - keresztben fekszik, talán még mindig, ugy érzem és ahol a fejét hittem, ott a fenekét dugdosta ki.Ez természetes, hogy nem érezzük pontosan.

Bojti!
Nekem is volt egy időszak, mikor kevesebbet mozgott a Babus, egy pillanatra aggódtam is, de aztán ujból aktiv lett, sőt időnként ugy érzem túl aktiv.

Penna!
Betennél engem is a táblázatba? Igaz, nem irok mindennap, de azért jó lenne ugy igazán tartozni valahova.
Leirom az adatokat:
Tesók: Edina, 1997,03,12, Martin 2001,10,18.
Szülés várható ideje: október 15., Baba neve: nincs még, de a Dominik érlelődik bennem, Dél-pestiben fogok szülni, Csepelen lakom és 37 éves vagyok.
(hozzátok képest vénasszony!)

Mindenkinek kitartást és a vége felé tartóknak sok pihenést (utána ugysem tudtok!!)
Judit
judy68

Sziasztok!

Biztos mindenki ebédel: Jó étvágyatKép
Csak bejelenkezem, hogy még meg vagyok -egyben vagyok.
Nagyon pocsék a kedvem, fáj-keményedik a hasamKép
Éjszaka alig alszomKép
L E G Y E N , M Á R , V É G E!!!!!!

Olvasni szoktalak benneteket ,de írni sincs kedvem. Most is csak egy kicsit panaszkodom ,aztán megyek pihenni,.
( mi az a pihenés???)

Szépek a pocak képekKép Meg a babaruhák isKép

nagyon megvisel ez ez idő -vagy nemtudom , hogy miért vagyok most ilyen???Kép

Remélem ti azért jobban vagytokKép
Szép napot mindenkinekKép

Csilla 38+2
csillam

Ja!!!

Volt nálam a védőnő!,és azt mondta ,hogy a következő CTG-re vigyem magammal a csomagom is!
Mert szerinte ott fog tartani a doki!

Ez kedden lesz! Úgyhogy ha kedden nem jelentkezem ,akkor tényleg bent tartottak.

Majd küldök sms-t!
csillam

Szia Csilla!
Ne keseredj el!
Mostmár igazán a végén vagy, csak egy pici kitartás, és nemsokára annál nagyobb lesz az öröm! ;)
Nyűgösebb napjai mindenkinek vannak,de ez is elmúlik, most minden kényelmetlen, sehogy sem jó, de legalább nincs 40 fok és valahogy mégis próbálj meg kicsit pihenni, ha napközben jobban tudsz, akkor pihenj nappal amennyit lehet és gondolj a kisbabádra, akit nemsokára a kezedben tarthatsz, és akiért most ugyan kicsit szenvedni kell, de ha megszületett, majd nagyon boldog leszel!!! Kép Kép
Kitartás!!!!!!
judy68

Csilla!Kép

Hsonlóan érzem magam én is ezekben a napokbanKép

Majd csak elmúlikKép

Mea
mea

Sziasztok!

Már vagy 2 órája írtam egy üzit, de látom nincs seholKép
Még jó, hogy elmentettem Kép
Sajnos sok itt a "baleset".
Bemásolom.

Sziasztok!

Dudukly!
Hogy néz ki az a olcsó úszógumi?
Mekkora?

Bojti!
A gépem van tele mindenféle képpelKép
Már-már selejteznem kelleneKép

Rokica!
Aludni még csak-csak alszom, de én is forgolódom.
Neked aztán jól be kell pakolni babaruhátKép
Igaz, a párod be tudja majd vinni akár naponta is. Nálunk még nem stabil a helyzet munka ügyben. Ha szept. 1-jétől máshol dolgozik a párom, akkor lehet, hogy talán csak egyszer fog tudni bejönni. Tehát nekem vinnem kell a hazajövős rucit isKép

Judit!
Igazából nem nagyon zavarnak a kilók, csak itt a lányok mutogatják csinos alakjukat és közben azt mondogatják, hogy mennyit híztakKép
Erre reagáltamKép

Csilla!
Örülök, hogy jelentkeztélKép
Én most is épen fulldoklok.
De nekem még jóval több van hátraKép

Mea!
Én egyik nap úgy görcsöltem, hogy már a párom modta, hogy szerinte szülök és menjünk be a kórházba. Én csak mosolyogtam. Szerintem is nagyjából megérezzük majd az igazi jeleket. Egyszerűen nem is féltem és nem is gondoltam a szülésre. És még egyben vagyunkKép

Lányok!
Rokicának igaza van.
Már régen én is olvatam, hogy a babának is meg kel tanulnia szopizni.
Ezért sem jó, ha a kórházban megzavarják a cumisüveggel. Akkor nem jól alakul ki nála a szopizás, nem szív erőteljesen és eldobhatja magától a cicitKép

Viszont olvastam az egyik topikon, hogy a Penny Market-ben lehet kapni valami Baby clean popsitörlőt tök olcsón, azt hiszem 299Ft-ért.
De nem ez a lényeg, mert mi megvesszük a 600Ft-os Johnsons-t is. Állítólag elég érzékenyek rá a babák az elején. Viszont ez az olcsó aloe verás és nincs benne semmi mesterséges illat és szín sem. Passz, de már nem emlékszem, hogy hol olvastam és a babanet nem hajlandó keresniKép
De megpróbálok utána járni. Ebből látszik, hogy nem mindig a legdrágább dolgok a legjobbak.
Egyébként a babaszobán és más helyeken is elég sokan adogatják el a johnsons termékeket. Csak sokan azzal a címszóval, hogy nekik nem tetszik.
A kolleganőm (mostmár kettőnek is)a babája allergiás rá. Persze később ez elmúlhat, de még 1-2 hónaposan nagyon érzékeny a kicsi bőrük.
Pedig nekünk is van 8 csomag johnsons a szekrényben és még krémünk is van, meg 2 féle olaj isKép

Bár a legelején úgyis csak gyógyszertári krémeket, kenőcsöket használunk. Mondjuk a kolleganőmék is csak a törlőkendőt használták és teljesen kipirosodott a baba popija meg a nunija (bocsi, nem tudom, hogy írjam le másképpen). Szegény, meg még jobban törölte neki, mondván biztos nem jól törlögette meg és a pisi kicsípte. A doki meglátta és rögtön rávágta, hogy johnsons. Na Õ tuti tud valamitKép
Pedig én tényleg johnsons mániás vagyokKép

Na befejezem.
Még olvasgatok, mert már itt a sok marhaság közepette, lehet, hogy lehagyok valakitKép

Puszi!
Sziasztok!
Angelani
35+3

Kép
angelani

sziasztok,

én vagyok az, Zsófy, nem engedett be a régi nevemen egy jó ideje a gép ide és lusta voltam új e-mail cÍmet csinálni, a régivel pedig nem engedett újra regisztrálni ez a ...babanet, valamire mindÍg kiÍrta, hogy már foglalt...

Most meghatott, hogy még gondoltok rám, és gyártottam inkább egy új e-mail cÍmet és bekukkantok, néha olvaslak titeket, én sem felejtettelek el benneteket!

Nagyon szépen köszönöm a jókÍvánságokat, nagyon aranyosak vagytok, én is mindenkinek csak sok-sok szép élményt kÍvánok és sok boldogságot, semmi gyermekágyi depit!Kép

Mi Lilla babával még egyben vagyunk, de a szülés kiÍrt időpontja nem 6., nem tudom hogyan kerülhetett ez az info a tábliba, bár UH szerint már elmúltunk 40hetesek, még "csak" 38+4 vagyunk.
augusztus 17-ére vagyok kiÍrva de a doki szerint bármelyik pillanatban érkezhet a kicsi, nagyon várjuk és végül is a kiÍrásig is már csak 10 nap van hátra, túlhordani csak nem fogomKép remélem.

nem akarom sürgetni, állÍtólag az érett tüdőszövete a babának ki fog választani egy hormont ami "üzen" a placentának, hogy hagyja abba a progeszterontermelést és válasszon ki oxitocint, ami tudjátok mihez vezetKép
Lilla baba tudni fogja, mikor a legjobb kijönnie!

a nyákdugó már a 36.héten elkezdett kijönni, néha 10percenként jönnek keményedések de eddig még mindÍg elmúltak és nem kÍsérte őket különösebb görcs. a hasam iszonyat nagy, néha ugy feszÍti a baba, hogy már szinte fáj és úgy érzem szétreped, kinyomja a kis popsijával a lábacskáival a kis huncut LillaKép mindÍg mondom neki, hogy kijöhet, ha akar, de alul tegyeKép
szerencsére eddig fejfekvésű, beilleszkedett a buksijával ahogy kell, a méhszájam is bő 2centire nyitva volt legutóbb a vizsgálaton, kedden megyek a 39.heti ellenőrzésre, NST-re, nemsokára pedig remélem szülni isKép iszom a málnalevélteátKép

mindenkinek sok puszy,
Zsófy
zsofy

Sziasztok!
Nekem már a fiam születésekor (2001) azt mondták (doki, védőnő...) hogy Johnsont ne! Nálunk popsitörlőben sokáig a Pampers vált be (a vastag), ezt pl. Tescoban időnként dupla vagy tripla csomagban tök jó áron lehet venni. Az én gyerekeim ekcémásak voltak(időnként még mindig), fürdetőt, posikrémet csak gyógyszertárit (recepteset) használtunk elég sokáig. Most már ugyan a Gabit használjuk mint fürdetőt és hajsampont, de olykor, ha kicsit valamiér csúnyább a bőrük Lubexet veszek (ez kimondottan ilyen problémás bőrre való, de nem olcsó)
Pelusban sokáig a Pampers-re esküdtem, vagy a Liberóra, csak az kicsit mindig drágább volt, az utóbbi időkben kb már 1 éve DM-es Babylove-t veszek. Nem drága és jó sok pisi belefér. 1-2x vettem ilyen nagyon akciós pelust Tescoban v. Auchanban, meg is jártam, folyton kifolyt a pisi, vagy reggelre szétesett a pelus és hullott ki a mag.
De hát ugye végül is mindenki maga dönti el, tapasztalja meg, hogy mi jó neki ill. a babájának.
Angelani!
Ha nagyon unatkozol, küldhetnél nekem sok-sok jópofa képet, én sajna valamiért nem tudok leszedni.
Itt lehet privibe küldeni, vagy adjam meg az email cimemet? (már csak azért, hogy miattam feleslegesen ne terheld a topicot, meg gondolom ide hosszadalmasabb feltenni)

Puszi mindenkinek

Táblázatba hogy lehet belemenni?
judy68

Sziasztok!

Zsófy!

De jó téged látniKép Kép Kép
Örülök, hogy jól vagytok! De attól függetlenül, hogy el van írva a tábli, mégis hamar a kezedben tarthatod a kicsi LillátKép
Ez a tietekKép

Kép

Judy!
Rengeteg képem van. Milyet szeretnél?

Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Sziasztok!

Zsófi! Jó, hogy jelentkeztél. Te már nagyon a finishben jársz Kép

Angelani! Te kérdezted, hogy meddig lehet szedni a Magne B6-ot? Én megkérdeztem a dokimat, azt mondta, hogy a 37. hétig.

Szmercsa jól eltűnt, tutira már kórházban van. Már én is szeretnék ott tartani...

Ma rájöttem, hogy nem vettünk eddig zoknit Olinak, úgyhogy gyorsi vettem is két pár nagyon édi disneyset. Így néznek ki:

Kép

Úszógumiból mi a legkisebb méret? A Tescoban az 51cm-es volt a legkisebb, létezik annál kisebb is?

Ildi 37+2

Kép
vrucsincá

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?