A kisfiamat Vilmosnak hívják, és idő közben 4 hónapos lett, pont ma.
Hogy mennyit alszik, az változó. Reggel korán ébred, úgy 5-6 körül, de ha szerencsém van, még visszaalszik egy kicsit. Délelőtt alszik kb egy órát, délután pedig egy hosszabbat, 2-3 órát, de azt többnyire kézben, mert ha leteszem, akkor hamar felébred. Este 9 körül alszik el.Persze vannak napok, amikor másképp alakul, de általában így van.
Csak anyatejet kap, méghozzá igény szerint. Hat hónapos koráig nem is fogok neki mást adni.
Babaúszásról én is csak ennyit tudok, hogy állítólag van. Én nem szeretem az uszodákat, mindig összeszedtem valami fertőzést, meg nem is vagyok az a szívderítő látvány. Ráadásul a doktornénink is azt mondta, hogy 3 éves kor alatt nem javasolja, így több érv szól ellene, mint mellette.
Akkor már inkább a torna, bár az igazság az, hogy nem szeretek időre menni sehova, mert az olyan macerás.
Én is úgy terveztem, hogy majd rendelem a kaját, de úgy néz ki, a kisfiam tehéntejallergiás, ezért nem ehetek akármit.
Így kénytelen vagyok főzni, még szerencse, hogy a kisfiam mellett bármit meg lehet csinálni, persze nem mindig akkor, amikor én akarom.
Egyébként elég nyugis baba, talán azért is, mert megpróbálok én igazodni hozzá, és nem stresszelem felesleges napirenddel.
Tettem fel néhány új képet az albumba, itt meg tudod nézni őket:
www.babanet.hu/album/main.php?album=3596&p=2584349