Sziasztok!
Jó rég nem jártam erre. Na már akkor hárman vagyunk "igazi" erzsébetiek? És hol vannak a "betolakodók"?
Mariann! Kicsi lánykám nekem is a második házasságomból sikeredett
Ez a soroksári bõrgyógyászat valami magán dolog, vagy TB alapon mûködik? Kell beutaló? És egyáltalán hol van? Nemrég voltam bent a munkahelyemen, és egy kolléganõm pont Soroksáron ajánlott egy bõrgyógyit, ott a Hõsök terén abban a tüdõs épületben van. Na ezt jól megasszondtam, igazándiból nem tudom mi a böcsületes neve, csak mindig oda megyünk tüdõszûrésre. De csak arra aztán slussz. Nálunk most az a helyzet, hogy ha nem kenem pár napig a szteroidos krémmel, akkor pár nap alatt újra szörnyû lesz a bõre. Márpedig nem akarom állandóan ezzel kenni. Továbbra is az okot szeretném megtalálni.
Judit! Üdv itt a szûk erzsébeti körben
Júj, valami baj van a János utcai ovival? Az pont a Nagy László mellett van, egyik osztálytárs tesója is odajár. Sulit már döntöttetek? A nyílt napok gondolom már lefutottak nem?
Ja, még a játszótér. Hát én nagyon ki vagyok akadva, hogy nincs itt egy normális játszótér. Most ugyan itt a Tátra téren csináltak valamit, egy leheletnyit javult a helyzet, de mivel nincs bekerítve idõnként ugye rongálás van. Nem hiszem, hogy gazdaságosabb állandóan helyreállítani, mint egyszer keríteni. Hihetetlen, hogy egy csomó belsõ kerületben ott vannak a szebbnél szebb bekerített, gondnokos fa játszók, itt meg ugyanazok a vas dolgok vannak, mint gyerekkoromban. Ja, nem is igaz, nem teljesen uazok, még azok közül is eltûnt néhány. A kutya (meg a macska) szar meg külön "öröm". Egy élmény a homokozás. Egyébként csodálkozva tapasztaltam micsoda kutyafuttatót építettek az sztk mögé. Komolyan mondom megbecsültebbek a kerületben a négylábúak, mint a kétlábon alig totyogók.
Na errõl ennyit.
Sziasztok
Kati