Sziasztok
Cici kérdésben nekem most az van porondon, hogy egyre jobban érzékeny és a fiam még nem mondott le a napi 3 szori adagjáról szopi terén, igy elég nyüglődés már számomra, bizom benne hogy lassan elhagyja és akkor jobb lesz.
A csikoknál főleg az utolsó hetekben kell nagyon vigyázzni, vagyis inkább ugy irom, hogy jóval fokozottabban. Volt olyan kismami ismerősőm akinek egy szem csikja sem volt a 38. hétig, majd az utolsó két hét alatt lett egy halommal, sokszor ugy ahogy már irtátok genetikai kérdés is.
Egy fontos dologra hivta fel anno a dokim a figyelmet, hogy szülés után, amig pirosak a csikok nem szabad napoztatni, mert akkor nagyon csunyák maradnak, ellenkező esetben ha vigyázunk a nappal akkor szépen "kifehérednek" és kevésbé lesznek láthatóak.
Cory
Körzetileg nem lakunk annyira messze amugy, de majd augusztus végén meglátom hogy mi lesz, még a régi védőnőmhöz megyek, majd ő bemutat az újnak aki helyette lesz.
Te mikorra tervezed felkeresni őket?
Szisz2
Köszi szépen a bókot
átadtam a fiamnak
Era
Egy vigasztaljon, hogy lassan vége lesz az émelygésnek, legalábbis én ebben bizom. Talán az időjárás hülésével is jobb lesz majd a közérzetünk, a kajával én is hasonlóan vagyok, sokszor rosszabb vagyok mint a fiam
Hidd el leszünk mi még farkaséhesek, akár egy lovat is megennénk egy ültőhelyünkben
Márti
Gratula pocaklakó méretihez
Névügyben én még nem gondolkodtam, előbb megvárjuk majd hogy ki lapul a pociban, és demokratikus alapon döntünk apával, fiu név az ővé, lány név az enyém, persze azért egyeztetünk is ;) Nekem az első babónál lánynévnek a Fanny volt izzitva, de most hogy marad e nem tudom, annyi szép régi magyar név jött vissza manapság.
Ági