Sziasztok!
Titati
Szerintem az utsó mensitől számolják. Gondolom a tarkóredő mérés miatt kérdezed. Nemrég olvastam itt a neten, hogy a 10. és a 14. hét között mérik. Csak még annyit hozzátettek, hogy a 12. héten az ideális. Nekem sem a 12. héten volt, hanem 10+2-nél. Mire megyek a köv. uh-ra addigra meg már 13+2 leszek. Gondolom akkor is ránéz majd.
LÁnyok!
Este aki teheti nézze meg a National Geographic-on az Élet az anyaméhben c. ismeretterjesző filmet. 2 órás és nyomonköveti a dolgokat egészen a fogantatástól a születésig. Én már láttam és nagggggyon jó. Ma lesz 9-kor. Ettől bizti elszállnak majd a negatív gondolatok.
Tunka
Én napra pontosan tudom mikor készült a babó, hogy mikor fogant meg az meg már megint más kérdés. Nekem össze visszák a ciklusaim. Tehát, hogy mikor volt peteérés azt nem tudom, dehát nyilván az utána következő 1-2 napban. De van olyan aki érzi mikor van nála pé. és ehhez képest elég jól be lehet lőni.
Negatív gondolatok: az első terhességemnél még nem volt internetünk, tehát elkerültek ezek a dolgok. Akkor fel sem merült bennem az, hogy a babának esetleg baja is lehet, persze vigyáztam magunkra. De annyira természetesnek tűnt, hogy a leleteim rendben vannak, egészségesen meg fog születni és kész. Kismama újság helyett Baba magazint vettem, abban nincsenek horror történetek. Akkor még dolgoztam is, nem volt időm se parázni.
A második babánál már volt netünk elejétől kezdve, ráadásul nem is dolgoztam. Na akkor már olvastam mindenfélét. Elkezdtem parázni. Próbáltam nyugtatni magam. A leleteim ott is jók voltak az afp kivételével. Hát ott átéltem egy két húzós napot. De miután kiderült, hogy vaklárma volt utána már kerültem a rémtörténeteket.
Most a 3.-nál szintén nem olvasok el ilyesmit. Van ettől függetlenül is elég rémség a közvetlen környezetemben sajna.
Szóval kerüljétek ezeket a dolgokat. Csak pozitívan!!!
Szilvi