Sziasztok
Olvasgatlak egy ideje titeket, de időm nem sok akadt még irogatni, de most gyorsan jelentkezem a sorba én is, van egy fél napnyi pihenőm
38 éves vagyok, van egy husz hónapos kisfiam és bérlő költözött a pocimba
Ma vagyunk 8hetesek és 4 naposak, várható érkezése a tesónak március 9.
Olvasgatom már egy jó ideje a történéseket, probállak titeket követni
ÚGy általánosan irnék egy két sort, ahhoz amit irtatok.
- Családi adókedvezménynél általában a nőgyógyász állit ki egy sima igazolásos papirt, hogy melyik hónap melyik napján töltötted be a 91. várandós napot, és már attól a hónaptól jár a megfelelő összegű adójóváirás, már ha igénybetudjátok venni (minimálbéres bejelentésnél sajna nincs jelentősége) Ezt apa is igénybe veheti, ha az ő jövedelme jobban lefedi.
- Az orvos, védőnő protokol legtöbbször ahány hely, annyi fajta szokás alapján müködik
A háziorvosnál általában azért kell megjelenni, mert ugyebár ő az aki kiirhat minket táppénzre, ahhoz meg nem árt neki tudnia, hogy pocilakóval rendelkezünk.
Szonibaba
Nagyon átérzem azt most ami benned zajlik, sajnos mi is elvesztettük az első babánkat és nem derült ki hogy mi volt az oka. Viszont egyre megtanitott, hogy higgyek benne, hogy lehet babám (elötte 16 évig nem lettem terhes). Pihend ki és vedd körbe magad pozitiv dolgokkal, drukkolok hogy hamarosan újra pocaklakó költözzön hozzátok és boldog kismama legyél.
Nicika
Jár akkor is ha táppénzen vagy, de elképzelhető hogy majd csak évvégén tudod az adóbevallásnál igénybevenni, főleg akkor ha a Tb fizeti neked a táppénzt, mert ugye akkor a munkáltatód beküldött neki egy alap lapott és azon még nem volt bejelőlve a magzati kedvezmény, viszont ha tbkifizetőhelynél dolgozol, akkor ők már a számitásnál figyelembe tudják venni. A nőgyógyászod kiad egy igazolást és annak a másolatát le kell adni a munkáltatónak, az eredetit tartsd meg és tedd majd az adóbevallásodhoz el.
Szorulásos témánál majd arra figyeljetek, hogy a vaskészitmények még jobban fokozzák sajnos. A sok sok gyümi segithet, hogy kicsit lazitson a dolgokon.
Valaki van közötettek aki a II. nőire jár dokihoz?
Mindenkinek rókamentes szép napot kivánok
Ági
8+4