Na alljunk mar meg egy pillanatra.
Van nehany dolog, ami most igencsak tisztazasra szorul, leven olyan nevek kerultek a kalapba, amiknek nincs itt a helyuk!
- Igen, trilla vagyok, igen meghalt Nandi
- Igen, joban rosszban, majd rosszban megsem annyira
- Igen, egyedul leszek, a problemaim valosak, a gondolataim en vagyok
- Igen, koszonom Cory, es a hozzad hasonloan gondolkodok, azert jottem ide, hogy kicsit panaszkodjak, talan otleteket es ELETVEZETESI tanacsokat kapjak
- Igen, kicsit hosnek ereztem magam, mert a "tomegvelemeny" ellenere (ki kellene dobni), meg mindig normalis itt a hangulat eltekintve 1-2 hangosabb szotol, kiabalosabb estetol.
- NEKEM es csak nekem lett volna szuksegem arra, hogy kicsit tartsak bennem a lelket, akik ateltek ilyet, hasonlot, nemhasonlot, akik voltak pocakok, akik tudjak milyen az ha a parjuk atoleli oket, MERT ENGEM NEM. Nekem marad a virtualis Tubbies NAAAAAGY oleleeeeees.
Es a mult het ota nem jartam erre. Mert elszallt a dolog.
mUlt penteken a pszichOLOGusnal tett latogatas utan magamnak megfogadtam, hogy nem jovok ide tobbet. Uljon le, a kavics a toba lett vetve, fordozodik, de a hullamok egyre laposabbak kell legyenek a fizika torvenyei szerint.
Erre a hullamok megtrefalnak, es mar nem birom tovabb.
Nincs itt szo visszaszerzesrol, nincs itt szo verekedesrol, nincs szo betort ablakokrol, nincs szo kitagadasrol, nincs szo a gyerek eltiltasatol.
Nincs mar szo semmirol.
Ha Kibiceknek az volt a szandekuk, hogy eltunjek en is, mint ok, jelentem, elertek.
Meg egy aprocska megjegyzes es nincs tobb: En scanneltem a Pocok kepeit, es azert a /apukaneve konyvtarban vannak, mert ott szoktak volt lenni a csaladi fotok. ott VOLT az eskuvo, ott VOLT Nandi. Mindaz, ami kozos VOLT ott volt.
Az ujak a /trilla alatt lesznek, 2 het mulva.
Mindazok pedig, akik szeretnenek elerni, uzenem:
trilla@mailbox.hu Mi ez a baromsag hogy piglet? Jo hogy nem masik 5 nev lett itt felsorolva hirtelen!
Na mindenki szalljon magaba kerem, es itt es most hagyjuk azonnal abba a szemelyeskedest. Mi is a tortenet cime?
Nem mondhatom el senkinek,elmondom hát mindenkinek...
Ez nekem az elso perctol azt jelentette, hogy ha ki is szakad a panasz, de nev nelkul szakad ki! Ha nem igy gondoltam volna, mentem volna a Fokuszhoz.
trilla, aki Nevtelen