Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, mert megyek a gyerkőcökkel strnra. Majd este jövök!

Szelivi!
Gratula!!! Kívánom, hogy minden simán menjen!

Betti!
Csak ismételni tudom Beukát, tényleg átjön az írásodom a jobbkedv! Amit írtál a látogatásról, az nekem is eszembe jutott, csak pont akkor nem votlam gépközelben és elfelejtettem leírni... Kép

Nézem a táblát, és egy hét, és megint lehet izgulni pár emberért!

Na megyek!
Kellemes napot mindenkinek! Írjatok jó sokat! Gondolok rátok!

moni

strnra=STRANDRA
Bocsi.

moni

Csajok megkérdeztem egy lányt a másik topicbol akinek sikerült teherbe esnie a cickateátol.A válaszát bemásolom ide!Bahika :-), Keditke:-)
Asszem jutalékot fogok kérni a cickafarkfű-tea gyártóktól :-O
Az nem is igaz, mennyien elkezdték inni azóta, hogy nekem úgymond beállította a ciklusomat! :-O
A cickafarkfűtea a ciklust tesz kicsit rendbe, meg szerintem a hormontermelést is.
Ha füvet veszel (130 Ft/zacskó), akkor abból főzetet érdemes csinálni (ihatatlanul rossz, ez nemcsak az én véleményem :-O).
Lehet kapni filterest is (235 Ft, ahol én veszem). Én úgy ittam, hogy 1l vízhez tettem 2 filtert (lehet többet is, elvileg 2 dl-hez írnak elő 1 tasakot, csakhát én rengeteget ittam belőle egy nap és kb. 3-4 filtert javasolnak/nap), majd csöpögtettem hozzá 30 cseppet a "Cickafarkfű cseppek"-ből. 8 édesítőszerrel iható, sőt.
Napi 2-3 litert ittam belőle, méregtelenítésnek sem utsó. :-)
Szólj, ha van még kérdés! Szívesen segítek! :-)Én nem értem, hogy a nőgyogyók miért nem ajánlják azonnal... :-(
Szelivi!GratulaTTényleg 1 év után sikerült?Akor kezdek reménykedni ,hogy most már nekem is sikerül 1 év utámKép
Szonibaba!Nagyon sajnálom a dolgot!
Moni!Irigyellek hogy ilyen lazán veszed a dolgokat!Én már teljessen el vagyok kenödve,de megprobálok nem a babára gondolni.Hömérözöl ?Bocsika,hogy sokat irtam!!Puszika!
Vendég

Móni!

Írigykedek! Idén még nem voltam strandon! Itt bent rohadok az irodában. Kép

Keditke!

Köszi az infót. Végülis hány napig kell inni minden hónapban?

Betti
betti73

Szelivi!
Én is GRATULÁLOK!
Boldog pocakosodást és jó egészséget kívánok!

Emese!
Nem találok szavakat...annyira elcsépelt már, de hidd el: Nagyon sajnálom!
Nem adok semmilyen tanácsot, mert ilyenkor gondolom tele van vele a padlás.
Ha bármi van, gyere közénk és öntsd ki a lelked. Az mindenkinek segíteni szokott.

Lola!
Tisztában vagyok vele, hogy a TUDOMÁNY MAI(!) ÁLLÁSA SZERINT nincs kémiai kapcsolat a baba és a mama között az első 2 hétben. De egy átbulizott hónapban nem biztos, hogy a legjobban felépült nyálkahártya keletkezik...
Meg ha hiszitek, ha nem: olyan nagy nyomás alól léptem most ki, hogy szinte nem is lépek a földre.
Nagy kő esett le a szivemről, hogy igenis megtehetem, hogy csak magammal/magunkkal is törődök. Elvégre ez az én életem, nem másé! (Még a babéáé sem!!!-neki is meglesz a maga kis élete, ha egyszer úgy dönt hogy beköltözik hozzánk.)
Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Betti!Azt nem tudom,én minden nap 2 iszom(többet nem merek).Szerintettek érdemes egész hónapba inni ,vagy csak a pé-ig?
Vendég

Beu!
A hétvégémről elfelejtettem írni, bocsi. Dehogy gáz róla beszélnem, miért volna az?Kép
Jött a 4 csajszi, strandoltunk egyet, este buliztunk a nappaliban, szalonnát sütöttünk nyárson, meg jól berugtunk. Ja! Éjjel 2-kor bikiniben rohangáltunk az udvaron és egymást locsoltuk hideg vízzel vödörből. Jól fejbe is vágtam magam egyszer a vödörrel:KépKépKépKépKép
Másnap lementünk a Tiszára fürdeni, és óriási sárdobálást rendeztünk.
Úgy néztünk ki mint a disznók.Kép
Aztán szépen hazamentek. Hát ennyi. Atisom is elég jól birta a gyűrődést. Annyira hülyék voltunk. Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Betti!
Az előbb ezt már megírtam csak azt hittem, hogy elment, pedig nem:
Jó, hogy már humorosan fogod fel a dolgokat. Biztos vagyok benne, hogy ez a pozitív hozzáálás meghozza a várt eredményt()
KépA párod egyébként mit szól ehhez a témához?

Kép
Kép
Kép
vica1982

<font color="ff0000">Sziasztok!
Újra köztetek!Kép</font>

Már tegnap megjöttünk, de néminemü dolgok megakadályozták a munkába jövetelemet.

Elöször is.
Emese!
Nagyon sajnálom, ami történt! Gondolom, nagyon magad alatt vagy! Kis pihenés után biztos jobban leszel! Drukkolok, hogy minél hamarabb lábra állj és újult erövel kezdjetek megint próbálkozni!

Szelivi!
Elöször is szia!Kép
Gratu a teszthez!

Lolita!
Annyira örülök, hogy jól van a babád! Nekem is könnybe lábadt a szemem, amikor olvastam a hírt!Kép

Kép
Kép
maminti81

Vica!

Szuper hétvége lehetett! Kép

A párocskám mindenben támogat, mindketten nagyon szeretnénk már babát. Szerinte is jó ötlet a "rajtaütésszerű" látogatás. Kép Õ inkább azon aggódik, nehogy az évekig tartó zűrös életmód (folyamatos repülés éjjel-nappal az izzasztó helikopterben, ahol nagyon meleg van és ahol elég szűkösen és melegen vannak a "kiskatona tárolók"). Azt is megbeszéltük, hogy ha az idén nem jön össze a baba, akkor megyünk orvoshoz. Végülis december óta nem szedek gyógyszert és az első hónapokban sem védekeztük magunkat halálra, megszakítgattuk az akciót bizonyos napokon. Most tényleg teljesen nyugodt vagyok, majd jön, amikor jönni akar, addig meg hőmérő és cickafark! Kép Ennél többet nem teszek. Kép

Betti
betti73

Tehát.
Nagyon szép volt ez a 10 nap! Majd teszek fel képeket, csak momentán nincs nálam.
Issszonyat meleg volt, pedig hegyek közt voltunk.
Újfent megállapítottam, hogy a Békás szoros mennyire gyönyörüKép A társaság nagyon jó volt, és egy csomó új ismeretségre is szert tettünk.
Viszont a program annyira szoros volt, hogy nem volt mindenre idönk, föleg a legfontosabbra nem...Kép Szóval nem reménykedek túl sok mindenben!
Hétfön hajnali 2re kellett volna hazaérnünk, és mentem is volna munkába. Ez eleve csúszott, mert csak késöbb tudtunk visszaindulni. Út közben egy nöci elkezdte kanyarban, záróvonalon elözni a buszunkat. Persze szembe jött egy másik autó. A nöci megijedt, félre rántotta a kormányt, és nekiment a busznak. Jól behorpasztotta az oldalát. Még szerencse, hogy senkinek sem lett baja! Aztán meg megpróbálta bebizonyítani, hogy neki van igaza, és nem is ment szabálytalanul! Röhej! Ez 3 óránkba került. Neki meg egy csomó pénzbe és a jogsijába...
Szóval fél10re értünk Pestre, koszosan, fáradtan. Úgyhogy engedélyeztem magamnak még egy szabadnapotKép Legalább volt idöm mosni, pakolni, fözni, takarítani...
De most kétségbeeséssel tölt el, hogy elöre láthatóan karácsonyig nem leszek szabin!Kép

Ja, és már elkezdett görcsölgetni a hasam. Ennyit errölKép

Bocsi, hogy hosszú lettem!

Kép
Kép
maminti81

Ma nem görcsölök (ez a 2. napom)lehet ,hogy tényleg használt a tea .Kép Mióta nem szedem a gyógyszert ,azota sem váltotott meg a mensim"nem olyan sok van "Ez normális?Vagy lehet hogy nekem több idö kell mig a gy.kimegy a szervezetemböl,végülis 6 évig szedtem.
Ma is szép idönk leszKép és nekem ma be kell mennem dolgozniKép,semmi kedvem!!!!
Vendég

Maminti!
Tök jó lehetett a nyaralás. Sajnálom, hogy nem jutott rá idő, de azért amíg nem jön meg ne add fel a reményt!Kép
Nem semmi lehetett a nő! És még neki állt feljebb, aki nem ért a vezetéshez, ne üljön volán mögé!
Azért biztosan jobb volt így, hogy nem hulla fáradtan estél be a mhelyedre és rendben hagytad otthon a házat.
Jó, hogy már megnyugodtál, hogy majd jön, ha akar.
Én még a hőmérőről is lemondtam, mert így sokkal könnyebb nem görcsölni rajta.
Csak a tea maradt. De azt is elfelejtem állandóan.
Én már csak ilyan szita fejű vagyokKépKépKép

Betti!
Neked mit csinál a párod, hogy ennyit ül helikopterben???
Szegény kiskatonákKép Nem lennék a helyükben, ráadásul milyen meleg van most is.KépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!
Nincs rend, csak azt az irtó nagy kupit próbáltam felszámolni, amit én magam csináltam. Mosnivalókat kutatva kipakoltam mindkét táskát... Olyan volt a nappali, mint egy tájkép a hurrikán után...Kép
A hömérö most nekem is kimaradt, mert elfelejtettük elvinni magunkkalKép Meg értelme sem lett volna, mindig késön (korán?Kép) feküdtünk és korán keltünk.

Kép
Kép
maminti81

Vica!

Mostmár nem repül igazából, de évekig csinálta a dolgot. Kerozin, forróság, szűk ruha stb. Remélem nem lesz gond!

Betti
betti73

LÁnyok!

Közvetlen kolléganőm most jelentette be nekem,hogy 12 hetes terhes. Február elején fog szülni.

Betti
betti73

De jó neki!Kép

Kép
Kép
maminti81

Maminti!
Mivel mi már gyakorlott gyalogtúrázók vagyunk, úgy csináljuk, hogy a szennyest már eleve egy külön szatyorba, vagy zsákba gyüjtjük az út során. Így mikor hazaesünk csak szín szerint kell szétdobni és már megy is a gépbe. De azt az élményt nem kívánom senkinek, mikor az egy hetes zsákot otthon kinyitom...Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Betti!
És ez rád nézve mit jelent?

Kép
Kép
Kép
vica1982

A kikatona témához:
8 hét alatt újra termelődnek, de ha meg akartok nyugodni (vagy kiküszöbölni az esetleges problémát) menjetek el urológushoz.

Kép
Kép
Kép
vica1982

kikatona=kiskatonaKépbocsiKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

A kolléganőmre gondolsz?

Betti
betti73

Betti!
Igen. Arra, hogy meddig fog dolgozni, tehát Neked mikortól lesz plusz munkád, vagy lesz-e egyáltalán, mert felvesznek helyette mást.
Mit mondtál mikor bejelentette?Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Betti várom majd akkor a képeket! De jó a kolléganődnek! Tudtad, hogy próbálkoznak?

Mini jó strandozást!!! de jó is Nektek!!

Keditke napi 2-3 litert irt a másik topicban a lány?? Nem túl sok az?? Én is napi 2× iszom! Nekem is nagyon kevés a mnesim. Elvileg a szervezet rögtön kiürül a gyógyszertől az abbahagyása után!

Vica akkor nagyon jó lehetett a hétvége Kép

Maminti üdv újra itthon! Erdélyben már mi is voltunk és a Békás szoros + gyilkos tó szerintem is gyönyörű!!
Még szerencse, hogy nem lett senkinek baja!!!
Sajnálom hogy úgy érzed megjön Kép

Kép
Kép
beuka

HAJNIIIII, KATAAAAA merre vagytok??
Kamilla szegén Te is jól elmerültél a munkában!

Kép
Kép
beuka

Vica!

Év végéig fog dolgozni, januárban már nem, január első két hete nagyon húzos itt, éjjel-nappal kell dolgozni, remélem, hogy nem leszek egyedül akkor. Kép Egyelőre nem tudom, hogy mi lesz. Remélem, hogy keresnek valakit majd helyette, akit még betanítani is sikerül. Mondjuk így elég nehéz lesz nem koncentrálni a babaprojektre, hogy itt ül velem szemben domborodó pocakkal. Kép Úgy látszik, hogy a SORS most próbára tesz engem! Kép

Betti
betti73

Természetesen gratuláltam neki és mondtam, hogy már egy ideje sejtettem a dolgot. Mondtam neki, hogy segítsen abban, hogy mindenképpen legyen helyette valaki. Mellesleg megemlítettem neki, hogy én is a nyomdokaiba szeretnék lépni. Hátha el tud látni egy-két jótanáccsal. Azt mondta, hogy ők nem is számítottak rá, hogy terhes, csak úgy jött. Az esküvő után esett teherbe, azt hitte, hogy csak azért késik, mert sokat idegeskedtek.

A LÉNYEG: nem szabad görcsösen akarni!!!!! Kép Tényleg nem! Majd jön, amikor jönni akar. Kép

Betti
betti73

Sziasztok!
Betti nem szabad arra gondolni, hogy ott ül veled szemben pocakkal a kolléganőd! Én évek óta szerettem volna babát, de a körülmények csak kb egy éve állnak úgy, hogy nekiláthattunk. Ez alatt az idő alatt 5 közeli ismerősöm, kolléganőm ment el szülni, az utolsó most szeptemberben fog. Az egyiknek 4 év után lombikbébijei lettek, a másiknak abortusz után lett nem sokkal babája és már nem merte elvetetni, a kolléganőm 4 hónaposan sem tudta, hogy terhes, csak fájt a hasa és elment orvoshoz, aki felvilágosította. A legrosszabbul az esett, amikor az egyik barátnőmmel beszélgettünk, hogy majd milyen lesz, ha gyerek lesz, és erre közli, hogy az első gyógyi nélküli hónapban terhes lett. Azt hittem elöl az ideg. A férfi kollégáim közül is kettő lesz apuka nemsoká.
A görcsösségről csak annyit, hogy pár hónapja itt olvastam a babaneten, hogy valakinek nyaralás közben jött össze. Mi három hete voltunk ott nyaralni, ahol nászúton voltunk, és a Katika, a panzióvezető külön szólt, hogy hoztak már össze az ő panziójában babát, úgyhogy mi is igyekeztünk így állni a dologhoz.
Egyébként nekem nem lehetett hőmérőzni, mert összevissza dolgozom, hol éjszaka, hol nappal, a táplálkozásom (Kb 90% édesség), az anyagcserém borzalmas. Ennél szerintem ti egészségesebben éltek mindannyian.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Szelivi!
Mit dolgozol, hogy éjjel is meg nappal is be vagy osztva?
Nem semmi, hogy az ismeröseid közül ennyien ilyen extra körülmények között lettek állapotosok!

Kép
Kép
maminti81

Beu!
Magadról elfelejtettél írni!Kép

Szelivi!
Az a baj, hogy mi is, akiknek még nincs babájuk, tisztában vagyunk vele, hogy nem szabad görcsösen akarni, de szerintem csak akkor szabadul fel az ember igazán, ha sikerül a babó.
Addig meg hiába mondják mások, és hiába mondogatjuk mi is magunknak, mert akkor is ezen jár az eszünk.
Nekem is azoktól esett a legrosszabbul a "deráérszmégfiatalvagymegkülönbenisminekmentélilyenkoránférjhez" szöveg, akiknek ott ül a karján a 2 hetes babájuk és elsőre sikerült nekik!
Szóval egy másik topikban olvasott mottó:
"Nem tudjuk milyen az édes, míg a keserűt nem kóstoltuk."
Mennyire igaz...

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!

Olvasgatlak ám benneteket, csak közben anyuval főzünk, takarítunk, úgyhogy nincs túl sok időm Kép.

A görcsös akarásról nekem az a véleményem, hogy az első két-három hónapban nem akartam görcsösen, és mégse jött össze. Na mindegy, ne foglalkozzatok velem, ma egy kicsit őrült vagyok Kép.

Szerintem ez most a kismamák időszaka, nálunk is minden felé kismamikkal találkozni. Rég volt a családban kismama, erre most meg Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Írok pár sort, aztán dobom a táblát.

Beuka,
A pasim is velem volt 7végén és ez nagggyon jó volt! Kép Részleteket maximum a másikba írnék... Kép
Tök jó a medencétek! Éjszakai fürdőzés?! Kép
Nálatok már tényleg lehetne házavatót tartani! Kép Mondjuk egy medencéset! Kép Jó ötleteim vannak?! Kép

Hajni,
Gratu a 65 %-hoz!!! Kép

Zafír,
Üdv újra itt! Kép Muti azt a nőcis ruhát!

Betti,
Kép

Vica,
Sajna nem kapok semmit, csak a plusz melót... Kép Kezdek totál kész lenni... A szemeim már lassan folyamatosan vörösek, hiába csepegtetek... A pasim is mondta tegnap, hogy nem lesz ez így jó, próbáljak vkivel beszélni. De kivel?! A főnökömnek folyamatosan mondom a magamét, de mintha a falnak beszélnék... Aaaaaannyira kis szerencsétlen! Kép

Betti,
Honnan a békéscsabai barátnő?! Ha indiszkrét, írj inkább mailt! A szüleima közelben laknak, azért érdeklődöm iylen élénken. Kép

KEditke,
Kép

DBogica,
Utólag is BOLDOG NÉVNAPOT Neked! Kép

Kamilla,
Ezek szerint Téged is behavazott a meló. Kép Kép de Nektek legalább ott a motiváló nyaralás! Kép

Emese,
Nagyon sajnálom... Kép Asszem, más értelmeset most nemigen tudok írni...

Szelivi,
Hatalmas gratula Neked! Kép

Betti,
Nekem is eszembe jutott, hogy láttam vmi ilyesmi filmet. Kép Sőt, egyik ismerőseinkhez készültünk vacsizni, amikor ránktelefonáltak, hogy nem bánnák, ha eg órával később mennénk... Nem értettük először, de végülis később mentünk. Aztán a csajszi elmesélte, hogy néhanapján használja a PG53-at és aznap is azt csinálta, amikor hazaértek és sosem volt még annyira páfrányos, mint aznap. KépKép Ezért kellett később mennünk! Kép De azóta sem sikerült nekik... Kép

Móni,
Kicsit én is irigykedem a strand miatt, mert én sem voltam még az idén strandon (nnna, jó, ha a nyaralást nem számítjuk... Kép ). Kép

Vica,
Tök jó lehetett a 7végétek! Kép Kép

Maminti,
Üdv újra itthon! Kép

Betti,
Ezek szerint a pocakos dologban a kolléganődről írtál néhány napja?! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Jajj, azt akartam még kéredzni, hogy mikortól meddig kell inni a teát? Nekem már két hónapja itt áll a szekrényben, és elfelejtettem Kép.

A másik, Maminti, Erdély nekem is az egyik kedvenc helyem. Kétszer is voltunk ott. Olyan gyönyörű az egész rész. Nagyon irigyellek, hogy ott lehetettek Kép.

Kép

Kép
vkhajni

A táblák (remélem, senkit nem rontottam el... Ha mégis, szóljatok! Kép):

Kép

Kép
kata1977
Hatvan

Sziasztok!
Bocsi, csak közben olvasgatok mindenfelé a babaneten.
Vica, azért hidd el nekem se volt könnyű. A gyógyi elhagyása után 3 hónapig nem jött, meg, a doki szerint nincs hormonrendszerem, mert kiütötte a fogigátló. Aztán mindenféle hormonvizsgálat nélkül elkezdett Clostit és Bromocriptint szedetni velem. Februárban voltam végre hormonvizsgálaton, ami eredménye a doki szerint nem olyan rossz. Aztán én itthon utánanéztem és kiderült, hogy az összes leletem olyan, mint amilyen csak klimaxos nőknek lehet. Ráadásul hőhullámaim voltak, úgyhogy én mindenről lemondtam már. Orvost sem akartam látni, mert korábban egy másik nőgyógyász a méhszájsebemről felejtett el szólni másfél évig. aztán amikor már majdnem rákos lett, akkor kerültem másik orvoshoz, aki másnap megműtött, mert azt mondta, hogy 19 évesen ez már nem normális. Most 25 vagyok és mindenkinek azt mondom, hogy már öreg vagyok, hogy gyerekem legyen és mindenki hülyén néz rám, én meg nem magyarázkodok. Amíg a munkahelyemen nem tudom bejelenteni, nem szólok senkinek. Elég, ha a párom tudja.

Kép
szelivi

Kata!

Köszi a táblát! Kép

A békéscsabai barátnőmet az egyetemen "szedtem össze", együtt jártunk Sopronba egyetemre és mindig együtt laktunk a panzióban is.

Igen, a pocakos dolog a kolléganőm volt! Kép

Betti
betti73

Hajni!
Úgy tudom, hogy a tea peteérést segíti, de a mensis görcsöket is enyhíti, szóval érdemes egész hónapban inni.Kép
Nekem is kimarad olykor 3 nap is, de már volt hatás(nem fájt annyira a pocim).

Kép
Kép
Kép
vica1982

Szelivi!
Persze, tudom, hogy nem volt könnyű, nem is azért mondtam, csak Te is tudod, hogy attól a legrosszabb hallani, akinek sikerült.
Nem semmiken mentél keresztül, de ez a topik pont azért van, hogy együtt sírjunk, vagy nevessünk, mert itt senkinek nem könnyű.
A párodnak hogy mondtad meg?Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!
Az előbb írtam egy tök hosszút, de elszállt valahol a rendszerben.
Bocinak (a práomnak) úgy mondtam meg, hogy az első két teszten kb 20 perc után lett két halvány csík és azt ő vette észre, mert én 1 perc után már nem néztem. Aztán igyekeztem meggyőzni, hogy nem is az!
A harmadik tesztet hétfőn reggel csináltam, aztán elmentem az Istvánba de nem volt rám ideje egyik dokinak se, úgyhogy hazajöttem. A tesztet bedíszcsomagoltam és vártam a megfelelő pillanatot. Aztán a párommal beszélgettünk és ő egyfolytában kérdezgette, hogy én biztosan tudok valamit és miért nem mondom el neki. Aztán elindultun boltba vacsit venni és cipőhúzás közben odaadtam neki a tesztet és mondtam neki, hogy csoki, de ne egye meg, mert elhízik. Aztán rögtön rájött, hogy mi van, bár először nagyon forgatta. Azóta egyfolytában a pocim puszilgatja, pedig mondtam neki, hogy majd csak akkor tuti, ha a doki bácsi is azt mondja.
Egyébként ne kövezzetek meg, mert rendőrnéni vagyok. Utcán és nem irodában. Csak árnyoldalai vannak szerintem: 12 órás egyehelyben állás, 6 órás pisivisszatartás, gombás csövingerek, meg ilyenek.

Kép
szelivi

Szelivi!
Hú, nem semmi, hogy rendőrnéni vagy!
Majd alkalomadtán lenne pár kérdésem...Kép
Miért kell 12 órát egyhelybe állnod, és miért nem lehet 6 órán át pisilni menni?
Bocsi a hülye kérdésekért, de nem volt még női rendőr ismerősöm...Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Szelivi!
A doki ugye kiír? Mert nem valami bababarát ez az állás...

Kép
Kép
maminti81

A 12 órás egy helyben állást úgy hívják, hogy posztos rendőr. A tv szerint elvileg 6 órát lehetne állni, de ez nem érdekli a főnököket. Azért szoktunk csalni, de estére a bokám vastagabbra dagad, mint amennyire a bokacsontok kiáll. A lábszáram hátulja (bocsi, de máshogy nem tudom fogalmazni) tele van lila hajszálerekkel estére.
Pisilni azért nem lehet menni, mert az őrhelyet nem lehet elhagyni (az katonai bűncselekmény és ülni is lehet érte) és nem vált le senki, mert mindenkinek épp dolga van.
Bocsi ha panaszkodom, de utálom a munkahelyem. Alulról felfelé egyaránt az egészet. Néhány kollégát szeretek, de ez a max.

Kép
szelivi

Szelivi!

Nem semmi! Egyáltalán nem írigyellek, nagyon kellene akkor vigyáznod, szerintem te nem dolgozhatsz terhesen!

Betti
betti73

<font color="0077aa">Emese,
összeszorult a gyomrom, ahogy olvastam a leveledet a másik topikban... Õszintén sajnálom a dolgot. Iszonyú nagy erő lehet Benned, hogy mégis, ilyen hamar ilyen "semleges" hangú levelet tudtál írni. Phúúú. Az ember fel sem tudja fogni... Pedig milyen jó lett volna együtt... Áhhh. Próbáld elterelni a figyelmedet. Nagyon sajnálom, hidd el! De azért remélem, ide még fogsz jönni...ugye?

Lola</font>
lolita

Fogalmam sincs, hogy ez hogy megy nálunk. Azt hiszem a nőgyógyász ad valami papírt majd, hogy van kisboci, aztán azt beviszem a melós dokihoz, az meg majd húzza a száját és kénytelen lesz kiírni.
Ja és pár szó a főnökök hozzáállásáról: Amikor a kolléganőm 4 év után lombikkal elment betegácsiba, az oszt vez. lejött és közölte, hogy, na, XY is elment elleni.

Kép
szelivi

<font color="0077aa">Vica,
ne idd a teát egész hónapban!!!!!!!!! Ez komoly!!! 1-14. cn-ig idd! Már nem tudom pontosan hogy volt, de a ciklus második felében, amit eddig serkenteni kellett azt serkenti, de a második ciklusrészben már más hormonok kellenek, hogy működjenek (progi) és azt gátolhatja, ha végig iszod. Elég a szervezetnek az első két hét és azzal teszel jót magadnak, így sem fog fájni a menzi, mert emlékszik rá a szervezeted, a kellő mennyiség felhalmozódik addigra.

Lola</font>
lolita

<font color="0077aa">Vica,
ne idd a teát egész hónapban!!!!!!!!! Ez komoly!!! 1-14. cn-ig idd! Már nem tudom pontosan hogy volt egy korábbi cikkben, de a ciklus második felében, amit eddig serkenteni kellett azt serkenti, de a második ciklusrészben már más hormonok kellenek, hogy működjenek (progi) és azt gátolhatja, ha végig iszod. Elég a szervezetnek az első két hét és azzal teszel jót magadnak, így sem fog fájni a menzi, mert emlékszik rá a szervezeted, a kellő mennyiség felhalmozódik addigra.

Lola</font>
lolita

<font color="0077aa">Szelivi,
undorító hímsoviniszta barmok!!! Nekem ettől mindig felmegy a pumpám. Lehet, hogy jobb lett volna, ha óvszert használnak a szülei, mikor egy ilyen ember megfogant. Te hogy bírod? Még a szórólaposok sem állnak napi 12 órát egy helyben... Mindenkinek vannak jogai. Húúúú, de dühös lettem. Annyira fel tud húzni az igazságtalanság!!! Megyek és kidühöngöm magam.
És egy halk gratulát küldök a kis második csíkodnak!!!
Lola</font>
lolita

Húú csajok egyre durvább dolgokat olvasok.
Az az ember, aki ilyet mond, hogy "elleni" az tuti, hogy a saját fajtájából idézett!

Szelivi jó kis meló lehet Kép lassan rájövünk, hogy nekünk itt az irodákban a stresszen kívül nincs is semmi gondunk!

Hajni de jó, hogy itt vagy!

Kata akkor még szerencse, hogy Veled volt a párod a hétvégén!
Csak fölvesznek melléd valakit! Vagy hülyeségeket beszélek?
A medencés buli jó ötlet, csak nem sokan férnénk bele.

Vica mire vagy kíváncsi? Dolgozom, melegem és elegem van, Jó lenne már hazamenni.

Kép
Kép
beuka

Szelivi ez a méhszájsebes story nem semmi!

Kép
Kép
beuka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?