Sziasztok!
Mostmár elég ebből a melegből! Tegnap este volt egy minden mindegyes 20perc sírás( mintha nyúznák Hancit), de aztán beájult 3/4 órára, így csak 1/2 10-kor evett,utána rögtön elaludt, reggel 1/4 7-ig, és még most is, igaz 1/2 órája lentebb húztam, mert már az ágy végénél járt, és nem volt hely előre!
Lili, a laborpapírodon nézd meg a Hb (vagy hemoglobin), Htk (hematokrit) értékeket, írd ide le még az MCHC,MCV-t is, és kitaláljuk, kell-e a vasat szedned! De ha szeded az Elevitet,és ezek a normál tartományon belül vannak, akkor sztem nem kell.
Bea,ez a kép nagyon jó, nálunk az ágy még csak-csak ment, kivéve, h a matractartó rácsot fordítva tettük bele, de a pelenkázóval órákat szenvedtük, és mire kész lett,kiderült, h hibás
!
Bepa, az első ctg ( az nst is egyfajta ctg) időpontját a dokid mondja meg, vagy Õ kéri, vagy megmondja,h melyik napra kérd, utána meg meg kell Neki mutatnod, és az alapján javasolja a következőt. Nekem a 37, Syg-nek a 36.héttől volt, nekem eleinte heti 2x, Neki 1x, a végén ,az utolsó héten nekem 4x.Gyomorégés? Rennie, a Kismama magazin is ezt tanácsolja, és a kesudiót.
Bepa, Balim a mi kivonatunk közel egy éves volt, és nem kellett újabb,úgyhogy ilyen melegben ne menjetek feleslegesen a Polg.mest.hivatalba!
Nana, írigykedünk a strand, és főképp a csodaszép nyaralás miatt!
Na erre el kezdtek itt fúrni a szomszédban, komolyan vége lehetne már-de nem lesz még
!
Hűvösebb napot mindenkinek,már csak ma és holnap, aztán jön a kicsit kellemesebb idő!
Roz, Ákit is megfürdeted napközben is?