Niki a kerti csappal birkózik !
Melinda
nem ám eltűnni és elvinni a férfit is a csapatból !!
Ha gyakran vagy egyedül a kölökkel, hogy érsz rá akkor netezni??? Én állandó időhiányban szenvedek.
Brigi
én is akartam már írni, hogy tényleg jól bírod. Korán kelés, rohangálás, nem alvás, stb + nagy pocak Marci2-vel. Ügyes vagy. Írd légyszi le néha, hanyadik hétben vagy.
Nekem nagyon tetszik ez a fantázia játék. nem is láttam még ilyet. mostmár talizzunk valamikor, mert erre kiváncsi vagyok.
Bori
írói véna kedves..., de azért ne túlozzunk,mert a végén még pénzt kérek az olvasásért.
Azt látnád apának milyen kisregényeket rittyentek majd' minden nap. (magam is meglepődöm néha) Persze van miről írni, mert Niki csak úgy ontja magából a szórakoztató elemeket.
Mi gondolkodunk tesóban apával, mindketten szeretnénk, de még megvárom, míg hazajön. Addig valahogy kibírom...
Vasárnapot találd ki.
Andi
nagyon jó nektek is a vágtázós képetek. Kiscsaj komolyan, egyenes háttal ül, ahogy kell !!!! Az én depim, nem válogatós, csak úgy a semmiből előtoppan és leteper. főleg így esténként magamban beszélni nem túl izgi. Most leszünk még( vagy már ?) félidőnél apávárás kapcsán és igaz, hogy gyorsan ment idáig, de még olyan sok hátra van. és mikor egyedül kell mindent csinálnom és egyedül kell mennem mindenhova, akkor hamar tele lesz a tököm. pikk-pakk el tud borulni az agyam, akár apró hülyeségeken is. És nagyon sokáig a fejemben marad. Most összeszedtem magam valamennyire, de azért.... nem az igazi. A depim legméllyén még a kínai árudömping is zavart, hogy ez majd az én gyerekem felnőttkori életét mennyire fogja befolyásolni.
(komolyan)
krisz
szerintem nagyon jók vagytok a bilivel. Nálunk az a visszalépés, hogy mostanában nem szól, hogyha kakilt és így jól ki is csípi néha a fenekét.
A bilibe pisilés meg még vágyálom... Ti nagyon jól haladtok. Nagyon, nagyon jó, hogy szeret olvasni a kölök. Tényleg !
Nyaralás közben nagy ráértemben kiolvastam Vekerdy : kicsikről, nagyoknak c.könyvét. Nagy sorsfordító dolgokat nem tudtam meg, de azért a lényeg az volt, hogy játszani, játszani, játszani kell hagyni a gyereket és rengeteget mesélni, olvasni neki. A mesélés nagyon fontos, persze fejből kéne, de jó könyvből is. És nem baj, ha ostobaságnak tartja a szülő a mesét vagy durvának, a gyerek csak azt fogja leszűrni belőle, ami neki fontos. És a feszültségeit, félelmeit, szorongásait is így jobban tudja feldolgozni. Szerintem érdemes elolvasni.
Panu
beállok a házirígykedősök táborába
Én vettem ma egy könyvet Nikának , sima keménylapos, de Arany J. Családi kör c. verse van benne és a rajzok is aranyosak. Úgy szerettem mindíg ezt a verset és szeretném, ha Niki is hallaná. Persze neki egyáltalán nem lehet olvasni. Az éneklés köti le néha pár percre, de aztán rohannia kell tovább. Lizi királylány nagyon szép az esküvői ruhában ! Mostakkor már soha nem akar ez a gyerek napközben aludni ? Ha az enyém nem aludna én kipurcannék, az biztos.
A terméskövek nekünk is tetszenk nagyon. Apa ki is találta, hogy ide az előszobába kreál egy falat belőle. Aranyos volt, de lebeszéltem.
Ti kerestetek valami téglát is, ugye ?
Ha korábban költöztök, Lizi megy bölcsibe (hova is ? ) , te többet dolgozol, akkor veletek sem lehet majd talizni ? Bóóórzasztó !!!!
Csajok !
Apa felhatalmazott, hogy keressek valami "nyaralast" november közepére hármunknak. Van valami ötletetek ? Nem apa félévi keresetét akarjuk elverni, tehát Dubai, Mauricius, Bali kilőve. (apa ráadásul Hawaiiról fog hazajönni
) És síelni sem akarunk menni. Tehát valami kellemesen meleg hely kéne. Én Máltát nézegetem meg Ciprust, de minden irodánál októberig vannak utazások. Utána megáll ott is az élet ? Ha nappal 20C van, az már hideg ? Nem akarok én egész nap strandon rohangálni (sajnos nincs piros béjvaccsos fürdőrucim ) csak ne legyen hideg. Horvátország milyen télen ? Meg úgy egyébként segítsetek valami faszántos helyet találni.
Dorki