Sziasztok!
Nem sikerült másnap folytatnom ahogy megígérem, de most aztán itt vagyok. Volt egy kis net problémánk, de úgy néz ki végleg megoldódott.
A szülinapi bulikat nem is meséltem. Pénteken farsang volt, nagyon jól sikerült, Kitti is nagyon jól érezte magát, ott lófrált ide-oda az osztályteremben, csoda, hogy valamelyik gyerek (vagy csak a menetszél) nem lökte fel
Alex simán hercegnõ volt, nem ragozta tovább
Szombaton gyerekbuli, katicás torta tûzijátékkal. Volt nagy csodálkozás, meg örömködés (a tûzijátéknak), ezért a másnapi tortára is kellett gyorsan venni, mert arra csak gyertyát terveztünk. 7 vendég kislány volt, de úgy tûnt, mintha 100-an lettek volna. Ennek ellenére Kitti még aludni is tudott 1 órácskát. Addig activityztünk.
Vasárnap a család, helye-hulya vigalom. Mindkét gyerek elemében. Másfél liter kóla a szõnyegpadlón, de sebaj
Kitti egyik tortából sem evett, pontosabban a katicás piskótájából pár falattal, de nem voltam oda az ötletért, ezért nagyon örültem, hogy elterelte valami a figyelmét, és magamra hagyott a tortámmal. Lesz még rá pár szülinapja, hogy faljon a tortájából.
Voltunk szerdán méretõzni. Kitti egyre inkább átmegy manökenbe. Már csak a combját kéne hozzá növesztenie
Már 73 centi (3 centit nõtt egy hó alatt!!!), és 9860 gr De érdekes, mert még mindig át tud sétálni szandálban a konyhaasztal alatt.
Sajnos a babakocsiba tuszkolás továbbra is közelharc, de amint bekapcsolom az övet, rögtön, mintha elvágták volna az üvöltést
Mostmár idõnként lábon játszóterezünk is, bár ilyenkor leginkább csak tátott szájjal bámulja a többi gyereket. Rengeteg szót tud már mondani, nem is sorolom föl mindet
Ja, csak azt elmesélem, hogy mi is feldíszítettük lufikkal a lakást, és Kitti még mindig elbûvöltem mutogat fölfele, és ha kérdezem tõle, ki tette oda a lufikat, akkor mondja, hogy apuci
Édes.
Alex megkapta a szemüvegét, nagyon tetszik magának, le se akarja venni, pedig megbeszéltük, hogy csak ha muszáj, akkor vegye fel
Majd, ha már nem lesz ilyen újdonság
Norcsi! Bánknak továbbra is jobbulást
Julcsi viszont
Boldog szülinapot Neki! Jó ünneplést az egész családnak!
Évi! Nagyon örülök, hogy maradsz!
Erika! Gratula Tomi új tudományaihoz. Nekünk nagyon sokat kellett várni mire Kitti megismételte a felülést. Lényeg, hogy bemutatta, tudja Õ.
Evey! Szomszédotokat nagyon sajnálom, annyira el tud szomorítani, ha ilyen történetet hallok, olvasok
A doki egyszerûen BUNKÓ volt
Ezeket a kajákat amiket felsoroltál meddig nem szabad adni?
ZA! Zozi egy kis tünemény
Kanga! Neked ez az ominózus krém nem használt a csíkokra? Nekem is vannak, már nem zavarnak annyira, 8 év alatt hozzászoktam
Verus! De jó!!! Nagyon szurkolok Nektek! Még az is lehet, hogy vásárlótok is leszek
Jelenlegi egészségi állapototok remélem tartós lesz!
Ami Hanna udvarlóját illeti
. hááát, így hogy leírtad, hogy a többit miattam nem részletezed, hát kirázott a hideg, lefagyott kezem lábam pillanatok alatt, ráz a hideg
ezzel aztán mindent elmondtál
szörnyû
De nagyon örülök, hogy végre jó helyen van. Én is csak ezt tudom kívánni neki amit Te.
Juca! 250 db patchwork takaró???!!!! És ilyen hamar megvagy vele??!!
Dehogy esel ki a pixisbõl. Egyszer csak összejön a találka (Évinek is!!)
Kriszta! Pötyi hogy van, remélem nem lett beteg!
Jamina! Utólag is boldog névnapot kívánok Neked!
Napocska! Ügyi vagy, ami a yahoo-s levelezõlistát illeti. De tényleg nem népszerû itt az ötlet? Ez eddig fel se tûnt. Azt hittem csak arra várunk, hogy valaki megcsinálja
LÁNYOK, TÉNYLEG NEM ÉRDEKEL EZ MINDKET? NYILATKOZZATOK. Na most jól rátok kiabáltam
Norcsi és Cili2, Adri már nyilatkozott, többiek?
Barika! Júúúj, 1,5-2 évente szemüvegcsere??? Bár végülis sejtettem, de nem túl pénztárcabarát ez a móka! Kúszáshoz, könyökléshez gratula!
Anikó! Gratula a lépegetéshez!!!! Fényképeket köszönöm cuki Lilirõl! Kajával hogy álltok? A gyümit most olvastam, és a husi, meg a máj? Ha a banánt szereti Lili, akkor akár keverhetsz a fõzelékébe is, ha egyébként nem akarja megenni. Én legalábbis ezt csináltam, mert nem akartam cukrozni, így édesítettem, és így még az úúútálatos brokkoli fõzeléket is megette Kitti. Narancsot sem adtam még Kittinek pucéron, csak banánnal vagy almával. Bár még nem régóta kap, mivel citrusféle.
KingAndi! Köszi a Kitti köszöntést, és a fényképeket is
Meg a meghívást is, majd megszervezzük
Pele! Szegény Hannus popó
Az a mittudoménmár milyen nevû krém sem használ? Áron nagyon ügyi, csak majd felnõttként is így sürögjön a konyhában!
Bigacsiga! Szegény Donát
Õ mit szólt egyébként a dologhoz? Kívánok Neki sok szépet és jót, küldök puszikat is
Feksi! Örülök, hogy jobban vagy! Képeket várom, küldjél!
Dia! Mindig is tudtuk, hogy nagykanállal falod az életet. Nahát, Te is használtruhabótolsz? Gratula a trabihoz!
Topiclakó! Nocsak-nocsak
Akkor gratulálok, és ezennel én is a kilövöttek listájára kerülök
(Ja, most látom Emese már rátett a listára
Pelének meg Erikának még tippje is van..
Nagyon izgi ez a titokzatosság, de tényleg fedd már fel magad légysziiii! Nagyon furdalva vagyok!
Móni! Martinnak jobbulást!
Ági! Szóval Alex lett (egyenlõre?) szemüveges. Az apja fedezte fel a dolgot, azt, hogy nem lát viszonylag közel lévõ dolgokat jól. Errefel vizsgáltattuk több helyen is, de mivel sajna mindenki 1.5-et diagnosztizált, ezért beletörõdtünk
Bálint is szemüveges lett??? Már nagyon kiváncsi voltam mi volt veletek a szemésznél. Ha Bálint ilyen jól tûri a dolgot, biztos hamar megszokja a reggeli, meg alvás utáni felhelyezést is
Jobbulást mindkettõtöknek!
Andi3! Jobbulást a lányoknak!
Adri! Örülök, hogy jól sikerült a Ti bulitok is
Lépkedéshez gratula! Fényképeket várom!
Jó éjszakát és puszi mindenkinek!
Kati