Új privát üzeneted érkezett!

Orsi, nekünk is Füreden van apartmanunk.Kép
A strandon a hattyúk és a kacsák egészen közel úszkáltak, úgy értem nagyon közel, a lépcsőnél ahol a vízbe kell menni. Balázs a hattyúkat libának hívja, nem bírja megjegyezni a hattyú nevétKép.
Van most egy új, elektromos vízibicikli a mólónál, 2400 Ft/negyedóra, sajnos.Kép
Tényleg baromi meleg van, holnaptól még melegebb. A fiúk medencéztek, lakásban meg 28 fokra állítottam a légkondit, most egész jó.Kép
A férjem ma is görkorival ment, hiába kértem hogy legalább ilyen melegben ne tegye.Kép

Andrea
tandrea

Sziasztok!

Iszonyat ez a meleg. Kép Delelott kivittem Lilit a "levegore", es 10 perc utan mar a fejere izzadt a nagy haja, igy be is jottunk es felkotottem a hajat. Szerencsere a lakasunban 22-23 fok van, igy ki se mozdulunk. Csak delutan pancsolunk majd Lilivel. Most meg alszik. Kép Tegnap voltunk beadatni a masodik kullancs elleni oltast. Uvoltott szegenykem. Kép Mar csak attol, hogy meglatta a dokit. Kép Majd csak 1 ev mulva kell egy ujabb kullancs elleni oltas. Meg is mertuk. Mar 78 cm es 9700 gr. Kép 600 gr-ot hizott a lanykam 1 honap alatt. Nemsokara atlepjuk a 10 kilot. Kép

Nanda: A jatek mikorsutot Borinak mutattam helyetted. Kép Ugy emlekeztem, hogy o kerte. Kép De aztan lattam Bori meglepett arckifejezeset, tudtam, hogy rossznak mutatom. Kép Szoval itt God-on vettunk egy jatekboltban. Pont ott a sarkon van, ahol a 2-es utrol lekanyarodtok felenk. Nagyon olcson lehet sok jatekot kapni es nagy a valasztek. En ott vettem. Kép
Maxinak Boldog szulinapot!!
Nekem barmelyik hetkoznap jo augusztusban, csak szoljatok elore. Azert vegyuk figyelembe a kanikulat is, mert 40 fokban nem szivesen ulok kocsiba Lilivel, plane, hogy nem klimas. Kép Es gondolom ebben nem vagyok egyedul.

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Hahó,
KépKépKépKépKépKépKép
AKKOR AUG.9-E?
MINDENKINEK JÓ?
ÉN BENNE VAGYOK!KépKépKépKép

PUSZI,
Nanda
nanda

Sziasztok!

Én nem ígérem a talit,ha megyek,akkor örülünk Kép,ha nem,akkor irigykedek majd.Kép Ez a hétköznap nekem mindig zűrös,mert apa dolgozik.Kép

Andrea:édes lehet a fiad ébredése.Kép
Most lekopogom,de mind jól vagyunk.Kép Kopp-kopp...
Nyaralni úgy tűnik már nem megyünk,bár apa azt mondta,hogy kárpótolni akar az elrontott nyaralásért,de szerintem nem jön össze.Kép
Mi az a dínópark??? Gergő nagy dínóőrült.Kép
Görkori??? Jézusom,és hogy bírta?Kép
Ne is mondd ezt a cipő dolgot,én is kivagyok az iskolakezdéstől.Bár az ovi még rosszabb.Kép
Valamikor összehozhatnánk egy minitalit,ha már ilyen közel lakunk egymáshoz.KépÚgy sajnáltam a múltkor,hogy nem sikerült megismerni.Kép
Irigylem a fiad étvágyát.KépAdhatna az én gyerekeimnek is.
Hiszti:engem teljesen kiborít,de tudom,hogy sajnos tőlem örökölték.Mostanában borzasztó vagyok.Szinte nincs olyan nap,hogy földhöz ne vágnék valamit.Kép

Orsi:beszéltem ma Lindával!!! Kép Olyan jó volt hallani a hangját.Szegény ki van merülve,éjszakáik szörnyűek,Dani atomkodik tovább.
Én nem is éreztem olyan vészesnek a meleget.Igaz,hogy csak 6 körül mentünk a játszóra,de itthon sem volt vészes.Apa gondolkozott egy légkondin,de lebeszéltem róla.Lassan vége a nyárnak,és van helye a 100.000 Ft-nak máshol is.Kép
Nyaralás:de jó Neked!!!
Éjszaka Kép Deichmannt én is nagyon szeretem,nagyon édes cipőt vettünk a hétvégén Bencének.És állandóan akcióznak.Most pl.ha 2 akciós cipőt veszel,a 3-kat ingyen kapod.Kép

Rita:Lili méretei nagyon szépek!Kép 600 gramm az nem semmi.Kíváncsi vagyok mikor indul be újból Bence is.Mondjuk ahogy eszik....Kép

Nanda:apának boldog szülinapot!!! Kép
Nyaralásotok Kép.Csak az én gyerekeim viselik ilyen nehezen az utazást? Kép Amiket itt olvasok,csak ámulok.
Jó nagy lábon él Maxi.Most vettem 19-es szandit Bencének,és még nagy.Kép

Most mennem kell,többieknek is puszi:Anikó
vakili

Szia Anikó!

Talinak nagyon örülnék, felhívlak telefonon és megbeszéljük.
Dinópark: http://www.styrassicpark.at/default.asp
Az enyémek is imádják, alig várják hogy menjünk. Eszméletlen mennyiségben van dinónk itthon, film is van és pár könyv is.
Szerencsére hazafelé nem görkorizott, mert tovább benn kellett maradnia és taxival jött (Budaörsön dolgozik és van mh-i busz ami viszi és hozza az embereket a Deák térről, ill. vissza).

Többiek? Nyaraltok vagy hűsöltök valahol?

Mese, hogy állsz a pakolással?

Andrea
tandrea

Jó reggelt!

Andrea:akkor megvan a közös pont a fiainknál.Kép
Nem hallottam még erről a helyről,de mivel külföldön van,ez halasztódik jövőre.Kép Bence nagyon nem bírja az utazást,itthon meg nem tudom hagyni a szopi miatt.Mondjuk még útlevele sincs.
Férjedet azért irigylem,én nem vagyok ilyen sportos sajnos.Kép Pedig rám férne.

VALI ALINÁJÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK! Kép

Nem is mondtam,hogy tegnap találkoztam Velük,és mondta,hogy nincs ugyan ideje ide jönni,de ha tali van,akkor szóljak Neki,és megpróbál jönni.Kép
Akartam a múltkor is,de pont akkor nyaraltak.Velencéről szóltam,még nem tudja,hogy itthon lesznek-e.

Puszi,és szép napot:Anikó
vakili

SziasztokKép

Gergő az előbb aludt el, így gyorsan írok.Kép

Andrea
Jó lehet egy saját apartmann Füreden!
Kacsák, hattyúkKép Gergő azt nagyon fogja élvezni! Imádja az állatokat!Kép

Nanda
Nekünk tökéletes a 9!Kép

Anikó
Annyira sajnálnám, ha nem tudnátok jönni! Nem lehetne valahogy közösen megoldani? Hogy valakivel elvinnénk Titeket?
Légkondi: nekünk meg pénzünk nincs most rá sajnos, pedig ide nagyon kéne!Kép Már most 27,5 fok van a nappaliban! Még jó, hogy főzni nem kell! Szerencsére a hátsó rész tök hűvös a zsalugátereknek köszönhetően, így azért aludni tudunk.Kép
Linda: szegényke!Kép Nem irígylem!
Nekünk most szerencsére volt egy szuper éjszakánk! Tegnap katasztrófa volt, ma viszont szuper!Kép
Köszi a Deichmann tippet! Lehet, hogy akkor már megveszem az őszit is, de tuti veszek egy számmal nagyobbat! Eleve már most 21-es kell!
Valiékat nagyon puszilom!Kép

Most mennem kell, mert szétfolyok itt a széken a melegtől!

Ja! Azért el kell mesélnem, hogy Anyukám tegnap jött haza Hajdúszoboszlóról, ahol kúrán volt a fürdőben. És képzeljétek találtak a Keresztanyámmal egy tök olcsó fürdőruhaboltot, úgyhogy Gergő is, Karcsi is és én is kapunk fürdőrucit! Gergőé annyira cuki, hogy meg kell zabálni benne!!!Kép Majd csinálok fotót. Mi meg Karcsival 2-2-t kaptunk, úgyhogy most már tényleg mehetünk a Balatonra.Kép

Na, most már tényleg megfulladok, megyek bedugom a fejem a mosogatóba a hidegvíz alá!Kép

PussssszKép

Orsi

avocado

Sziasztok,

Csatlakozom az elolvadáshoz... Nekünk sincs légkondink bár milyen jó lenne! Szegény Roni már egy szál pelenkában is megsül ebben a hőségben fennt a negyediken. Éjjel is alig tudott aludni szegénykém. Irigylem azokat akik tudnak pancsolni a kertben délután Kép Kép Azért "örülök" hogy nem csak nálunk megy a hiszti, kicsit megnyugodtam h nem mondjuk az én ellentétes viselkedésem váltja ki. Tudom h fontos a következetesség de amikor már 28x mászik be az asztal alá h szétrángassa a számítógép zsinórjait hát elfogy a türelmem.

Rita,
Írtad h Lili elválasztotta magát, ilyenkor hogy alakul nálatok az esti lefekvés? Mert nálunk a szopi után megy aludni és mostanában már nem nagyon akar szopizni tehát ki kell találnom helyette valami mást.

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Kostyika!

Belekotyogok!
Mintha Rita is vlami hasonlót írt volna. Szopi helyett műtej, bár ha jól tudom Rita már rendes forralt tejet ad Lilinek!
Eddig nálunk Milumil2 ment, most próbáltam ki a Hipp 2-t, de ez csomósabb mint a másik.
Egyszer már tárgyaltuk ezt, és rá kellett jönnöm azért nem csomósodott a mi tejünk egy ideig, mert az osztráknak más az állaga is és ezek szerint az oldékonysága is!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Tok jo volt ma a delelottom. Egesz delelott a szomnszed baratnomnel voltam, ahol Lili a 3 kislannyal jatszott a medenceben. Nagyon elvezte es nagyon jol ki is faradt. Kép Persze en is bent ultem a hus medenceben vegig Lilivel. Kép Delutan is megyunk. Kép

Andi: Eszter roviden leirta. Amikor Lili abbahagyta en Nestle Beba 2 Plusz-t adtam neki. Nagyon finom ize van es nagyon jo, igy hala istennek elfogadta. Azt adtam 1 honapig este es reggel is. Este ugyanugy mint a cicinel, csak cumisuvegbol, utana alvas volt. Nalunk nem kavart be, hogy nem cicit, hanem cumisuveget kapott. Vegul is o hagyta abba. 1 evesen mar nem Beba Plusz-t kap reggel, hanem felforralt es lehutott tejet, amit minden reggel langyossa melegitem es ugy adom.
Nalunk is ugy volt, hogy nem volt kedve szopizni, pedig volt tejem a lefejt mennyiseget tekintve es vegul le is szokott rola.

Nanda: nekunk is jo az augusztus 9-ike. Valoszinuleg Veraval megyek, ha jon o is. De ha 40 fok meleg lesz mint most, akkor nem valoszinu, hogy kocsiba ulunk.

Orsi: kepet varjuk. Kép Edes lehet Gergo furdoruciban. Kép 27,5 fok. Kép Nalunk az also szinten 23, a felso szinten 25-26 fok van. Pedig nincs klimank, csak nagyon jol megterveztem a szigetelesunket. Kép

Andi: van benne valami, hogy ha minel jobban tiltasz valamit a gyereknek, annal jobban csinalja. En pl. egyszer raszoltam, hogy ne egye a foldet, es utana meg jobban ette, igy sarkon fordultam es otthagytam. Abban a pillanatban abbahagyta. Persze, fajt a szivem, hogy eszi a foldet, de ha mar megkostolta, ugyis mindegy. Kép Rajottem, ha tobbszor mondom neki nem szabad, annal jobban csinalja. Kép Igy csak egyszer szolok, utana biztosan csinalja, bosszantasbol, de hagyom neki es hatat forditok. Nalunk ez jol mukodik, mert sokmindent abbahagyott.
Ok azt elvezik, hogy felkeltik a figyelmunket. Kép
Es nem is akarhogy. Kép

Na, puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Emlékszik itt még rám valaki? Kép
Tegnap beszéltem Anikóval telefonon és nagyon elkapott a nosztalgia. Kép
Mi megvagyunk szörnyű meleg van,a lurkók nyűgösek. Keresek majd képet a kölköncökől és beteszem, puszi:

Az elveszett
bellana

<font color="0000ff">Eszter!

Már jó ideje meg akartam írni. Ariel Hydactiv, és Coccolino Sensitive öblítő. Bocs, hogy ilyen lassú voltam.

És most be is kell fejeznem.

Üdv mindenkinek!

Zita</font>
pzita

Sziasztok!

Zita!
Köszikösziköszi!
Semmi bocsi! Nem volt életbevágó!Kép
A lényeg hogy jöttél, de jöhettél volna többet, és írhattál volna pár sort inkább magatokról!

Azért nagyon szépen köszönöm, hogy gondoltál rám!Kép

Olivérről szakad a víz, nem eszi csak a patronos gyümölcsöt esetel a nyers almát oszt annyi, de a fasírt, májkrém és a sósság, az jöhet! nem egy édesszájú kölök! Így mivel hozta haha Nagyi pockom! Eszterkém! (mert neki szabad becézni) nem vetted észre mennyire hasonló a gyerek ízlése?

Nanda!
Ha nem lesz ötven fok, ill. ha nem szakad az eső, akkor mennénk mi is!
Légkondink nincs nekünk sem, így nem merek!
Ha megyünk! Ami jó lenne, akkor hozzám még befér valaki, hiszen a sofőrülésen és egy babaülésen kívül van hely! Hátul középen viszont csak kétpontos a biztiöv, így három gyerekülés nem fér! Dehát most lesz 16 éves a drágám!Kép

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Hali,

Rita,
A mai egyértelműen arra ment ki hogy vele foglalkozzam de én éppen tornáztam és nem akartam abbahagyni. De nagyon élvezte h folyton odamentem és elvittem onnan és erre direkt csinálta. Ha nem foglalkoztam vele akkor még szét is cincálta. Szóval ez nálunk nem jön be. Te tervezted a házatokat?

Eszter,
mi az a patronos gyümölcs?

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Kostyika!
Így hívjuk a bébiételt, patron vagy ampulla!Kép

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Eszter,

Ja értem. Roninak mostanában már nem adtam bébiételt, de amikor megyünk nyaralni akkor veszek neki mert félpanziós ellátás lesz és nincs konyha a szobához. A pech hogy hűtő is csak a folyosón van. Remélem h senki nem fogja lenyúlni a gyümölcsöt belőle Kép De azért már nagyon várom!
Jó hétvégét mindenkinek!
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Mi is itt Budapesten élvezzük a kánikulát, bár szerdán leugrottunk csak 1 napra Balatonra, de estére visszajöttünk. Ôszintén szólva jobb volt így, mert a szomszédban éjjel-nappal ment a Gangszta Zolee vagy micsoda, ilyen kulturális feltöltôdést nem terveztünk, így inkább gyorsan hazamenekültünk.
A Balaton isteni volt, a büfés is nagyon finom ebédet készített, teljesen meglepôdtünk a színvonalon Kép
Emmus nagyon élvezte az uszógumiban a pancsizást, a nagyobbikom pedig valamiért pánikba esett, szegény nagyon megijedt a víztôlKép Így elég bonyolult a fürdés...

Kostyika: ha szállodába mentek, akkor a szobátokban lesz minibár, abba is lehet pakolni! Mi is bébiételekkel megyünk nyaralni, nem szeretném, ha valami kis vírust beenne.

hiszti: az nálunk is van, az egész ház tapasztalhatja, mert Emmus nem adja fel egy könnyen Kép Nagyobbik is ilyen volt. Most az a baj, hogy kánikulában mindenki nyitott ablak mellett alszik, most nem hagyhatom hisztizni Emmát, mert akkor tôlünk zeng az egész tömb...Kép persze így oda az egész eddigi következetes nevelésem...
Amennyire lehet megpróbálom úgy kialakítani a szobájukat, hogy legalább ott ne halljanak "nem szabad"-ot, így ott tényleg felszabadultan játszhatnak, így a szobában nincs nagyon hiszti. Emmus a pelenkázást utálja a legjobban, nem hajlandó lefeküdni, kénytelen voltam megadni magam és elfogadni, hogy ô ezt nem szereti, így megtanultam állva pelenkázni... Persze van nálunk is tiltás, amit elôbb-utóbb megtanul.

most mennem kell, nagyon nyavalyognak....

mi az erkélyen kiskádban fürödtünk, ez egy kicsit segített, városban kert nélkül ez a max...

üdv: Zsuzsi
zsu26

SziasztokKép

Úgy látom mindenki a hőséggel küzd! Nálunk tegnap már elviselhetetlen lett a hőség, a nappaliban 31 fok volt, így Karcsival összedugtuk a fejünket és úgy döntöttünk, hogy most nem lezs rendes kapunk, és az arra szánt pénzt (amit már eleve Anyuéktól kértünk kölcsönKép) beruházzuk egy klímára. Szerencsénk van, mert a suliban az egyik kollégánk mellékben ezzel foglalkotik, így viszonylag olcsón megúsztuk szereléssel együtt és délután már klassz hűs volt a nappaliban! Így viszont oda az illúzió, hogy a hátsó rész hűvös, mert ha innen oda átmegyünk, akkor az tűnik melegnek. DE este azért lehet szellőztetni, nappal meg nem és tényleg meg lehettt kukulni a melegtől!

Ne tudjátok meg, mi van már itt nálunk a Forma1 miatt! A sok szétaszalódott ember mind erre megy haza. Elugrottam a boltba egy hátsó úton és nem tudtam visszajönni, mert addigra már mind a 2 sávban 1 irányba mentek! A rendőr meg széttárta a kezét, hogy nem tud mit csinálni! Hát ne tudjátok meg! Olyan ideges lettem, hogy elindultam az egyik sorral szemben! Szerencsére hamar elfogytak, hátrébb voltak normálisabb emberek is, akik ismerik a kreszt, de én egész hazafelé amit lenyomtam...hát mindenkinek a mindenkijét elutaztattam melegebb éghajlatra!Kép
Szerencsére vasárnap utazunk, így a legjaváról lemaradunk! De tuti, hogy jövőre előre bespájzolok mindent erre a 3-4 napra és ki sem tesszük a lábunkat itthonról!
Amúgy le vagyok döbbenve, hogy képesek az emberek egy csomó pénzért szétaszalódni a 70 fokban! Iszonyú!

Holnap már tuti nem fogok tudni írni, pakolás, stb. Így most jövő szombatog nélkülöznötök kell! De majd hívom Anikót, hogy jól vagyunk-e.Kép

Linda
Tök jó, hogy jöttél! Annyira megörültem!
Képeket várjuk!Kép

Rita
Nálatok azért a víz miatt elev pár fokkal hűvösebb van, mint itt nálunk, ráadásul itt sehol egy fa, ott meg azért van, ami árnyékoljon. Ilyenkor irígylem is!Kép

Na, most megyek, majd jelentkezem.

Puszi mindekinekKép

Orsi

Ui: fürdőrucis képet nem sikerült még csinálni, úgyhogy szerintem majd a nyaralásos fotókon megnézitek.Kép

avocado

Orsi!

Ha még olvasod,nagyon jó utat kívánok!!!! Kép
Mennyi lett így a kondi? Ha nem titok.

Holnap én sem jövök,mert esküvőre megyünk,majd talán vasárnap.Olyan kíváncsi vagyok a gyerekekre,nagyon szép ruhájuk lesz (koszorúslány és fiú lesznek) Kép
Ma azért nem jöttem,mert próbáltam albumot csinálni a gödi babataliról,természetesen nem sikerült Kép . Majd próbálom még,mert lett egy-két nagyon jó kép.Kép

Puszi Mindenkinek és jó hétvégét!

Anikó
vakili

Anikó
Köszönjük!Kép Már nagyon vártuk mind!Kép
A légkondi gépe volt 65.000 a Metroban és 20.000 volt a szerelés, de ez teljesen baráti áron, mert amúgy 40-nél kezdődik!Kép

Ja, nem is írtam Nektek, hogy tegnap megvettük Gergő 2. szandiját. És ami érdekes, hogy ez is 20-as, de 1 számmal nagyobb, mint az előző 20-as! Pedig ugyanaz a márka! Ez is nagyon cuki, édes benne a lába! És ezt kicsit könnyebben rá bírom adni. Ezzel már tuti kihúzzuk őszig, mert még kicsit nagy is.

Ja! És ami nagyon fontos! Gergő ma felállt egyedül! Mármint kapaszkodás nélkül! Annyira megörültünk neki, hogy megkértem, csinálja már mégegyszer és a kis cuki Mókuskám megismételte!Kép Hát úgy megpuszilgattam!!!Kép

Most már tényleg megyek az ágyikómba!

Hiányozni fogtok ám!Kép

PusssszKép

Orsi

avocado

Sziasztok,

Zsuzsi,
Sajna nem szállodába megyünk hanem egy villába, ahol a kép alapján nincs minibár. Maximum veszek minden nap friss gyümölcsöt. Maj megoldom valahogy, sokkal jobban várom annál h ilyen "apróságok" eltántorítsanak. Hogy csinálod az állva pelenkázást? A pelenkázás nálunk is néha egy közelharc, mert amint lerakom hasra fordul és már ül is fel. Persze legtöbbször kakis fenékkel Kép Még jó hogy csak azt a letörölhető lapot keni össze. A gyerekszobát mi is így csináltuk meg, de persze neki mindig ott kell lennie ahol én vagyok.
Szerencsére mostanában azért nem voltak olyan nagy hisztik. Nálunk még erkély sincs, így csak a barátnőméknél tudunk pancsolni. Van egy kis medencéjük, abban elfér a két lurkó. Nagyon édesek együtt ahogy elpacsálnak a vízben.

Orsi,
Képzeld Roni is mostanában gyakorolja az állást egyedül. Õ már felállt egy hónapja de mindig csak valami mellett és kb egy hete már pár másodpercre megáll úgy hogy nem kapaszkodik semmiben. Aztán ha elfárad akkor akkorákat zuttyan vissza a fenekére hogy néha már nekem fáj. Jó nyaralást aztán majd tegyél fel képet.

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, és légkondi híjján főlünk. Én meg főleg, mert ebédet is főztem, és az ilyenkor jujj!
Már éjszaka is nehéz aludni Kép
A csajok jól vannak. Ebéd előtt akkorát pancsiztak a kádban, hogy minden úszott, és persze a ház meg zengett a sikongatástól, nevetéstől.
Ja, és a torkom pihen. Kép (kop-kop-kop)

Linda: ha hiszed, ha nem, én pont a napokban gondoltam rátok, hogy vajon hogy bírod a 2 gyerekkel, és hogy te nem voltál a talin, pedig Göd neked félút!
Ezek szerint elmaradt a kondi projekt tavaly? VAgy csak nem üzemel?

Egcsinek, és Bertoldtak minden jót kívánok. Timi: átadnád?

Vali Alináját is istenke éltesse.

Nanda: mi is mehetünk? Zsófival is? MAjd hívlak!
Istenke éltesse a férjedet!

NA, akkor én is kerestem képet:

Kép

Kép

Kép

Kép

Zs.
zerko

Mese, Leventének boldog szülinapot!

Andrea
tandrea

SziasztokKép

Csak bekukk, mert mennem kell pakolni, de Gergő épp banánt falatozik, így azzal nem merek a ruhák közelébe menni. Õ dumál, én meg írok.Kép

Andi
Gergő már nagyon rég óta áll és lépeget, de az egyedül állást csak 3 hete próbálgatja. Eddig csak mellettünk és főleg az ágyban, de akkor úgy, hogy megtámaszkodott, és szép lassan elengedett minket. Most viszont a konyha közepén, úgy hogy semmi nem volt a közelében szépen felállt!Kép

Zsuzsa
Nagyon édesek a képek!

Lányok
Ne tudjátok meg, milyen szuper a légkondi!!! Éjjel kiszellőzött a hátsó rész is és egyész nap egybe van nyitva és így az sem melegedett fel! Úgy örülök, hogy elhalasztottuk a kapukat és így elviselhető lett ez az iszonyú hőség!

Nem tudom idejutok-e még ma, elvileg ezt sem terveztem, csak így alakult.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok

Túl vagyok egy jó kis kiboruláson.Kép Gergő estére belázasodott, de nem is kicsit, 39.4 volt popsiban!Kép Fogalmam sincs mi lehet a gond, mert taknyos már 1 hete, de eddig teljesen jól volt, csak folyt az orra. A dokinénivel nem tudtam beszélni, mert 8-kor már aludt, szóval most itt állok és kész vagyok.Kép Kapott kúpot szegénykém, aztán majd az éjjel kiderül, hogy mennyire viszi le.
Az egészben a csúcs, hogy holnap indultunk volna nyaralni, de így tuti nem megyünk sehová. A szoba le lett foglalózva, most beszéltem a csajjal, nagyon aranyos volt, de sajna kiadják, ha lesz vendég, amit teljesen megértek. Esetleg ha pár nap múlva le tudunk menni, találnak valami megoldást, de nem tudom hogy lesz.Kép Azt sem tudom visszaküldi-e a foglalót, ha mégsem megyünk.Kép De mondjuk ez a legkevesebb, mert most ez izgat legkevésbé. Csak Gergőnek ne legyen semmi baja! Annyira kiakadtam, amikor láttam, hogy csak megy fel a láza. ilyen magas még soha nem volt!Kép

Most megyek, megpróbálok kicsit lehiggadni és reménykedem, hogy semmi komoly.

Puszi

Orsi

avocado

Orsi, Gergőnek jobbulást! Remélem nem lesz semmi baja és el tudtok menni nyaralni!

Andrea
tandrea

Szia Orsi!

Lili is lazas. Kép Neki 39 fokos laza van, de valoszinuleg hogutat kapott ebben a melegben. Kép Pedig mindent megtettem, hogy elkeruljuk, de megis. Kép Adtam neki kupot, igy lejjebb ment a laza es jobban is van, es szerencsere alszik rendesen. Evett is rendesen es rengeteget iszik. Ma ki se mozdultunk a lakasbol. Ne tudd meg mekkora hisztik voltak es dorombolt az ajton, hogy ki akar menni. Kép Remelem holnap jobban lesz, de ha holnap is ilyen meleg lesz, szinten nem mozdulunk ki. Kép
Szerintem ha Gergonek reggelre lemegy a laza, nyugodtan induljatok el. Persze csak akkor ha klimas az autotok.

Na, puszi nektek en is megyek aludni.

Rita

Kép
Kép
trita

Hali,

Rita, Orsi
Jobbulást kívánok mindkét babónak!

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Orsi: Remélem jobban van Gergô! Füléhez nem kapkod? Sajnálom, hogy pont nyaralás elôtt jött ez ki. Talán, ha nem komoly baja van, késôbb le tudtok menni. Hova mennétek?

Rita: szegény Lili! Mibôl gondolod, hogy hôgutát kapott? Gyógyuljatok meg hamar!

Zsuzsa: ismét nagyon jók a képek! Sarazásnak gondolom nagyon örültél Kép ! A lányok szerintem elég különbözôek.

Üdv: zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Az előbb írtam egy jó hosszút, de elszállt. Kép Kép
Sajnos valamiért képet sem tudok feltölteni. Kép

Orsi, Rita: jobbulást a lurkóknak!

Zsuzsa: régen láttalak. Kép A lányaid továbbra is szépségesek. Kép A talira azért nem mentem, mert olyan talira még én sem tudok elmenni, amiről nem tudok. Kép A légkondink megvan, de sokat betegeskedik. Kép Nélküle megdöglünk itt fennt a 4.-en. Kép Persze felmászni is szuper. 2 gyerek, csomagok, az maga az extázis. Kép

Rólunk röviden: Tévedtem mikor Danit atomnak mondtam... Gergő simán lekörözi. Éjjel nálunk még mindig nincs alvás. Kép Szopi viszont ezerrel, akárhol. Képes letépni rólam a ruhát a kis betyár. Kép 9 hónapos korában elindult és azóta meg sem áll. Nem semmi párosítás a 2 fiú. Kép
Ádi továbbra is a munka hőse akar lenni, ezért nagyon sokat vagyunk egyedül. Hétvégén, ünnepekkor, mindig. Kép Kép Segítségem persze továbbra sincs, így nagyon fáradt tudok lenni. De mostanra már próbálok időt csenni magamnak, aztán meglátjuk mi lesz.

Sajnos innen is nagyon elvagyok maradva, már nem tudom kinek, mikor van szülinaposa. Kép Ezért utólag és előre is boldog szülinapot mindenkinek és mindenki babájának. Kép

Most el, próbálkozok még a képekkel:

Linda
bellana

Nna a profilba sikerült új képet tenni, de ide nem megy. Kép Semmi nem történik ha megnyomom a "melléklet feltöltése" gombot. Kép Kép

L.
bellana

Végre sikerült, igaz egy másik böngészővel. Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Linda
bellana

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ősziként beledumálok, csak a lázas babák anyukájának írom, hogy nekünk mondta a gyerekorvos, hogy vírus van, ami lázzal és esetenként hasmenéssel jár. Lehet, hogy nálatok nem erről van szó, csak azért írom, mert ahol mi lakunk, azon a környéken pl. elég sok baba beteg.

Üdv., Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok!
boldog szülinapot kívánok babáknak névnapra mamáknak Kép
Orsi!
Remélem Gergő már jól van és a Balcsiban füröttök már Kép
Rita!
Akkor ha nem lesz 40 fok akkor megyünk együtt Velencére Képha elfogyott az a pár széria gyere a többiért isKépIda nem tudta hogy jösz és apu meg nem mondta hogy dvd kell Kép
Nanda!
Cipőbolt a csalogány utca 42/a.kis lyuk a hapsi mindent rád akar majd sózni Kép
Linda!
Nagyon édik a gyerekek Kép Merre laktok?
Anikó!
Az albummal(babanetes)én is tököltem majdnem megütött a guta mikor láttam csak egyesével lehet felrakni a képeketKépNA meg mikor hibajelentést küldött.A nagynénémmel megállapítottuk hogy annyira hasonlítasz az anyukámraKép

Megjöttünk Bábolnáról,ahol iszonyat meleget kifogtuk és szinte ki sem mozdultunk a lakásból Kép
Míra elindult a dédapja szülinapján(26-án) KépMár megtett egyedül 8 lépést isKépAzóta is gyakorolgatjaKépMondja a kutya szót is igaz kukának ejti,Balát is mondjaKép az anya apa az persze nem megy.Megkóstolta a sört,ami nagyon ízlett nekiKépA portói bor az már nem igaán,azt csak szagolgatni engedtem neki,de fintorgott nagyonKépAnyja lányaKépAz éjszakákat ott végigaludta este9től reggel 8-1/2 9-ig aludt.Annyira jó voltKépAzért esett is párszor a szája is vérzett,folt is lett a homlokán,de élvezte nagyon a kirándulást Kép
MAjd kicsínyítek képeket és rakok felKép
Pusz vera

KépKép
viranka

Sziasztok!

Jobbulást a betegeknek! Ez a nyarasdi valóban ilyen. Emlékszem, Zzófi is anno 1 évesen volt először beteg, júliusban!
ÉS az is tény, nyáron a vírusok tombolnak. Hasmenés, torokgyuszi, légcsőhurut. Ez meg ugye magas lázzal jár, de szerencsére hamar meg is gyógyulnak, és antibiotikum sem kell rá.

Orsi: nagyon szurkolok, hogy legyen valami a nyaralásotokból!

Linda: akkor a kondira valóban jól emlékeztem. Kép
Ami a cipekedést illeti, részvétem. Nekem ugyan csak második emelet, de ez is nagyon nehéz!
9 hónaposan elindult Gergő??? Dani is ennyire mozgékony volt?
Ruhatépés Kép Mekkora a kisebbik Atomanti? Kép
A képek nagyon helyesek. Szerintem Dani nagyon sokat változott. Már kész nagyfiú! Megy ősszel oviba?
Kié a kiskutyus? Kép
Hogy jössz ki Anyóssal?
Hogy sikerül kimozdulnod? Banycsősz, vagy Ádi vigyáz a fiúkra?

Vera: gratula az induláshoz! Pár hét, és szalad majd!
A Csalogány utcai pasi már akkor is mindent el akart adni, amikor még élelmiszerben utazott! De szerintem jó fej. Kép

Zsuzsi: hasonlítanak, és persze mások is. Edina nem lesz szerintem olyan karcsú, mint ZSófi. De sokkal ügyesebben mozog!
Sarazás: van most ezerrel. De jobb, ha akkor csinálják, amikor meleg van. Itt még csak kezdte a ZSófi. Gyakran még a bugyija is tiszta homok. Szerencse, hogy a játszóval szemben lakunk, így nem így kell végigvinni a városon! Csakhát akkor is marad a takarítás.

Anikó: ti teljesen meggyógyultatok?

Szerintem Jerry és Timi nagyon el van tűnve, nem???

Szép 7végét mindenkinek!

ZS.
zerko

Sziasztok!

Megérkeztünk a nyaralásból! Nagyon szuper volt, de sajna nagyon hamar elszaladt az a nyolc nap.Kép
Amennyire féltem az utazástól, annyira jól sikerült. Lillus végigaludta az éjszakát, csak néha nézett fel. Egyszer a határon nézett szembe a vámossal, annak nagy meglepetésére. Aztán meg egy pihenőnél nézett körbe. Kivettem kicsit, de kéreszkedett vissza aludni. Kint is tartotta a déli három órás szundiját, és este is szépen elaludt. Csak az utolsó két éjszaka volt az elalvásnál nagy sírás, de most sajna az itthon is meg van. De rájöttem az okára...volt nekünk ilyen a déli alvásnál is. Most újra megtanuljuk, hogy este van...aludni kell...stb. Eddig is ébren vittem az ágyába, de volt hogy félkómás volt már. Most meg már "nagylány", teljesen éber vacsi után... no majd túlleszünk ezen is.
Szóval nyaralásra visszatérve. Imádta a tengert a kisasszony. A hét elején elég hüsi volt a víz, mert volt egy éjszaka hatalmas vihar, de nem zavarta. Ment bele, csak a hullámokat nem szerette. De aztán a többi napon nyudis, hullámmentes volt a víz. És nagyon meleg, már-már zavaróan meleg a mi szempontunkból. De öröm volt nézni, hogy hogy pancsizik. Hajigálta a köveket, csónakázott...minden volt, aminek ilyenkor lenni kell.Kép CSak délelőtt 9-10.30-ig voltunk kint, és délután 4-6-ig. A fennmaradó időben a teraszon pancsizott a kisasszony a medencében.Kép A csajszi lett a legbarnább a családban.Kép

Mi is negyediken lakunk, és mi is majd elpusztulunk a melegtől. Bár a gyerek szobája elég kellemes, vagyis jobb, mint a mi hálónk...

Orsi!

Lilla is belázasodott nyaralás előtt közvetlenül, de csak egy napig tartott...remélem nálatok is ez a helyzet.

Asszem Rita írta (ha nem, akkor bocsi), hogy Lilinek ad tejet...érdekelne, hogy milyen tejet? Van e különbség tej és tej között...hány százalékos...gyártó? Szóval tapasztalatokat várnék!Kép

A nagy nyaralásban kijött LIllusnak négy rágófoga. Egyet tudtam, hogy bújkál, azt vártam is, de a másik három teljesen meglepett.Kép Elindulni rendesen még mindig nem sikerült, kicsit el is vagyok szomorodva. De próbálom magam meggyőzni, hogy menni fog az hamar...de azért mégis nagyon várom már. Viszont egy kezét fogva már képes szaladni is.Kép Már arra gondolok, hogy annyira megszokta, hogy vezetgetjük, hogy lusta egyedül megpróbálni...(lehet, hogy hülyeség...olvastam, hogy van ilyen)

Én is akarok talizni brühühü!Kép

Zsuzsa!

Edinának és Bercinek mondom majd a jókívánságokat!Kép

Na, ezt most elküldöm, aztán teszek fel képeket!

Puszi mindenkinek!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

sziasztok!

csak gyorsan, mert etetnem kell mindjárt, sok időbe telt mig elolvastam lemaradásomat..
Nálunk is megy a légkondi, teraszon a pancsi, na és persze egyre több a doboz. Sajna pénteken már nem volt erőm, mert a konyha pl. 1 szinttel lejjebb van, és ott áll a meleg.. szóval dobozolás most pihentetem, mert szombaton ünnepeltünk, ma meg F1. Eddig..

köszönjük a köszöntés, tényleg hihetetlen az az 1 gyertya a tortán.
Megsütöttem a tej és tojás nélküli tortát, nagyon fincsi lett, túró és gyümi lett a tetején. (szőlő, sárgabarack, banán) Kicsi fiú ette!!! Mi meg fagyitortát nyomtunk, nyamm Daubner. Ebben a melegben fagyii kell! A babatortának is nagy sikere lett, a hugom 3szor repetázott.

most mennem kell, birjátok ki még egy kicsit, vas estére áll. jön hidegfront.

puszi
Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Majd még megörvendeztetlek benneteket pár szépséggel!Kép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Bence is belázasodott tegnap estére.KépTiszta para vagyok,hogy megint a füle.Ma is lázas egész nap a kúp ellenére is.Kép Pedig nem is volt nyűgös,jól bírta az esküvőt.Gyönyörűek voltak a gyerkőceim!!! KépKata,mint egy kis hercegnő,Gergő komoly úriember,nagyon élvezték mind a ketten.KépKicsit én is ott tudtam lenni a lagzin,bár pont akkor nem volt tánc,úgyhogy ez kimaradt.KépBár a kedvem úgyis szar volt Bence miatt.Szépen aludt,amíg nem voltam itthon,egyszer sírt fel,de anyu megnyugtatta.KépEgyébként el volt ájulva Tőle a násznép,azt mondták,hogy az ilyen gyereket kéne klónozni,olyan szép.Kép

Zsuzsa:tegnap még azt mondtam volna,hogy meggyógyultunk.Kép
Lányok nagyon szépek.Kép Torkod Kép (KOp-kop)

Orsi:szegény Ti!! Kép Remélem azért nem tudsz jönni,mert mégis jobban lett Gergő,és el tudtatok utazni.
Na,mire ezt leírtam,telefonált Orsi,hogy lázas ugyan Gergő,de se a dokijuk,se a fülészet nem talált semmit,úgyhogy elindultak.Egyébként jókedvű,nem látszik rajta,hogy beteg.Puszil mindenkit.

Vera:én nem a babanetesre próbáltam,hanem a photosite.com-ra,de angol nyelvű,úgyhogy nem boldogultam egy idő után.Kép
Mira lépései Kép
Általában inkább fiatalabbnak néznek 10 évvel.Szerinted az anyukádra hasonlítok???Kép Azért kíváncsivá tettél.Kép

Liv:köszi az infót,remélem semmi komoly nem lesz egyik babánál sem.Kép

Linda:Úúúúúgy örülök Neked!!! Kép Fiúk helyesek.Kép
Megkaptad a minitalinkról a képeket? Már jó régen elküldtem a régi címedre.

Mese:Boldog szülinapot Leventének! Kép

Andrea:majd jelentkezem,nem tudom mi lesz a vége a láznak.Úgy látszik,nem akar ez nekünk összejönni.Kép De juszt is elmegyünk egyszer.

Na,puszi:Anikó

Rita:mi van Lilivel? Kép Jobbulást Neki is!
vakili

Csak, hogy örüljetek, még pár darab...azért mind a 250-et nem teszem fel, ígérem!Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Abbahagytam!

Pussz!Kép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok,

Timi,
Jók a képekKép Hol voltatok? Édes a lányod a fürdőköppenyben!

Bellana,
Együttérzek veled, mi is a 4.en, no légkondi és egy komplett tüdőtágítással felér mire felcipelem a hölgyet. Szerencsére nálunk csak egy baba van. Persze ha leszaladok néhány dologért a boltba mindig elfelejtek szatyrot vinni és utána bűvészkedem még azokkal a dolgokkal is h valahogy felvigyem. A párom nekem is sokat dolgozik ezért legalább kétnaponta szervezek valami programot h ne üljünk itthon egyedül.

Rita, Orsi
Mi újság? Tart még a láz?

Üdv
a megsült Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Közben jött még hozzászólás.Kép

Timi:gyönyörű a lányod,és nagyon irigy vagyok,hogy ilyen jól bírja az utazást.Kép

Mese:pakolás.Kép MIkor is költöztök?
Szülinap KépHú,melyik is az a tej és tojásmentes torta?Lassan nekem is kéne majd gyártani.Kép

Anikó
vakili

Ilyen nincs,megint lemaradtam.Kép

Andi:mi a 9-en lakunk,szintén no kondi,és jó párszor elromlott már a lift.Mondjam???? Kép

Anikó
vakili

Andi!

Horvátországban voltunk, Banjole-ban, Pula mellett.

Timi Kép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Anikó: úgy örülök, hogy örülsz. Kép Kép Miattad kezdtem megint írni. Kép Persze ha a többiek nem bánják? Kép Remélem Gergőddel nem lesz semmi komoly baj!!!! Orsi száma a régi?? A minitalis képeket megkaptam. Kép Köszönöm. Kép

Zsuzsa: nálunk minden maradt a régiben. Anyóssal is, kimozdulással is. Kép Gergő július 7-én volt 10.60kg és76cm. Sokkal-sokkal hamarabb csinál mindent mint Dani. Dani már igencsak elmúlt 1 éves mikor elkezdett menni magától. Kép Dani nagyon motíválja a tesót az biztos. KépÉs megy oviba elméletileg. Vegyes csoportba. Kép

Timi: szia, emlékszel még rám? Kép Ti is mekkorát nőttetek!! KépAz elindulás miatt ne aggódj. Kép

Vera:köszi a bókot a fiaim nevében. Kép Mi Vácon lakunk. Kép

Andi: milyen programot csinálsz 2 naponta? És a férjeddel, vagy egyedül? Sajna nekünk elég csonka a hátterünk (nekem senkim sincs, a férjem anyja meg messze is van meg a viszonyunk se az igazi), úgyhogy elég gáz. Bébiszitterre nem telik, meg nem is merném bízni őket.

Linda
bellana

Szia Linda!

Hát hogyne emlékeznék!?!?!?Kép

Nem is tudtam, hogy Vácon laktok! Oda megyek tanulni szeptembertől.Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Feltámadt a szél...Hátha kifújja ezt a pöffeteget a lakásból.

Anikó, sajnálom hogy Bence megint lázas.Kép
Talit akkor elnapoljuk, a 8-ával kezdődő hét nem jó mert elutazunk, de utána még (már csakKép) két hét van a szünidőből, esetleg akkor eljöhetnétek. Vagy szeptemberben, ha Balázst már beszoktattam az oviba.
Esküvőről, ill. a gyerekeidről csináltatok fényképet? És megmutatod?

Zsuzsa, nagyon jók a képek! Én olyan béna fényképeket csinálok.Kép

Linda, szépek a fiaid.Kép Tényleg látszik a szemükön hogy egyik sem az az egyhelybenülős fajta.Kép

Timi, gyönyörű a lánykád! Szép helyen jártatok!

Rita, Lili jobban van?

Mi két napig a sógornőméknél voltunk, fiúk nagyon élvezték a medencét, Marci már szépen merül. Balázs is egyre bátrabb. Dávid meg egyenesen odáig volt a vízért.

Bocsánat, át kell adnom a gépet...

Andrea
tandrea

Sziasztok!

Rég nem jártam erre, sajnos nincs idöm visszaolvasni sem.
Nem jött össze megint a tali, mert sajnos nagyon gáz idöszak volt. Kép Sok minden történt, Lilinek hiszti idöszaka volt/van, és tegnap átörte a foginyt a jobb felsö ketteskénk. Viszont még mindig jön a baloldali.

Éjszakánként most mi is óránként kelünk, ráadásul a családban is tragédia történt. Apája elesett mocival, de szerencsére csak felületi a sérülés, szóval zajlanak az események.

Anikó-napkor gondoltam rád Anikónk, de sajnos nem tudtam jönni, utólag is grat! Kép

Most is mennem kell sajnos, csak mindenképp akartam pár szót írni nektek! Kép

Mindenkit nagyon puszilok!

Macs
Egy kép a kisasszonyról:

Kép
maccs

Jaj bocsi csak még egy szó!
Manóci! Láttalak a 1-2 napja kocsiból téged egy fiatal hölggyel a babát sétáltattad. Ezek szerint itthon vagy. A héten péntekig még én is, utána irány Pécs a hugomékhoz megyünk. Mi lenne, ha egyszer összefutnánk addig? Dobj egy sms-t ha jó, mert én nem tudom a tiéd!
Köszi:

Macs
maccs

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?