Alex
Tényleg büszke lehet Rád a feleséged, hogy ekkora támaszt jelentesz neki és mindent megteszel, hogy az álmotok valóra váljon. Remélem, sokat pihizik.
Mi csak a szűk családi körnek mondtuk el, hogy lombikra készülünk, meg egy lombikos baráti pár tudta (ők lökdöstek el a Kaáliba), meg 2 nagyon közeli barátnőm. Erre azért volt szükség, hogy legalább nekik ne füllentgessünk, miért tűntünk el egy időre. És nem bántam meg: erősen fogták a kezem, azt se tudták, hogy tartsák bennem a lelket. Ezt el is raktározom egy életre magamban. Mésoknak nem mondtuk el, a távoli rokonoknak sem, Max, ha nagyon rákérdeztek annyit mondtunk, hogy igen, nehezen jött össze a baba (babák), kivizsgáltattuzk magunkat és végül egy szuri kúra segített és hipp-hopp teherbe is estem. Ezt benyalta mindenki
azóta se kérdezősködnek, ki lett maximálisan elégítve a kiváncsiságuk. És nem azért nem mondtam el, mert szégyelltem volna a dolgot, ezb tudjátok, hogy nem erről szól, hanem mert annak ellenére, hogy elsőre összejött a lombik, meg műr bolodg kismama vagyok, de az első pár hónapban még rendkívül érzékenyen érintett volna a téma (főleg, amikor éjt nappallá téve okádtam - feltettema kérdést, miért nem elég? miért kell még szenvednem?!? De Ti ezt már sajnos jobban tudjátok), nem lett volna kedvem válaszolni a hülyébbnél hülyébb kérdésekre, mert úgy gondoom, ez totál magánügy.
Hajnesz
Nehogy eltűnj, mert fenéken billentelek
Ha fáj nagyon, akkor is itt vagyunk Neked, és öntsd ki a szíved. Erről szól többek között a topic.
Vikimi
Egy teszt nem teszt. Főleg, ha idő előtti pisi teszt. Szóval, várjuk a vérvétel eredményt!
Csajok, Alex!
Annyira izgulok Stella miatt. Holnap lesz a vérvétele, ugye?!? Már csak egyet kell aludni...
Zsebike
Igen, maradhat csak a Csenge és a Levente név a táblicskuban. Köszi!
Ez a 3,5 hét pimaszul hangzik, de nagyon megérdemled. Ekkora töltődés után már semmi akadálya sem lehet a kis Zsebiknek
Noémi
Köszönöm a szép szavakat, kedves vagy nagyon
Tralllala
Na végre, megvagy!
A pocakkenegetéshez annyi, hogy azóta méginkább rájöttem a tutira: Baba testápoló (tudod, a pöttyös), gyorsan felszívódik a melegben. Felválztva használom most a Nivea Baby Ápoló Babaolajjal.
Hogy-hogy ennyi vizsgálatod lesz? Az AFP vérvétel nem elég első körben? Azt nem is végzik, csak a - ha jól emlékszem - 16. hét környékén. Nekem nem volt előtte semmi extra vizsgálta emiatt.
Nagyon örülök, hogy a róka elhagyott és most már gond nélkül örvendezhetsz a Babáiddal együtt. Remélem, róka koma megtalálta Stellát. Holnap kiderül!
pussz,
Dzsúd