Sziasztok!
Elég pocsék idő van errefelé... már órák óta zuhog.
Mondjuk, legalább locsolni nem kell.
Házassági évforduló: köszike szépen a jókívánságot!
Szombaton voltunk megnézni ennek örömére a Rómeó és Júliát, teljesen odáig vagyok azóta is. Nagyon jó volt a szereposztás, Szinetár Dóra volt ugye a Júlia, Bereczki Zoltán meg Mercutio (nekik ugye most volt az esküvőjük), és Paris-t pedig a Homonnay Zsolt játszotta, úgyhogy elaléltam a boldogságtól, amikor bejött a színpadra.
Tényleg nagyon jól sikerült darab, nagyon jó koreográfia, show-elemek stb. Azóta megnéztem a francia előadást is DVD-n, hát, sztem nekünk jobban sikerült(már megint
). Sokkal emberközelibb a magyar, a francia nekem kissé elvont, túl sokat szenvednek benne és sztem egy-két énekes olyan, mintha vmelyik mostani "szuper fiúegyüttesből" szedték volna őket össze, meg a hangjukat sem eresztik ki igazán. Bezzeg a magyarok!
Na, nem csöpögök itt tovább, klassz volt minden, azóta egyfolytában csak jegyet keresek a Szépség és Szörnyetegre, azon belül is a Homonnay-Szinetár párosra, jó lenne találni rá vhol...
Bea, végül sikerült jegyet szerezni a szegedi előadásra?
Bakelit lemezek: nekünk is sok volt anno, sajna már egy sincs meg itthon, mindegyik az anyámnál maradt. Vele meg ugye nem igazán vagyok kapcsolatban.
Jó lehetett nosztalgiázni, én nagyon szeretek.
Mikor mentek a tengerre?
Allergiád végül rendbejött?
Tündér, de jó nektek! Irigykedem a faházért, éppen most nézzük mi is a kerti faházakat, mert szeretnénk őszre mindenképp vmi normális méretűt a kerti dolgoknak, fűnyírónak stb., meg nem utolsósorban a két macskánknak is, mert ugye kiderült, hogy sajna az ekcémámat a macsekallergia okozza, úgyhogy hosszas mérlegelés után döntöttem, hogy kinti cicák lesznek. De erről már írtam fentebb. Tényleg, a faház alá kell alapozás? Már tök jókat találtam, de ennek az alapozásos cécónak nagyon nem örülnék... de gondolom, biztos kell vmi.
Noncsa ma esett egy nagyot (már megint).
Most éppen az orrát verte be, lehúzta róla a bőrt rendesen, szegénykém nagyon sírt. Mostmár legyen vége ennek a balszerencse sorozatnak, mert elegem van, hogy állandóan lesérül vmelyikünk!
A lábam még mindig be van dagadva, fáslizom, de a krém már nem olyan jó rá sztem, meg egyébként is teljesen tönkrevágta a bőrömet, szóval tényleg szeretném már letudni ezt az egészet. Bosszant, hogy nem jó még mindig a bokám.
Tündér, mikor lesz a köv. vizsgád?
Ha visszajöttök Balcsiról, ha gondolod, szívesen látlak benneteket itt Tárnokon, átugorhattok vmikor Ilanggal.
Mi is nemsokára megyünk Alsópáhokra, de csak pár napra.
Jó pihit nektek! + jó időt!
pusza:Ch.