Norka
Azt pedig sosem lehet tudni, mikor szeretne érkezni. Látod...
Wish
Hát nem tudom, én nem voltam ilyen toxo-izén, de már 11 éves korom óta van lakásban tartott macska, kutya az életemben (folyamatosan). Most már kb. 2 éve hogy nem lakunk anyuéknál, kizáróülag kinti kutyuk vannak, de néha csak benéznek...
Én nem parázok emiatt annyira, de ez a nyer husi-dolog megütötte a fülem
Amúgy is elkezdtem irtózni mindentől, ami nyers...
Lara
Én is hasonlókat éreztem a + teszt előtt, de azért ez más...
Tudom, hogy még rengeteg "jótaácsot" fogok kapni Tőletek, de iszom magamba minden infót. Eddig csak jót kaptam itt Tőletek, és hiszem, hogy ez ezután sem lesz másképp, úgyhogy árassz el infókkal nyugodtan!
Amúgy azok közül, amiket leírtál, egyik sem mozgatta meg a fantáziámat (sőt)
Kavicska
Ez a Menogon-ügy felháborító. Még jó, hogy én anno elbattyogtam érte a Délihez. A patikában először ugyanis midták már nincs, de renelnek helyette Menopur-t. Majdnem belementem, csak azért nem, mert azt hittem, hogy az nem ugyanolyan jó és mit szólna a Mágus hozzá
Meg sem kérdeztem az árát, olyan természetes volt, hogy kb. ugyanannyi, ha helyette lesz
Ez tiszta bunda egyébként.
Na mindegy, talán 5 ampullának is örülni fog majd valaki ősszel. Rám számíthattok.
Kriszta
Én sem bírom a meleget, ha ez vígasztal. Tudom, hogy nem
A poci-szurkálás jó jel, az nekem is volt, pont már gondolkodtam, milyen furán fog most megjönni, hogy először szurkál, aztán megjön, ilyen még nem is volt, de nem is gyanakodtam.
(dehát ismered az előéletemet
)
Szóval nagyon drukkolok Neked!
A kis séta-kimozdulás jó 5let. Mi aug. végén, ha megyünk nyaralni Horváto-ba, hasonlót terveztünk. Körutacska, séták, evészetek...
Addigra remélem, nem leszek ilyen válogatós
Pusza
Unique