Új privát üzeneted érkezett!

Csajok,

En nem birom ezt a meleget, megkukulok...Ezt leszamitva az ido egesz gyorsan megy, mivel pont eleg emailt kapok napkozben. De pentek delutanra mar eleg volt, hivatalosan is megnyitom a hetveget KépKép

Lara,
Akkor majdnem egyszerre lesz a szulinapotok Andorral, ez tok jo...Meg Andornak velem is (Aug 2) ez sem rossz Kép) Eljenek az oroszlanok (es mindenki mas, aki ebbe a topikba tartozikKép )
Nagyon drukkolunk hogy minden siman menjen...

Wish, Niki,
Nektek nagyon jo nyaralast kivanok

Stellanak pedig hamarosan jobbulast, szerintem is tuti a zebra...remelem azert nekem is marad.
Tegnap este alig tudtam elaludni, valahogy annyira ramtort egy megmagyarazhatatlan erzes hogy van benn valaki...csak nehogy pofara essek. Ma megint szurogat kicsit a hasam, remelem mar szepen elhelyezkedtek a bratyok odabent....
Holnapra tervezunk egy kirandulast Komarno-ba, remelem ennyi belefer, egesz heten itthon kukultam...ugyis autoval megyunk, legkondi, meg minden, kis seta, eves ivas, kimozdulas...

Wish,
Mi sem vagyunk osszehazasodva KépKépKép bar a homeos neni is megkerdezte, hogy ez engem nem feszelyez-e baba ugybenKépKép
Na jo, most megyek kicsit pihizni...
Majd kesobb jovok.
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

NorkaKép
Azt pedig sosem lehet tudni, mikor szeretne érkezni. Látod... Kép

WishKép
Hát nem tudom, én nem voltam ilyen toxo-izén, de már 11 éves korom óta van lakásban tartott macska, kutya az életemben (folyamatosan). Most már kb. 2 éve hogy nem lakunk anyuéknál, kizáróülag kinti kutyuk vannak, de néha csak benéznek... Kép
Én nem parázok emiatt annyira, de ez a nyer husi-dolog megütötte a fülem Kép Amúgy is elkezdtem irtózni mindentől, ami nyers... Kép

LaraKép
Én is hasonlókat éreztem a + teszt előtt, de azért ez más... Kép
Tudom, hogy még rengeteg "jótaácsot" fogok kapni Tőletek, de iszom magamba minden infót. Eddig csak jót kaptam itt Tőletek, és hiszem, hogy ez ezután sem lesz másképp, úgyhogy árassz el infókkal nyugodtan!
Amúgy azok közül, amiket leírtál, egyik sem mozgatta meg a fantáziámat (sőt) Kép

KavicskaKép
Ez a Menogon-ügy felháborító. Még jó, hogy én anno elbattyogtam érte a Délihez. A patikában először ugyanis midták már nincs, de renelnek helyette Menopur-t. Majdnem belementem, csak azért nem, mert azt hittem, hogy az nem ugyanolyan jó és mit szólna a Mágus hozzá Kép
Meg sem kérdeztem az árát, olyan természetes volt, hogy kb. ugyanannyi, ha helyette lesz Kép
Ez tiszta bunda egyébként. Kép
Na mindegy, talán 5 ampullának is örülni fog majd valaki ősszel. Rám számíthattok. Kép

KrisztaKép
Én sem bírom a meleget, ha ez vígasztal. Tudom, hogy nem Kép
A poci-szurkálás jó jel, az nekem is volt, pont már gondolkodtam, milyen furán fog most megjönni, hogy először szurkál, aztán megjön, ilyen még nem is volt, de nem is gyanakodtam. Kép (dehát ismered az előéletemet Kép)
Szóval nagyon drukkolok Neked! Kép
A kis séta-kimozdulás jó 5let. Mi aug. végén, ha megyünk nyaralni Horváto-ba, hasonlót terveztünk. Körutacska, séták, evészetek... Kép Addigra remélem, nem leszek ilyen válogatós Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Lara!
Javítottam! Kép Kép De a köszöntést csak holnap ejtem meg!!! Kép
Ha teheted pihenjél csak amit nagyon muszáj azt csináld meg!

Kavicska!
Az előbbi írásomnál kihagytalak, ez nagyon jól hangzik a tüszőcske mérete, a gyógysze azért elég húzos, de reméljük megéri!

Unique!
A terheseknek én úgy tudom nem nagyon ajánlatos porszívozni, mert a hasat igénybe veszi és az méhösszehúzodást okozhat. Legalábbis a tesómank ezt mondta a védőnő!

Wish!
Ne izgulj nekünk van anyakönyvi kivonatunk és mégis három éve küzködünk a babárt, szóval az anyakönyvi hivatalban a papírral nem jár együtt a baba sajnos!

Kriszta!
Szerintem ha jól érzed magan és van kedved nyugodtan menjél kirándulni. Ha meg akartak tapadni (márpedig miért ne tették volna) akkor nekik mindegy mit csinálsz szerintem!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

NorkaKép
Küldtem mailt! Kép

ZsebiKép
Nem is én porszívózok, mert az én drága férjem megcsinálja helyettem. Olyan tündéri! És szeptembertől lesz takarítónőm, úgyhogy egy percig sem aggódom emiatt! Kép
Addig meg kihúzzuk kosz-fészekben is valahogyKép
Nekem sokminden nem esik jól, ami mozgással jár, de azért sétálgatok, stb-stb. Az megy Kép
Néha még fájogatnak a pfészkeim, de már egyre kevesebbet. Azt mondta a Kovács doki, hogy ez normális. Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Sziasztok Kép Kép Kép

Végre, végre van netem. Bár sokszor így sem tudok jönni, mert alig van időm, de azért be-benézek majd hozzátok. Kép

Farkasok, Zsebi, Lara, Kriszta és WishKépJó volt titeket megismerni és köszönöm szépen a meleg fogadtatást.

Farkasok JuditjaKép Szeretném elkérni a kókuszos csokis piskóta receptjét (a piskótáé érdekel), mert nagyon finom volt. :D

LaraKép Ahogy olvasgattam most pár hozzászólást látom már a finisben vagy. Szurkolok neked és Andor megszületése után légy határozott, ha kell és kérd, hogy azonnal cicre tehesd. (Onnantól meg már úgyse fogod kiengedni a kezeid közül. Kép)

Kriszta Kép Jól értem, hogy most drukkolni kell neked az első lombikhoz? (Nagyon szimpi csajszi vagy.Kép Emlékeztetsz egy nagyon kedves ismerősömre.)

ZsebikémKép Most már minden hozzászólásod mögött látom az arcodat és hallom a hangodat. Látom a jó szokásodat (topik életben tartása, vígasztalás, lelkendezés, stb.) megtartottad. Kép Ugye te tartod most a táblát karban? Feltennéd ide, hogy lássam ki hol is tart?

WishKép Sajnálom, hogy Dani nem tudta a pockokat meggyőzni. Kép Pedig nagyon jól érezte magát nálad. Kép

Ti hogy bírjátok ezt a meleget? Én ma ki sem dugtam az orromat, idebent is csurog rólam a víz. Danikám is nyugtalan már 2 napja, nehezen tud elaludni. Ma is csak a 4 órás szopi után sikerült elaludnia, most meg ki van dőlve. Kép Talán sikerül a mostani alvós, "melegem van anya" képet felraknom. Nem sikerült. Kép( Még próbálkozom.

ZsebiKép Kattca megkért, hogy elnézést kérjek, de mióta otthon van, nincs netje, ezért nem is tud jönni. A babák jól vannak, elvileg szept. 12-re van kiírva, de biztos, hogy hamarabb jönnek. Az egyik tutti fiú, ő Bence lesz, míg a másik nagyon szégyenlős, még nem mutatta meg magát. Neve: Kridtóf/Fanni lesz. Kép
Kérlek javítsd a táblázatban.

Puszi mindenkinekKép Woodi

Woodi + Kép
KépKép
woodi

Kridtóf=Kristóf
bocsánat a meleg teszi

Woodi + Kép
KépKép
woodi

Stellának a transzfer utáni 9. napon 96 a HCG-je Kép Ez tuti baba KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Azt kéri még szorítsunk tovább, hogy így is maradjon Kép

wish

Woodi!
Örülök, hogy azért mostmár sűrűbben fogsz tudni közénk jönni, mi is örültünk, hogy megismerhettünk Téged és a csodálatos kisfiadat!

A kókuszos sütit én sütöttem, de felteszem neked a receptjét!

Kattcát is javítottam a táblában és akkor teszem is fel, hogy képben legyél! Kép Kép Kattcának üdvözlet és kitartást kívánok, ha beszélsz vele, és természesen várjuk a híreket róla folyamatosan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép

Woodi!
A középső részben aki neve előtt csuri van annak nagyon kell szorítani aki neve előtt négylevelű ő éppen stimu alatt van aki előtt virág annak türelmesen kell várni....

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kókuszkocka

Hozzávalók ( kb. 33X25 tepsibe kell sütni ezt az adagot!)

Tésztához:
20 dkg cukor
1 tojás
5 dkg margarin
2 kanál méz
30 dkg liszt
1 csomag sütőpor
kb. 2 dl tej

Cukrot, tojást, margarint és a mézet habosra kerverjük, ezután hozzáadjuk a lisztet és a sütőport és a tejet, majd kivajazott tepsibe tesszük (én sütőpapirral szoktam kibélelni).

Máz:
25 dkg cukor
20 dkg margarin
3 dkg kakaó
1/2 rum (ízlés szerint)
4-5 kanál tej
Ezeket egy edénybe helyezzük és gőz felett vagy mikróban folyós állapotig hevítjuk. Majd a megsült tésztát kockákra vágva ebbe mártogatjuk és kókuszreszelékbe hempergetjük.

Amit én vittem Farkasékhoz az dupla adag volt azt a gáztepsibe szoktam sütni.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Stella!
Ez KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Megy a drukk 1000000000XXXXL-el!!!!! Fú tényleg megtörni látszik ez a éves átok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jó kedvem van! Kép Kép Kép Kép Kép

Jobban van már vagy még mindig kórházban? Készítem a zebráját!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Alig bírom már visszatartani!!!!!!!!!
Annyira jó el se tudom mondani nektek boldog vagyok mintha nekem lenne babám!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Imádom akkor frissíteni a táblát, ha valakit feljebb kell sorolni, vagy baba születik!!!!!!!!!! Szóval hajrá mindenkinek jó úgy látom a széria úgyhogy huzzunk bele!

Zsebi (bocs nem tudok bedugulni, oly boldog vagyok!)

Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Remélen én is, hogy Stellának megtapadtak a babái, és Kriszta neked is.Csak jó, hogy ide tettem a zebrámat.Remélem szorgalmasan fogja osztani a csíkjait,nem lesz írigy senkivel!

Zsebi
Köszi a kérdésed, a sebeim már olyanok mintha nem is lennének,persze csak érzésre, mert látszani látszanak még.

Lányok olyan sokat írtatokmég oda voltam,hogy visszaolvastam,de felére nem emlékszem.

Lara
Neked kitartás, már nagyon kevés van hátra!Szurkolok nagyon-nagyon!

Persze Stellának megy a dupla,tripla drukk!

Akik mennek nyaralni, nekik nagyon jó pihit, feltöltődést kívánok!

Edina
dedina

Kriszta!
Látod egy kis hiperstimu és a sokáig szurizás Stellának is bejött!!!!! Hiszem hogy jövő héten osztok én még zebrát!!!! kopp-kopp-kopp

Edina!
Az azért még egy pár hónapig látszani is fog nekem az egyik most kezd eltűnni pedig januárban műtöttek!!!!
Igazán jól működik eddig a zebrád ott a gép mellett simizd meg helyettem is és kérjük még dolgozzon amíg mindenkinek nem lesz a neve mellett zebra!!!! Kép Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi
Én egyfolytában simizem,most a te nevedben is.Nagyon aktívnak látszik.
Ami a köldökömbe van az még piros is, de az alsók már szépek nagyon.Az én hasam már tiszta csík, ott van még oldalt a vakbél műtétem helye is, azt 8 éve csinálták.De mindegy a lényeg, hogyminden rendben van.

Edina
dedina

Edina!
Nekem meg pont az alsó szépül most! Ez van! Nekem is van egy másik seb is a hasamon pici az is egyszer volt valami csomó ott és ki kellett venni, de ennek már jó pár éve!!!!!!

Ügyes zebra, lefotozhatnád hogy lássuk milyen is ő valójában!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Megpróbálkozom vele, remélem sikerül.A fényképezésig még eljutottam, na lássuk sikerül e feltenni!Kép
dedina

http://www.delmagyar.hu/cikk.php?id=70&cid=102542

Nekem genetikus mondta jopár éve, hogy mielött babát akarunk min. 3 hónappal már folyamatosan szedjem az Elevitet. Igy aztán már közel 3 éve szünet nélkül szedem, mert késöbb a szopi miatt nem hagytam abba, most szokott le nemrég (ill. én szoktattam le, de nem bánomKép) most meg a baba miatt kell megint szednem. Nekem a korom miatt is javasolta szerintem, bár elötte valamit néztek vérböl is

Lara! szörnyü lehet ezt a meleget elviselned, remélem türhetöen birod azért! Ugy tudom a hidegfront az ami beinditja a szülést igen gyakranKép

Stella! ez szuper hir, lehet még ikrek lesznek?Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Edina!
Nagyon édes!!!!!!!Ügyes kis zebra!!!!!!!!! Amúgy még az első lombikom idején töltöttem le egy zebrás képet ezt figyeld hasonlít a tiédre!!!

Kép Na jó a tiéd szebb, az emlékeimben valai hasonló élt!

Karmen!
Nekem az ismerőseim körében ha összegzek akkor több az akinek sikerült és szedett Elevitet mint aki nem szóval én már megvettem hát be is szedem, eddig nemszedtem nem lettm terhes ki tudja éppen mostt.....
Hogy vagytok? Kicsi lányod??????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Siettem haza moziból, és egyből jöttem géphez, van-e hír Stelláról! Az a gyanúm, hogy ezek ikerbabák lesznek!!!! Kép Fú, a hideg is kirázott örömömben... Kép

Unique, küldtem én is mailt, remélem megkaptátok. Kép

Továbbra is mennek a drukkok Stellának és Krisztának, érzem, hogy innentől már jól fognak alakulni a dolgok!
s_norka

Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Woodi Kép
Jó hogy már van neted Kép
Lehet hogy nem tudsz gyakran jönni, de biztos azért gyakrabban, mint eddig Kép
Én nagyon örülök, hogy találkoztunk és babázhattam egy kicsit, Dani nagyon édes baba.

wish

Zsebi
Tényleg hasonlít egy kicsit, de az enyém, vagyis mienk nem fér el a tenyerembe,le akartam úgy fényképezni, de fele lemaradt volna róla.
Úgyhogy aztán meg sem próbáltam.
A lényeg,hogy itt van és osztogatja a csíkjait, még jó hogy nem írigy.
Zsebi neked keresztbe, vagy hosszába vágták a laparhoz?Csak azért, mert nekem hosszába, anyósomnak meg keresztbe van a sebhelye.

Stella,Kriszta!
Drukk,drukk,drukk,drukk,drukk,drukk!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++
Még nagyon-nagyon sok DRUKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dedina

Woodi!
Örülünk, hogy újra net képes vagy.

Stella!
Óriási gratula, és szurkolás x 1000.Kép

Honlap megyünk Gárdonyba megáztatom a "kisz cáládom". Osztán írunk.

Üdv mindenkinek
LarapapaKépKép
larapapa

Lara!
Kép
Nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!!!!!! És mielőbbi babázást!

Edina!
Nem tudom neked ezt megmondani, mert nekem csak egy pont van alul a köldökömnél pedig a köldököm felé megy egy vágás befelé a lyukba igazából csak akkor látni ha széthúzom a köldökömet!

Remélejük még van ereje és Krisztának is oszt egy zebrát aztán egy kicsit tőltödhet, de nem sokáig mert jönnek sorba a többiek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindenkinek szép napot, vigyázzatok magatokra ebbe a rekketnő hőségbe!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk!

LARA BOLDOG BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!
Kép

Stella
Persze, hogy szorítunk!!!! Gyógyulj meg mielőbb és vigyázz a
kicsi(k)re!!!Kép
KépKép

Kriszta Neked is!!! Tied a következő zebra!!!
(Mondtam én, hogy mostmár csak zebrás tesztet árulnak
Kép)KépKép

Szép napot mindenkinek!
Renóca
süni_renóca

Edina! Nekem (3x volt) mindig egy X vágás volt a köldökben és lent alul 2 még. Elég picik, kb. 1 cm-sek

Zsebi! köszi, egyelöre még nem bujt ki az a 2 fog, de most nem kinozza.

Lara! Boldog szülinapot!!

Renócával mi van?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szia Karmen!

Megvagyok. Itt vagyok, vagyis voltam, majd délután jövök.

RenócaKép
süni_renóca

LaraKép
Kicsi szívem, kicsi szám, nagyon sok boldog szülinapot kíván!
Kép

wish

Lara

Nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok!

Edina
dedina

SZIASZTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A Farkasok visszatértek, de továbbra sem kell reszketnetek!
Jól vagyunk, jók vagyunk.
Visszaolvasunk és jeleentkezünk még!

Puszi puszi na jó 3 puszi mindenkinek!

Lara, neked külön is!
BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!
(Ja azt nem mondtad, hogy Köztársasági ösztöndíjas is voltál :-))) - utána(d) néztem)

Farkasok

Judit és Krisztián

Kép
farkasok

SOS SOS SOS SOS

Sziasztok,

Remélem, éltek még ebben a nagy melegben.

Segítsetek, légyszi!
Nem tudom, mi történik velem... Kép
Abszolúte kímélem magam, természetesen. Semmi erőltetés. Délelőtt ülés közben éreztem pici szurkálást a méhemben. Majd elég gyorsan elmúlt. Ma kora du. lepihiztem egy kicsit ebéd után, hogy alszom. Ébredezéskor kimentem volna a WC-re és megint éreztem a szurkálást, kicsit jobban, majd szép lassan, fokozatosan elmúlt.
Mi ez? Remélem nincs nagy baj... Kép

Kérlek, ha már történet veletek is hasonló, írjatok mert nagyon parázok!!!!

Köszönöm,

Unique

KépKép
unique

Unique!
Itt azt hiszem kevesen tudunk erre választ adni, Karmen Lara és Woodi kivételével senki nem volt még terhes! Lara elutazott Karmen és Woodi ritkán néznek be, remélem nincs semmi baj!

Farkaszok!
KépÜdv a fedélzeten!!!!! Kipihiztétek magatokat????

Én ma egész nap takarítottam a szőnyeget kitakarítógépeztem most ilyen melegben hamar fog száradni! Rendesen elfáradtam, de még a mellékhelyiség és a fürdő hátra van!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Farkasok Juditja!
Nem tudom ma van-e az igazi Judit névnap, de én nagyon sok boldogságot kívánok és kívánom hogy jövő ilyenkor hatalmas pocakkal várjad a találkát a babóiddal!!!!!!!!!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Unique
Felhívtama barátnőmet,aki tavaly szült.Õ azt mondta neki is volt ilyen szurkálása elég sokáig,majdnemvégig,neki akkor azt mondták, hogy semmi gond csak a teste kicsit "átalakul".Magyarul, rendeződnek a csontjai, nő a méhe.Neki akkor azt jelentette, de tudod nem vagyunk egyformák!
Légy óvatos nagyon, inkább fedd fel a kapcsolatot a védőnőddel, ilyenkor felhívhatod, hogy mit tegyél.

Edina
dedina

Sziasztok Farkasok!
Na milyen volt a nyaralás?
Örülök,hogy megint itt vagytok!
Lesz mit olvasnotok, de se baj egyszer a végére értek.

Edina
dedina

EdinaKép
Nagyon-nagyon köszönöm a segítséget. Meg is nyugodtam egy picit, meg el is múlt, már "csak" a pfészkeimet érzem szurkálni, ami a dokim szerint is normális.
A barátnődnek is ilyen "hullámokban" jött a méh-szurkálás? És ilyen "csökkenően", úgy értem, egy-egy alkalommal egyre csökken az intenzitása?
Hétfőn megkeresem a védőnőmet, az fix. Védőnőt hétvégén is fel lehet hívni szerinted? Kép
Tényleg nem lehetek elég hálás Neked ezért, hogy segítettél. Még egyszer nagyon köszönöm!

ZsebiKép
Köszi, már kicsit megnyugodtam. Kép

JuditKép
Boldog névnapot kívánok Neked! Kép

StellaKép
Kicsi, Stella, még nem is tudtam reagálni a fantasztikus HSG-dre! Ez igen! Mi megmondtuk! Kép
Tréfa off. Nagyon szorítok Neked, vigyázz Magatokra! Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Unique!
Jó hogy már jobban vagy, szerintem mindenképp pihenjél és ha mész orvos vagy védőnő közelébe azért kérdezzél rá!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Unique
Azt mondta, hogy hirtelen jött és fokozatosan múlt.Naponta többször.De mindenképp kérdezz rá szakembertől is!!!
És természetesen ne idegeskedj!
Pihenj nagyon-nagyon sokat!

Edina
dedina

ZsebiKép
Köszi. Olyan bajban vagyok ezzel. A védőnőhöz csak úhy odaállít az ember, hogy "na itt vagyok, terhes vagyok, 5. tehes"? Ezmegezakérdésem... ???
Dokim még nincs sajna sztem Krizsa kicsinálna, ha jövő héten emiatt külön felhívnám... Sztem mindenki a vérét fogja szívni Kép
Vagy nem?

Unique

KépKép
unique

EdinaKép
Stimmel a leírás. Kép Hirtelen jött, fokozatosan elmúlt.
Hétfőn hívom a dokim (valahogy muszáj lesz megtudnom Kép ).
most pihizés van ezerrel,a párom is így megijedt, hogy jó, hogy nem ezüsttálcán hoz elém mindent Kép
Annyira de annyira sze.....em .... Kép

Unique

KépKép
unique

Unique
Nálunkitt úgy van, hogy ha valaki babás lesz, be kell jelentkezni, vagy mondhatjuk úgy is, hogy be kell jelenteni a védőnőnek.És onnantól ketdve a "rendelkezésedr" áll, bármi kérdésed legyen hozzá.Én már tartom vele a kapcsolatot, pedig sajna MÉG nem vagyok babás.Van mikor Õ hív engem, hogy miújság van már.Persze azért embere is válogatja, hogy hogyan áll hozzá a kismamához.
Mindenképpen keresd fel, abból baj nem lehet!

Edina
dedina

EdinaKép
Hajlok rá, hogy odaköltözzem hozzátok Kép
Ha ilyen jó fej a védőnő Kép
Érdemes már csak emiatt is hajtani arra a babóra, igaz? Kép Ami késik nem múlik, látod... Kép
Megkeresem, nálunk az az egy gond, hogy én hivatalosan még a XI.ker.-ben lakom állandóra. De ha kell, max. átjelentkezem ide, Biatorbágyra. Már úgyis akartam. A háziorvosom már itteni. Kép

Köszi még 1x mindent! Kép
már sokkal jobban vagyok (lelkileg úgy értem Kép)
És bocsi, hogy így rátok zúdítottam ezt a dolgot, csak megijedtem... Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Unique!
Szerintem védőnőhoz szépen a körzetihez lesétálsz és ott kapsz kismamakönyvet meg ellátnak jótanáccsal! Krizsát meg szerintem ne hívd fel ha nincs nagy baj, de ha úgy gondolod muszáj hívd fel nem fog kicsniálni, legfeljebb nehezen fogod elérni.
Szerintem nyugodtan mehetsz Biatorbágyra a védőnőhöz, ki nem dobnak, legfljebb mondják hogy hogyan tovább!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Unique
Én nagyon messze lakom ám tőled.De az átjelenkezés kb.félóra várakozással együtt.
Pihenj sokat-sokat!

Edina
dedina

Unique

Örülök, hogy jobban vagy. Próbálj kikapcsolni kicsit. Nézzetek valami jó filmet apával és pihizzetek.
Kép

Farkasok

Örülök, hogy megjöttetek. Már nagyon hiányoztatok. Várjuk az élménybeszámolót.
Judit! BOLDOG BOLDOG NÉVNAPOT!Kép

Renóca
süni_renóca

ZsebiKép
Igen, valahogy én is így gondoltam a forgatókönyvet Kép Jópofa lesz, hogy milyen sokat fogok hiányozni a munkából mostanság az intéznivalók miattKép Nem bánom Kép

EdinaKép
A távolság nem számít... Kép
Ti is pihenjetek, ebben a dög melegben úgysem nagyon lehet mást... Kép

RenócaKép
Köszi-köszi-köszi! Kép Ari vagy. A kaptár2-t úgysem láttunk mégKép
Az most pont kikapcsolna, az tuti Kép

FarkasokKép
Élménybeszámoló??? Kép Remélem, hárman jöttetek haza Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Szia Renóca!
Mi újság felétek?Nálatok is ilyen gatya rohasztó meleg van?Remélem holnap már jobb idő lesz,mert grillezést terveztünk holnapra, anyuékkal meg anyósomékkal.De ha ilyen meleg lesz nem is tudom,hogy akarom e.
Papírjaitok alakulnak már?Mennyit kellvárni, hogy a kezetekben legyen az alkalmassági?
Most már ott a fény az alagút végén, a finishben vagytok!Vagy kell még valami (papír, tanfolyam, megbeszélés stb.)?

Edina
dedina

Unique! Nekem akkor szurkált igy amikor a doki szerint nyultak a méhszalagok a 10. hét körül. Korábban 1 napig fájt kissé a hasam 8 hetesen, másnap erös vérzem lett, hetekig feküdni kellett. De akkor éreztem hogy nem normális az ahogy szurkál. Nyugodj meg, ha gond lenne jobban fájna, de azért a pihenés sosem árt. Védönöhöz nekem azt mondták elég 12 hetesen elmenni a kiskönyvért.

Renóca! akkor jo ha megvagy, csak ugy eltüntél. Mikor lesz készen a ház?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Unique, az lenne a furcsa,ha nem éreznél semmit... Kép Van, aki annyira görcsöl koraterhesen, hogy gyógyszerezni meg fektetni kell! Amíg nincs vérzés, bármi belefér, ez teljesen normális! Nyugi, mert az idegeskedés árt a babónak!

Lara, én is kívánom, hogy isten éltessen ezen a hőrekord-gyanús napon! Már megijedtem, hogy ma még nem is írtál, de aztán látom, még így mindenórásan is pancsizol valahol. Kép
s_norka

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a köszöntést Kép

Farkasok Juditja,
nagyon boldog névnapot!

Farkaskoma,
nem kérdezted Kép Na jó, nem vagyok egy dicsekvős Kép

Unique,
teljesen normális, nekem is volt úgy a 10-12. hétig. Nyúlnak a méhszalagok és rendeződik odabent minden. Nyugi Kép A védőnőhöz neked kell elmenni és jelentkezni, hogy itt vagyok. Akkor kiállítja a terheskönyvedet és válaszol minden kérdésedre.

Kriszta,
megy a drukk neked is ezerrel, úgy szeretném, hogy te is zebrás legyél! És persze hogy az leszel Kép

Csudajó volt lenn a tónál. Ma először merészkedtem be a vízbe (persze csak térdig), és isteni volt Kép

Ilyen szép virágot kaptam Petitől:
Kép

Pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?