Hahó Lányok!
Évi!
Az izgin már nem volt energiám írni, hogy örülök, hogy rendben van minden a lányokkal! Gyönyörüségesek mind a ketten! Büszkülhetsz ám!
Petrának azok a csavaros fürtjei
Gombóc!
Üdv itt (is)!
Én mivel ritkán írok, ált. mindkettöt megnézem, de ha írásról van szó, bevallom, ide szívesebben írok
Ezt nekem vhogy könnyebb kezelni, itt van minden az elmúlt 2 évröl. Persze ha a társaság ott maradna szívesen, természetesen alkalmazkodom
Tüni!
Nagyon nehéz lehet ez a helyzet, ha én találkoznék veletek, lehet, hogy megpróbálnék kívülröl segíteni. Képzeld jómúltkorjában a játszótéren egy kisfiú egy kisautóval úgy fejbenyomta Ilangot, hogy csak pislogtam. Anyukát ismerem, odasietett Ö is én is. Megszídta, erre a kisfiú újra lecsapott (volna). Ekkor én mondtam neki abszolút barátságosan, hogy ez csúnya dolog, Ilang sem bántja és senki más sem. Persze a lányom közben papagáj módjára mondta utánam, hogy nem szabad, fáj neki, stb. A kisfiú vhogy megértette és azóta ha meglát minket, közli, hogy fáj Ilangnak és nem bántja, de mást sem!
Persze ez nagyon sokmindenkin múlik, a többi mamán, a gyerekeken, a helyzeten.
Korábban is kicsit agresszor volt, de sztem idövel megértik, addig pedig úgy ahogy te csinálod szép beszéddel és rengeteg türelemmel lehet ezen túlleni. Én xcsak(!) azokat az Anyukákat nem szívlelem, akik letojják mit csinál a gyerekük, rá se szólnak. Ennél többet sztem nem tehetsz!
Fel a fejjel!
Virga!
Húúú már ennyire a végén vagy? Nem is tudom egyenlöre elképzelni, milyen lehet 2 gyerköccel. Most ez még olyan távoli, hogy szinte megijedek a gondolattól
Biztos ügyi leszel, azért a terhesség maga is már felkészít erre
Miszike!
Aztán ha hírek vannak tessék ám szólni!!!
Hogy van a vérnyomid?
Képzeljétek, ma rekordot döntöttünk. Ilangnál egész éjjel égett a nagyvillany
Elaludt, bementem lekapcsoltam, de akkor felsírt, mit sírt, ordított, hogy kapcsoljam fel! Ez azért így nem mehet, mert tönkremegyünk anyagilag
Tegnap leugrottunk a velencei tóra, és a vízben közölte, hoyg "Ilang fél". Pici kora óta jártunk vele úszni, imádja a vizet, szeret pancsizni, ezért teljesen értetlenül állok ezelött.
Fél a sötétben, a vízben, mi van még???? ez ilyen korosztályos dolog?
Na lépek tanulni, bár mindjárt meggyulladok..
Pusza
Tündér