Valaha indítottam egy topikot Korkülönbség testvérek között címmel. A többiek átirányítottak az "egy kicsi meg egy pici"-be, bár szerintem annak nem ez a témája.
Egy szó mint száz, a "Korkülönbség..."-et töröld nyugodtan, úgy látom, feleslegesen foglalja a helyet.
Én indítottam,de nem indultak be,érdeklõdés hiányában kérlek töröld,hogy ne foglalják a helyet: Egészséges étrend 1 éves kor után A kiegészítõ családipótlék,családi adókedvezmény
Léz, biztos, hogy jó címet adtál meg? Ha bármilyen ok miatt nem tudta továbbítani a jelszót akkor sincs jelzés senkinek, mert a jelszó kiosztás automatikus. Egyébként regisztrált, megtaláltalak. Küldök neked egy új jelszót az ott megadott címre, és ezt te átírhatod. Gabi
Kedves Gabi! Kérlek töröld: Ismerjük meg egymást TOPIKBAN: Nimaat-Katalin és Blanka cimszó alatt a 2002. febr. 11.-én feltöltött 3 beirást: két nagyméretü kép és egy rövid szöveg. A képek túl nagyok, igy utólag sikerült kisebb formában ujra feltenni õket, febr. 12.-én, azok maradjanak légyszi. Nagyon köszönöm, Kati
Kedves Gabi! Kérlek töröld ki az "Ismerjük meg egymást"-ból a "Peti képe"-it,cakk-pakk. Köszönöm szépen, zmariann Meg a próba területen próbálkoztam még valamelyik elmúlt héten,és nagyon nagyok lettek a képek.Ha ez útban van,ezt is ki lehet törölni. Ezt is köszi. zmariann
Bár kivülálló vagyok, mégis teljesen felháboritott balos feb. 14-i hozzászólása (???) az anyaság másként topikban. Mondd- mit lehet ilyenkor tenni? Szerintem ez már a vég. Zorkanya
Zorkanya! balos hozzaszolasanak egy resze(a durva), idezet Racz Karcsi egy regebbi "szosszenetebol", amit azt hiszem Gabi mar kiirtott regebben. Udv Eva
Zsóka, le vagyok taglózva. Amit én innen meg tudok nézni, aszerint tényleg eltûnt, semmi nyom. Nem tudom, milyen topic volt, éppen futott-e vagy sem, utánakérdezek, hogy ki lehet-t valamit találni, hogy ez ne fordulhasson elõ. A többiekre is reagálok, de a katasztrófa hírek az elsõk. Gabi
Szia Gabi, kértem ,hogy töröld ki a jovika és családja c. topicból a feb. 16.-án betett képet. Ha módosíthatok, akkor kérlek nézd meg és ha te is úgy ítéled meg, hogy túl nagy, akkor vedd ki. Kezdõ vagyok még képfelrakásban, ezért szöszölök ennyit. Elõre is köszönöm, szia: Jovika
Szia GAbi, Ha jól rémlik a dolog, elég régen volt hozzászólás már ahhoz a topikhoz. Sajna van ez így néhány régi topikkal...(Gondolom, archiváláskor lesz vmi gubanc...)
A keresõvel lehet vmit tenni? Néha a szó szerint beírt címmel (cím szerinti kereséskor) nem találja meg a topikot... üdv Zsóka
Jovika, az hogy nagy-e egy kép, attól függ, hogy kinek milyen gyors az internet elérése. Illetve szerintem kevésbé élvezhetõ, ha lelóg a képernyõrõl. De megnézem. Zsóka elvileg archiváláskor csak ahhoz nyúl, amihez volt hozzászólás. A keresõhöz a kódot kellene jól eltalálni. Megpróbálok utánajárni. Azt hiszem az õ és û-el szokott gond lenni, nem épp elegáns tanács, de ezeket érdemes kihagyni. szerencsére részzóra jól mûködik. Gabi
Magany hazassagba mert nem irhatok nevtelenul? Ha nevet irok akkor az itthoni gep megorzi hogy en hasznaltam azt az azonositot. Amivel sikerulne ,meg jobban elmergesiteni az eddig se rozsas helyzetem. Mitol fugg melyik topicba letezik meg a nevtelen rublika?
Átállítottam és most már lehet névtelenül is írni ebbe topicba is. Úgy éreztem, hogy zavaró a sok névtelen és kipróbáltam ezt. Ez tényleg kényes téma lehet. sajnos egyik beállítás sem felel meg minden szempontnak. Gabi
Légyszíves töröld a Túl az elsõ heteken topicból az egyik hozzászólásomat abból amelyik duplán ment el. (Nem tudom miért küldte el a gép duplán!) Köszi: Norcsi.
A segítségedet szeretném kérni, mert a 3D-s ultrahang topicba a hozzászólásomat kétszer küldtem el, ha tudod töröld az utolsó elõttit és csak az utolsót hagyd meg. Hogyan lehet nem névtelenül bejelentkezni, de úgy, hogy ne legyen profil elérhetõ?
Segitségeteket kérem,elszurtam a regisztrálást. szándékom szerint csak a "tyúkanyó"-nak kellene megjelenni, de a teljes nevem is megjelenik hozzásóláskor. Ha lehet, az alábbi hozzászólásnál is töröljétek a nevem: Házasság, család: nem mondhatom el....
Szia, lehet hogy volt már róla szó, de fel akartam tenni egy képet a profilomba, de valami óriási nagy lett. Kitöröltem, de hogy lehet azt csinálni, hogy kisebb legyen? Köszi ÉvaIII
Szia GAbi, A babanetes tábláézatban légyszi töröld ki a nevem mellett a családi fotót. Nem tudom, segítség-e, de a linkje: [url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4messages/283/395.jpg" TARGET="_top]http://www.babanet.hu/ujgep/discus4messages/283/395.jpg[/url] köszönöm Szabó Zsóka
Nem ismerjük egymást, de gondoltam az elöttem valo hozzászolásokbol, hogy igy hivnak! Tehát a "Házasság, család: nem mondhatom el mindenkinek... Febr.28. cs.03h 25 és Febr.28 cs. 03h 33-as hozzászolásaimat töröld légyszives. Köszönöm szépen a segitséget!
Rebi, töröltelek. Ilyen esetre másoknak is mondom, hogy nem muszáj törölni a felhasználóz, mert megnézni ugyan nem tudom a jelszavát, de megváltoztatni igen. Tehát aki igényli, annak ezt a megváltoztatott jelszót el tudom küldeni, és utána már õ maga ismét megváltoztathatja. A másik út pedig természetesem a törlés+újra regisztrálás. Gabi
A Rendelõ lapon jelent meg egy új válasz, amelynek témája a gombás fertõzés elõfordulása kislányoknál. Egyik ismerõsöm kislányát érinti, szeretném a cikket elolvasni, de nem tudom megjeleníteni. Ebben kérném a segítségedet.
Szia Gabi! Szeretnélek megkérni arra, hogy az Ismerjük meg egymástbõl a Chat-es tali 2002. március 1. Darshan topicból az egyiket töröld, és mindkettõbõl az elsõ hozzászólást. Köszi! cory
Szia Gabi! Szeretnelek megkerni, hogy a Probateruletrol a 0000 -as azonositoval 2002. marcius 13. szerda 07h 30 -kor betett kepet torold. Es szeretnem egyben megkerdezni, hogy hogy lehet kepet ugy feltenni, hogy felette ne jelenjen meg, hogy honnan is lett pontosan a kep beillesztve. Elore is koszi, Andi
Andi, a képfájl nevét a hozzászólásban ne add meg. A hozzászólás elküdése után fog elõjönni az a lap, amelyiken ott van a feltötés gomb, csak itt add meg a fájl nevét. Gabi
Pocok, bocs, de hozzászólást csak saját kérésre törlök, ez olyan, mint Rimapéntekhi Rimai Péntek csodapatikája... Ha szent lesz a béke közöttetek és közöse kéritek, örömmel törölni fogom. Gabi
Pocok, az a helyzet, hogy minden topic nyilvános. Most a tegnap estiek alapján mégis törlöm, és ismét megerõsítem, hogy amikor egy hozzászólás nyilvánvaló célja a másik sértegetése, megalázása, akkor törlöm. Gabi
A márc.20 utáni leveleim szõrén szálán eltûntek. Aki közben írt nekem, legyen szíves küldje el újra- Különösen a 17. és 18. heti nyereményjáték nyertese a címét. Gabi