Jó reggelt! Ill. inkább jó napot!
Ma fél 7-ig sikerült aludni.
Este megpróbálom, hogy a 8 órás szopit is a hálóban, fekve fogyasszuk el, és kettesben, apa nélkül. Úgy általában jobban eszik. Tegnap kétszer egymás után kiürített két cicit este, fél10-től 11-ig, aztán persze annyi pisi volt éjjel, hogy azt még egy huggies sem bírta.
Fél hétkor meg már jött a kaki.
Én is úgy jártam tegnap, du., hogy szopi közben tévét néztem, és pont jött a vízszámlás. Levettem manót mellről, letettem az ágyra, és mire visszajöttem, teljesen elmerült a tévé bámulásában. Utána már nem is szopizott,csak a képernyőt leste, hátha megint színes lesz.
Köszi a tanácsokat!
Vezso,
A Renniet kifejezetten lehet szedni terhesség alatt, nem szívódik fel a gyomorból, hanem helyben megköti a savat, aztán távozik.
Én semmi gyógyszert nem bírtam szedni, mindent kiháyntam, de nekem alapban is sok a savam, és gyomorhurutom is volt.
Az egyetlen, ami jó volt rá: a kifli. Meg is lett az eredménye.
Fanka,
Ez olyan hülyeség, hogy rögtön gyógyszert akarnak adni.
Legtöbb esetben egyszerű pszichoterápia segítene, pláne ilyenkor, 6-10 alkalom. Nekem tök mázlim volt, hogy anno a kezdődő depimmel egy normális pszichiáterhez kerültem, tök megértette, hogy minél kevesebbet akarok bogyót szedni. Beszélgettünk, meg tanított autogén tréninget, és nemsokára abba is hagytam a bogyót.