Új privát üzeneted érkezett!

Zsana
A Sarlai doktornő nem mézesmázos az biztos, de érti a dolgát. És az fontosabb számomra, mert ha mézesmázos, de nem érti a dolgát, az borzasztó lenne. Nekem is, amikor a picit vizsgálta első nap a kórteremben, odadobott egy latin kifejezést, na ezt most nem tudom felidézni, hogy ez a baja a babának. Én meg majd rosszul lettem, kérdem az micsoda. Hát, hogy eltört a kuccsontja. Azt hittem az egy drámai dolog, kiderült, hogy nem. Csak ahogy mondta, felállt a hátamon a szőr. Viszont nagyon lelkiismeretesen visszahívta a babát kontrollra a sárgaság miatt és mindig szépem megvizsgálta, nagyon türelmesen. Csak hálás lehetek neki.
A csecsemősök között én is a fiatalokat bírtam, akit nem szerettem, az egy szőkehajú és egy göndörkés vöröshajú volt.
Vezso
vezso

JA frissites marmint itt ha van uj hozzaszolas automatice az elejere ugrik ha nem akkor marad a vegen.

Kép
vaktyuk

Vaktyúk
A vízzel itatás 2 dolog miatt gáz. Egyrészt, a gyomor falán van egy anyatejes védőbevonat, ami védi a gyomrot, így jobban tud "érni", de a víz ezt lemossa. A komolyabb ok az, hogy egy időre született egészséges újszülött gyomra 6 ml, tehát nagyon pici. Ha azt megtöltik vízzel, akkor nem fog jelentkezni szopiért, mert ugye tele van.
Ez a szakvélemény, nekem logikus, de persze lehet mást gondolni.

Ültetés szerintem nem olyan nagy gáz, HA fogják hónaljban, tehát nem neki kell tartani magát.
zsana75

Vaktyúk
Én a sütőtököt a felnőtteknek gondoltam...Kép
Vezso
vezso

Vezso
Párom forgalmi igazgató egy szállítmányozási cégnél.
Megismerkedni nem volt nehéz, mert egy helyen dolgoztunk. 11 hónapja ismertem, amikor letámadtam egy bulin Kép, számomra is meglepetés volt. Akkor nem lett folytatása a dolognak, de egy idő után rászálltam, úgyhogy másfél évvel később megadta magát, azóta együtt vagyunk, novemberben lesz 6 éve. Kép
zsana75

Sziasztok!

Én is csak baromi ritkán tudok írni, mert már az is vmi, ha el tudom olvasni, amit írtatok. Ma is pl Picur elaludt a kiságyában, én nagy lendülettel leültem, hogy na majd most olvasok ám, erre fél óra múlva felébredt, vigyorgott egyebek, pedig tudtam, hogy még aludnia kell, mert a fél óra szunya azért mégsem 2-3 óra hossza (ennyit szokott). Így hát kényszerpihenőre lettem ítélve, mert velem a nagyágyon aludt még 1,5 órát.

velünk-külön alvás: Lizi velünk alszik egy szobában, mivel a kemény 49 m2-es panelban nincs 1000 variáció, hogy hova tegyem máshova, meghát szeretem is, hogy ha van valami hangadás, akkor rögtön meg tudom nézni.

Ivászat: Én szoptatom, de mellette adok neki Szentkirályi vizet. 99%ban elfogadja. Van amikor úgy meghúzza, hogy csak na, de azért szerintem napi viszonylatban 1,5 dl-nél többet tuti nem iszik vizet.
És a kutacs, ha be van horpadva, akkor tényleg szomjas a baba.

Nem tudom, hogy még mit akartam írniKép
Ja, Lizi 13 hetesen volt 3 hónaposKép

Bombázlak titeket néhány képpelKép

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Mit gondoltok? Jó húsban van az én 2260 g és 44 cm-rel született babukámKépKép

A legújabb, hogy az utcán vetkőzünk.Kép

Ilyen tarjagos lesz a fejünk ordítás után:Kép

És ez a kép nagyon tetszik nekemKép Kép

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Zsana van benne valami marmint az itatas valahol en olvastam hogy cseresznye nagysagu ilyenkor a gyomor, amit irtam az egyik kutvolgyis szuleszno mondta ha hataresetes a baba marmint sargasag ugyileg akkor ok megkerdezik itathatjak e vizzel/ elos szules nehezen megindulo tej stb stb/ ez abban a formaban nekem logikus volt de az is amit te irtalKép
Parom meg foiskolara jar mellette rendszergazdi de nem bejaros munka, ill autokkal foglalkozik, nemzetkozi kapcsolatokat tanul.Kép
Mukika jo husban van nagyon a kis holgyKép Korabban szuletett?
LAtom o is szivesen eszi a kezet epp ma mondtam a fiamnak ha igy folytatja mire nagy lesz nem maradnak ujjaiKép

Kép
vaktyuk

Zsana,
Sarlai dr.-nő pont szabin volt, mikor én szültem. A csecsemősök tényleg összevissza tanácsokat adtak, pl. a mellbimbó kisebesedésére hárman háromfélét mondtak.Kép

Sztem Ákos azért kapott vizet, mert akkor már vagy 2 órája üvöltözött, és teljesen kiizadt. Azért is ment át vele Gabi, mert nem tudtuk mi baja. Miután visszahozta, vagy 10 percet aludt, és aztán rögtön szopizott is, úgyhogy tényleg nem volt gond. Én nem is tudtam a vízről, mert Gabi meg nem tudta, hogy nem lenne szabad, pár héttel később került csak szóba.

Amikor éjszakára bent hagytuk, akkor csak tejcsit kapott.

Vezso,
Én sem úgy értettem, hogy úgy értetted...
Különben a hormonoktól szédültem, de még napokig azután is hogy hazajöttünk. Már azt hittem influenza.

Vaktyúk,
Úgy nem szabad ültetni, hogy a gerincére ránehezedjen. Tehát ha fogod hónaljban, vagy meg van támasztva a háta, úgy nem gáz.

Megyek szopiztatni. Leszek este, csak főzök is közben.

KépKép
connie

Sziasztok!
Köszi, hogy befogadtok! Most néztem, hogy már megint mennyit írtatok. Nekem közben végre hazajött a férjem, ez a pillanat egyelőre a nap értelme! Nagyon rossz egyedül lenni egész nap, főleg, hogy már két hete iszonyatosan szenvedek! Nagyon görcsöl egész nap és éjjel a hasam, de nem rendszeres, csak már elviselhetetlen! Az orvos szerint bármikor megszülhetek, a méhösszehúzódásokat a Ctg is kimutatta csak a méhszáj van még zárva, vagyis múlt hét pénteken még az volt. Pénteken megint megyek akkor kiderül változott-e a helyzet. Egyébként az első babámat várom, kisfiú lesz és Martinnak fogják hívni. Nagyon sok műtét és betegség után lettem terhes az orvosok legnagyobb megdöbbenésére. Bejelentkeztünk lombikra és a vizsgálatoknál derült ki, hogy már terhes vagyok. Pedig azt mondták, hogy kizárt dolog, hogy természetes úton teherbe essek! Szerencsére sikerült!
Berkiadri
berkiadri

Vaktyuk!
Lizi nem született korábban(39 hetesen), nem igazán kaptam rá választ, hogy miért lett ilyen pici, csak én találgatok, hogy a magas vérnyomásom meg a rácsavarodott köldözsinór lehettek a gond.
A kórházban csak azt mondogatta mindenki, hogy mindene megvan, majd megnő idekint.
Ja, meg az egyik csecsemős kérdezte, hogy tán cigiztem-e. Erre majd elbőgtem magam, mert még azt is messziről elkerültem aki bagózott.

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Vaktyúk
Jó, hogy megkérdezik, csak ugye az esetek többségében anyuka nem hozzáértő, és amit írtál, nekem abból az jön le, hogy sugallják, hogy anyuka igent mondjon a vízre. A sárgaság többnyire nem nagy ügy, ha beindul a tej, elmúlik a sárgaság is. Persze a csecsemősök szeretnék elkerülni, mert nekik a sárgasággal van több gondjuk (kékfény, nem mehetsz haza), viszont pont akkor nem szabadna vizezni, ha egyébként is nehezen indul be a tej, de ez őket kevésbé érdekli, mert attól hazaengednek, max te szívsz otthon.
Mondjuk nem akarom fikázni a kútvölgyit, egyrészt mert nem ismerem, másrészt, mert jókat hallottam róla. Lehet, hogy ez sem így van, de én így értettem. Azért elgondolkodtató.

Vezso
A szállodást úgy érted, hogy nektek van szállodátok? Ti hogy ismerkedtetek? (remélem nem írtad még, én nem emlékszem)

Fanka
(elfelejtettem délután írni, de most pótolom)
Nálunk bírja a gyerek anyósomat, ami egyrészt jó, másrészt viszont rossz, mert nem akarom rábízni, és jól jönne, ha lehetne mondani, hogy a gyerek nem akar vele lenni.

Berkiadri
Remélhetőleg a továbbiakban is ilyen szerencsés leszel! .)
zsana75

BerkiAdri nem irigyellek, ebben a melegben foleg igy mindenorasan meg maszkalni se tud az ember, baratnod iylesmi nincs aki atmenjen es szorakoztasson?Kép
Vagy ti is nemreg koltoztetek oda ahol laktok?
Mukika volt a korhazban mellettem egy csaj szinten minden elozemeny nelkul 1980g lett a babaja.
Ill az ismeretsegi koromben is volt egy ugyaniylen /neki ez a harmadik babaja mindegyik kissulyu volt/,
allitolag ez alkati kerdes is es a mehlepennyel fugg valahogy ossze de azt mar nem tudom hogyKép

Kép
vaktyuk

Zsana,
én is remélem, hogy minden rendben lesz, már szeretnék túl lenni a szülésen, de ahogy telnek a napok egyre jobban parázok is! Azért sajnos velem még nem minden ok, mert a betegségből még nem gyógyultam meg teljesen. Kép Szerencsére ez a babát nem érinti! Nem tudok még mankó nélkül járni, de nem adom fel!
berkiadri

Berkiadri
Az nagyon izgi, lehet, hogy már holnap szülsz... Kitartás, minden rendben lesz. Ezek akkor már rendszertelen fájások, ugye? Aztán tessék nekünk mindent elmesélni, jó? Kép Kép Ki az orvosod?

Mukika
Nagyon szépen eszi a kezét a babád, ez nálunk is fontos elfoglaltság Kép
Vezso
vezso

Vaktyuk,
mi két éve költöztünk Pestre, amikor beteg lettem, mert itt kezeltek. Az összes rokonunk, barátaink 200 km-re laknak Pécsett. Most Pest mellett lakunk, ide áprilidban költöztünk, itt még senkit nem ismerek. Elmenni itthonról is csak akkor tudok, ha a férjem elvisz, de ő meg állandóan dolgozik.

Mukika,
nagyon aranyos a kislányod, tényleg jó húsban van! Kép

Vezso,
az én férjem egy ebédszállító cégnél dolgozik, hétvégén meg egy pizzériában. Mi elég érdekes helyen ismerkedtünk meg, egy körömkozmetikában. Õ ismerte a kozmetikust én meg csináltattam a körmeimet. Két hét után összeköltöztünk, 1 év után összeházasodtunk, de ez már lassan 6 éve volt.
berkiadri

ADri utolag olvastam amit irtal szoval ezert a maszkalos dologert ne hariKép

Kép
vaktyuk

Berkiadri
Mankó? Mi történt, baleset?

Zsana
Az jó lenne, ha nekünk lenne szállodánk Kép, majd, ha megnyerjük a lottót Kép Nem, egy szép bp-i szállodában van vezető beosztásban. Amikor megismerkedtünk (erről még nem meséltem) a pultban dolgozott, mint concierge (aki mindent intéz a vendégnek, nemcsak a kulcsot kiadja) én meg idegenvezetőként és elhívtam egy italra, aztán megkérte a kezem. Kb így. Az első randin tudtam, hogy ő lesz a férjem. Kép
Vezso
vezso

Vezso
Együttérzek veled, az én férjem is csomót dolgozik, sajnos. Fotóriporter egy napilapnál, ami elég kemény meló, de imádja nagyon és tehetséges is Kép ! Többször nyert díjat a Sajtófotó pályázaton - ha szabad dicsekedni Kép
Eddig nem volt gond, hogy keveset van velem, mert szeretek egyedül lenni, és az a kevés együtt töltött idő naponta így nagyon felértékelődött, igyekeztünk minden percét kihasználni. Most viszont nagyon hiányzik a jelenléte hétköznap (kb este 8-9, de van hogy 11kor ér haza Kép) Õ is szenved, mert hiányzunk neki, de ez van. Mindig arra gondolok, jó, hogy van munkahelye, sokaknak sajnos nincs.
Panni megkapta az oltást ma délután. Szegény nagyon sírt, főleg a második szurinál. Utána már nevetgélt, most már alszik. Kicsit izgulok, hogy mi lesz éjjel... Amúgy homeopátiás dokinénink van, kaptunk golyócskákat, ha esetleg rosszul lenne holnap. Eddig nagyon bevált minden kezelés, a legcsúnyább megfázás is elmúlt 1-2 nap alatt.

Zsana
Miért nem akarod anyósra bízni a manót, ha bírják egymást? Bocs, ha már leírtad, csak kíváncsiskodom Kép
Nekem csak anyukám van a páromon kívül, akikre rá merem bízni a gyereket. A barátnőim (egyiknek sincs gyereke) szinte felszívódtak, mióta nem dolgozom - ami elég rosszul esik, de ez van.

KépKép
fanka

Berkiadri
Bocs, de mire megírom a szövegem, már több infot is írsz, ami miatt amit én írok, már nem jön ki jól. Látom, betegség. Kép
Vezso
vezso

Mi most 23-án ünnepeltük a 13 éves évfordulónkat a férjemmel. Igaz, az esküvőnk csak tavaly volt, de hosszú szerelem a miénk: általános iskola óta tart. Persze voltak hullámvölgyek, de aztán rájöttünk, tényleg nem megy egymás nélkül. Mindenki azt mondta az esküvőnk előtt, hogy ennyi idő után inkább elválni szoktak az emberek, nem házasodni Kép Egy héttel később a nászúton pedig már kopogtatott a gólya..

KépKép
fanka

Fanka
Azért nem akarom rábízni anyósra, mert én nem bírom Kép. Komolyra fordítva a szót, nekem is vannak ugye elképzeléseim, amit ő nem tart tiszteletben. Képzeld el, képes lenne megitatni másfél liter teát a fiammal, csak mert azt hallotta, hogy más gyereke annyit iszik Kép.
Persze, később muszáj lesz engednem, hogy az én felügyeletem nélkül is együtt legyenek, de az még nem most lesz.

Vezso
Akkor nagyon jól sikerülhetett az az első randi Kép.
zsana75

Fanka
Még jó, hogy szabad dicsekedni! Kép Én is nagyon büszke vagyok a férjemre,és ha belegondolsz a feleségnek is nagy része van abban, ha a párja sikeres. Az együtt eltöltött idő nálunk is max értékes, és tul képp nem bánom, hogy sokszor későn jön, mert tudom miért teszi. Nem hívogatom mobilon, nem piszkálom evvel. Volt idő, amikor nem viseltem ezt ilyen jól, mert én is haláli sokat dolgoztam, sokat készültem a munkákra itthon is. A fizikai kimerültség sok feszültség oka lehet. Szóval úgy értem, ha mind a két fél rengeteget dolgozik, valszeg több a feszültség, mint ha csak az egyik. na ezt jól megmondtam Kép
A fotózás szuper dolog, tényleg büszke lehetsz rá! Kép
Nálunk Anyukám és a Nagyim az akikre merem bízni a csemetét, ill régen a többi lányom. Rozit még senkire sem bíztam, nem töltöttem el nélküle semennyi időt. Kép
Vezso
vezso

Vezso,
bocsi, nem szándékosan csinálom! Az Istvánban fogok szülni és a Deák dr. az orvosom. Ezekre a görcsökre egyébként mindig azt mondja, hogy jósló fájások. De meddig vannak jósló fájások szülés előtt? Jó lenne, ha igazad lenne és ma éjjel történne már valami! Mindenképpen megírom, ha elindultunk szülni!

Vaktyuk,
nem haragszom, honnan kellett volna tudnod, hogy nem tudok rendesen járni. Egyébként imádok csavarogni!
berkiadri

Zsana
Egyszerűen nem értem, hogyan veszik az emberek a bátorságot, hogy beleszóljanak más gyerekének a gondozásába, nevelésébe!! Én mindig kiakadok ettől, olyan mintha azt éreztetnék, hogy én teljesen hülye vagyok a saját gyerekemhez, bezzeg ő!! Ez olyan bicskanyitogató. Amúgy én e miatt jártam is pszichológushoz kb 2 hónapja, annyira kikészített ez. A maradék önbizalmam (amúgy sincs sok) is elszállt a sok okoskodótól.
Szóval megértelek, tényleg ne bízd olyanra, aki felülbírál téged Kép

KépKép
fanka

Adri nekem nem voltak soha joslo fajasaim ill talan most valamennyire es ezt napokon keresztul turni szo szerint szar...Kép
Vezso lehetek indiszkret melyik szalloban dolgozik a parod?
Fanka akkor tessek a torpicsekrol jo kepeket feltenniKép ha mar fotos van a csaldban.Kép

Kép
vaktyuk

Zsana
Nem tudom mire gondolsz Kép Amúgy az első randin az egyik gyorsétteremben az Oktogonnál üldögéltünk és beszélgettünk, aztán moziba mentünk, de ott is beszélgettünk. Aztán meg esett az eső, enne ellenére hajnali 3-ig sétáltunk az esőben és beszélgettünk, még a kezemet sem fogta meg...Szóval még egy ideig nem történt semmi olyan dolog, amire gondolsz. Kép
Anyós: mivel egyszer bíztuk rá a már nem szopizós első lányunkat egy mozi erejéig és üvöltött a kisbaba mire visszaértünk, mert nem adott neki enni, ezért inkább nem bíztuk rá. Ezzel a férjem s egyetértett. Az egész lakás tele volt gyerekre nézve veszedelmes dolgokkal: tűpárna tűkkel, szék odatolva az ablakhoz (4-ik emelet), törékeny tárgyak elérhető magasságban, asztalterítők, amikre szintén veszélyes dolgok voltak téve (leránthatja) stb. Õ meg ült egy karosszékben és dirigált, hogy nem szabad. Mire fölállt, a gyerek kiesett volna az ablakon...És pedagógus volt!!
Vezso
vezso

Sziasztok!

Hú Bendike ma is extra nyűgi volt, lehet, hogy mégis a fog? elalvás után is volt egy ilyen sikítós felsírás Kép

Meg jó meleg is van.

Képzeljétek egy ismerősünknek ma született kisbabája. 4,5 kg. Kép nem semmi lehetett megszülni. És az Istvánban szült a lány. Kép A férjem most el is ment a tiszteletére rendezett buliba. Azt hiszem nagy ivászatok lesznek ott. Kép

Mi amúgy együtt dolgoztunk, már ismertük egymást régóta, de nem gondoltunk a másikra "úgy". Kép Aztán egyszer egy bulin a sok alkohol segített, hogy jobban megismerjük egymást. Kép Aztán utána nem lett olyan egyértelmű, hogy komolyabb is lehet belőle, mert kicsit furi volt, hogy munkatársak vagyunk. De végül rájöttünk, hogy nagyon jó páros vagyunk mi és nem számít semmi. Kép Õ egyébként szoftverfejlesztőként dolgozik.

Amúgy szerintem nem olyan nagy gáz, hogyha cukros vizet adnak a babáknak. Mert a cukor meg a víz is természetes táplálék, a tejben is van mindkettőből bőven. És nekem is egyfolytában szopizta a cicim a kórházban, de miután fél éjszaka hiába szopizott, mert kevés volt az az előtej és nem nyugodott meg, bömbölt alvás helyett én meg már tiszta zombi voltam, mert fáradt voltam nagyon és aludni akartam, akkor adtam neki pár csepp cukros vizet egyből megnyugodott és aludt. Nagyon pici mennyiséget ivott belőle, egy-két alkalommal, amikor éjjel már sehogy sem akart megnyugodni hiába szopizott. És ez semmiben nem befolyásolta egyébként a szoptatást.

Berkiadri

Üdv. Örülök, hogy ilyen szerencsés voltál babaügyben. Kép

ruz
ruzicsky

Sziasztok, szép estét Mindenkinek!!!

Jó régen jártam erre, és azóta igen csak aktívak lettetek!!!! Zsana egy szavad sem lehet ezek után!!!:-)))A babák egytől-egyig GYÖGYÖRÛEK!!!!!!
Mukika igen formás Lizi popoja!!!:-)))
Nálunk egy vendég kislány volt Erdélyből vele voltunk elfoglalva az elmúlt napokban.
Balázs jól van igaz z elmúlt napokban keveset eszik, remélem csak a meleg számlájára írható. Ma vagyunk 3 hónaposak, 10 perce!!!!Mintha csak ma született volna. Ezerrel rágjuk mi is az öklünket, rengeteget dumálunk, csak hason nem szeretünk még mindig lenni, ennek köv.-ben a fejét sem emeliKép, remélem azért nincs vele semmi gond.
Egy pár kép a pici fiúról.
Nem tudom mi a jobb a kezem vagy a játék!!
KépKép
Így aludtam délután!
zsuba31

Vaktyuk
A vicc az, hogy főleg én fotózom a gyereket, mert én vagyok vele egész nap. Azért van pár jó, amit ő csinált, majd holnap teszek fel, most lusta vagyok kicsinyítgetni a képeket.Kép

Vezso
Ez nagyon gáz, amit anyósod művelt! Milyen pedgógus, ha egy gyerekre sem tud odafigyelni? Annyi az ilyen hihetetlen anyósos sztori, remélem én nem gárgyulok majd meg nagymama koromra Kép

KépKép
fanka

Fanka
Nagyon megértelek. Mély depresszióm volt ugyanettől (hogy beleszóltak Kép) az első gyereknél, de a másodiknál is valamennyire. Nem mertem orvoshoz menni vele, mert föl se fogtam mi bajom. Egyszer fel se keltem az ágyból egész nap. Tök kivoltam. Visszafelé nézve, értem, mi történt, de akkor egy mély kútban éreztem magam. Szegény férjem nem értette mi van velem. Anyu, akit imádik, tette velem sajna a legrosszabbat a tanácsaival és minden újabb tanács, ami ellenkezett az én megérzéseimmel, mélyebbre taszított ebben a válságban. Most is volt egy rövid depis időszakom, de már tudtam milyen az és szóltam a páromnak. Közösen legyűrtük. Ahogy írod, ilyenkor az ember egyébként is labilis, érzékeny, fáradt, stb és a beleszólók még egy lapáttal rátesznek.

Berkiadri
Minél gyakrabban érzed, annál közelebb a szülés. De van olyan is, hogy hirtelen megszűnnek és később újrakezdődnek. Sztem, amit mondsz, az következik, hogy nemsokára szülsz, hurrá! Kép

Vaktyúk
Most az Aquincumban, miért kérded? Már majdnem mindegyikben dolgozott...Kép
Vezso
vezso

Na ezek a képek jó kicsik lettek, mekkora méretben rakjátok ti fel a képeket????
zsuba31

Fanka
Egyetértek. A tanítványai szerették, de a saját gyerekéről még azt sem tudta, mivel foglalkozik. Az unokáival büszkélkedett mindenkinek, de nem tudott ról semmit, mert hiába meséltünk , mindig a szomszéd tesójának a gyerekének a nemtomkijéről volt szó. Sose beszélt, v kérdezett róluk, meg rólunk. És én ezt annyit mondtam neki, hogy miért nem arról beszélünk, ami tényleg fontos...Nagyon fura nő volt. Most idén halt meg, és kiderült, hogy nem is úgy hívták, ahogy hívták. Az anyakönyvből derült ki, meg más dolgok is. Szegény férjem, teljesen kiborult, mert tul képp nem ismerte az anyukáját. Lehet, hogy nem lenne szabad róla semmi rosszat mondani, de mi annyit sírtunk az ő tettei miatt ...

Zsuba és Ruz! Kép
Örülök, hogy itt vagytok, ujjé!

Olyan jó, hogy írhatok, nem vagyok egyedül...
Vezso
vezso

Vezso, Fanka,
én még meg sem szültem, de anyósom rendszeresen hív telefonon, hogy azt hallotta ezt így kell csinálni, azt meg úgy, hogy nem szabad felvenni, ha sír és meg ne próbáljam az ágyunkba fektetni! Azt hittem, hogy a 200 km akadálya lesz az okoskodásoknak, de anyósom lekűzdötte már most!
Még jó, hogy van egy 12 éves öcsém és már elég nagy voltam hozzá, hogy besegítsek 100%-ig anyunak, így nem lesz minden ismeretlen.
berkiadri

Zsuba
Nem tudom, a férjem csinálja mindig a képfelrakást. De a bébid látszik jól az alvós képen Kép A Rozi meg még nem forog, a többieké igen. Nem baj, majd utolérik egymást Kép
Vezso
vezso

Fanka, Vezso
Gáz ez a depresszió, nekem egyébként van rá hajlamom, ami most talán még előny is volt, mert fel voltam rá készülve. Egyébként pedig én mindig azt gondoltam, hogy nem egyszerű dolog a gyereknevelés, ha jól akarja csinálni az ember, ezért jól körbejártam a témát, így elég határozott lettem, ezért aztán nem tudnak elbizonytalanítani.

Én azt gondolom, hogy mi valószínűleg nem leszünk ilyen anyósok, mert emlékezni fogunk erre, hogy nekünk milyen szar volt.
A szüleim kezdetben apukám szüleinél laktak, anyukám sem jött ki az anyósával. Mikor mi felnőttünk, támogatták, hogy elköltözzünk, mert tudták, hogy sok lehetőséget ad a konfliktusra az együttélés.

Ruz
Szerencsés vagy, hogy nem befolyásolt semmit a víz. Én nem merném megkockáztatni a következőnél sem, mert ezt ugye nem tudhatjuk előre. Bár gondolom te is úgy leszel, mint én, hogy járt utat a járatlanért el nem hagyjuk.
Örülök, hogy nem csak én voltam alkesz fiatal koromban Kép (remélem ezzel nem sértelek meg)
zsana75

Vezso
Ezt úgy értsem, hogy a férjed sem tudta, hogy az anyjának mi az igazi neve?
zsana75

Berkiadri
Ne hagyd magad, és ne engedd, hogy az elején "segíteni" jöjjön. Ügyi leszel.. Különben is , majd mi ellátunk jótanáccsal Kép
Vezso
vezso

Berkiadri
Ne hagyd magad, és ne engedd, hogy az elején "segíteni" jöjjön. Ügyi leszel.. Különben is , majd mi ellátunk jótanáccsal Kép
Vezso
vezso

Sziasztok,

Berkiadri,
Én sohasem hagyom sírni a kisfiamat, és reggelenete ha 4 kor felébred szopizni, akkor már általában mellettünk marad az ágyban. Én gyorsabban alszom el, minthogy vissza tudnám tenni Kép
Szerencsére, sem anyukám, sem az anyósom nem okoskodik. Szerintük tök jól csinálik mindent, meg, hogy most látják, az "Õ idejükben" mennyi hülyeséget mondtak nekik Kép.

Angéla
angéla

Sziasztok,

Berkiadri,
Én sohasem hagyom sírni a kisfiamat, és reggelenete ha 4 kor felébred szopizni, akkor már általában mellettünk marad az ágyban. Én gyorsabban alszom el, minthogy vissza tudnám tenni Kép
Szerencsére, sem anyukám, sem az anyósom nem okoskodik. Szerintük tök jól csinálik mindent, meg, hogy most látják, az "Õ idejükben" mennyi hülyeséget mondtak nekik Kép.

Angéla
angéla

Berkiadri

Üdv. a csapatban, izgalmas és nehéz napok előtt állsz, de csodálatosak is egyben!!!! Minden percét ki kell élvezni.
Én a 3. gyerkőc várása és szülése közben/után végig arra gondoltam, hogy ezeket a pillanatokat többet már nem élem át, és most a 4-nél olyan jó volt ismét érezni megélni mindent!!!!!!!!!!
A mozgást, születést, az első mosolyt stb.
zsuba31

Berkiadri

Üdv. a csapatban, izgalmas és nehéz napok előtt állsz, de csodálatosak is egyben!!!! Minden percét ki kell élvezni.
Én a 3. gyerkőc várása és szülése közben/után végig arra gondoltam, hogy ezeket a pillanatokat többet már nem élem át, és most a 4-nél olyan jó volt ismét érezni megélni mindent!!!!!!!!!!
A mozgást, születést, az első mosolyt stb.
zsuba31

Zsana
Igen. Úgy. Alig jöttünk rá, mert találtunk egy anyakönyvi kivonatot, ua dátum, amiről tudtunk, hogy mikor született, de a név nem stimmelt. De aztán az iskolai bizonyítványokon is ez volt, meg a fénykép stb és rájöttünk, hogy ez volt a neve tényleg, mármint nem az, amit a fia tudott. Érdekes, miért nem említette egyszer sem? Hogy esetleg nem tetszett neki a neve és megváltoztatta vagy bármi, ez azért olyan, amir el kellett volna mondania, nem?
Vezso
vezso

Zsana
Igen. Úgy. Alig jöttünk rá, mert találtunk egy anyakönyvi kivonatot, ua dátum, amiről tudtunk, hogy mikor született, de a név nem stimmelt. De aztán az iskolai bizonyítványokon is ez volt, meg a fénykép stb és rájöttünk, hogy ez volt a neve tényleg, mármint nem az, amit a fia tudott. Érdekes, miért nem említette egyszer sem? Hogy esetleg nem tetszett neki a neve és megváltoztatta vagy bármi, ez azért olyan, amir el kellett volna mondania, nem?
Vezso
vezso

Angéla
Ugyanúgy csinálom én is, nem hagyom sírni és velünk alszik az első szopitól éjjel. Így kialszom magam. Anyu most már nem annyira mondja a dolgokat, mint rég, mert látja, hogy pl az igény szerinti szoptatás mennyire beválik. De pár évnek el kellett telnie ehhez, látja, hogy szépen neveljük a lányokat. Amúgy, szerencsés vagy Kép
Vezso
vezso

Angéla
Ugyanúgy csinálom én is, nem hagyom sírni és velünk alszik az első szopitól éjjel. Így kialszom magam. Anyu most már nem annyira mondja a dolgokat, mint rég, mert látja, hogy pl az igény szerinti szoptatás mennyire beválik. De pár évnek el kellett telnie ehhez, látja, hogy szépen neveljük a lányokat. Amúgy, szerencsés vagy Kép
Vezso
vezso

Vezso,
köszi, biztosan igénybe fogom venni a segítségeteket!Kép Anyukám felutazik pár napra, ha megszültem, hogy ne legyek egyedül, mert azért kicsit félek, hogy a babával a kezemben hogyan fogok tudni mozogni mankóval. Nem merem megkockáztatni nélküle, mert volt,hogy bátornak éreztem magam és elestem. Anyósommal egyébként sem foglalkozom, úgy vagyok vele, mondja ha akarja!

Zsuba,
gratulálok a 4 gyerekedhez! Az én férjem állandóan azzal jön, hogy 4 gyereket szeretne, pedig még az első sem született meg, nem beszélve arról, hogy milyen nehezen sikerült!

Angéla,
én biztos nem fogom hagyni, hogy sírjon! Inkább aludjon velünk, de legyen békesség! Mivel egy szobánk van nem lenne jó, ha a férjem úgy menne dolgozni, hogy nem aludt egész éjjel semmit, főleg, hogy egész nap vezet!
berkiadri

Vezso,
köszi, biztosan igénybe fogom venni a segítségeteket!Kép Anyukám felutazik pár napra, ha megszültem, hogy ne legyek egyedül, mert azért kicsit félek, hogy a babával a kezemben hogyan fogok tudni mozogni mankóval. Nem merem megkockáztatni nélküle, mert volt,hogy bátornak éreztem magam és elestem. Anyósommal egyébként sem foglalkozom, úgy vagyok vele, mondja ha akarja!

Zsuba,
gratulálok a 4 gyerekedhez! Az én férjem állandóan azzal jön, hogy 4 gyereket szeretne, pedig még az első sem született meg, nem beszélve arról, hogy milyen nehezen sikerült!

Angéla,
én biztos nem fogom hagyni, hogy sírjon! Inkább aludjon velünk, de legyen békesség! Mivel egy szobánk van nem lenne jó, ha a férjem úgy menne dolgozni, hogy nem aludt egész éjjel semmit, főleg, hogy egész nap vezet!
berkiadri

Valérról pár kép (mert annyi jó képet tesztek fel Kép:

Kép

Kép

Kép
angéla

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?