Új privát üzeneted érkezett!

Moszika,
sztem érdemes lenne 5hósan elkezdeni szeptemberben. Nagyon-nagyon jó. Mi is 4hós kora óta járunk folyamatosan. A termálban tartja a BúvárklubKép

Luca hogy viselte az oltást?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Megjöttünk Tokajból.
Nagyon jó volt, bár esett az eső, de ezt már megszoktuk.
Volt nagy nyüzsgés a Hegyalja fesztivál miatt. Rengetegen lesznek. Persze a minket érdeklő koncertek ma este lesznek, és mivel András holnap dolgozik, így itthon bulizunkKépKép

Moszika!
Üdv közöttünkKép

Enci!
Voltatok a DM-ben? Nekem is szükségem lenne pár dologra!
Hátha még nem késő!!!
Flóra alvása:
irigy vagyok, bár azért Anna is jókat alszik mostanában. Lehet most van egy ilyen fejlődési korszaka. Erőt gyűjtKépKép
Jó, hogy csak a foga miatt volt lázas.

Manóka!
Örülök, hogy jól vagytokKép
Jövő héten talizunk valamikor?
Ez persze a többieknek is szól...nekem jó az állatkert is, vagy a pagony. Nyitottak vagyunk a programokraKép
Ja, védőnő.....no comment.
Ide szerencsére nem jár védőnőKép

Megyek kávét főzni....
Ma itt van Anyukám, ő altatja a csajt, de annak sosincs jó vége.
Mint két rossz gyerekKépnincsenek egymásra jó hatássalKépKépKép

Era

Era
Kép
era75

Csajok,
akkor jó 10kor a DMben???Kép

Krisz

Krisz
krisszie

nekem jo a 10 óra

Manó! neked akkor kell valami?

Era!
próbáltalak hivni de még alusztok?KépKép

Enci
renci

Sziasztok!

Hova tünt mindenki??
Légyszi mindenkitől egy bejelentkezést kérnékKép

Nálunk minden OK, ma nagymamis nap volt, így csavarogtam egy jót.
Dorkacsaj olyan nagylány már, képzeljétek szűnik a pocak. Múlóban a babás alkat. Bilizés még mindig nem 100as, bár ha 2éves korára lesz csak szobatiszta, akkor is nagyon boldog leszekKép

Tali
esetleg az egyetemhez is kimehetnénk, Dorkát lenyűgözi a szökőkútba kavicsdobálásKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Krisz!
Itt vagyok, csak sokat vagyunk kint mostanában.
Tegnap is medencézett a csaj délutánKép
Most meg még mindig alszik.

Nekünk a csütörtök, péntek jó. Mehetünk az egyetemhez is. Ott tudnak rohangálniKép

Szombaton esküvőre megyünk. Remélem napsütéses idő lesz!

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Igen, én is eltűntem! Az oltást Luca jól viselte, és ma voltunk csípőszűrésen. Még annyi babát! De nincs gond,csak egy kicsit tornázni kell.
Gyerekek, ez a debreceni megatoys egy rakás ....... Örültem, hogy kuponban vannak olyan dolgok, ami nekünk hamarosan kell, és erre kiderül, hogy hát az csak Bp-en érvényes. KÖSZIKE. Vidék ismét le van ejtve. Enyhén voltam dühös, cipeltük a gyereket, kapacitáltam a férjemet stb.
Nem baj, ha megyünk Miskolcra, majd a Brendonban bevásárolunk. Nincs valakinek jó állapotban lévő etetőszék eladó? Hol hirdetnek használt cuccokat az anyukák?

Moszika
moszika

Sziasztok

Én szinte minden nap olvslak titeket csak nem mindig van erőm írniKép)
Szóval én is jelentkezemKép
Sajnos nálunk egyfolytában tombol a bárányhimlő utgyanis most Gergő a kicsi himlős.
Hát volt egy nagyon húzós éjszakánk(szinte egész éjszaka fent voltunk)és egy húzós nappalunk de most már szerencsére jobban vagyunk. Átvészeltük a nehéz napokat még csak a szobafogságot kell elviselnünk egy pár napig.

Amúgy egészen jól elvagyunk kezdek bele rázódni a munkába. Végül is nagyon szeretem csinálni a munkámat tetszik nagyon. A gyerekek is kezdik megszokni hogy nincs anya mindig itthon.
Bár alig várom hogy szeptember legyen mert akkor tudom mindenkinek meg lesz a helye oviba bölcsibe és akkor nyugisabb lesz. Most elég megszervezni mikor hol legyenek.

Mindjárt megpróbálok feltenni képeket a fiúkról!

Mindenkinek a legjobbakat!
Egy hű olvasótokKép)

Krisztaa
krisztaa

krisztaa

Sziasztok!

Moszika!
Sajnos én is gyakran szembesülök a "vidék" problémájávalKép Olyan mintha mi más világ lennénk.
Az etetőszéket megnézheted a Hajdú Apróban (szerdánként jelenik meg), abban is szoktak jó dolgok lenni. Anyósom onnan vett utazóágyat, és tökéltes volt.
Vagy a neten a babaszoba.hu.
Vagy a Burgundia utcán, a Vegyipari után van egy kis bababolt. Ha jól emlékszem Enciék is ott vették.

Krisztaa!
Örülök, hogy tetszik a munkaKép
Szegény bárányhimlősökKép, azért remélem hamar túl lesztek rajta!
Fiaid gyönyörűekKép

Akkor mikor megyünk közös sétára?
Manóka ti már jártok le?

Mentem dekupálni egy kicsit......

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok! Végre egy hely, ahol debreceniek vannak, hátha tudtok segíteni! Látom, már mindenki javában babázik. Nekem még van időm bőven, de nagyon azon gondolkodom, hogy otthon szeretnék szülni. Nagyon elrémítettek mind a Kenézitől, mind a klinikától. Egyáltalán nem tűnik egyik sem olyannak, mint ahol biztonságban lehetnénk.Ezt még lehetne ragozni, de: tudtok -e orvos vagy egyéb nevekkel segíteni, aki vállal ilyesmit? Vagy esetleg valaki maga is végigcsinálta?KÖSZI!
pancsika

Sziasztok!
Régen jártam már erre,emlékesztek rám?Most itt vagyok!Kép
Remélem mindenki jól van,amennyire időm engedi,majd vissza fogok olvasni.Kép
Magunkról pár szót:
ÁGota jól van szépen fejlődik,pár napja kezdett el járni,kibújt végre az 5.foga is,de már látszik,hogy jön legalább még egy!

Pancsika!
Én a Klinikán szültem,és biztonságban éreztem magam!Mivel rémitettek el?

Sapé

Kép
sapé

Sziasztok!

Sapé!
Hát persze, hogy emlékszemKép
Foghoz gratula!
Anna most négy szemfogat növeszt...néha kibírhatatlanKép

Pancsika!
Én is a Kilinikán szültem ,és nem volt negatív élményem.
Igaz bennem meg sem fordult az otthonszülés gondolata.
Nem is tudok sajnos neked segíteni, nem ismerek senkit.

Krisz!
Dorkának nincs véletlenül egy rózsaszínes, vajszínű szandija szombatra kölcsön?
Az Anna Dr. Batz szandija katasztrófa, abban szokott homokozniKépKép

Holnap délelőtt egy Botanikus kerti tali?
Mi Encivel azt beszéltük, hogy 10 körül ki kellene menni, ha az idő is olyan lesz.

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,

már olyan rég nem jutottam ide, de látom, ti sem nagyonKép

Kriszta,
megnéztem a képeket, és a fiúk gyönyörűekKépKépKép
Örülök, hogy tetszik a munka, és meg vagy vele elégedve.

Moszika,
a megatoyson ne is csodálkozz, már tavalyelőtt télen megvette a magákat a Brendon, így a debreceni üzlet is sztem már csak a nevében maradt meg.

Pancsika,
nem akarlak elszomorítani, de nem fogsz találni senkit helyben, aki segítene neked. Sztem Pestre kell menned a Geréb Ágnes születésházába, vagy őt idecsalnod magadhoz.
Ennyit tudtam segíteni.

Egy közös sétában én is benne lennék, csak mi apa és kocsifüggők vagyunk, mert hármasban még csak ide, a ház alatti játszira merek elindulniKép
És Imi a héten délelőttös, így 3 után vagyunk mobilak, de akkor mindenfelé elmegyünk szivesenKép vagy jövő héten délelőtt.

Használt cuccok,
bababizományikban, és amiket ismerek: István úton, az egyik 10 emeletes alatt, Gólya áruház az Árpád téren, Lehel utcán a Zsebibaba, Monostorpályi u. 33.,és az Era által is említett Rákóczin lévő bolt.
Az Apró böngészhető a www.onlineapro.hu oldalon is.

Enci,
ma délután mindenkép felhívlak már a szúnyogriasztó miatt, pironkodok is miattaKép

Era,
medencés fotót legalább láthatunk Annáról, ha már olyan rég nem találkoztunk?
Újra megy a dekopázs?Kép

manóka

manóka
manóka

Kedves Mindenki, aki válaszolt!!
Nem tudok elég hálás lenni a válaszotokért, még ha nem is tudtatok segíteni, de legalább megpróbáltátok. Újabb utakat próbálok kitaposni.
Sapé!!
Nemcsak a klinika, hanem általában a kórházi gyakorlat riaszt. Lehet, hogy hisztis vagyok, és túlreagálom? Majd ti megítélitek. Tehát: cukros víz, tea, tápszer a piciknek, nem adják oda rögtön megszoptatni, nem lehet veled a baba mindig, csak fekve lehet szülni stb. Még egyszer köszi!! Majd jelenkezem, bár úgy látom, ti már egy eléggé összeszokott csapat vagytok. Édesek a kölkök képei, mindig megnézem ezeket.
pancsika

Sziasztok!
Era ,köszi at infókatKép
Végre sikerült lefoglalni a szállást Gradacra megyünk,Makarska mellett van.Kb 50 helyre küldtem e-mailt,és szinte mindegyik foglalt volt,nem gondoltam volna ,hogy ilyen nehéz szállást találni.Augusztus 1-én indulunk,és két hétig maradunk, már nagyon várom.
Pancsika,amiket leírtál ,ezeket magad is megtapasztaltad?
Mindkettő lányomat a Klinikán szültem,de én ma is szivesen gondolok vissza rá.
Sári amikor megszületett azonnal a pocimra tették,aztán a férjem elvágta a köldökzsinort,és csak addig volt távol tőlem míg mérték és mosdatták,aztán mindig
velem volt így nem is tudták volna megitattni semmivel(de nem is akarták, a szoptatással bármilyen gondom volt mindig segitettek.)
A szülés szerencsére gyorsan ment,pedig nagyon el voltam kenődve mert a fogadott dokim nem tudott ott lenni,így ügyeletesnél szültem.
A szülésznő is nagyon kedves volt,sokat segített a vajúdásnál,eszembe is szokott jutni hogy meg sem tudtam neki köszöni,úgy emlékszem Mónikának hívták.Persze mindenki máshogy éli meg,ezek az én tapasztalataim.Szerintem nem reagálod túl a dolgokat teljesen normális ,hogy a legjobbat akarod,és érdeklődsz.Kívánok neked probléma mentes ,szülést Kép
Kata
jázmin

Jázmin,
az egyetlen Mónika, aki hosszú évek óta a szülőszobán dolgozik, az én volnékKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

De sokan írtatok! KlasszKépKép

Akkor legyen ma valami? Megint nem valami biztató idő vanKép

Pancsika,
hát valamelyest megértelek, bár én nyúl lennék otthonszülni, és abszolut biztonságban éreztem magam a kórházbanKép

Krisztaa,
akkora nagyon a srácok!!!KépKép
és a klassz munka miatt irigyellek ámKép

Jázmin,
hű de klassz lesz nektekKép
kérünk majd képes beszámolót!Kép

Era,
az egyetlen rózsaszín szandink nekünk is játszós lett, a kimenős szandit kölcsönadom ha az jó lesz. sztem a bordó megy a rózsaszín cuccokhozKép

Kép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!
Manóka,ma reggel,előkotortam a szülési papírjaimat, találtam egy kis alaku papirt amin Sárika születési adatai vannak és a legalsó sorban,a madam fölött Győrfy Mónika név áll.
A madam az a szülésznőt jelenti?
Az orvos neve az nem szerepel,egyik papiron sem,
de nekem a Péter dereng.Na ezt jól levezettem.
Kata
jázmin

Sziasztok!
Pancsika!
Honnan veszed,hogy a Klinikán nem lehet a baba veled?
Igen is veled lehet,nálunk igy volt.Ha a baba egészséges,állapota megengedi veled lehet egész nap!!!Én csak az első éjszaka adtam be(mert én igy gondoltam jobbnak)utána végig velem volt amig haza nem jöttünk!
Mostanában ismerőseim szültek a Klinikán,senkinek nem volt panasza,biztonságban érezték magukat.Jó szakemberekkel voltak körül véve!

Teszek fel Ágotáról képet!

Kép

Kép
sapé

Ismét csak köszi mindenkinek a válaszokat! Ezek egy kicsit megnyugtattak, amiket én leírtam, egy nagyon jó barátnőm négy évvel ezelőtti tapasztalatai. Ahogy látom, nálatok azért frissebbek az infók,így már rögtön jobban tetszik a dolog. Talán igazatok van, úgy látom, a klinika vezet nálatok. De azért majd utánanézek. Kellene majd dokinév, ilyesmi. De erre még van időnk,addig is figyelem a manókák képeit. Imádom a leveleiteknek ezt a részét!! Manóka! Ha te a klinikán dolgozol a szülőszobán, akkor majd válaszolsz a hülye aggályoskodó kérdéseimre? Előre is köszönöm!! Irtó szépek a "törpécskék"!
pancsika

Kép

Sziasztok,

ilyenek a pöttyök, nehezen, de sikerült lefotóznom. Ja, és már teljesen kétségbe vagyok esve miatta. Hétfőn megyünk a gyermekbőrgyógyászatra, remélem, akkormár okosabb leszek.

Jázmin,
mondom én hogy csak én lehettemKépKépKépKép
de az nagyon jól esett, hogy így "ismeretlenül" ilyen jókat írtál rólamKép
Ja, és a madam, az igen, szülésznőt jelent.

Pancsika,
ha minden rendben van, akkor a Klinikán annyi időre kell elválnod a gyerekedtől, amig tőled kb 5 méterre megmérik. Tea nincs, tápszert, vagy anyatejes pótlást csak a koraszülöttek kapnak, vagy ha kell a babónak. Indok nélkül nem adnak, nincs is olyan sok, hogy csak úgy öntögessék mindenkibe.
Azt nem vitatom, hogy leginkább ágyon szülnek az anyukák, de csak meg kell találni a megfelelő orvost, akivel lehet máshogy.

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!
Manóka!
Jó sok pötty van rajta,gondolom az egész testén van.Viszket is?Nem lehet,hogy valamire allergiás?
Neked a párod ki a szülőszobán?Ha jól emlékszem 2-en vagytok 1 műszakban.Én Anikónál szültem,nagyon rendes volt velem is meg a párommal is.Egyébként a szülésznőkről csupa jót hallottam eddig,de tapasztaltam is.Ismerőseimnek is ez a véleménye,segitőkészek,türelmesek aranyosak!!!Kép

Kép
sapé

Sziasztok!

Pancsika!
Mennyi idős terhes vagy?
Szerintem gyere nyugodtan, szívesen válaszolunk a kérdésekreKép
Én megértem, hogy aggódsz. A gyerekének mindenki a legjobbat szeretnéKép

Sapé!
Milyen nagy már ÁgotaKép

Kata!
Nagyon jó nyaralást kívánok nektek!
Még valami:
Nem tudom, hogy nektek van-e kis csónak. Anna és Marci már majdnem veszekedtek rajta. Olyan csónak, amibe bele tudja dugni a csöpség a lábát, így nem tud kiborulni. ImádtákKép
Sógornőmék a TESCO-ban vettek, Hihetetlen Családosat. Én tudom ajánlani.

Manóka!
Jaj, ezek a pöttyök szörnyűekKép
Majd írd meg mit mondtak a bőrgyógyászok!Remélem semmi komoly!
Igen, újra dekupálok, majd mutizok is, csak most nincs kedvem fotózniKép
Medencés képet majd személyesen, mert mindig tök csupasz a csaj, aztán olyat már nem teszek fel.
De tegnap este "esőztettük" a füvet, na meg a csajt isKépKép
Kép
Kép

Persze a zuhanytól sírógörcsöt kap, de most már nem fogok hinni nekiKépKépKép

Ugye délután jó idő lesz?
Így megázik a menyasszonyKép

Szép hétvégét mindenkinek!

Era

Era
Kép
era75

Egyelőre még csak gyanú, de hogy őszinte legyek, már évek óta betölti a gondolataimat a baba-téma. Néhány hete mondtuk ki, hogy oké, jöjjön. De én már alig várom!! Ennek kissé durva a sztorija, bár végül is jó vége lett: "fennakadtam" a rákszűrésen, méhnyakrák-megelőző állapot a gyanú, tehát évek múlva (1-2-t akartunk még várni)nem biztos, hogy lehet baba. Így nem halogatjuk, hadd jöjjön. Bár a doki azt mondta, hogy akár vissza is fejlődhet. Remélem, jó vége lesz. De ha már bejön a baba, már rossz nem lehet. De még tovább akarok menni az ügyben, vizsgálatok, másik doki stb. Állati jók a zuhanyos fotók!!!!!!
pancsika

sziasztok!
Era, nagyon szuper a kép,nálunk midennapos a locsolás imádják a csajok.Era milyen
műanyag szanditok volt Horvátba?
A hagyomámányos csatosról, azt hallotam hogy hamar szét megy ,a Tescoba néztem ,a Dechmanba(lehet nem így kell irni),ott ilyen zárt volt vastag boritású gumi talpal,de inkább
cipő kinézette volt mint szandi.Ma még ki megyek a Corába is ott is megnézem.
Manóka ,utólag is nagyon köszönök mindentKép
sajnálom hogy csak 3 év után sikerült köszönetett mondani.A pöttyökel mi újság?
Kata
jázmin

Sziasztok!

Kata!
Annának gumiszandija volt, csattos, de nagyon jól bírta a kiképzést. Anyósomék vették a CORAban.
Én vettem neki a kínaiban(Interspar felett) egy gumi papucsot is, aminek hátul van egy gumis része, így szandiként is funkcionálhat. De azt nem hordta.
Kint is lehet nagyon jó kis "tengerjáró" cipőket venniKép

Pancsika!
Kívánok neked mielőbbi babázát!Kép

Era

Era
Kép
era75

Ja, bocsi....
csattos=csatosKépKép

Rég volt a magyar fakultációKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!
Era!
Édi a zuhanyzós fotó!Kép
Vizről jut eszembe,közületek jár valaki baba úszásra?MI most járunk utána,hogy hová lehetne vinni Ágotát.Egyenlőre még az Aquaticummal sikerült beszélnem,ott szeptembertől indul!
Kibújt a 6. fogacska hegye is,most már aztán beindult!

Manóka!
Mi volt a bőrgyógyászaton?

Pancsika!
Mennyi idős kismama vagy?Hogy érzed magad?
Debrecen mely részén laksz?

Kép
sapé

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK ANNÁNAK!

Kép

Krisz és Dorka

Krisz
krisszie

Sziasztok!
Boldog névnapot Annának!!!!!Kép

Manóka!
Na mi volt?
Ugye semmi komoly?

Kép
sapé

Sziasztok,

ANNÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNKKépKépKép

csak fél kéázzel bírok írogatni, mert í drága kisfiam csak itt, az ölemben bír aludniKép
Imit meg az apukája átvitte anyósomhoz nemrégKép.

A bőrgyógy néni nagyon szimpatikus volt, allergiát állapított meg, vért is vett a gyerektől, aminek az eredményéért ma kellett menni. Hát, mit mondjak, majdnem sírtam, mikor megláttam, hogy a cukra magas. Kb 2-3 órás aggódás, vekengés, világvége hangulat után Magos barátnőm közreműködésével jutott eszembe, hogy málnaszörpöt vittem neki inni, amit kb a vérvétel előtt 15 percel ivott meg, ez okozhatta az értéket.
De, az immunrendszere is gyengécske, majd kell neki erősítő télre.Így most azon gondolkozom, hogy ez, vagí okozata lehet az allergiának. Szóval, van mit vekengenem. Aztán meg azzal nyugtatom magam, hogy lehet, Crametz doktornő vérvétel nélkül is diagnosztizálta volna az allergiát, és akkor nincs ez az izgalom.

Jázmin,
most, hogy van az a leárazás a Centrumban láttam Rider strandcipőcskét ott, azt hiszem, 3000 volt az alapára.
http://www.rider.hu/index.phtml?
jw_pnr=80&pid=36267&cb=83 ezt a kis cipőt.

Ne haragudjatok, most mennem kell, Zsiga sír, éhen fog hallni, ahogy hallomKép

manóka

manóka
manóka

Sapé!
Mennyi idős a babád? Nekem Luca 3,5 hónapos, és ez a babaúszás nekem is izgatja a fantáziámat. Nekem itt a fórumon még a termált mondták, bár én nem ismerem igazán a várost, nem tudom,hogy az melyik (Nagyerdő?) Ha van új infod, érdekel! Mennyibe kerül egy ilyen buli?

Moszika
moszika

Sziasztok!

Nah akkor közérdeküKép

Babauszi infó:

A nagyerdön a thermálban van a babaúszás hétvégénként szombaton és vasárnap, 2 cég is van egymás mellett. Mi a búvárklubosba járunk Dorka 4hós kora óta folyamatosan. 10 alkalmas bérlet 12000Ft, most már hót lazák, mert 8-11-ig bármikor mehetsz és kis túlzással bármeddig maradhatsz. Oktató van a vízben aki mindent megmutat akár 100x-isKép, van egy halom játék, csúszda, szóval imádják a gyerköcökKép
ja és szeptemberben kezdödik újra és már nagyon várjuk hogy megint menjünkKép

Dorka a víz alattKép

Kép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Köszöni Anna a köszöntéseketKép
Ma reggel azt mondta nekem, hogy adjak még ajándékotKépKép
Szerencséjére ma jöttek Anyukámék, akiktől kapott ajándékot, és az unokatesómék isKép

Manóka!
Hát ezek nem túl jó hírekKép
Most én is adok Annának multivitamint (Nahrin-os karamella). Anyósomtól kaptuk, és imádja Anna.
És mire allergiás Imike?
Azt honnan tudják, hogy gyenge az immunrendszere?
Mikor mehetünk meglátogatni titeket?

Krisz!
Ez a kép annyira jóóóóóóóKép

Pár kép az esküvőről:
A szertartást Anna ebből a szöből élvezteKép

Kép

Már nagyon várta a vacsitKép
Kép

Élvezte a sok tapsolástKép
Kép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!
Moszika!
Telefonon érdeklődtem egyenlőre(Termálban adták meg a tel.számokat),2 telefon számot kaptam.Megadom,az egyik Papp Viktória 20/9656539,a másik Nagy Imre Zsolt 30/2614199
Én a nővel beszéltem eddig,rendes volt.Szeptembertől indul a baba úszás(3-4-én),szombaton 8-10óráig,vasárnap 8-11ig vannak.Első foglalkozás ingyenes,van napi jegy 1790Ft,a bérlet 12.E ft.Van egy nagyobb és egy kisebb medence,a nagyobb 1.20 itt vannak a foglalkozások,a kisebb 70 cm itt lehet játszani.
Egyszerre 2-3 új babával tudnak foglalkozni.3 hónapos kortól lehet vinni a babákat.Először ki kell menni a gyerekkel megnézni egy foglalkozást,és utána kell eldönteni,hogy szeretnéd-e oda vinni.A foglalkozásra vinni kell egy orvosi igazolást,hogy a babával minden ok,meg egy úszó pelust,és egy olyan nacit mint a biciklis nadrág(ezt nem értettem tisztán,de majd személyesen megkérdezzük)
Ágota lányom 13 hónapos,Gratulálok neked Lucához!
Képet raknál fel?Ti merre laktok?

Kép
sapé

Krissz!
Ti melyikhez jártok?Véleményed?
Melyik nap érdemes menni?Mikor vannak kevesebben?
Jó a vizi felvétel,ti készitettétek?

Kép
sapé

Sziasztok!
Mi is a Papp Vikihez járunkKép
jó fejekKép úszópelusban kell lenni és valami kis úszógatyát is kell ráadni. Lehet náluk is venni, de sztem most máshol is találsz olcsóbbanKép

Víz alatti fotózást profi fotós csinálta, idönként elhívják és csinál egy sorozatot az usziról, víz alatt isKép volt már kiállítása szóval nem kispályásKép

korán reggel kevesebben vannak amúgy, de ki kell tapasztalni.

Era,
jók a képekKép látszik mennyire élvezte AnnaKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!
Era ,utólag kivánok Annának boldog névnapotKép
Manóka jobbulást nektek.
Sárit tegnap éjszaka úgy megcsípte egy szúnyog , hogy a jobb szeme teljesen bedagadt.Este már olyan csúnya volt, hogy elmentünk az ügyeletreKép
Szegénykémnek nem is látszik szinte a szeme,kicsit bizonytalanul közlekedik.
Pedig mindig átnézem lefekvés előtt a szobáját.
Az orvos azt mondta ,hogy egyre erősebbek a csípéseik a szúnyogoknak és ellenálóbak is.De ennyire,ez még egy darázs csípésnek is sok lenne.
Ma is nagyon meleg lesz,vigyázzatok magatokra.
Kata
jázmin

Sziasztok lányok!

Kismama ruhák után kutatok, de kevés eredménnyel. Debrecenben nagyon szegényes a választék és ami van az is extra összegekért Ti merre vásároltatok vagy varrattatok ruhákat? Ha tudtok adjatok pár tanácsot, esetleg ha valakinek vannak eladó cuccai szivesen megnézném
előre is köszi
puszi mindenkinek és boldog Anna, Anikó, Márta napot!

Kép, Kép
nemen

Sziasztok!

Flóra!
Nagyon boldog névnapot kívánunk neked!
Kép

Nemen!
Én a Nyugati utcai bababoltban vettem nadrágot (6000 Ft volt 2 éve), ill. akkor pont volt kismama hét a CORA-ban ott vásároltam egy pár dolgot.
De nekem nem nagyon voltak kismama ruháim, jók voltak a régiek.

Kata!
Szegény SáriKép Jobbulást neki!
Látnád Anna hátát...szörnyűKép De nem viszket nekiKép
Kaptatok szandit?

Nagyon meleg van, az udvaron 35 fok.....szerintem délután beülök Anna mellé a medencébeKép

Era

Era
Kép
era75

sziasztok!
Era , végül nem vettünk szandit többen is mondták ,hogy kint is lehet venni ,egész jókat így veszünk majd ott.
Sári szeme sokat javult,amit az ügyeleten felírtak szirupot semmit nem használt,így visszamentünk a dokinéninkhez.
Le volt döbbenve ,hogy igy elengettek bennünket
az ügyeleten,csütörtök reggel már nem látszott a szemgolyója úgy bedagadt.A dokinő meg kiírt egy kúpot az azzonnal használt.Vasárnap este indulunk,addig már lehet hogy nem jövök.
Sziasztok?Kata
jázmin

Flórának mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!

Kép

Krisz és Dorka

Krisz
krisszie

Szia Nemen!

Nézz körül a babaszobán a csevegöben, ott sokan árulnak kismami rucikatKép
www.babaszoba.hu

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,

Flórának mi is kívánunk boldog névnapotKépKép

Nemen,
annó én is a Brumiban vettem egy gatyót. DE, nekem most van eladó 2 nadrágom, és egy fehér szoknyám. 180 cm vagyok, nem tudom, neked ez a méret jó-e.

Jázmin,
nektek jó utat, és szép időt, majd várjuk a beszámolókatKép

Én paradicsomos gombócot igértem estére, de nincs itthon lisztKép Zsiga alszik, talán addig le kellene szaladnom ide, a lépcsőházi kisboltba,meg várnám a hideget is, a főzéshezKép

manóka

manóka
manóka

Kép

még ezt akartamKép

manóka
manóka

Nagyon szépek ezek a fiúkKép

Hát, nekem a kicsi tiszta Apja.
És boldog 1 hónaposságot nekiKépKép

Szép álmokat!

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Nem tud valaki egy talpraesett, kreatív babysittert ajánlani? Vasárnap délelőttönként kellene 2 órára 8-9 gyerek mellé. Én nem vagyok járatos ebben, azért kérem a segítségeteket, hátha van ebben tapasztalatotok Kép
Köszi!

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Jubi!
Sajnos nem tudok neked segíteniKép
Jól vagytok?
Láttam ám, hogy épül a szép kis házikótokKép

Hát, nem túl sokan írtak mostanában?
Jól van mindenki ebben a nagy melegben?

Mi ma voltunk Hajdúszoboszlón a strandon. Nagyon, nagyon szupi voltKép
Persze vittük Anyukámat és a hugomat is, így mi galád módon el tudtunk menni a csúszdaparkaKép
Mint két 15 évesKépKép
Nagyon jó hely!!!!
És isteni a lángosKépKép

Megyek is ágyikómba, mert kicsit lefárasztott az a rengeteg lépcső.

Era

Era
Kép
era75

Sapé!
Még nem biztos a baba, de én nagyon drukkolok, Másrészt meg szeretném, ha még néhány hónapot várna, mert szeretném ezt a tanévet végigdolgozni(tanár vagyok). A napokban eldől, hamarosan csinálok egy tesztet.
De kompromisszumként úgy döntöttem: ha akar, majd jön. Ha most, akkor most, ha később, hát később.Egyébként a Hatvan utcán lakunk, két percre a Tescotól.
Era! Nagyon jó a szoboszlói strand, mi is voltunk már néhányszor. Kicsit drágább, mint az átlag, de megéri.
Jubi! Talán tudok segíteni babiszitter-ügyben, de egyelőre nem merek biztosat ígérni. Én nagyon szeretném, régebben sokat vigyáztam gyerekekre, nagyon hiányzik, csak még nem tudom, hogy alakulnak a dolgaim.Ebből szerényen kiderül, hogy magamra gondoltam. Puszi mindenkinek!
pancsika

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?