Sziasztok!
Egy kis kimaradás után újra itt vagyok!
Túl vagyok a bevallásokon (majd jönnek a következõk), az orvosi vizsgálatokon viszont még mindig nem. De azért megmaradok ám!
Egy kicsit késve, de boldog szülinapot Pankának, Leevinek és Kittinek! És sok boldog névnapot Lillának, Donátnak, és a Bálintoknak!
Evey! Köszi a doki nevet és címet, felírtam magamnak, bár már jobban vagyok (kop-kop). Betegség ügyben jobbulást nektek! Kérdõívet hiányoltad, pedig 2x elküldtem, lehet, hogy valamit nem jól csinálok? Utánanézek...
Kadri! Tényleg lehet, hogy túlpörgés miatt voltam ilyen sz**ul. Bár a múlt héten kedden mintha elvágták volna az egészet (reménykedem, hogy végleg), a nagy hajrá pedig péntekig tartott.
Küldesz nekem is táncoló pasis képet? Én is had röhögjek...
Barikaandi! Gratula Dórinak a 2. fogához, na meg a négykézlábra álláshoz! És neked is a döntésedhez, hogy védõnõ leszel! Szép hivatás, bevallom, nekem is sokszor megfordult a fejemben, amikor még a babázós hónapokban jártunk. Fõleg, amikor a mi védõnõnk olyan buta tanácsokat adott ismerõseimnek pl. hogy ha nem elég a tej, akkor egy szoptatás helyett adjon az illetõ tápszert, és akkor a köv. szoptatásra tele lesz a cici... Én inkább szakkönyvekbõl meg ismerõseimtõl kaptam tanácsokat mint tõle. Sajnos vannak még ilyenek ebben a szakmában.
Gerianikó! Nagyon drukkolok Lilinek a mielõbbi javuláshoz!
Látom már elég sok tanácsot kaptál vassal kapcsolatban, egy kicsit azért még én is belekotnyeleskedek: a vas a növényekben tényleg hiába van meg, csak nagyon kis %-a tud felszívódni. Húsokból tud jobban felszívódni, és C vitamin kell a felszívódásához! Ezért a gyümölcsök, gy.levek, zöldségek is fontosak.
Gratulálok Lilinek a járáshoz! Most már így is felfedezheti a világot.
Üdv. az újaknak: Kanga, Zorkanya, RebekAnna!
Kangának boldog szülinapot!
Norcsi! Neked is üdv! Olvastam a "sztorit"! Kissé felháborító! Remélem most már jó kezekben vagytok, és minél hamarabb megjavulnak azok a fülecskék! Sajnos nekem is volt jó néhányszor k.fül-gyuszim gyerekkoromban, tud fájni rendesen.
Az jutott még eszembe a történtek kapcsán, hogy nem lehetséges, hogy az ügyeletes a hálapénzt várta elõre? Sajnos mi már tapasztaltuk, hogy sok múlik ezen is; elég szomorú.
Aloe Vera gélt isszátok? Sikerült venni?
Julcsinak is boldog szülinapot!
Andi3! Gratula a kis egyfogúhoz!
Neurológián hogy vizsgálnak?
Emese, F.Dia! Irnátok nekem a Maltoffer-rõl? Mi ez, kimondott étvágyjavító, vagy vashiányra való? Receptre adják? Elkelne néha nekünk egy kis étvágyjavító, de gyógyszert azért nem adnék, csak esetleg valami term. alapanyagú gyógyhatású készítményt.
Anyanyanya! Kisfiad és a rózsabokor:
. Lányod meg már kész nõ, haját még nem festi?
Madárka! Nálatok aztán nem unalmas az élet! Anyósodhoz kitartást!
Iboly: jobbulást nektek!
PM: boldog szülinapot! Jamina, neked pedig boldog névnapot!
(Milyen sok név-, és születésnap van februárban.)
Hû, most nézem ez egy egész litánia. Még magunkról:
Dávidkán (1,5 év) halálra röhögtem magamat. Egyik nap megkaparintotta a virágpermetezõt, és elkezdett vele spriccelgetni. A baj, hogy a spriccelõ a saját arca felé volt fordítva. Már csurom egy víz volt az arca, a haja, meg a ruhája, de akkor sem volt hajlandó odaadni, csak nyomkodta szorgalmasan magára. Amit õ egyszer megkaparint nagynehezen, azt oda nem adja... A tiltott gyümölcs mindig édesebb...
Mostanában egyébként kezdjük elhagyni a babakocsit. Olyan nagyfiúsan tud jönni, meg tudnám zabálni ilyenkor.
Na, most már abbahagyom.
Van már szkennerünk, és már tudom is kezelni, fogok küldözgetni képeket, meg a kérdõívet is küldöm majd.
Addig is küldjön nekem aki tud, mindenkit megismernék már!
Köszi elõre is!
Sziasztok!
Feksi