Vikimi
próbáld meg kibírni, hogy nem csinálsz még egy hétig tesztet, tudom, hogy baromi nehéz, de tényleg csalóka lehet a szurik miatt az eredmény. Kitartás! Szorítok ezerrel! ++++++++++++++++
Zsebi, Wish, Hajnesz,
Tegnap voltam analízisen, és most elég kemény volt..Raffai szerint ez volt az eddigi legmélyebb, mert eddig inkább az én érzéseim közvetítődtek a Babák felé, de tegnap ez megfordult. Az egész arról szólt, hogy Levit kiengeszteljem, ugyanis nagyon megviselte kedden a 4D uh. Ez ugye a képen is látszik, takargatja az arcát, többször szinte menekült az uh elől. Háát, eleve úgy mentem az analízisre, hogy ezt éreztem és most főleg Vele szerettem volna lenni (legutóbb Csengivel voltam többet, talán azért is nem viselte meg őt az uh). Sokáig elő se jött Levi, hiányzott nagyon. Csengi hihetetlenül kiegyensúlyozott továbbra is és nagyon cserfes kislány, az a típus, aki rendkívül önálló, megáll a saját lábán, nagyon jóindulatú, természetesen ő is igényli a gondoskodásomat, de nem annyira érzékeyn lekecskéjű, mint Levi. Levit egy "erdőben" találtam meg (Csengit is "vittem" magammal), sírdogált egy fa tövében, azt hittem a szívem megszakad, onnantól állandóan együtt voltunk, ha egy picit is "elszaladt", pár perc múlva visszarohant hozzám és bújt. Nagyon megható volt. Alapvetően nagyon jó volt az egész megint, tele szeretet töltettel, de amikor azt hittem, hogy le van zárva ez a téma, váratlanul berobbant a tudatomba egy nagyon megrázó kép, próbáltam elhessegetni, de egyszerűen nem ment, nagyon megijedtem, Raffai mondta, hogy el ne hessegessem, jöjjön ki, aminek ki kell jönnie. Ugyanis a következő képet láttam: felülről láttam Levit, feküdt hanyatt egy fehér lepedőn, keze összekulcsolva, benne egy gerbera, halott volt...borzalmas látvány volt, megijedtem, hogy ez egy jövőkép előrevetítve, majd hirtelen kinyitotta a szemét.Raffai mondta, hogy már várta, mikor jön be mindez, és örült, hogy megtörtént, ez a kép ugyanis azt jelentette, hogy átvitt értelemben Levi "majd belehalt" az uh-ba, annyira félt...és ő küldte nekem ezt a képet, hogy tudassa velem. Raffai mondta, hogy azzal, hogy végül nem hessegettem el a képet, Levi is megtanulta, meg én is, hogy vállalni kell a problémákat, ki kell mondani, így Levi lelki egyensúlya is helyreállt, szent a béke. Hát, bőgtem rendesen..Egész este a hatása alatt voltam, szomorka voltam, bántott nagyon, hogy Levi anyátlannak érezte magát, de szerencsére ez most már helyreállt. Csengi meg végig partner volt a kiengesztelésben, nagyon szeretik egymást, jó volt ezt látni, és érdekes, hogy az uh-n is látszott, hogy mintha Csengi anyáskodna Levi felett. Tehát az analízis és a "kézzelfogható" 4D uh igazolták egymást.
Ezt el akartam Nektek mesélni. Kemény volt.
puszi,
Dzsúd