Sziasztok
Aysegül/Márti
Nézem ma a Fókuszt és mit látok
Van benne egy aranyos riport egy Mo on élő férfiről aki kiköpött Deni de Vito, sőt van neki egy nagyon édi tiz hetes kislánya. Nézem nézem, mondom nagyon ismerős, sőt láttam is egy képet róla.
Gratula a párodhoz és igy hogy visszakerestem a képet amit feltettél róla, tényleg tökre hasonlit a szinészre.
Hogy telnek a napjaitok, régen jelentkeztél.
Pirus
Nah ma voltam bent a korházban, 24 órás vérnyomás ellenőrzés miatt, ha tudtam volna hogy Te is ott vagy akkor talizhattunk is volna. Igaz holnap is megyek, de gondolom neked elég volt a mai nap
Ugy megkivántam a fagyit... de sajna ma kimaradt.. majd holnap pótlom
Joe
A szülésfelkészitő tanfolyam általában 12 foglalkozásból áll, különbőző témákat érint, a szülésen keresztül a babaápolásig, étkezésig, sok jó ötletet lehet megtanulni, ellesni, sőt a vége felé van légzésgyakorlat és szülőszoba látogatás is. A kispapikat is szivesen látják.
Lini
Majd azért tegyél fel uj képet is minimanódról
Terika
Hogy birod ezt az átok meleget??? Egyben vagytok még?? Nagyon drukkolok ám hogy még egy kicsit birja Zalán
Gyed/Gyes témához hozzászólva:
A szülést megelőző év jövedelme a mérvadó, és ott is legalább 180 bérezett napnak kell lennie, hogy normálisan számoljanak. Ami a béremelést illeti, hát ha Joe elmész betegácsiba egy hónap után az nem sokat fog a latba nyomni, amivel talán tudnál játszani egy kicsit, márha megbeszélhető a főnökkel és hajlik rá, meg mondjuk van hozzá egy kis manitok nektek is, akkor mondjuk jutalmat ad neked papiron (egy szép nagy összeget) és annak kifizetitek a járulékait, azzal jól lehet járni. Amire jó figyelni, hogy a Gyed maximált összeg, tehát a jutalom összegét ugy érdemes kikalkulálni, hogy annál magasabbra nem érdemes az átlagkeresetnek kijönnie (idén br. 83e volt a gyed, ami kb 118 e. Ft fizetés 70 %a) mert azért elég huzos a járulék amit ki kell fizetni. Viszont ha belemegy a főnök akkor utána gyorsan menjél táppénzre, mert kevesebb időre kell vetiteni a fizut igy, mert a táppénz összege nem számit az átlagkeresetbe. Hu elég bonyi voltam de remélem valamennyire érthető.
Mellesleg nagyon tudom ajánlani az indexen Szakbarbárt, nagyon profi ebben a témában:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9036766 A meleghez meg ahhoz képest hogy belevágtunk a tetőtér elkészitésébe, egész jól vagyok, rókakoma mostanában nem háborgatott, émelygés is csak inkább reggel van, viszont az epém az néha megmutatja hogy van
remélem nem fog begyulladni ujra. Lehet hogy mivel nincs időm magammal foglalkozni ezért nem is veszem fel az igy az elején jelentkező rosszulléteket.
Megyek mert a fiam már uszohártyát növesztett a kádban
puszi
ÁGi
8+0