Új privát üzeneted érkezett!

Lányok, marad a szeptemberi menet.
De legalább abbahagyhatom a bogyókat és lehet megint szexelni Kép

wish

WishKép
Sajnálom Kép Kép Kép
Sztem pihizz nagyokat és - ha lehet - próbálj meg ellazulni. Szabira mész vmikor? Kellene egy kis kikapcs szept-ig, nem? Babanet-mentes, apura-koncentrálós Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Stella Híradó Kép
Stella otthon pihizik, kűzd a hiperstimuval, egyelőre még fáj tőle a pocija. Szorgalmasan issza a vizet és eszi a fehérjét, úgyhogy reméljük hamarosan elmúlik neki.
Ha minden igaz tegnapra megtapadtak az ikrek.KépJövő hét szerdán megy majd vérvételre.
Mindenkit puszil.

wish

Wish!
Kép Kép Kép
Azt vallom én is hogy kapcsolódj ki mind agyilag mind lelkileg, azért a babanetet ne hanyagold!
Miben maradtatok a kövvel. kapcsolatban? Vagy semmik részlet majd akkor?

Stella!
Sokat gondolunk rád!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi, WishKép
Jól van na, én is úgy értettem a babanet-mentességet, hogy néha-néha azért illik benézni, de ha nem ül mindig a net közelében, akkor jobban ki lehet kapcsolni ezt a dolgot (sztem).

Puszi

Unique

KépKép
unique

Wish ! Sajnálom ! KépKép
Dévaival milyen időpontot beszéltetek következő indulásra ? Remélem mihamarabb újra erős és jókedvű leszel !!

Kriszta : hamarosan visszakapod az ikreket ! Kép

Lara : képzeld, most hívtak a Burdától, hogy aug. 15-től lenne egy tanfolyam. Hát nem tudom, még alszok rá egyet, mert elvileg nem túl jó, gyakorlatilag majd kiderül KépKép

Zsebi : csak az a baj, hogy nálam abszolút kiszámíthatatlan a ciklus hossza, de nagyon remélem a köv. nem lesz ilyen 40 napos, különben az egész októberre tolódik Kép

mniki

Kriszta
A képek, Képek rólunk néven van az albumban.Csak,mert nem taléltad, de most pihenj sokat!A zebrám itt van,bőven jut csík róla neked!

Wish
Pedig én nagyon szurkoltam!Na de szeptemberben tuti biztos, hogy sikerülni fog!!!

Meg is kaptuk a férjecském eredményét.Minden ugyanolyan , mint az elsőnél, kivéve a motilitása a múltkor 20% volt, most meg 30%.Így egy icipicit javult, de ha megjön mennem kell ultrahangra.
Na majd meglátjuk mi lesz!

Edina
dedina

Wish
..........Kép

Edina
Én rátaláltam végre a képekre. Keresztlányotok Kata? Akkor jót néztem. Mikor volt az esküvőtök? Nagyon szép pár vagytok. Nagyon tetszik a menyecske ruhád.

Stella
Sokat gondolunk rád és szorítunk!!!
Kép

Lara
És Andor mit szólt a tánchoz?

Kriszta
Szorítottam nektek! Mesélj miújság?

Unique
Tanfolyam befejezve. Párom kapott igazolást én nem, mert a néni aki gépelte úgy gondolta, hogy mást tesz meg anyukámnak, elírták. Lényeg, hogy kész. Most tovább küldik minden papírunkat és ha nem csúszik minden a hivataliak szabadsága miatt akár 2 hét múlva a kezünkben lehet az alkalmassági határozat.
Mindjárt itt az augusztus!!!! Én is májusi leány vagyok! Szép hónap a szülésre! KépKépKép

Farkasok
Miújság a kocsival? Végül megvettétek? Õ az, akit/amit Judit annyira szeretett?

Mi tegnap egész Érdligetig elmentünk a Suzukival. A céges Matizban 60-nál sikítok, ebben meg sem éreztem. Hatalmas a belső tér. Egyszóval szuper.
Babázni voltunk csak sajnos a kicsi lány pont most kezdett félni az idegenektől. De azért az anya karjából nagyokat mosolygott ránk.

Sziasztok
Renóca
Kép
süni_renóca

Lara, Kriszta! köszönjük!

Stella, Kriszta! ti csak pihenjetek!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok,
Wish,
Nem tudok mit mondaniKép...fontos hogy te meg tudj küzdeni a negatív érzésekkel és bízz a szeptemberben Kép

Hát itthon vagyunk, es egy kis hencsergés után ideültem irni-olvasni. Visszakaptam a két szép kis margarétát, igaz csak az egyik volt 8 sejtes tökéletes, a másik csak 4 sejtes. Ez utóbbi nem túl biztató, de mostmár az egykére hajtok KépKép Egyelőre, később meg jöhet a kistesóKépKépKép
Én szerencsére/sajnos(?) egyáltalán nem vagyok túlstimus, a hasam sem fáj egy kicsit se, dehát attól még jó helyük van a margarétáknak, nem ?
Ja és a méhnyálkahártyám 11,5 mm. Köszönjük neked baby aszpirin. Tényleg, ezt kell még szednem, vagy mostmár leállhatok ?

Lara,
A perpetum mobile nem áll meg, ugye Kép Remélem rocky-ztatok és a párod egy kézen forgatott a feje fölött KépKép

Mindenkinek még egyszer köszönöm a drukkokat és szép napot ebben a dög melegben...

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Renóca

Igen jót néztél.Katus a keresztlányunk.Tavaly július 10-én volt az esküvőnk.Tehát nem rég ünnepeltük az első házassági évfordulónkat.Egyébként 6 és fél éve vagyunk együtt.Nekem is jobban tetszett az újasszonyi ruhám, vagyis nem tetszett jobban, de egy kicsit jobban éreztem magam benne.
Én is májusi vagyok.Te hanyadikán születtél?

Edina
dedina

Kriszta Kép
Nagyon drukkolok! Szerintem szép kis margaréták. Lehet, hogy még a 4 sejtes behozza a bátyót Kép
Pihengessél szépen. Képzeletben fogd kézen Stellát és gyalogoljatok szépena boldog a kismamalétbe. Kép

Dedina Kép
Akkor most mi lesz nektek? Ez a 30% nem túl jelentős javulás.

Renóca Kép
Remélem mondtad, hogy ha már csúszik a papírod egy ilyen hiba miatt soroljanakek egy kicsit előrébb benneteket a sorbanKép

wish

Wish

A 30% elég jelentéktelen javulás, most úgy néz még ki, hogy inszemináció lesz, mert egyébként nincs neki kevés.De változtathat rajta a doki még,mert ha megjön akkor kell mennem hozzá, és a uh-szerint állítja be a gyógyszer(eke)t.De kb.90%, hogy inszem lesz.Már alig várom, hogy menjek.
Te biztos, hogy kezded a következőt szeptemberben?

Edina
dedina

Edina Kép
Igen, bizos, hogy kezdek szeptemberben, azaz amikor majd megjön. A transzfer az tuti már csak októberben lesz majd.
Akár holnap ekezdeném akövetkezőt ha lehetne.

wish

Wish
Azt elhiszem!Mikor nálunk is kiderült, hogy ketten nem tudjuk összehozni a babót, már másnap mentem volna.Ennek már 2 hónapja!Már iszonyúan várom, hogy elkezdjük!

Edina
dedina

Kriszta!
Bizzál a picikben és miért ne lehetnének ikrek? Nem tudod te még miből lesz a cserebogár!
A drukkokat ne köszönd most jönnek csak igazán! Most nagy szükség van rájuk, úgyhogy én folyamatosan küldöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vigyázz magadra!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

KrisztaKép
Igen, Zsebinek van igaza! Kép Most mennek ám csak a drukkok ezerrel ++++++++++++ Innen, tőlem is! Annyit gondoltam Rád 13.00-kor, remélem, jól tettem Kép

KavicskaKép
Megnéztem Krizsa dokim intelmeit, nekem nem a 3. naptól írta a Menogont, hanem úgy, hogy 3. naptól Closty (5 napig 2x1), a 7. és 9. napon 2-2 Menogon, majd a 10. napon kell mennem UH-ra és vinnem a maradék 1 Menogont, ha kell, még megkapom. Képzeld, próbáltam kiváltani a múlt héten a Menogon-t és volt olyan patika, ahol már csak az "utódja" a Menopur volt. Mivel nem tudtam, az jó-e vagy sem, elmentem a Déli gyógyitárba, ott volt még Menogon, de állítólag már nem forgalmazzák, már csak Menopur-t lehet rendelniük. Hallottál erről? Meg is kérdem majd a Mágust ha megyek... Kép
Jól vagy egyébként? Nincs mellékhatása a gyógyiknak? Kép

EdinaKép
Amúgy miért szeptemberben mentek inszemre? Hamarabb nem lehet? (bocsi, lehet, hogy már írtad, esetleg szabin van a doki?)

Hű Lányok, milyen zebra-eső lesz itt augusztusban és szeptemberben! Mennyien megyünk egyszerre! Szinte el sem hiszem! Mintha felébredne az egészségügy Kép

RenócaKép
Teljesen tipikus, hogy elírták a neved. Tiszta magyar egészségügy... Kép Nem figyelnek semmire. Sikerült kijavítani minden OK?
Tényleg: nem adnak érte valami kis apró kárpótlást? (mondjuk egy baba?Kép)

StellaKép
Nagy-nagy drukk drukk drukk drukk ++++++++

Pusza

Unique

KépKép
unique

Unique

Nem tudom,hogy írtam e már.De azért,mert nekem nem rég csinálták a lapart, a férjemnek meg még kellett egy andrológia, hogy javult e a gyógyszerektől.Ez ma volt.Ki is derült, hogy nem túlságosan javult.És augusztus 9-én fog megjönni legközelebb, akkor el kell mennem egy hüvelyi uh-ra.És majd függ attól, hogy mit lát bent,hogy akkor kezdjek "inszemes" gyógyikat szedni, vagy most aug-ban lesz egy írányított(még jó, hogy a múltkor vki elmagyarázta nekem mi az az írányított, így tudtam miről beszél), akkor olyan gyógyit ír fel, és szept-ben, lesz az inszem.(Persze ha nemjön össze a baba).De lehet, hogy már augusztusban lesz az inszem.Amúgy szabin van a dokim, augusztus 7-én jön vissza.Így nem tudott még mit mondani a férjecském eredményére.

De egyébként íszonyúan bosszantó ez a dolog, mert soha nem cigizett, nem ivott, nem kábítózott, még csak nem is kávézott (egyébként én sem), nem volt olyan munkahelye amitől lehetne, és mégis!!!Egyszerűen senki nem tudja, hogy miért.A tág környezetünkbe senkinek semmi problémája.Aki a kocsmában ül, az meg ontja a porontyokat, szerencsétlenek meg születnek egymásután.

Na most jól kibosszankodtam magam, de hogy őszinte legyek, jól is esett!

Edina
dedina

Renóca
Az én anyumnevét rendszeresen elírják, pedig nem túl bonyulult.Utoljára mikor a házat vettük.A szerződésben.Persze nem vette észre senki.Én nem voltam ott, mert államvizsgáztam.Ugyhogy nekünk 10000 Ft-ba került kijavítattni.Nem voltam kiakadva, az ügyvédnőre.
De ettől nem fog késni az alkalmasságitok?Ha meg van az alkalmassági a kezetekben, akkor kerültök várólistára, vagy már fenn vagytok?
Remélem minél hamarabb hozzátok kerül egy kis csöppség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kriszta, Stella
Pihizzetek ezerrel!!!A zebrám itt csücsül, mikor kell nézni, hogy fogynak e a csíkok róla?Mert küldeni fogja, az tuti biztos!!!!!!!!

Edina
dedina

Edina!
Sajnos ez így van, hogy aki semmit nem csinált azért hogy rontson a helyzeten annak van baja, aki minden tőle telhetőt megtett (pia, cigi....)annak kutya baja. Ismerős a helyzet. A párom amióta ez kiderült már a napi egy kávéjáról is lemondott és semmilyen szénsavas vacak üditőt (cola) nem iszik és mégis ez van! Kép

Kavicska, Unique!
A táblába akkor hagytam az augusztust mert elvégre már mindjárt az van, de a nevetek mellé bekerült a virágocska helyett a négylevelű, remélem szerencsét hoz!!!!!!!!!!

Erről jut eszembe a hétvégén szedtem 4 négylevelűt és egy darab 5 levelűt is találtam már préselem remélem szerencsét hoznak!!!!!! Kép Kép Kép

Lara!
Minden rendben????????

Lara papa!
Kép Remélem sokan vannak mindig a koncerten!!!!!!!!!! Kép

Kriszta!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Stella!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsebi Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi

Elég igazságtalan dolog.Na de mindegy ez van,nem tudunk, tudnak ennél többet megtenni az ügy érdekében.
Az én négylevelűim,már jól kipréselődtek a könyvben.Épp ma néztem meg őket, és teljesen véletlenűl a 4.héthez kerültek, ezt is most vettem észre.
Remélem a te lóheréid, az enyémek,na meg a zebrám itt a gép mellett meghozzák a várva-várt eredményt!

Jó éjt Mindenkinek!

Edina
dedina

Edina Kép
Nálunk is ugyanez van. Se cigi, se alkohol, se kávé és mégis pocsék a spermakép. Mi 10%-ról indultunk, most 20% és nem is túl sok és a mozgókból nagyon soknak deformált a feje. Szerintem soha nem fog kiderülni, mi az oka.

wish

Wish
Nálunk az alakkal szerencsére nincs nagyobb probléma,mint általában, de egyébként nálunk sem jobb a helyzet.Ez egy nagy pad helyzet.Mi már a természetgyógyászt is megjártuk.Ismerünk olyat, akin segített,de nekünk nem jött be.Annyibóljó volt, hogy egy kicsit kikapcsolódtunk.
Nektek mikor kiderült a probléma, mennyi időre rávolt az első beavatkozás?Nektek is ilyen sokra,nekünk kb 2-3 hónap.

Edina
dedina

Wish
Olvastam a másik topicban, hogy milyen cselt talált ki a férjed.Van rafinéria.
De szerintem nemkellkikerülni,mert sikerülni fog!
Nekünk meg úgy vannak játékaink,hogy a mieink el vannak rakva a mi gyerekeinknek.Repülő, autók, baba, stb...Szépen be vannak dobozolva.
Amúgy legozni a férjem meg én is nagyon szeretünk, a húgoméval szoktunk játszani.Sanyi azért ügyesebb, mint én.

Edina
dedina

Sziasztok!
Villámlátogatok!
Wish!
Sajna!Örülök,hogy így fogtad fel.Tetszik a pozitivitásod!
Unique!
Nekem a Closti-és a Serophene sem hat,szóval nem kapom.Csak 2x1 amp Menogon.Nem hallottam még a változásról,én mindig a Déliben váltom ki,mert ugyis onnan megy a vonatomKép
Pénteken megyek Uh-ra Kovács Péter doktorhoz.De hogy hétfőn hogy fogom elérni a Krizsa doktort?Biztos mindenki a vérét fogja szívni.ÉN ISKépKépKépKép
Na megyek aludni,mert megyek holnap nappalra,és hajnalban kelés!
Jó éjt! Sziasztok!
kavicska

Edina Kép
Nekünk novemberben derült ki és márciusban volt az első lombik. Szóval eltartott egy darabig.

wish

Kriszta ! Ne aggódj, a 4 sejtes még simán feljöhet, úgyhogy az ikrek egyáltalán nem kizárt Kép

Kavicska : szerintem K. már megszokta, hogy nyüzsi van. Telefonon kell hívnod, vagy bemész ?

Dedina : tényleg igazságtalanság, de ilyen az élet Kép Ki tudja miért alakul ez így, de szerintem nem szabad ezen túl sokat agyalni. Majd lesz nekünk is babánk, ne bánkódj !!!

Lányok, ma voltam üzemorvosin és a drága doki, akit tényleg imádok, jól le..., hogy miért nem kezdtem még el sportolni, mert az jót tenne babaügyileg is. Azt javasolta, hogy hetente min. 3x, 30 perc intenzív mozgás, apával együtt és megeszi a kalapját, ha 1/2 éven belül nem leszek babás Kép Jót mosolyogtam, de végülis lehet benne valami.

mniki

Kriszta
Ha visszaemlékszelKépKépKépTe nem voltál 4 sejtes? KépKépKép Hát akkor?

Edina
Én 26-án születtem. Te? Ikrek vagy? Az én anyum nevét nem elírták, hanem adományoztak nekem egy teljesen új ancit. Kép

Unique
Majd postán küldik a javított tanusítványt.

Mniki
Szerintem vágjatok bele. A sport még senkinek sem ártott. Jót tesz a testnek léleknek! Hajrá!
Gondolkodtatok milyet sportot választotok?

Képzeljétek!
Egy lépés előre!!!!!!!!!!!
VÁCON VANNAK A PAPÍRJAINK!!!!
Most bontottam ki a levelet, amit a Pest Megyei TEGYESZ-től küldtek, hogy csütörtökön minden papírunkat átküldték és javasolják alkalmasságunk megállapítását!!!
Ha minden jól megy egy-két héten belül "kismama" leszek. Bár én lehet, hogy nem 9 hónapig, hanem kicsit tovább, de már minden nap közelebb hozza majd a mi kis babócá(i)nkat.

Renóca
Kép
süni_renóca

Renóca
Az még jobb,bocsi, hogy féreértettem.(már anyud nevét illetően)
Én 24-én születtem, én is ikrek vagyok.Majdnem csak két nappal később születtél, de lehet, hogy évekkel hamarabb.

Mostmár beindult a gépezet.Az is lehet, hogy kevesebb, mint kilenc hónapig leszel kismama.

Niki
Teljesen igazad van!Nem szoktam túl sokat agyalni rajta, csak tegnap pont ilyen napom volt.(gondolom,mert tegnap voltunk andrológián)

Persze, hogy lesz.Még ebben az évben, de legkésőbb a köv év első felében, már valamennyien kismamák leszünk.

Edina
dedina

Renóca!
Ez szuper!!!!!!!! Kép

Edina!
Nekünk 2004. januárjában derítette ki az andrológus hogy baj van aztán ilyen olyan kezelés és augusztusban kaptuk a papírt a lombikra, hogy nem sikerült javítani a képet és október végén megvolt az első transzfer, szóval nem vagy semmiről lemaradva!!!! Kép Kép Kép

Niki!
Nekem is javasolták már a sportot amikor van időm üzöm is! Igaz csak itthon kazettára, de ez is több mint a semmi!!!!
Ja és ne felejtsük el Kármen is a 3. után nekilendült és mindenki láthatja az eredményt!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok,
Meggyöztetek, akkor biztatom a 4 sejtes hugicát is hogy hozza be a bratyót Kép

Renóca,
Gratulálok a 'kismama' pozícióhoz KépKép Lehet hogy még hamarabb is jön a baba mint kilenc hónap Kép

Edina,
Sajnos a kiskatonák mozgása ritkán egyenesen arányos a fiúk jó magaviseletével...de ezzel nem tudunk mit tenni. Modnjuk nekünk a Maca segített, 20-rol 45 % -ra javult a mozgas, de ennek ellenere sem sikerultek az inszemek, mint kiderult a szerkezettel is baj van.... A lenyeg, hogy ezekre a dolgokra van megoldas itt a Kaaliban, amit viszont nem lehet befolyasolni, az a megtapadas es a velunk maradas.... De a remeny hal meg utoljara KépKépKép
Hajra a mihamarabbi inszemreKép A zebrad csikjait pedig legyszi keszitsd elo az elvalasra Kép

Mniki,
A sport artani biztos nem fog, de ketlem hogy ezen mulna Kép

Unique,
Koszonom hogy gondoltal ram, biztos ezert nem fajt egyaltalan Kép
Erdekes hogy te az inszemre is kapsz menogont, en azokra mindig csak Clostit kaptam...

Zsebike,
Koszonom a drukkokat, biztatast es a frissitest, de szerencsere vervetelre mar aug 6-an mehetek Kép Akkor viszont majd a zebraval egyutt a koromat is javitani kell.

Lara,
Minden OK, kipihented a szombati bulit ?

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok,
Meggyöztetek, akkor biztatom a 4 sejtes hugicát is hogy hozza be a bratyót Kép

Renóca,
Gratulálok a 'kismama' pozícióhoz KépKép Lehet hogy még hamarabb is jön a baba mint kilenc hónap Kép

Edina,
Sajnos a kiskatonák mozgása ritkán egyenesen arányos a fiúk jó magaviseletével...de ezzel nem tudunk mit tenni. Modnjuk nekünk a Maca segített, 20-rol 45 % -ra javult a mozgas, de ennek ellenere sem sikerultek az inszemek, mint kiderult a szerkezettel is baj van.... A lenyeg, hogy ezekre a dolgokra van megoldas itt a Kaaliban, amit viszont nem lehet befolyasolni, az a megtapadas es a velunk maradas.... De a remeny hal meg utoljara KépKépKép
Hajra a mihamarabbi inszemreKép A zebrad csikjait pedig legyszi keszitsd elo az elvalasra Kép

Mniki,
A sport artani biztos nem fog, de ketlem hogy ezen mulna Kép

Unique,
Koszonom hogy gondoltal ram, biztos ezert nem fajt egyaltalan Kép
Erdekes hogy te az inszemre is kapsz menogont, en azokra mindig csak Clostit kaptam...

Zsebike,
Koszonom a drukkokat, biztatast es a frissitest, de szerencsere vervetelre mar aug 6-an mehetek Kép Akkor viszont majd a zebraval egyutt a koromat is javitani kell.

Lara,
Minden OK, kipihented a szombati bulit ?

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

KrisztaKép
Örülök, hogy jól vagy! Kép
Szerintem én azért kapok Menogont az inszemre, mert az LH/FSH arányom nem jó, ergo nehezen érnek a tüszőim (hosszú is a ciklusom, 32-34 napos), tehát az ovulációm a 20. nap körül van. A Closti nekem régebben is csak 1 tüszőt érlelt meg (még mikor 2-t kaptam is), ezért sztem Mágus nem akarja a véletlenre bízni, hogy megérik-e vagy sem. Már előre félek a mellékhatásoktól.

Ha a Bromo ilyan sz.r, mi lesz velem???
Bár egy időre jobban lettem a Bromo-tól,de ma újult erővel kezdem a szédelgést... Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Sziasztok,

Látom sportról beszélgettek.
Ha nem hosszu, de intenziv mozgasra vágytok, javaslom az Aviva tornát. Megmozgat jól, különösen a kismedencei szervekre van jó hatással, élénkíti a vérkeringést, rendbe teszi a ciklust, és nem utolsó sorban segít a babagyártásban is.
Teljesen komolyan két ismerősömtől is van közvetlen tapasztalat: az egyik lánynak SOSEM volt rendes ciklusa, max. gyogyszerekkel. Az Aviva tornát elég intenziven csinálta pár hónapig, és igen hamar teherbe esett Kép Novemberben szulni fog. Kép
A másik példa a sógornőm, akinek kb. 2-3 havonta lenne menszesze. 3x tornázott eddig, és 29. napra megjött a mikulás. Kép
Nem akarom fényezni a dolgot, tényleg jó.
Itthon Tóth Lívia oktatja, egy 4 órás alkalommal megtanitja a gyakorlatokat. Lehet venni egy konyvet és kazettát, otthoni gyakorlás harminc perc kb. 2-3x hetente.
Én azért mentem el hozzá, mert a normálisnál kicsivel kisebb a méhem, bár én magam is apróka vagyok. Nagyon jól esik a torna minden alkalommal.
Most a stimu alatt csak ovatosan tornázom, az élénkebb vérkeringés fenntartása céljából.

A stimus injekcioktol pottyos a hasam Kép Most vagyok három pettyes, de hamarosan hét pettyes leszek, bár katicává remélem nem változom Kép
A végére meg ugy fogok kinézni, mint egy krumplibogár, annak rengeteg pettye van Kép Kép Kép

Sok-sok pozitiv energia mindenkinek Kép Kép

Mka
Vendég

Kriszta!
Azért rám javítottam is köv. frissítésnél már ez az időpont lesz bent!!!!
Így még izgibb lesz egy héten két zebra!!!!!!

A sport úgy lehet jó hogy a vérkeringést és mindenféle alhasi szervet megmozgat és állítolag ez jó a babásodáshoz!

Mivel tölöd a napodat, rendesen befütottek erre a hétre! Jövő héten már otthon dolgozgatsz?

Pont augusztus 6-án lesz a szülinapod? Mi akkor pont esküvőre megyünk, ennek akkor örülmeli napnak kell lenni, úgyhogy picurkák hajrá!!!!!!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Talán már nem is emlékeztek rámKép
Csak benéztem, hogy kivel mi újság, mennyi zebra lett a nyárra.
Most láttam a táblit. Ez nem sok előre haladásKép
Mi még egyben vagyunk. Lassan kezdjük a 34. hetet.
Közeleg a finishKép
Sokat fáj a pocim, főleg mostanában és a derekam leszakad. De megéri!Kép
Remélem, nem haragszotok, hogy benéztem és itt magunkról írogatok.
Nem felvágni akarok vagy ilyesmi.
szeretnék SOK-SOK POZITÍV ENERGIÁT küldeni nektek!
Szerintem az életünk nagy része tiszta aggódás.
Először azon idegeskedtem, hogy sikerüljön.
Most, hogy még bírja ki odabent a minimum 3 hetet és egészséges legyen.
Utána meg, hogy jól fejlődjön....stb
Folyton aggódom, de nem lehet nem aggódniKép

Szeretném már látni, hogy kezd megszünni ez a topik és a babás részébe írna mindenki.
Néha azért benézek hozzátok, hogy mi újság veletek.

Legyen szép napotok!
Pihenjetek a nyáron és zebrásodni!
Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Renóca! Hü ez nagyon szuper hir!!!!KépKép

Kriszta! Én ugy emlékszek nekem kellett tovább szednem

Zsebi! Irtam már, de biztos elkerülte a figyelmedet a táblázathoz hogy Orsika 2004.01.28 született. Köszi

Sport. Én akkor lettem terhes, amikor elkezdtem sportolni, nem gondoltam arra hogy jaj emiatt baja lehet a babának (hiszen megmondták ugysem lesz), utolag a doki szerint ettöl nyilt meg a petevezetékem (ugye nem biztos de jobb magyarázat nem volt)

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Igen igen igazad van, már ki van javítva a táblába, de az elejét meg a végét nem mindig szerkesztem újra, és ez elekrülte a figyelmemet, hogy ezt most újra kellett volna lementeni. Ígérem a következőnél már látni is lehet, nem csak nálam itthon! Kép
Te mikor kezdesz? Vagy egyenlőre inkább pihentek? Orsika már teljesen meggyógyult?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kriszta
Itt van a zebrám teli csíkokkal.Kettő a tied,már ki is néztem éskészen állnak, hogy telásd őket a teszten,ne én itthon.

Stella
Rád is vár kettő!Remélem jobban vagy már?!

Lara
Nálatok mi újság?Hogy bírod ezt a borzasztó hőséget?

Edina
dedina

A sportról én annyit tudok, hogy a védőnő azt mondta, hogy az úszás az nagyon jól karbantartja a medencét, a méh aktivításának is nagyon jót tesz.Amikor mondtam neki,hogy ketten nem boldogulunk, nagyon javasolta.Én régen versenyszerűen úsztam, aztán sokáig vizílabdáztam, itthon Szentesen.Ezért személyszerint nagyon örültem,hogy ezt javasolta,mert mást nem is nagyon szeretek csinálni.Például futni kimondottan utálok.
Az Avivárólén még csak nagy foszlányban hallottam.Milyen mozgás az?Mármint úgy értem, hogy aerobikszerű, vagy jogaszerű, vagy milyen?

Edina
dedina

Sziasztok!

Hm... ez a mozgás-dolog nálam kicsit kétélű... Mondig is sportoltam valamit, hobbiszinten. Főleg aerobicoztam, azon belül is fitball, ami nem ugrálós és nagyon egészséges a hátnak, gerincnek. Viszont: éreztem, hogy pé körül és utána nem esik jól a mozgás. Konkrétan minden bajom volt tőle. Nem vagyok benne totál biztos, hogy annyira segít a babónak a megkapaszkodásban, ha rázkódik meg mozgatjuk odalenn az izmokat, de lehet, hogy tévedek... Kép

Unique

KépKép
unique

Sziasztok,

Zsebi,
Aug 2 a szülinapom, igy a pizitív teszt kicsit 'megkesve' erkezik majd, de annál nagyobb lesz az örömKép
Nem csak jövő héttől, hanem folyamatosan, de azért lightosan itthonról dolgozgatok. Laptoppal sikerül a benti szerverre csatlakoznom, a mobilomon meg tudnak hivni, igy minden OK. Tulajdonképp rájöttem hogy jobb is, különben megőrülnék... pedig hogy vártam hogy ne kelljen bemennem. Ma meg bombariadó volt az irodában Kép
Péntek óta már másfél könyvet kiolvastam, még van három ami rám vár, de az egész napos fekvést nem kultiválom.
A sportról szólva, én mostanában eléggé kerültem, bár sokat gyaloglok, remélem az is számít, és ma is mentem pár kört a lakásban, nehogy kockás legyen a fenekem Kép
Aviva tornáról én is hallottam, tervben volt hogy elmegyek, de nem jött össze, igy mostmár eltolom a szülés utáni időkre. A terhestornára viszont már nagyon készülök KépKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Unique,

Én is jártam elég sokat aerobikra, mindenfélére, több helyre is, igy volt szerencsém több nagy hasú oktatót is látni, legutóbb Rubint Rékát, aki már a 6. hétben bejelentette hogy terhes, és azt hiszem az edzőteremből ment el szülni... most állítólag a második gyereknél ugyanezt csinálja... Tehát ez eléggé egyéni. Szerintem mindenki csinálja pont úgy ahogy jól esik Kép
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta : a terhestorna pont elég mozgás lesz neked KépKép de azért az Avivát a köv. poronty előtt be kéne iktatni Kép

Mka : nagyon tetszik a pettyes vonalvezetés Kép
Mit szólnál egy zebracsíkos katicabogárhoz ? KépKép Biztosan szép lennél !!

Dedina : az úszás tényleg a legjobb, a nagyon ugrálós aerobic nem is javasolt.
Én hiszek ebben, illetve az AVIVA tornában is. Van is könyvem, de olyan lusta dög vagyok, hogy eddig nem sokszor használtam Kép
De azt hiszem most elkezdem megint, elvégre ez az utolsó hónapom KépKép

Nagyon jó lenne apával együtt sportolni ,csak neki fizikailag nem igazán lehet terhelni a lábát-a balesete miatt - úgyhogy egyedül az úszás jöhetne szóba, mint közös sport. Az uszodába viszont félő, hogy összeszedek valamit Kép Na, ez egy jó levezetés volt, hogy miért nem is sportolok Kép

mniki

Unique!
A torna nekem csak amikor megvan első napokban esik rosszúl, amúgy minden ok. vele. Kép Bár én nem szoktam a peteérésemet sem érezni, csak annyiban, hogy jön az a bizonyos nyák! Én ilyen alkat vagyok!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lányok
Akartam már kérdezni,de mindig elmaradt, hogy ti mennyire beszéltek, vagy nem beszéltek erről a kis akadályról, ami elénk hárult?Nekem eddig meg sem fordult a fejemben, hogy titkoljam,Csak elolvastam a Várva várt baba-t, és abban egy csomóan titokban tartották.
Persze azért én sem kiabálom ki az utcán, de mindenki tudja, aki ismer és aki rákérdezett.
Ti, hogy vagytok ezzel?

Edina
dedina

EdinaKép
Jó kérdés. Én egyáltalán nem, senkinek. Még arról sem, hogy szeretnénk babát.
Illetve nem teljesen igaz, van egy lány a munkahelyemen, akit nagyon szeretek na neki elmondtam, de csak mert már rákérdezett, mikor lesz.
Valahogy ez olyan "senki másra sem tartozik" dolog nálam, persze Ti kivétel! Kép
Nem szeretném, hogy állandóan rákérdezzenek, hogy "na, mikor jön már"? "na mizu"? Az olyan rosszul esik...
De nem is, most jut eszembe, három barátnőm is tudja. A családban senki (a férjemen kívül Kép).
Mindhárom barátnőmnél van baba és men mindnél jött össze hamar, úh ők átérzik a helyzetemet ... Kép
De ha lombikra kerül a sor, szerintem akkor beszélek a főnökömmel (amúgy megértő), mert rengeteget kell majd itthon lennem és még a bedolgozást is meg kell majd oldani, de szerintem menni fog, mert fél, hogy különben elmegyek és nagyon számít rám... Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

KrisztaKép
Hát igen, persze ha spontán jön össze kb. 3 hónap alatt, akkor én is másként látnám a dolgokat... És ha kiderül, hogy terhes leszek, akkor szigorúan séta, úszás (itthonKép).
Én olyan "jobb félni, mint megijedni" típus vagyok... Kép

Unique

KépKép
unique

Mniki: Elirtam. A krumplibogár csikos Kép Kép Kép

Dedina: az aviva torna kicsit olyan mint a hastánc, sok csipotekergetes, meg billegtetés, hasszoritas van benne, de nem kizarolag. Elsősorban az alhasi tájékot mozgatja.

Az elénk gördült akadályról: a csalad azonnal tudta mi van velunk, most is naprakeszek az információik rolunk. A barátoknak is elmondtuk, aki rákérdezett. Nem hirdetjük mi sem, de ha valaki rakerdez, elmondjuk. A munkahelyemen is tudjak paran (csupa pasival dolgozom). A fonokom is nagyon rendes, maximálisan támogat.

Mka
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?