Sziasztok lányok!
Hazajöttünk.
Már tegnap előtt, csak eddig nem volt lelki erőm írni. Most viszont összeszedtem magam. Nagyon jól esik, hogy picit hiányoztam Nektek. De szerintem nem miattam, hanem Lola miatt állt meg itt (a babaneten) az élet.
Amúgy azért kellett hamarabb hazajönnünk, mert Gábor tegnap délután indult Monacoba, és tegnap előtt ki kellett mosni neki a ruhákat, tegnap meg ingeket kellett vasalnom, hogy legyen mit felvennie.
A nyaralás jól sikerült, bár az odaút elég húzós volt, nagyon meleg volt a kocsiba, a Gergő miatt meg nem mertük nagyon lehúzni az ablakot.
Első nap, mikor Badacsonyba értünk, délután lementünk a strandra, a Gergő eléggé fázott a vízben, de a járgánya, amit akkor kapott, nagyon tetszett neki. Vettünk neki egy olyan úszógumi szerűt, amibe bele lehet ülni, és a lába belelóg a vízbe (na, biztosan tudjátok, miről hablatyolok). Kisutó formájú, és elöl még kapaszkodó is van rajta. Na, az nagyon tetszett neki. A vízben viszont nagyon fázott, de nem akart kijönni. Csapkodta a kezével a vizet, de rutinos gyerek lévén már előre becsukta a szemét.
Nagyon élvezte.
Viszont este az alvásnál voltak gondjai, mert a szomszédok késő éjjel is hangosan "bazmegoltak", és elég meleg is volt. Mi az első este rábíztuk Gergőt a "házinénire" (mikor már elaludt), mert most vannak a bornapok, és kimentünk a tópartra, a színpadhoz, hogy zenét hallgassunk.
Aztán később a Gábor hozott 2 pohár bort (de csak azért mert sör nem volt-ő azt ivott volna). Rólam tudni kell, hogy nem szeretem a bornak még a szagát sem, nem is beszélve a sörről. Szóval kész tények elé állított, és meg kellett innom. Hááát, elég erős volt nekem, aki nagyon ritkán iszok alkoholt. Aztán elmentünk a mólóra romantikázni a sötétben. De szóltam Gábornak, hogy fogja erősen a kezem, nehogy baj legyen.
Végül gond nélkül visszaértünk. A Gergővel sem volt semmi baj, aludt, még mi elvoltunk.
Másnap átmentük Keszthelyre, megnéztük a Festetics Kastélyt. Nagyon szép volt, az volt rossz, hogy nem tudtuk, hogy a falakon kik vannak a képeken. Szóval lehet, hogy jobb lett volna, ha csoporttal megyünk be, és van tárlatvezető, aki elmondja a fontosabb tudnivalókat. Az meg azért nem lett volna jobb, mert így a saját tempónkban tudtunk menni, mert a Gergő nagyon nyüglődött. A végére alig bírt magával, néhány termet ki is kellett hagynunk. Viszont volt egy alaksori kápolna szerűség, ahová pénzt lehetett ledobni, adtunk a Gergőnek is, had dobjon ő is, az nagyon tetszett neki. 3 db 50 Ft-ost dobott le, és még akart.
A belépőnk érvényes lett volna egy trófea kiállításra is, de azt már nem tudtuk megnézni, mert a Gergő nagyon fáradt volt. Elmentünk, hogy ebédelünk. A lényeg az, hogy 10 percet ültünk kint a teraszont, mert bent nem volt hely, mirt kijött a pincér. Aztán meg elég rendesen beszólt, és eljöttünk. A Gábor nagyon kiakadt, mert ő gyakran ebédel ott, és eddig semmi baj nem volt. Ja, amúgy a pincér a Gergő miatt kötött belénk.
Végül Badacsony felé megálltunk egy Interspar-nál, és vettünk pizzaszeleteket. A kocsiban próbáltam etetni Gergőt, képzelhetitek, hogy néztem ki, nyakig pizzaszószosan, ráadásul nem is ízlett neki, pedig sonkás volt.
Hazáig nem hagyhattam aludni a kocsiban, mert a kiszállásnál úgy is felébred, és akkor nem aludt volna délután. Ismerem, ő sajna ilyen. Mikor a szállásra értünk, egyből letettük aludni. Délután megint a strandra mentünk. Még jobban tetszett neki a pancsolás, mint előző nap.
Csináltunk képeket is, csak sajna a normál fényképezőt vittük. A digitális itthon maradt.
Nem baj, majd, ha személyesen találkozunk, megmutatom őket. Remélem, sikerültek. Kedden este indultunk haza, 22 óra után picivel értünk haza, másnap 9-ig aludtunk
. Szóval ennyi volt a nyaralás. Rövid, de tartalmas. Már csak abban bízom, hogy ezen a nyáron még talán le fogunk tudni menni pár napra.
Erika!
A babakocsicipelést ne is említsd, mi a 8.-on lakunk, és laknak itt olyan "kedves" emberek, akik ki szokták akasztani a liftet. Nemrég volt, hogy apa sem volt itthon, és gyalog kellett felhoznom a babakocsiban a Gergőt. Azt hittem egy párszor, hogy összeesek. Nagyon mérges voltam.
Azóta hál' istennek még nem volt hasonló eset, de igazából bármikor lehet.
Reni!
Köszi szépen a választ! Szerintem is teljesen igazad van. Viszont az tény, hogy saját erőből nem fogunk tudni családi házat venni.
Mostanában viszont azt veszem észre, hogy a Gábor egyre többet foglalkozik a Gergővel. És nem is kell érte szólnom.
Ha pedig útban lenne a második pici, az anyósom biztosan bevállalná a Gergőt, ha vizsgálatra kell mennem.
Képzeljétek csajok 12-én kezdem a jogsit, akkor megyek először kreszre. Van valami tapasztalatotok ez ügyben? Vagy valami hasznos tanács inkább?
Én picit tartok a dologtól, bár nem az elmélet, inkább a gyakorlat aggaszt.
Most megyek, mert elég hosszúra sikerült már ez a hozzászólás!
Nagy pocisok! Kitartás! Több idő van mögöttetek, mint előttetek! És most legalább a melegtől nem kell szenvednetek!
Sziasztok
Melinda