Új privát üzeneted érkezett!

SziasztokKép

Emlékszik még rám valaki??? KépKép

Tudom ,hogy nagyon eltüntem! De építkeztünk( Lakásátalakítás)
Most mondhatom azt , hogy végeztünkKépKépKép HURRÁ!!!!
Nagyon aggódtam ,hogy nemsikerül befejezni a baba érkezéséig.
A gép is szét volt húzgálva- még olvasni sem tudtalak benneteket!
Remélem mindenki jól vanKépKépKép

KépEz a kép a 30. héten készültKép
A 34.-héten a becsült súlya 2500gKépKép

Csilla 36+4Kép
csillam

Nyúlné,
Ezek szerint nem én vagyok az első, aki rokonoknak gondol titeket Kép

Danibaba nekem is nagyon mocorog, én is imádom, hogy ilyen kis örökmozgó. Bár most kicsit olyan érzésem van, hogy a köldökömön szeretne távozni hirtelen.
Tegnap néztük Benivel, hogy hullámzik a pocakom, ettől nagyokat nevettünk, a nevetéstől aztán megint hullámzott, biztos kiüzent a pocaklakó.

Kriszta,
Arről jut eszembe, hogy még sem Csenge nevet fogtok adni a kiscsajnak, hogy hallottam valami riportban egy kislány bemutatkozott és Lizának hívták. Annyira megtetszett a név. De nekünk fiú lesz, eddig 3 UH-n is megmutatta a fütyijét. Ha mégis lány, akkor Liza lesz.
Egyébként kitaláltatok már más nevet?

Szmercsa,
Ezt én már olvastam valahol, annyira aranyos. Kép

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

szia Csilla!
örülök,hogy jól vagytok,és hogy készen vagytok!a sztárfotó meg nem semmi,nagyon édi a baba!neked sincs már sok hátraKépKépKép
néha kukkants azért ide mostmár!
Nyúlné,30+0

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Ha már úgy belelendültem a panaszkodásba, azt is elmondom, hogy mindent leejtek, leiszom magam, félrenyelek. Az a csoda, hogy még nem estem hasra egyszer se, bár a pocakomtól már nem látom, hova lépek, ezét megbotlani szoktam olyasmiben ami pedig szem előtt van (lenne). Szóval már nem vagyok szalonképes :P

És még a táskámat se pakoltam be. Mindig megakadok ott, hogy nincs igazán szopis hálóingem, mert nem találok elölgombolósat, kéne venni egy strandpapucsot, stb. És itt elakadok. Jelenleg egy adag Tena betét meg hálósbugyi van bent azt ennyi. Mi lesz ha beindul a szülés? Párom meg mondja hogy ne hülyéskedjek hogy két köpeny meg öt hálóing, tök felesleges, és különben is, majd ő utánamhozza ami esetleg még kell. (Már előre félek...)

Persze ez nem nyugtat meg. Tény és való, nem akarok bőrönddel bevonulni a kórházba, de azért 4 napig ott leszünk, nekem is, babának is kell cucc.

Az összes lista, amit nézek, nekem túlzásnak tűnik. (Lásd, 2 köpeny, 5 hálóing).

Ja, és honnan a francból szerezzek kis méretű felfújható úszógumit amire gátmetszés után lehet ülni? Nagynéném jól lehurrogott, hogy micsoda baromság, el van ez túlozva. Persze neki minden el van túlozva, amit ő nem használt annak idején mikor ő szülte a gyerekét.

Szóval minden irányból csak lehurrognak, hogy ez se kell, az se kell. De valami azért csak kell!!!

Nem tudjátok, inni hagynak a kórházban? Mert azt tudom, azt nem szeretik, ha az ember eszik. De ilyen sportitalokat szabad bevinni szerintetek? Mindjárt megkérdem a gyakorló anyukákat a nyári babások között.

Azért jön belőlem a szó mert tkp forditanom kéne, de már nagyon meguntam. De most abbahagyom.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

NyúlnéKép

Örülök ,hogy nem lettem elfelejtveKép

Láttam én is az esküvői fotókat - nagyon csinos kismama vagyKép

Hát tényleg nincs sok hátra......Kép Ma bepakoltam a táskámat isKép Hátha egyszercsak indulni kellKép
Én nagyon-nagyon izgulok!!!!
csillam

Csilla,
Milyen jó ez a 4D kép. Nagyon édes a pocaklakó!

Rokica,
Nagyon olcsón (szerintem lassan akcióban) lehet kapni bármelyik hiperben úszógumit. Talán 500 forint körül lehet. Bár idén nem vettünk Beninek, jók a tavalyiak.

Benianyu
29+2

benianyu

Csilla,
nagyon irigyellek az útra készen állapotértKép
azért ez kellemes izgalom,nem?nagyon ne izgulj,minden rendben lesz biztos!
jaj,ezek már olyan megható dolgok,hüp-hüp/Kép
és most már mindenki jön sorban(vlki soron kívülKép)és egyszercsak majd mi következünk és azt már úgy várom!
Benianyu,
bizony,mindenki tesónak néz minket!a saját nővérkémre nem is hasonlítok,egy picit sem!Kép
Lehet Mea is azért hitte múltkor a sminkes fotóra,hogy én vagyokKép
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Na akkor ma munka után meglátogatom az Auchan-t meg a Cora-t. A Tescót már kibányásztam szerintem, és ot sose találok gombolós hálóinget.

Lehet egyszerűen ilyen hatalmas hálótrikót kéne venni, és nemes egyszerűséggel bevágni középen. Az nagyon gagyin néz ki? Mondjuk nem hiszem, hogy a kórházban olyan nagyon szeretnék majd illegni-billegni. Amúgy se vagyok ilyen tipus, hogy csak tökéletes sminkkel lépek ki a lakásból (sőt), de ott meg pláne szerintem az egész nap félmeztelenül dőzsölés fog menni.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica,
Nekem azt mondta a szülésznő, hogy a szülésre is vigyek jó nagy pólókat, amiket nem sajnálok, ha esetleg nem lenne elég hálóing (pedig a Szent Imrében fogok szülni!)
Talán az elvágott póló kicsit ciki, de valami elől nyitott pamut póló biztos jó lenne.

Benianyu

benianyu

Rokica! Kínaiban nézzél elöl gombolós hálóinget, én ott (Fáy utcai piac) vettem 1000 ft-ért.

Kép

Kép

Kép
bodza

Hohó! Ez a Fáy utca itt van a munkahelyemhez közel!!! Köszi szépen. Mindjárt benézek oda...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica!Kép
Bocsi, hogy beleszólok! A téliektől vagyok!
Az úszógumi tényle jó ötlet és célszerű lenne beszerezni, mert szülés után könnyebb rajta ülni!
Viszont, ha nem túl drága kettőt vegyél, mert nem ülésre van tervezve és nem egyszer-kétszer kellett a kispapákat elküldeni újabbért, mert kilukadt.Kép
Egyébként, ha nem fujja fel az ember kőkeményre megúszható a dolog!
Strandok árusainál lehet kapni, elég olcsón 1000.- körül.
Az 5 hálóing sajna nem túlzás!
Van olyan nap, hogy esetleg 3-at is elhasználsz, mert baromi nehéz összehozni, alul folyik, felül folyik, lebukik a baba stb...Amikor belövel a tej akkor meg szinte elkerülhetetlen, hogy ne ázzon át...
Még valami egész nap egy hálóingbe vagy, gondolom esti zuhi után nem ugyanazt vennéd vissza, tehát egy nap kettő és akkor még "baleset" sem történt!
Vannak kórházak akik tudnak adni hálóinget, ki van téve a folyosóra és cserélgedheted, de hát ez is zsákbamacska, mert ha éppen nagyon sok szülés volt és sok a gyerekágyas akkor indul a harc a hálóingekért!Kép

Biztos te is tudod ezeket, de mivel szakmabeli vagyok jó ha elmondom, így tudok segíteni!
Ami még fontos: zuhanyzópapucsot mindenképpen vigyél és köntöst is (hiába van meleg), mert a zuhanyzóból a kórteremig ne kelljen egy szál hálóingbe végigsétálni! Lehetőség szerint jó nagy bögrét, poharat szerezz be, mert szülés után nagyon-nagyon sok folyadékot kell inni és a kórházakban jó szokott lenni a tea, így jó sokat kapsz a nagy pohárba!Kép Most nem jut több az eszembe.
Remélem tudtam segíteni! Bármi kérdésed van még szívesen válaszolok!
A csomagot, mármint táskát pedig lassan, tényleg rakd össze, csak egyszer kell az embernek rászánnia magát!Kép

Pussz! Szikeev. 25+3 (téliek)
szikeev

Csilla! Kép

nagyon jól sikerült a bébi portré! Kép Gratula!

Hálóing: nekem anno adtak hálóinget bármennyit a kórházban. Ez azért volt jó, mert nem kellett az ilyen csodás darabokra vadászni! Kép Ez változott volna? Vagy kórháza válogatja?

Dóri
Vendég

Rokica, hol dolgozol? Nekem is tök közel van a Fáy utcai piac. Én a Tüzér utcában dolgozom. Bár, ma már csak percekig Kép De majd otthonról jövök újra dumálni.
Szőlőcukrot is tegyél a kórházi táskába, ha szereted!

Benianyu

benianyu

Megann!KépKépKép

Már megint rosszul írtam bocsiKépKépKép
Jétzusom 34.hetet kezdtük????
Ne már, tényleg???Kép
Úristen mindjárt szülünkKép

Nekem már van uszógumim, 2 db isKép
Elküldtem múltkor páromat és vett az OBI-banKép
Kicsit furán nézett rám, de megvette.
Aztán elmagyaráztam neki, miért is kellKép

Csillam!!!Kép

De jó fotó bébitekről.Kép
Szupi!!!Kép

Rokica!Kép

Szerintem is kínaiban nézzél elől gombos hálóinget, tök jók vannak és 1000Ft-os árakonKép

Én anno vettem Tescoban is, de az is kínaiKép

Auchanban csak mamikás voltKép

Corában enm igen volt, egyetlen egy darab volt múltkor, azt el is hoztam akkor akciós áronKép

De lehet, hogy azóta vittek új árutKép

Lányok!Kép

Én már úgy izgulok a bébi érkezése miattKép
Ti nem, csak én vagyok ilyen izgatott már???Kép

Én is hálózsákban fogom altatni a babát.
Max. alá beöltöztetemKép

Nyúlné!Kép

Nagyon csini pocak.Kép

Rólam készültek újak, mindjárt felteszemKép

Puszika Nektek!

Mea(33+1)

Mea
mea

Oké, meggyőztetek a "csak hálózsák, semmi takaró" verzióról.

Nyúlné! Nagyon csini vagy!

Ti 60 vagy 90 fokon mostátok ki a textilpelusokat?

Most olvastam, hogy kétóránként térd-könyök pozícióba kellene vágnom magam, és az segítené a babát a megfordulásban. Hát, majd igyekszem minél többször négykézláb leledzeni a lakásban. Kép

Nem tudtok valami jó asztalost ill. faáruházat, aki/ami jó és nem túl drága ágykereteket csinál? Előre is köszi, ha valaki tudna ajánlani.

Bodza 32+4

Kép

Kép

Kép
bodza

CsillámKépKépKép

De jó, egy pár napja épp én kerestelek és hiányoltalak nagyon, mert olyan régen nem jöttél!
Örülök, hogy jól vagy!
Jaj, nagyon cuki a fotóKépKépKép
De jó neked kész minden, képzeld nálunk az uj házban még csak most festik a falakat(parketta sehol, csempe csak foltokban, se egy csap se egy kád, se konyha, csak az üres falak.
Még mindig nem tudom hogy lesz ebből babalak egy hónap mulvaKép???

Szikeev!

Hát ez az, iszunk egy csomót aztán pisilünk egy csomót??Vagy hogy van ez??
Mert ha én teszem azt egész nap szürcsölöm a teát(télen), vizet(nyáron), non-stopp klotyóra kell járnom!
Néha már kivan a párom, hogy bárhova indulunk, tuti minden 2. benzinkutnál ki kell állniKépKépKép

Tehát szülés után friss sebbel nem gáz félóránként-óránként kelni és klotyóra menni??

Na most ezzel a hálóing dologgal jól megijesztgettetek, nekem alapban nincs hálóruhám(apa nem szeretiKépKépKép), úgyhogy valami akciósat fogok turizni a kínain én is, de én kimegyek az Orczy-ra, mert ott a polc előtti dobozokban szokott lenni 500ft-ért!Tesóm meg majd jól szétnyiszálja elől, ha nem kapok gombosatKépKépKép

Hallod Róki?
Szerintem nem gáz a szétnyiszálás, max egy hasonló színű szalagból körbevarrod a bevágást 2-3 gomb oszt slussz!Mondjuk könnyen beszélek, tesóm varrónőKépKépKép

Nyulné!
De jó hogy ilyen élményben volt részed, ez tuti tetszett a babónak is!
(azért gonosz vagy, hogy nem gondoltál ránk, amikor a marcipános szamos(nyam-nyam-nyam) tortát falatoztad.......úr isten........csorog a nyálamKépKépKépKép
Na ebből este megint cukrászda leszKépKépKépKépKép

Megann 33+1

Kép

Kép
megann

Sziasztok Lányok!!!
tegnap késő este megérkeztünk a Tiszáról,ahol 10 napig henyéltünk és nagyon élveztük!Kép
Bocsi,hogy nem szóltam,hogy eltűnök,de már pár nappal előtte sem volt jó a gépünk,beszedtünk vmi fránya vírust,amit alig lehetett kiírtani,de mostmár szerencsére működik!Kép
Idáig tartott amíg mindent visszaolvastam,nem semmi a 10 nap terméseKépKépKép
Most nem is tudok mindenre reagálni,majd inkább szép lassan visszakapcsolódnék,ha lehet....Kép
Azért egy tegnap este készült pocifotót küldök,mert tegnap voltunk 24+0 !!!!!!KépKépKépKépKép
HIHETETLEN!!!!!!De annnyira jó!!!!KépKépKépKép

Pussz: annamamiKép
annamami

Sziasztok!
Rokica Kép
Az Istvánban vajúdás alatt lehet inni ásványvizet vagy mást is (pl én Kubut ittam), amennyit szeretnél. Enni csokit lehet, mást nem nagyon. Szülésre ha kérsz, adnak hálóinget, de viheted a sajátod is.
Szülés utánra: sok innivaló! Nagyon szomjas leszel. És könnyen emészthető étel, hogy elkerüld az aranyeret.
Szoptatós hálóinget tapasztalatom szerint nehéz kapni. Ha olyan pizsifelsőd van, mint egy póló, az is jó, könnyen felhúzhatod, amikor szoptatsz. Persze jobb a másik fajta, ami pl végig gombos. Tapasztalat: sok pizsama kell, az első napokban összevérzi az ember. tenát kapsz, a nővérpultról el lehet venni amennyit akarsz.
A szüléshez legyen külön összekészítve a baba ruhája: body + rugi (ne túl meleg, melegek a szobák) és könnyen feladható ruhák legyenek. iszonyú nehéz öktöztetni az újszülöttet. Tehát nem a ruha szépsége fontos, hanem, hogy ne legyen kacifántos feladni.
A kórházban saját ruhában van a baba, kell napi kettő mindenből legalább, meg egy kis sapi. Ezenkívűl kell neki fürdőtörülköző. Pellust (napi 5)az első 3 napra adnak. A többi kencét is, csak otthonra kell majd.
Jó ha viszel egy kényelmes párnát magadnak, a kórháziak mellé, meg egy puha, nagy takarót a babának. Adnak pólyát ha kérsz, de nem szokták a mamák használni.Ez mind a Szt Istvánra vonatkozik.
Puszi
Vezso
vezso

Megann
Nem baj ha válaszolok egy kérdésedre?
Szülés után rengeteget pisil az ember, nem sikszor kicsit, mint az utolsó hónapban, hanem kevesebbszer, de sokat. A terhesség vége felé visszatartott víz, rögtön a szülés után távozni kezd, kb 3-4 napig sokat pisil az ember.(Jó érzés, mert nekem pl a terhesség vége felé mindig kevés jött, pedig erős ingert éreztem állandóan).
Vezso
vezso

Na akko megpróbálom feltenni a képeket,de szóljatok nyugodtan,ha uncsi vagyok.....Kép és akkor abbahagyom!
Szóval: KépKépKépKépKépKép
annamami

KépKépKépKépKépKépKép
annamami

KépKépKépKépKépKépKép
annamami

KépKépKépKépKépKép
annamami

Na,ezek vannak eddig,meg egy Graco babakocsi olyan mint Rokicáé,meg egy sima fehér kiságy fából 60X120-as de az még nincs kicsomagolva!Kép
Bocsi,ha hosszú lettem!!!
annamami

Annamami! Megkérdezhetem, mennyibe került a Sangenic pelenkatároló vödör? Köszi!

Kép

Kép

Kép
bodza

Annamami!Kép

Szuper minden, amiket vettetekKépKépKép

Mea
mea

BodzaKép
Pontosan nem emlékszem már,mert az még az első "szerzemények" között volt,de azt tudom,hogy kuponakcióval vettem kb.6000 Ft volt,de szerintem megéri,főleg a kakis pelusok miatt!!!KépAki már egyszer érezte az anyatejes babakaki szagát az tudja miről beszélek!!!KépKépKép
annamami

Annamami!

Abba ne hagyd!
Én úgy imádok gyönyörködni a sok szép dologban!KépKépKép
Nagyon szépeket vettélKép

Verzso!
Még hogy haragszom, viccelsz???
De jó hogy vagyKépKép
Én is az Istvánban fogok szülni, úgyhogy dupla haszon hogy itt vagyKép
Nagyon köszönöm a válaszodat, így fogok eljárni!
Sőt már arra is gondoltam, hogy beindul a szülés és lesz időmKépKépKép, akkor egy butykosba még itthon készítek magamnak szoptatós teát és esetleg azt fogom inni szülés alatt(ha egyáltalán az ordítástól és a hányástólKép fogok tudni inni(bocsiKép), vagy egyből a szülés után!
Szerinted ez rossz ötlet???

Megann

Kép

Kép
megann

Annamami,

Mennyi sok szépet vettetek! Nekem azok tetszettek a legjobban, amik csíkosak Kép Kép Kép

Kicsit off, de el kell mesélnem, hátha megnyugszom.
Azt hiszem az előbb adtam a pocaklakónak, szegénynek egy jó adag idegeskedést. A szüleim levitték Benit Velencére. 3 órája hívom mindkettő mobilját és nem vették fel. Az Apu elment horgászni és ott hagyta a telefonját véletlen a barátaik házában, az Anyu meg kiment Benivel a partra és szintén nem vitt mobilt. Õ észrevette, hogy nincs nála, de gondolta, hogy az Apunál biztos van. Eleinte kicsit csapkodtam idegességemben, aztán majdnem bőgtem, amikor meg végre felvették, ott zokogtam a telefonban (meg most is, az idegtől). De megvannak, csak nyaralnak.
Most kicsit vasalok, hátha attól lehiggadok.

Benianyu

benianyu

Verzso!

Könnyen emészthető étel: mint töltött káposzta???KépKépKép
Jó ez vicc volt??
Mire gondolsz mint könnyen emészthető, sovány hús, zöldség, gyümölcs ilyesmi???

Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Még nem olvastam végig mindent, de eljutottam egy darabigKép

Csilla!
De jó, hogy hallunk felőletekKép
Annyian eltüntekKép
Gyönyörű a baba!Kép Kép Kép

Rokica!
Veletek szemben van az Újpesti Áruház!
Ott van előlgombos hálóing!
Ma is voltam bent.
Ha máshol nem, akkor a kínai boltban van.
Én 1290.- vettem a kínaiban, az újpestiben is hasonlók az árak. bár ott egy rondábbat vettem.
Igaz, nem érdekel, hogy néz ki, mert csak a kórházban fogom hordani. ÚÚÚtálom a hálóinget.
2db-ot vettem és nem vagyokj hajlandó több pénzt áldozni a porrongyra. Ha baleset éri, akkor a kórházban is van víz és kiöblítem. A baba nem sír egész napKép

Annamami!
Nagyon Jó cuccokat vettetek!
Már kész a bevásárlásKép
Gratula!

Lányok, nekem abban segítsetek, hogy hol tudok venni papír wc ülőkét vagy mi a neve?
A rossmannban nincs, DM-ben sem találtam.
Mekkora pelust vegyek?
Newborn méret vagy mini?
Mert van, 2-4kg-ig, 3-6kg-ig is.
Mondjuk nem hinném, hogy nagyon 3kg felett születne a baba, de akkor is még elég az elején a 2-4kg-os is. Ugye? Remélem, jól gondolom.
Néha annyira szerencsétlen tudok lenniKép
A párom, meg korainak találja a pelenka vásárlástKép
Nem baj, veszek 1csomitKép
Viszont a kolleganőm babája kiütést kapott a johnsons törlőkendőtől. Azt mondta neki a doktornő és a védőnő, hogy nagyon sok baba érzékeny rá. Főleg amíg nagyon kicsik. Pedig csak a törlőkendőt használták. A kórházban még nem volt baja, pedig ott is azzal fürdették.
Mondjuk minden baba más.
Majd meglátjukKép

Most olvasom, itt visszafele menet, hogy még a 3-4db hálóing is kevés?
Jajj, neeeeeeKép
Komoly nem akarok még 50Ft-ot sem áldozni ráKép
Ez már nem smucigság, hanem tényleg utálom és soha többet nem veszem fel. Porrongynak meg nagyon drága. Inkább azt a pénzt a babára költömKép

Na, lelépek, mert kiborítok mindenkit.
Legyetek jóóók!
Pusszanccs!
Angelani
33+4

Kép
angelani

BenianyuKép
Én is imádom a csíkosakat!!!KépKépKép
És én is megint "sírós baba"lettem!!!Kép Igaza volt Rokicának ismét rajtunk az újabb hormonmérgezés!!!Majd csak túléljük!Kép
Egyébként megértelek,szerintem én is bőgtem volna.....
annamami

Annamami, köszi. Kép
Most hogy kivasaltam 5 pólót és 5 konyharuhát, jobban is vagyok. És még milyen jól leszek, mert elég sok cucc van hátra. Ezek még nem babaruhák, hanem apa és anyaruhák. Kép
Benianyu

benianyu

BenianyuKép
De jó neked!Nálunk az Apa és Anyaruhák még csak a mosógépben forognak a 10 napos nyaralás után!KépKépKép Hol van még a vasalás......Kép

Egyébként,hogy kicsit kapcsolódjak az elmúlt napok témáihoz:
Tegnap este jöttem rá,hogy nem a 23.hetet töltöttem be,hanem a 24.-etKépKépKép
És ennek annyira megörültem,hogy a párom nyakába ugrottam,ő meg teljesen kiborult,hogy ő ezt már nem bírja és miért kell ebből ekkora ügyet csinálni(és mindenből mostanában/szerinte)stb.....Kép na persze hogy 1 másodperc múlva krokodilkönnyeket ontottam,annyira megbántottKépKépKép Akkor persze meg már jött volna,hogy nem úgy gondolta,ne sírjak stb.....Kép
De mondtam/ordítottam neki,hogy ilyenkor nagyon utálom és hagyjon békén......és inkább olvastam tovább,miután jól kibőgtem magam..........hát ennyit tudnék hozzátenni a pasi-témához(Hari,Rokica,Mea és még akiket érint), nálunk sem mindíg rózsás a helyzet!!!!!!
A múltkor meg azt találta mondani,amikor vmi miatt aggódtam(baba egészsége), idézem:
"egy ilyen tök egészséges tenyeres-talpas csajnak,mint te szívem,semmi baja nem lesz és a gyereknek sem"........hát ezen is annyira kiakadtam és bőgtem......Kép...igaz,hogy már nem vagyok 57 kg,de hát könyörgöm: VÁRANDÓS VAGYOK!!!!! Na,akkor is nagyon szarul esett.....
Hát most én is jól kipanaszkodtam magam,bocsi.....
annamami

Benianyu!Kép
Húúú! Én rajtam is a frász ütött volna ki!!!!!!
Ilyenkor 4-5 perc is éveknek számít mire felveszik a telefont...
Ezt az érzést útálom, első babám várom, de hasonló volt már az életemben a férjemmel kapcsolatban... azt hittem belehalok mire felveszi, utána mag csak zokogtam, és őt szidtam-szidtam, pedig akkor nem is ő volt a hibás!

Az a lényeg, hogy minden OK!!!!!!!!
Jó, hogy jobban vagy!
Kívánom többet ilyen ne forduljon elő veletek!!!

Szikeev. 25+3 (téli)
szikeev

Megann
Örülök, ha segítettem Kép
Azt nem tudom, hogy szoptatós tea a szülés közben jó-e. Én nem innám, akkor. Ihatod még eleget Kép Szülés közben igyál sztem olyat, ami tényleg jólesik és nem buborékos. Elméletileg csak ásványvizet engednek, de én gyümölcslevet ittam és nem szólt senki. És nagyon jól esett!Kép
Szülés után is rengeteg gyümilevet ittam, kb napi 4 litert, vagy többet. Olyan szomjas voltam, egyfolytában.
Hát, a töltött káposzta helyett első napokban sok gyümölcsöt, züldséget, párolt hús lenne jó, meg ivójoghurt. És arra is kell gondolni, hogy könnyen tudd megenni, mert nem tudom milyen megfontolásból, de nem szokott lenni a szobákban asztal. Adnak rendesen ebédet (amit én kihagytam), de azt sem lehet normálisan megenni, mert nem tudsz asztal mellé ülni. Meg itt fáj, ott fáj. Fehér kenyér és minden olyan ami fogja a székletet, az nem jó. Így nem kell majd erőlködnöd. A nővérkék állandóan fogják kérdezgetni, hogy volt-e széklet. Meg az aranyeret is jobb megelőzni.
Kitartás! Kép Kép Kép
Vezso
vezso

Sziasztok!

Megjöttünk az orvostól, úgy néz ki, hogy végre kiderült a nagy titok, amit eddig szorgalmasan takargatott a babánk: kislányunk leszKép!
(Bejött a megérzésem)Kép

Uxi
26+5 (Uh szerint 29)

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi!

GratulálokKépmármint a kiscsajhoz!

Vezso!
Köszi ismét az okosítást!
Remélem maradsz még itt velünk egy ideig!Olyan jó, ha ennyi tapasztalt kismama segít nekünkKép

Hát úgy látszik csak engem kerül el a hormonmérgezés,(mondjuk jól keresztbehúzná a mindennapjaimat, ha még a hormonjaimmal is küzdenem kellene, ott van a burkoló meg a sok munkás akivel küzdhetekKép).
Remélem hogy a baby-blues is elkerül majd....

Megann

Kép

Kép
megann

Most nem tudok mindenre reagálni, de Annamamira muszáj!

Mivel már láttalak élőben, meg mint a 24. heti pocis képed is tanúskodik róla, rád mindenfajta jelzőt el tudnék képzelni a filigrántól a vékonyig, de hogy tenyeres-talpas...?!?! Van a férjednek szeme??!? :P

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Benianyu!
Hát én is kiborultam volna!
Én elég aggódós vagyok. Szerintem a második órában már a mentőket hívtam volna, hogy volt-e valami baleset vagy egyébb gond arrafele.
Remélem, már megnyugodtál.

Uxi!
Gratula a kiscsajhozKép
Állítólag a lányok szégyenlősebbek és ritkábban mutatják meg magukatKép
Mi lesz a neve?

Vezso!
Olyan jó, hogy átjársz nekünk segíteniKép
ImádunkKép

Annyi melóm lenne mégKép
Tudom, mi még messze vagyunk, de szeretnék már én is összepakolni mindent, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen.
Ilyenkor mindig olyan szétszórt vagyok.
Na meg kórháza válogatja, hogy mit is kell bevinni.
Még azt sem tudom, hogy hol fogok szülniKép
Ha rendben megy minden, akkor az Istvánban.
Amúgy meg kénytelen leszek a szabolcs utcai kórházba szülniKép
Bár mindegy már, csak a baba legyen egészséges.
Én nem is azért szeretnék túl lenni a szülésen, mert annyira félek, hanem, hogy meggyőződjek a baba egészségi állapotáról.
Lehet, hogy nagyon parás vagyok?
Ez gáááázKép

Már megint csak a hülyeségeimet hajtogatomKép
Megyek pihenniKép
További szép estét!
Sziasztok!
Angelani
33+4

Kép
angelani

RokicaKép

Köszi!!!Kép Ez jól esettKépKépKép

Egyébként van neki szeme kettő is!Kép
De tudom,hogy nem bántásnak szánta,csak hülyén jött ki.....meg hát egyre jobban domborodok-gömbölyödök mindenfelé és hát gondolom neki is meg kell barátkoznia az én új testképemmelKépKépKép
Hmmmmm....ezek a pasasok!!!!
annamami

AngelaniKép
Szia,ne aggódj ennyit!Tényleg kimerülsz!
Egyébként is nehéz napok vannak mögötted!
Remélem a párod már javulgat!Kép
Szerintem csinálj egy alapcsomagot,ha még nem tudod hol szülsz,aztán ha majd kell még vmi a párod beviszi neked a kórházba!
És pihenjél is,jó???
Puszik!
annamami

Annamami,
Apa tegnap jött haza egy bőrönd szennyessel, a szárítóról rögtön mentek a vasalásba. így nem úszom el.

Szikeev & Angelani,
Köszi az együttérzést. Felhívott az Apukám az előbb és bocsánatot kért, hogy kiborítottak. Kép Megnyugodtam, mert már otthon is vannak közben. Nem aludtak ott, ez csak egy egynapos leruccanás volt.

Uxi,
Gratula a kislányhoz! Az anyukák megérzése elég sokszor be szokott jönni Kép
Tőlem megkérdezte a szonográfus az UH-n, hogy szerintem milyen nemű és nem tévedtem én sem Kép

Vezsó,
Gyere tényleg gyakrabban. Elkel a jótanács mindig. Kép

Megyek teregetni, meg gyorsan bedobok még egy mosást. Annak elég későn lesz vége, még boldogítalak majd titeket Kép

Benianyu
29+2

benianyu

Annamami,
Én is megnéztem a képet, tök csini vagy és még a pocakod sem óriási. Ilyenek ezek a pasik, gondolkodás nélkül beszólogatnak, aztán megbánják, de akkor már késő.

benianyu

Sziasztok!

Elszállt az előző.Kép

Jó sok a mai termés. Kép

A lenmag és a szezámmag tényleg jó, csak meg kell darálni, különben kikakilja az ember, nem emészti meg. Kép Kép Kép

Csilla!

Cuki a babácska!

Lehet, hogy meg fogtok ezért kövezni, de Gergő mindig takaróval aludt, sose hálózsákkal. Amíg pici, nem tudja magára húzni, meg rá is néz az ember időnként, aztán később maximum lerúgja, de nem fullad meg.

Képzeljétek, a babaszobán sikerült használtan vennünk fújható, 3 kerekű babakocsit. Egy barátnőmnél láttam, hogy a nagyobb gyerkőc, ha elfáradt, ráült egy ilyen lábtartójára. Praktikus, és mégsem egy monstrum testvérkocsival közlekedik az ember. Meg amúgy is fújható kerekűt szerettem volna, nagyon rosszak itt az utak. A régi babakocsink se rossz, de az tömörgumikerekű.
Rakok fel képet:

Kép

Kép

Zsóf
29+4

Kép
Kép
göndörzsóf

Angelani!

Szerintem ne vegyél newborn-t(2-4 kg). Lehet, hogy 4 kilós lesz, és akkor már az elején nem fog rámenni. Ha meg kicsivel 3 kiló alatt van, a 3-6 kilós is jó rá, de végszükség esetén még mindig vehet a párod a szülés után egy csomag newborn-t. Azt nem is nagyon akciózzák, úgyhogy még vszg. drágább se lesz. Gergőnél és is vettem 1 csomit az újszülöttből, de mivel 3900 g-mal született, alig volt jó rá. Még szerencse, hogy csak 28 db volt.

Zsóf
29+4

Kép
Kép
göndörzsóf

Zsóf,
Nekem tetszik ez a babakocsi. Nagyon vagány. Az első kerék feletti sávra tud majd Gergő ráülni?

Angelani,
Szerintem se vegyél rögtön "newborn" 2-4 kg-os pelust. Inkább 3-6 kg-osat. Ha valamiért túl nagy lenne, akkor 5 perc alatt bármikor beszerezhetitek a kisebbet és a 3-6 kg-os jó lesz egy hónappal később.
Beni pici volt mikor született, 2.95 kg, mi használtuk egy ideig, de hamar felszedett 0.5-1 kilót és gyorsan átálltunk a nagyobbra.

Benianyu

benianyu

Jó éjt Mindenkinek!

Holnap nem leszek képközelben egész nap, szerdán jövök és mindent visszaolvasok.
Legyen jó napotok holnap is!

Üdv
Benianyu

benianyu

Mindenkinek!! Köszi! a fotó dicséretetKép Szerintem is jó kép lettKépKép

MegannKép
Gondoltam ,hogy neked hiányozni fogokKép
Ti is hiányoztatok nekemKép

Nem irígyellek a munkálatok miattKép
De gondolj arra ,hogy nemsokára ,milyen szép is lesz!!!Kép
2-hete , még az én hajam is az égnek állt, a festők miatt....!
Most meg csak gyönyörködök a lakásban, és nemgyőzök kőrbejárniKépKép El is fáradok benne hi-hiKépKép
Az utóbbi időben meg nemhogy híztam volna , hanem fogytam 2-3 kg-t!

Én holnap megyek ctg-vizsgálatra!

Hálóingért én sem adok ki szívesen pénztKép
3 már van , de egye kutya beszerzek még kettőt-az már csak elég lesz.

Majd holnap jelentkezem a vizsgálat utánKép

Jó éjszakát mindenkinekKép( Bár én tegnap este sem tudtam aludniKépKép)

Csilla
Bocs!!! a sok "én miatt,, -ez így sikerült
csillam

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?