Zsebi,
Egy Tündér vagy ezzel a táblával!
Én 2005. november 14-re vagyok kiírva (remélem, bent maradnak a babák legalább október 30-ig, az a szülinapom+ a 38. hét vége). 31 vagyok. Mi kedden megyünk 3D-re, talán megtudjuk a kukik és puncik arányát, addig nem írok neveket, mert 4 oda se fér a táblába
Tralllala,
Vigyázz magadra nagyon!!! Ne melózz annyit!! Nem csodálom, hogy utána csak bedőlsz az ágyba. A tornával azért várj a 20. hétig, de inkább kérdezd meg a dokid. Tényleg jót tesz, nyújtja a hátad, karban tartja a lábad, vérkeringésed stb. Ne pörögj annyit (mondom én, akire hetente rászól Raffai...), mert készülj fel arra, hogy hirtelen fogsz nagyon elfáradni és rájönni, hogy egyszerűen nem bírod már annyi energiával. Nálam ez 1 hete tart, főleg a héten jött ki rajtam, be is húztam a kéziféket tökig, és még csak a 24. hétnél tartok...és már nehézkes a járásom, a lábam, szóval, fogadjuk meg mindketten, hogy nem pörgünk. Raffai azt mondta, hogy hiába érzem magam szuperul pörgés közben, de ikreknél sose lehet tudni, a legváratlanabb pillanatban is történhet valami. Neki is ikrei vannak egyébként, gyönyörű 6 éves kislány és kisfiú.
Hajnesz,
mindjárt itt a a hétfő
nagyon szorítok!!!!!
A kapcsolatanalízis során általában 3-4. alkalommal tudnak a mamák kapcsolatba kerülni a babájukkal vagy egyáltalán "látni" vmit. Nekem mákom volt, mert már az elsőre sikerült valamit elérnem. Sok nő (köztük én is) csak akkor tud közel kerülni a babáihoz, ha már átélte a saját születési élményét és traumáját. Ha tényleg ennyire megfogott a téma Téged is, ajánlom a Lelki köldökzsinór c. könyvet, abból többet megtudhatsz, sokféle mama leírja benne az élményeit. Én Libriben vettem, de érdemes előtte felhívni őket, mert nem mindnehol lehet kapni.
Minden Lánynak szorítás a köbön: Wish, Hajnesz, Vikimi, Stella, Mili!!!!!!
Zsebike,
Te meg töltődj rendesen a nyaralás alatt!!! Aztán meg hajrá!! Mikor indultok Korfura?!?
Dzsúd